89387
PlayStation3
  • Kongy
    Mondjuk a Remember Me-től se esett le az állam. Főleg, hogy egy nagyon szűk cső az egész játék... Már tényleg nagyon itt az ideje a generációváltásnak.
  • SlickAdam
    igy. szora sem erdemes.
  • Kongy
    Fuse-zal hogy álltok? :D Én a demót nem bírtam végigvinni annyira jellegtelen egy játék...
  • Kongy
    Hát ez elég gyér.. :S XD
  • BlackWolf

szar lesz :/
  • cloud.strife
    Hamarosan postázzuk a rendeléseket.

TLOU
  • Kongy
    Ezt a felültöltős baromságot nem tudom ki találta ki, de elbeszélgetnék vele, mert egyrészt rohadtul nem tesz jót a lemezeknek, másrészt meg abszolút nem praktikus, főleg ha olyan helyre teszed ahol nem tudsz benyúlni fölé...
  • Kongy
    Igazából nincs :D DE még mindig jobb a helyzet, mint egy PS2 Slim-nél :D
  • Sund
    Hogy célszerű kiszedni a super slimből a lemezt?

Elég barbár módszernek tűnik a két szélénél fogva kifeszegetni a gépből, középen hiába nyomkodom nem ereszti.

Bocs a hülye kérdésért, de van más módszer mint a fenti?

• SlickAdam
    eleg ha csak 1 masinara koncentralnak. kezikonzolos fronton ott van a Bend Studio (psp-re syphon filterek, resistance; vita-ra uncharted, ...), ok is NAGYON jok.
  • LeventeV
    Jó lenne ha levezetésképp most csinálnának valamit Vita-ra is. :P
  • Bil Ur Sag
    +1
  • SlickAdam
    naughty dog mar ps1 era ota "system seller" banda... :)
  • Victor1103
    Na most már legalább tudom miért vegyek majd Playstation 4-et. A Naughtydog adta el nekem.
  • Kongy
    lool :D jövő pénteken megyek a játékért :D
  • LeventeV
    IGN Last of Us teszt: 10/10, legjobb PS3 exkluzívnak nevezik.
  • LeventeV
    Én most a Persona 4 Golden-t játszom, eddig 55 órám van benne. Közbe megvettem a Soul Sacrifice-t az is nagyon tetszik.
    A Plus-nak köszönhetően meg nem unatkozom, sem PS3-n, sem Vita-n. Várom már a Last of Us-t. Addig kell gyűjtsek rá némi pénzt.
  • Moby
    Ha fellendülne a vitás játékkiadás (ami nem fog) akkor sem túl sok vitás ex jelenne meg, tehát jórészt ígyis-úgyis erre fogom használni :)
    Sok helyet nem foglal,
    Mondjuk a velocity ultrába több időt toltam mostanában, mint a nagygépes játékokra összesen minden platformon.
  • LeventeV
    Kifejezetten kérte a Sony a fejlesztőket, hogy abban az esetben, hogy ha a játék nem igényli a PS4 controller move részét akkor tegyék bele a programba a remote playt. Szerintem a PS4-re akarja ráépíteni a Vita-t a Sony, és ez egy jó ötlet a részükről. Csak ne feletkezzenek meg arról, hogy a Vita egy önálló konzol és nem a PS4 mellé vették sokan.
  • Moby
    Jelen állás szerint minden ps4 game támogatni fogja a remote playt. Ráadásul az elmondottak alapján továbbra is natív felbontásban fog renderelni a ps4, és onnan lesz downscalelve, ami az élsimításnak kifejezetten jót fog tenni.
    Ha kapott dedikált enkódert a vas mindez nem is nagy kunszt.
  • Laza
    PS3-nál bevallottan kiforratlan a rendszer, de a PS4-nél már jobb lehet, terveznek vele.
  • n000rbi
    Érdekes...nekem pl. a GoW-val semmi bajom nem volt. Majd teszek egy próbát a SotC-sal is, úgyis adták psplus-ban.
  • Kongy
    ... ha működne :D Shadow of the Colossus-t próbáltam... össze-vissza bugzik :S
  • arty
    a remote play esetleg segíthet mér a gépen :)
  • Kongy
    PS Vitával én is megszívtam, és most féláron próbálom eladni, de még így se viszi senki! Ha nem sikerül eladni, akkor megtartom hátha a nextgen konzolok megjelenésével fellendül a PS Vita is, esetleg PS3 klasszikusok Vitás átiratával vagy valami :D
  • Laza
    "Ezzel együtt remélem a használt játék piacot nem öli meg a Sony, mert kínkeserves évek fognak itt a magyar gamerekre várni. "

Vagy akciók :) mert anélkül nem fog menni.

Azért érdekes, hogy PC-re az utóbbi 1-2 évben már olyan szinten olcsón lehet venni játékokat, hogy a konzolos használt piac is elbújhat mellette, nemhogy a megjelenési árak. Multiplatform címet (ami PC-re is megjelenik) nem is veszek már soha többet konzolra ... egyébként is X360 kontrollert ott is tudok használni, HDMI-vel az is rá van kötve a TV-re ... kb semmi különbség nincs ... ja de, jelenleg nagyon is van, pozitív irányba :)
  • Sund
    Meg is fogadtam, hogy többet nem veszek konzolt megjelenéskor, hanem min. várok vele 2 évet.
    Megégettem magam a ps3-al és a vitával, mindkettőt premierkor beszereztem és nem tudtam őket etetni, kevés volt a pénztárcám. Persze ez nem a konzol hibája, én nem gondolkoztam előre, elkapott a bugi.

Ezzel együtt remélem a használt játék piacot nem öli meg a Sony, mert kínkeserves évek fognak itt a magyar gamerekre várni.
  • Kongy
    Arról nem is beszélve, hogy a PS4-re kezdetben lesz mondjuk 25 játék, aminek a fele szerintem kukázható, a másik fele minőségi. Úgy gondolom ráér majd jövő év végén beruházni egy PS4-re hátha addigra már lejjebb is megy valamivel a kezdőár, mert mint tudjuk az mindig lejjebb megy pár hónap után :)
  • Sund
    6 év box után én is most vettem ps3-at. Mellé 10db exkluzív játékot használtan, darabját 2500-3000 Ft körüli összegért postával együtt, ebayről. De ha a hazai árakat nézem, nem sokkal drágábbak a játékok. És itt nincs kakukktojás, az évek során elég pontosan kiderült melyik játékok a legjobbak, nem fogsz mellényúlni.

A ps4 tartás nagyságrendekkel fog több lóvéba kerülni az elején, és a játékot is full áron veszed amíg ki nem alakul egy normális méretű másodpiac.

• Bil Ur Sag
    A Heavenly Sword hatalmas meglepetés volt a számomra!
    Hiányzott az új gen-ből egy játék, ami meg tud izzasztani, hát a HS ilyen volt.
    A fő főellenségről nem is beszélve! Szerintem nyugodtan pályázhat minden idők legnehezebb főellensége címére. Ritka kincs a mai játékfelhozatalban.

Uthane - látom, hogy az Infamous 2-vel játszottál, de az egyet nem említed. Hiba! Szvsz az első epizód története ott van a top 5-ben! Fantasztikusan jó játék, kiváló hangulattal.
    Journey - laza, rövid utazás egy megkapó világban.
    Yakuza 3-4 - rétegjáték, de én nagyon szeretem.
  • Kongy
    Eladóvá vált Castlevania: Lords of Shadow példányom 5000 Ft-ért Szerintem igen jó ár érte, tekintve, hogy használtan is egyesek 6-8ezrekért árulják. Nekem nem jött be, ezért válok meg tőle.
  • BlackWolf
    Jön a Last of us, ősszel meg a Beyond: two souls . (Csak ezért a 2 játékért már érdemes megtartani a Ps3-at)
    +Heavenly Sword
    +Ratchet játékok
    +Jak&Daxter Trilogy
    +Metal Gear Solid (talán)
    +The ICO and Shadow of the Colossus Collection
    +Sly Cooper thieves in time
    én még ezeket akarom pótolni a közeljövőben :)

btw: Esetleg , ha érdekel valakit van eladó GOW:Ascension promóm ( Last of us demót is tartalmazza) 5000+postáért meg Heavy Rain 3000+posta , ha valaki lemaradt volna a Cd galaxis akcióról :)

• arty
    minden unchartedet, god of wart végigjátszottál?
  • Ulthane
    Én pont ezekért a címekért vettem tavaly decemberben PS3-at. Mégis úgy érzem, hogy kicsit elakadtam vele, már nincs nagyon olyan exkluzív, amivel játszanék.

Eddig megvolt: áncsártid, god of war, heavy rain, ezeket végigtoltam. Amiket félbehagytam, mert nem tetszett: little big planet 2, killzone 3, infamous 2

Multiplatform címekre az Xboxot használom, s úgy érzem, hogy már nincs mivel játszanom PS3-on.

Miket érdemes még kipróbálni?
  • n000rbi
    Ment pü! :)
  • cloud.strife
    Hol olcsóbb pólóval?
  • Kongy
    Még utoljára meg akarják szedni magukat egy PS3-exkluzív címmel :)
  • Laza
    14.500Ft ... amikor a hype felkapja az árakat ....
  • cloud.strife
    Egyébként itt.

Sőt holnap érkezik az új Wonderbook játék is, a Digg's Night Crawler is. Az se drága.
  • cloud.strife
    Jelenleg még 8db szabad van.