89387
PlayStation3
  • TDC Geronimo
    Ahogy olvasom gen egyik gyöngyszeme van születőben, bár NDtől nem is vár mást az ember. Sony összeteheti a két kezét, hogy ilyen belső studiója van
  • TDC Geronimo
    rohadjmeg :D
  • kirol
    Hogyhogy?
  • cloud.strife
    Last Of Us holnap. Ajándék pólóval.
  • Laza
    Tuti nem lehet átvinni szerintem, mert architektúra váltás van, azaz a régi rendszerre írt játékok egyszerűen nem fognak futni az új környezetben, lényegtelen, hogy lemezről vagy letöltve HDD-ről akarod azt futtatni.

Durván mintha azt mondanám, hogy ha meggebedsz sem fog futni ARM architektúrán az x86-os alkalmazásod :)
    Nem véletlen, hogy a PS2 kompatibilitás is problémás a PS3 esetében.

Ha esetleg ezeket a játékokat 'újrafordítják' és lekezelik az API különbözőségeket, talán működhet, de tuti nem mindegyikkel és nem az elején. Ilyen játékokat majd áruba bocsájtanak később, mint retro játékok, esetleg 'HD' kiadások :)
  • dzsedi
    Ha pedig úgy érted, hogy fog e tovább csökkenni az ára a ps4 megjelenése után akkor a válasz igen. De csak karácson környékén és a mostanihoz nem jelentősen. Egy év múlva a használt bagóért lesz persze (de nem a boltok polcain), cserébe kitudja milyen állapotban..
  • Bil Ur Sag
    Ez meg a másik, ami még a ps3 mellett szól egyenlőre.
  • Prof William
    Ezen felül meg még nem biztos hogy lesz kompetibilitás a ps4-ps3 játékok között. Ha a ps storen vett cuccokat-játékokat nem lehet átvinni a ps4-be akkor részemről várok pár évet a dologgal.
  • Bil Ur Sag
    Mindenképpen megéri. Sőt talán bátorkodom kijelenteni, hogy a ps3-as generáció olyan exkluzív címeket termelt ki magából mint pl: Uncharted széria, Infamous széria, Heavy Rain, Valkyria Chronicles, Siren Blood Curse amelyek minden magára valamit is adó játékosnak a polcán kell, hogy legyenek. És most csak párat említettem, a rengetegből. Tehát, igen érdemes pótolni.
  • arty
    bátor ember vagy :D
  • Laza
    És az eladónak mondtad már ezt? Reagált rá? Le is tépném a fejét, ha elhozok egy gépet és nem működik, majd nem hajlandó visszavenni ... még ha a 10eFt aprópénz is ...
  • atinq
    Nem volt rá lehetőségem hogy kipróbáljam. Az eladó mondta hogy nincs benne hdd egyébként 320-as volt benne. Azért szerintem egy hozzáértő szaki ha megnézi nem fog ártani. 10 ezret dobtam már ki más hülyeségre is :)
  • Moby
    Bootolni nyilván nem fog hdd nélkül.
    Képet ettől még szerintem kellene adnia. Formázatlan hdd-vel is elindul.
  • Laza
    Az PS3, amit gyárilag HDD-vel adtak (azaz nem a 12GB-os flash van benne), NEM működik HDD nélkül, mivel azon tárol kb mindent. De ezt a Google is megmondta volna neked 10mp alatt :)

"The PS3 will not boot up without a hard drive."

Valszeg nem véletlen volt az olyan kedvező ... mivel venned kell bele egy HDD-t is. Ki se volt próbálva??
  • SlickAdam
    nem tudom hogy reagal a gep hdd hianyara, de az biztos, hogy "nem art" ha van benne.:)
    tegyel bele egyet! ha akkor se jo, add vissza a gepet es egy pofonnal is toldd meg!
  • atinq
    Köszi a segítséget. Így sem jó. A helyzet a következő: Nagyon kedvező áron jutottam hozzá a géphez. Viszont a merevlemezét kivették valamiért lehet hogy hülyeséget kérdezek de lehet hogy azért nincs kép?
  • Szabi84
    most éri meg igazán
  • sznorbert86
    szerintetek megéri beruházni egy ps3-ra vagy inkább várjak amig megjelenik a ps4 és akkor vegyek? ps4-et semmiképpen sem szeretnék venni (pontosabban a pénztárcám nem engedi:D)
  • sublimaze
    Jaja, inkább akció játék.
  • arty
    nagyjából mindhárom rész ilyen, ez nem tomb raider :)
  • Bil Ur Sag
    Nyugodtan adj neki még egy esélyt. A játék hangulata, a bőven elegendő kihívást nyújtó akciórészek, a játék története és dialógusai kárpótolnak mindenért. Valóban kevesebb platform elem van benne mint mondjuk a második részben, de ha belegondolunk, hogy az első rész volt az ugródeszka, akkor erről a deszkáról a második részben tudtak a készítő srácok elrugaszkodni. Nekem az első rész személyes kedvencem, és a ps3-as exkluzív címek között is az egyik legnagyobb favoritom. Jó játékot!
  • Moby
    Játékra talán még egyszer fogom elővenni, genvégi exgyűjtéshez kell. Megvolt ez is nekem már, csak tovaadtam move szettel (a 2 hangulata amúgy nekem jobban bejött)
  • Csacsi
    Igen.Ugy latom.Adok neki megegy eselyt,mert szeretem az ilyen storykat,de remeltem olyan lesz mint a regi tomb raiderek.
  • davidka003
    Uncsi 2 jobb lesz.
  • BlackWolf
    Nem egy Indiana Jones :D Amennyiben azt vártad kicsit mellényúltál
    Van 1-2 ugrálós rész/pálya , de leginkább az akcióra van kihegyezve
  • Csacsi
    Sziasztol.Az Uncharted tényleg ennyire lövöldözős játék?Eddig ugráltam 2 percet majd lőttem 10 percet.És ez ismétlődött.Végig ilyen lesz?
  • Ulthane
    Akkor jó játékot. Az enyém meg megy poháralátétnek, másra úgysem jó.
  • Moby
    Köszi, már szereztem :)
  • Prof William
    Huhh Drake jól megöregedett a Last of Us demójában. :) Bár egy zombiapokalipszis erősen megviselheti az embert.
  • Ulthane
    Életem egyik legszarabb játéka, bármikor viheted 4 ezer forintért...
  • SlickAdam
    pl ha a teved csak hd ready-t tud, de kozben rateszed full hd-s kijelzore (felbontast ahhoz passzitva), aztan vissza az elsore, akkor fekete kepernyot kapsz, mert nem jo a beallitas. de ez nem lehet nalad... :(
    persze tehetsz egy probat. kapcsold ki a ps-t, aztan kapcsold be, de ugy hogy a bekapcsolo gombot tartsd lenyomva. par mp mulva pittyeg megegyet es reseteli a kepbeallitasokat, visszateszi SD-be.
  • atinq
    Nem dugtam át sehová. A felbontást nem értem hogyan kellene stimmelnie?
  • sublimaze
    Szerintem inkább crossover lesz. Ettől félek is egy kicsit, hogy túlélőnek túl casual lesz, casual túl túlélő... De bízom a fejlesztőkben. :)
  • Laza
    Pedig remélhetőleg 'lassú' lesz a játék, mert az igazi túlélő stílusból borzalmasan nagy hiány van ... ha annyira lesz 'túlélő', mint az új TR, akkor ripityára töröm :D
  • SlickAdam
    felbontas stimmel? nem dugtad at vmi mas kijelzore esetleg?
  • atinq
    sziasztok A gépem elromlott. Ha bekapcsolom akkor villan egyet a tv képernyő de utána semmi fekete marad. Ugyan ez a jelenség a ps kikapcsolásakor is. Van valakinek ötlete mi lehet a hiba? Esetleg tud valaki egy jó szervízest Szolnok megyében?
  • LeventeV
    Ha kikapcsolod a Remote Playt akkor a ps is rendesen kikapcsol majd.
  • shenmuedc #83894
    be van, még össze is hangoltam a psp vel. Köszi a tippet!
  • LeventeV
    Settingsbe nézd meg, hogy a Remote Play be van-e kapcsolva. Ha igen, akkor ezért viselkedik így a ps.
  • sublimaze
    Dehogy, értsd úgy, hogy első végigjátszás... :) Biztosan előveszem még, de nem hinném, h mind a 17 befejezést megcsináljam(bár kiváló játék, nekem ez azért már túlzás és sokszor úgyis ugyanúgy döntenék... :))