PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok meg ajanlani Limbo stilusu jatekot?
Focis kerdes:
Megvettem a Fifa 12-t (azert nem #13-at, mert bevalthattam egy csomo pontot es igy nagyon keveset kellett fizetnem erte)
Szoval Fifa guruktol kerdeznem, hogyan kell rendesen kapura rugni meccs kozben, mert ha kapuralovok mindik folrugja a labdat?! Gyakorlas modban nagyjabol megy a kapuraloves, kb oda ahova akarok loni, de ha haverral egymas ellen jatszunk, valahogy nem tudunk ugy loni, csak szerencsetlenkedunk ha golhelyzet van 😞
(Szabalytalankodas mar jol megy 😊)
Yuhtyuk videokat neztem, de nem jon at mi a logikaja. (Cselezes, trukkok, tul bonyolultak nekunk, jo nekunk a parasztfoci is, futas passz becsuszas, loves)
Klasszikus beallitas van, karikaval lo.
Valaki szanjon meg minket, legyen kedves, mondja meg a frankot, hogyan kell.
PS3 SuperSlim 500GB PSN: withu0q6
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
köszi az infót, most már minden a legnagyobb rendben a PSN-nel és a játékokkal 😊
http://9gag.com/gag/5135249
PSN maintenance is now nearly complete. Service is expected to resume at around 10.00am GMT."
Ezt írták 3 órája
http://9gag.com/gag/5135249
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nekem már vagy 2-3 napja nem jön be a Playstation network nektek bejönn??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Támogatott formátumok
Isten nem bottal, hanem VMware.
Esetleg kipróbálná valaki hogy ugyanez van e nála is?
Köszönöm
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Vettem egy TDK 50gb újraírható bluray lemezt, berakásnál semmi gond, szépen beviszi a PS.
De a kiadásnál valami gond van, az valahogy nem jön össze a hagyományos módon. Hallom hogy dolgozik hogy kiadja a lemezt , de csak a motor hang van lemez nem jön ki. Úgy sikerül kivennem hogy egy kicsit meg kell koccintani alulról a PS-t és akkor ki jön. A sima játék lemezekkel semmi gond, de ennél nem tudom mi van. Én a lemez felületére gyanakszom hogy csúszósabb mint a játék lemezek.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Most egy kicsit Kratos csömöröm van, így a harmadik résszel várok egy kicsit. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?