PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
guitar hero dobszerkóhoz keresek pedált!
204665001
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van valamilyen cég (vagy ha esetleg köztetek olyan májsztró) aki egy megfosott PS3 vinyójáról le tudja szedni a mentéseket? A merevlemeznek semmi baja, úgyhogy a mentések elvileg jók.
Ha esetleg újra beruházok majd egy PS3-ra, nem szívesen kezdeném elõrõl példának okáért a Demon's Souls játékot.
Ha esetleg valaki ezt megoldaná, és elküldené nekem mailben a mentéseket, a vinyót megtarthatná (ami ugye nem kis lé).
Ezer köszönet!
(én a régivel szívesen játszottam volna az átvezetõk miatt, ebbõl az újból a demo is elég volt)
Forza.
(ez jó vagy még nyálasabbra vágysz? miért gáz, ha pár uj felhasználó kifejezi nemtetszését a létezõ hibákkal kapcsolatban? az nem "tapasztalat"?)
Forza.
(lehet, h valami robottal beszélgetek, aki csak ezt képes hajtogatni agyatlanul? 😄 )
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Éppenséggel a DMCvel játszok most és brutál szép. Igaz nem teszlál, nem DX11 nem extrém HD, de tükörsimán fut, nem tölt, berakom oszt suhan és élvezem, nem mellesleges nagyon dúrva a desing és a kidolgozás, nomeg a hangulat... pedig én aztán nem szeretem a DMCt, de ez a rebút bejövõs.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Jójó tudom, téged ész érvekkel nem lehet meggyõzni, mert csak fújod a magadét. Háhogymenne már csõdbe egy évek óta veszteségekkel vergõdõ cég? Hátilyennincs! 😄
Forza.
Sega azóta is szépen épvrõl évre licitál önmagára lejtmenetben... lásd Sonic széria Döbbenet milyen szenvedést levgátak vele ebben a genben ( tucat játék ami 40-50% metacritic... ) mire rájöttek hogy a 2D még mindig a legjobb rá, csak már mindenkit elvesztettek a sok középszar Soniccal amit futószalagon gyártottak... nomeg itt is sikerült arconköpni magukat, mert 30 fps, Rayman Origins lemossa látványban ( frémben is ) és epizódikus ( tartalomban is ). Ritka béna egy banda.
Ráadásul hatalmas veszteségekkel zártak tavaly... 20 milliárd forint!!!! volt, de még nem mentek csõdbe... kapálódzank, próbálnak talpra állni valahogy. Idei év mindenképpen kemény lesz nekik, mert sikereket kell elérni. Némi felívelés látható, mert a Sonic & All-Stars Racing Transformed elég jól szereleplt a médiában, a kérdés, hogy az emberek veszik e, bíznak e még a szériában.
Ugye a Platinum Games-t elvesztették, így az MGS, Bayonetta 2 nem nekik fog tejelni. Marad a Total War 2 ( ami PC ex, rétegjáték... ), meg a Foci Manager ( az sikeres szokott lenni ) cuccok de amitõl igazi siker várható az a mindenre megjelnik Alien játék. Egyszerûen nem szúrhajták el...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://www.gamekapocs.hu/hir/32507/elemzok_lehagyta_a_ps3_az_xbox_360_at?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=hirlevel&utm_content=hirlink0
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Forza.
De a patch-et akkor sem magyarázza a rendszer sajátossága: ha boxon egy patch mondjuk 5 mega, akkor miért 500 PS3-on? Az nagyon durva. A Limbo teljes verziós változata 90 mega összesen!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Forza.
Letöltöttem a LBP2-t plusról, gondoltam megnézem milyen. Elindítom, kiírja, hogy system update érhetõ el, 46 mega. Ó, az nem sok, gondoltam, rá is nyomtam. Tölt, telepít, majd a végén kiírja, hogy system update érhetõ el, 450 mega. Anyád gondolom, na jó, ez még belefér. Rányom, letölt, telepít, mire végzett ezzel már nagyon játszani akartam, de még mindig nem lehet, mert kiírta, hogy system update érhetõ el, 1009 mega!!! Kurva anyád, gondoltam!!!
Kérdéseim:
* milyen patch az egy játékhoz, ami 1,5 GB?
* miért nem a frissített verziót teszik ki a store-ba?
* miért nem lehet egy füst alatt frissíteni, miért kell három letöltés, három telepítéssel szívatni a népet?
Néha azt érzem, hogy a japánok idióták.
netalántán egy kormány állvány is lenne nála? bár ez nem annyira lényeges...
korrekt áron megvenném, keresem õket, de DFGT-n és G27-en kívül igen nehéz pl. egy G25-öt kifogni, pedig másfél éve még mindenkinek olyan volt...😊
http://9gag.com/gag/5135249
PlayStation 2 – 150 million as of 31 January 2011<46>46><47>47>
Xbox – 24 million as of 10 May 2006<48>48>
GameCube – 21.74 million as of 30 September 2012<8>8>
Dreamcast - 10.6 million as of 6 July 2002<49>49><50>50>
205 millió eladott gép
Jelenlegi
Wii – 97.18 million as of 30 September 2012<8>8>
PlayStation 3 – 70.2 million as of 30 September 2012<53>53><54>54>
Xbox 360 – 70.0 million as of 30 September 2012<55>55>
237 millió eladott gép
Akárhogy is nézem ez nem mutat semmiféle hanyatlást, de biztos a köv gen már bukta lesz és nem vesznek gépeket és vége a konzol gémingnek, de ezzel együtt a PC gémingnek is vége, tehát mindenki telefonon és valami talbleten fog tapicskolni... komolyan aki ilyet leír azt nem engedném többet szakérteni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
ne röhögtess...
Forza.
Vitára olyan játékok vannak mint az Uncharted ami nem telefonokkal versenyzek grafban hanem PS3al, konkrétan Uncharted 1 szintjét hozza.
Aztén lesz rá Killzone ami szintén lemos mindent.
Vita a legjobb kézi eszköz járékra minden tekintetben, csak több, sokkal több játék kellene rá.