PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszembe jutott, márciusra emlékeztem, de május. Viszont gondoltam utánakérdezek. 😊
A medve nem játék.
Forza.
Tegyünk fel egy alap szitut.3-an vagytok.2en már az elején összeütköznek és megy a harc a 3. meg simán kivárhatja azt h eléggé meggyengülnek és egy fogással leteríti a másik kettõt.Rengeteg kill lopás van,te elversz valakit,stunnol a 3.emberke és megöli az ellenfeled aki már térdel h ki lehessen végezni azután te jössz a soron.Valami kéne ami megakadályozza a kill lopás.Egyszer kipróbáltam azt h csak killeket lopok,várok,futkosok,nyitom a ládákat és mikor eléggé gyengék akkor kinyírok mindenkit.Csak kipróbáltam a dolgot és sajnos simán megcsinálható.A másik ami durva, hogy simán összetesznek nagyobb szintûekkel akik ellen esélyed sincs.Hiába van mondjuk már tapasztalatod,fasza gyerek vagy akkor sem tudsz érvényesülni mert a cuccok jobban számítanak.Volt h egy 11-es szintûvel összetettek engem másik két társammal együtt akik kezdõk voltunk és szétgyepáltak minket.Háromnegyed élet elment egy kombóján. A többi játékmód rendben van nagyjából de ezek a hibák ott is elõjönnek természetesen így azokat is baszhatod.Nekem amúgy tetszett a beta alapján de rengeteget kéne még rajta balanszolni és javítani.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Demo lesz jövõ hónapban
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tolom a God of War 3-at. Egész játék alatt gyakorlatilag mást sem mondok magamban, mint azt, hogy "Aztakurva!"
Mostantól kezdve nálam ez a grafikai benchmark, ami a videojátékokat illeti!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ami amúgy nam nagy szám. Max 15ért érdekel, de többért nem. ( ha azt nézem még ez is sok érte )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
2. Csinálj új fiókokat, aztán ugyanúgy regelsz, mint a magyarnál. (csak a cím megadásánál valós amcsi/angol címet kell megadni, ahhoz használd a bannerban lévõ címgenerátort)
Ja és ha nem akarsz problémát késõbb, akkor létezõ mailcímet regisztrálj be mindenhol. (pl. az ominózus psn hack idején sokan szívtak, amikor a jelszó-resetnél megkapták az aktiváló-linket a psn-en regisztrált mailcímre...ami esetleg nem is létezett)
A másik kérdésem az lenne, hogy már beregisztráltam a magyar store-ra, hogyan tudok az amerikaira vagy angolra ismét reggelni?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Egyébként Arty jól mondja: 99%, hogy pal-os a géped (ntsc régiójút csak usa-ból, vagy japóktól kapnál). Szerintem én vagyok az egyedüli a topikban, aki usa import gépet használ (kihagyhatatlan lehetõség volt lassan 5 éve, egy jóbarátom által)
ProGamingShop
Pappa#2573
L1 + O ívelt lövés (kapust átemelni pl.)
és ahogy észrevettem, kevesen tudják, de ha
L2 + O -t használod, leszorítja a lövést (egyébként ez a leírás szerint a "trükkös" lövések kombó, ergo ha van egy skilled játékos, és úgy jön a beadás pl. szélrõl, akkor dob egy csukafejest, ellövi sarokkal vagy épp ollózik egyet)
személy szerint ha kapura lövök, mindig az utóbbit használom, gyakorold egy kicsit és menni fog 😉
kérdés: van olyan hely, ahol ha elõrendelem GTA 5-öt, kiszállítják külföldre? (Párkányba)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
.
ezt mire irtad?
PS3 SuperSlim 500GB PSN: withu0q6