PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
Tekerés gombbal tekerd el. Azt hisszem R1.

Limbo-t megvennem, de nem talalom seholsem. Ezt csak storeon keresztul lehet?
Tudtok meg ajanlani Limbo stilusu jatekot?
Focis kerdes:
Megvettem a Fifa 12-t (azert nem #13-at, mert bevalthattam egy csomo pontot es igy nagyon keveset kellett fizetnem erte)

Szoval Fifa guruktol kerdeznem, hogyan kell rendesen kapura rugni meccs kozben, mert ha kapuralovok mindik folrugja a labdat?! Gyakorlas modban nagyjabol megy a kapuraloves, kb oda ahova akarok loni, de ha haverral egymas ellen jatszunk, valahogy nem tudunk ugy loni, csak szerencsetlenkedunk ha golhelyzet van 😞
(Szabalytalankodas mar jol megy 😊)

Yuhtyuk videokat neztem, de nem jon at mi a logikaja. (Cselezes, trukkok, tul bonyolultak nekunk, jo nekunk a parasztfoci is, futas passz becsuszas, loves)
Klasszikus beallitas van, karikaval lo.
Valaki szanjon meg minket, legyen kedves, mondja meg a frankot, hogyan kell.

PS3 SuperSlim 500GB PSN: withu0q6

Szabi84
hát ez elég drága:S Még ha dobozos lenne...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TDC Geronimo
Itt van

Ára mondjuk kicsit húzós 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szabi84
tényleg? O_o Köszi meg is nézem. Igaz PC-n már játszottam vele textúra packal, meg miegymással, de kíváncsi lennék erre is.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TDC Geronimo
Van RE4, de code veronicával egybecsomagolva.

Vadnokedli
Hát igen nevetséges a magyar ps store részleg.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szabi84
sejtettem😊

arty
UK acc ...

Forza.

Szabi84
Beregisztráltam a magyar ps store-ra, abban a hiszemben hogy most aztán megvásárolom a Resident Evil 4-et, és a Metal GS 1-et. De nem találok ilyet, pedig megvásárolható úgy olvastam. Amúgy most láttam elõszõr ezt a store-t, de mikor megláttam, hogy az NFS huszonvalahányezer forint ki is léptem...

Köszi!!!
Vadnokedli
Vagy telefonnak, de pl az android alapban fat32 szóval ami telefonon van azt rá tudod rakni.

LeventeV
A pendrive-nak kell Fat32 legyen a formátuma.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

értem...és mi az aminek fat32 a formátuma?
Vadnokedli
Fat32 formátumúnak kell lennie. Az eszköznek amirõl psre akarsz át rakni dolgokat.

Sziasztok! Valaki el tudná mondani nekem h hogyan lehet zenét tenni a ps3-ra? (telefonról,pendriveról) Köszi!
Yoda001
uc3 se ment 😊

köszi az infót, most már minden a legnagyobb rendben a PSN-nel és a játékokkal 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Vadnokedli
Tegnap is jó volt, végig jó volt. Csak a store nem ment meg azon játékok multi része melyek a psn re támaszkodtak Pl. Gt5 lbp2 lbpkarting

LeventeV
Nekem ment is az elõbb.

TDC Geronimo
"PlayStation Europe ‏@PlayStationEU
PSN maintenance is now nearly complete. Service is expected to resume at around 10.00am GMT."

Ezt írták 3 órája

Yoda001
nincs valami "hivatalos" írás errõl hogy mettõl meddig? mert már én is unom ezt a karbantartás dumát...

http://9gag.com/gag/5135249

Vadnokedli
Az érdekes. Vagy csak nálad?

Seth
Még ma is karbantartás lesz

PSN ID.: Beegabor

Nivea
Nekem se 😞

Soldiers
akkor holnap sztem jó lesz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

The Protector
HAli.Ma egész napos karbantartás van.Lehet ezelõtt is pont akkor néztél rá mikor frissítettek.Ha hnap sem lesz jó akkor vmi gebasz lesz nálad.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Soldiers
Sziasztok
nekem már vagy 2-3 napja nem jön be a Playstation network nektek bejönn??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bpeti72
Köszönöm, akkor az én gépemben van a hiba.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

sure
CD-R és DVD-R DL akadt így hirtelen a kezem ügyébe, gond nélkül beolvasta, lejátszotta és ki is adta a PS3-am.

Támogatott formátumok

Isten nem bottal, hanem VMware.

bpeti72
Sziasztok
Esetleg kipróbálná valaki hogy ugyanez van e nála is?
Köszönöm

LeventeV
Akkor szedd szér. Szedd le a burkolatot, aztán ki tudod szedni a ventilátort és a tápot. Utána a hûtõbordákat ki tudod fújni. Nem olyan nehéz, csak vigyázz mikor szeded szét ne cibáld a kábeleket. Nézz youtube-on videókat.

Vadnokedli
Azt én se. Csak hangos a ventilátor meg az egész gép

LeventeV
Értem. Br olvasót nem szedném szét azért, a helyedben.

Vadnokedli
De én egy cement gyár közelében lakok itt rohadt sok a por, csak azért akartam szét szedni mert hangos

bpeti72
Meg áll az eszem, kipróbáltam egy írható CD lemezzel is, és ugyan ez van. Azért durva hogy nem mûködik rendesen, csak gyári lemezzel. De jó lenne egy UltraSlim most.

bpeti72
Film van rajta.

LeventeV
Nem éri meg szétszedni. Én 2.5 év után gondoltam, hogy szétkapom és kicsit kiporolom, de szinte semmi por nem volt benne. A cooler felett volt egy nagyon pici por a burkolaton. De a hûtõbordák és az áramforrás tiszta volt. Úgy olvastam akkor, hogy úgy oldotta meg a Sony a hûtést, hogy kifújja a port a gépbõl. A hátánál kell kicsit megtörölni a portól és annyi.

Vadnokedli
320 Slim

bpeti72
sziasztok
Vettem egy TDK 50gb újraírható bluray lemezt, berakásnál semmi gond, szépen beviszi a PS.
De a kiadásnál valami gond van, az valahogy nem jön össze a hagyományos módon. Hallom hogy dolgozik hogy kiadja a lemezt , de csak a motor hang van lemez nem jön ki. Úgy sikerül kivennem hogy egy kicsit meg kell koccintani alulról a PS-t és akkor ki jön. A sima játék lemezekkel semmi gond, de ennél nem tudom mi van. Én a lemez felületére gyanakszom hogy csúszósabb mint a játék lemezek.

LeventeV
Milyen géped van?

Szabi84
én 46 órája John Marstonozok😄

Szo nincs rola h meguntam, csak 23 ora Kratos utan pihentetem kicsit.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Vadnokedli
Át veszem a sagát ha meg untad 😄

No, végigtoltam a God of War 2-t is. Hát, nem sok újdonság volt az elsõ részhez képest, mondhatni semmi. Ugyanaz a koncepció, ugyanaz a HUD, menürendszer, font, centire ott folytatva, mint ahol abbamaradt az elsõ rész. Grafika semmivel nem szebb, mint az elsõ részé szerintem.

Most egy kicsit Kratos csömöröm van, így a harmadik résszel várok egy kicsit. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Vadnokedli
Éj még nem kaptam választ arra hogy mire figyeljek ps3 kitakarításánál, vegyszert használják e(olvasófejen nem) stbstb

The Protector
Jaaaj.Fejezzétek már be.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
De semmi pánik, huszonöt cég csak erre vár, hogy végre õk lépjenek a sony helyébe!

Forza.

bpeti72
Nem is tudtad , nyugodtan másolgathatod a lemezeket nem sokára úgy is csõdbe mennek.

Felvan már törve rendessen a ps3?