PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nem tudtam, hogy tegnap jelentették be.

Eszembe jutott, márciusra emlékeztem, de május. Viszont gondoltam utánakérdezek. 😊

A medve nem játék.

arty
a gow3 fixkamerás, ergo 1:1 le tudták tesztelni, hogy mit is fogsz te otthon látni... nem tudsz olyan helyre menni, ahova mondjuk a tesztelõ nem ment, stb.

Forza.

The Protector
Nem is azt mondanám, hogy szar hanem átgondolandó.Jól megoldották azt,hogy vannak szabályok,van parry(combo törés) stb......
Tegyünk fel egy alap szitut.3-an vagytok.2en már az elején összeütköznek és megy a harc a 3. meg simán kivárhatja azt h eléggé meggyengülnek és egy fogással leteríti a másik kettõt.Rengeteg kill lopás van,te elversz valakit,stunnol a 3.emberke és megöli az ellenfeled aki már térdel h ki lehessen végezni azután te jössz a soron.Valami kéne ami megakadályozza a kill lopás.Egyszer kipróbáltam azt h csak killeket lopok,várok,futkosok,nyitom a ládákat és mikor eléggé gyengék akkor kinyírok mindenkit.Csak kipróbáltam a dolgot és sajnos simán megcsinálható.A másik ami durva, hogy simán összetesznek nagyobb szintûekkel akik ellen esélyed sincs.Hiába van mondjuk már tapasztalatod,fasza gyerek vagy akkor sem tudsz érvényesülni mert a cuccok jobban számítanak.Volt h egy 11-es szintûvel összetettek engem másik két társammal együtt akik kezdõk voltunk és szétgyepáltak minket.Háromnegyed élet elment egy kombóján. A többi játékmód rendben van nagyjából de ezek a hibák ott is elõjönnek természetesen így azokat is baszhatod.Nekem amúgy tetszett a beta alapján de rengeteget kéne még rajta balanszolni és javítani.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Ordenáré szar a multi, egyenlõre. De játszható

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LeventeV
És nincs töltõképernyõ sem. Ha van szabad 10 órád akkor egy töltéssel végig lehet vinni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

The Protector
JAh.Amúgy én multi betaztam az újjal és kegyetlen jó a grafikája,a kivégzések durvábbak lettek(továbbra is vannak belek stb).Ha érdekel vkit leírhatom röviden,hogy milyen lesz a multi.Egész jó amúgy de vannak benne hatalmas baromságok,átgondolatlanságok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Ez kétségtelen.A másik amin még elgondolkodtam.Láttatok ti benne bugot?Szerintem az egyik legstabilabb játék amit valaha láttam,igaz olyan borzasztó fizikai számítások nincsenek benne de hát akkor is.(fizikában megemlítendõ azért az ellenfelek egymáshoz ütközését és az egyszerre megjeleníthetõ karakterszámot)

Tibi7
Van itt valaki Fifa guru? Van egy fifa 10-em, ami nekem tökéletesen megfelel. De ha szeretném frissíteni a játékoskeretet, nem engedi. Mitõl lehet ez?
Szabi84
Én is meg akartam venni a saga-t de most hogy itt az új várok egy kicsit hát ha lesz még egy huszonhatodik fajta collection...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Én magyar regisztrációnál nem adtam meg pontos címet.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TDC Geronimo
Mai napig az egyik, ha nem a legszebb konzoljáték. Jó hír, hogy márciusban jön a következõ GoW, ami még szebb lesz 😄

Demo lesz jövõ hónapban

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok,

Tolom a God of War 3-at. Egész játék alatt gyakorlatilag mást sem mondok magamban, mint azt, hogy "Aztakurva!"

Mostantól kezdve nálam ez a grafikai benchmark, ami a videojátékokat illeti!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Mivel tegnap jelentették be a speckókat majd kint lesznek az elõrendelések hamarosan.

Ami amúgy nam nagy szám. Max 15ért érdekel, de többért nem. ( ha azt nézem még ez is sok érte )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

The Protector
Én kb egy éve csináltam psp-hez accot(még nem volt ps3-am) és rohadt sokat szoptam vele.Végül egy amcsi szálloda címét elfogadta a kis rohadék,szal komolyan vette a dolgot.

a.carkey
Van arról infótok, hogy a The Last of Us esetében lesz itthon bolt, melyben lehet majd kapni a négy special változat bármelyikét? Eddig csak a simákat láttam mindenhol, már ahol egyáltalán listázzák.

A medve nem játék.

Vadnokedli
Én random beírtam a saját címem meg minden, elfogadta. 1,5-2 éve? Kb durván

n000rbi
Nem tudom, 5 éve még valós cím kellett... 😊 (a címgenerátor sem viccbõl van bannerben)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Ha valós címet kell megadni én hogy adhattam meg magyar címet angol accountra? 😄

n000rbi
Ne csinálj belõle agysebészetet 😄 (nicket meg nyilván nem fogja engedni, ha már létezik)

Szabi84
csak azért kérdezem mert nick néven is gondolkodtam pár óráig😄

n000rbi
A cím a lényeg, a többi talán lehet ugyanaz is, mint a magyarnál. (nyugodtan javítsatok ki, ha hülyeséget beszélnék 😄)

Szabi84
Mindenben mást kell írni, mint a magyarhoz használtam? emailcím, név, kód stb

n000rbi
1. Csak Ps1 játékok ill. Bul-Ray filmek esetén, Ps3 játékoknál nem számít a régió, azokat bárhonnan veheted 😉
2. Csinálj új fiókokat, aztán ugyanúgy regelsz, mint a magyarnál. (csak a cím megadásánál valós amcsi/angol címet kell megadni, ahhoz használd a bannerban lévõ címgenerátort)

Ja és ha nem akarsz problémát késõbb, akkor létezõ mailcímet regisztrálj be mindenhol. (pl. az ominózus psn hack idején sokan szívtak, amikor a jelszó-resetnél megkapták az aktiváló-linket a psn-en regisztrált mailcímre...ami esetleg nem is létezett)

n000rbi
Akkor már ketten vagyunk 😊 A villásdugó-problémát egyszerûen egy eu-s kábellel oldottam meg 😉

Szabi84
Tehát ha pal-os a gépem, akkor ha usa-ból, vagy japánból rendelek játékot nem is lehet futtatni?
A másik kérdésem az lenne, hogy már beregisztráltam a magyar store-ra, hogyan tudok az amerikaira vagy angolra ismét reggelni?

Szabi84
Hát szuper lett volna, de németül nem tudok, meg nem is Pesten lakok:S

The Protector
Nekem is amcsi gépem van😊Amerikai villásdugóval,csak átalakítóval tudnám beüzemelni de itthon vannak amcsi szabványú aljazataink is😊

arty
tiédre is rávágtam volna, hogy "biztos PAL-od van" 😄D még jó h nem te kérdezted!

Forza.

eightmiles
köszi, egész jó kis oldal 😉

Anubys
Ahogy már írták, ha itthon vetted, akkor pal. Itthon vegyél hozzá játékot is. MGS 1-em amúgy van egy német, ha bp-i vagy, és jó a német verzió, viheted ingyen, én nem tudok vele mit kezdeni.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

n000rbi
Kicsit több "gép" került ebbe a kelleténél. Nézzétek el, még korán van 😊

n000rbi
Forgasd körbe a gépet, ott lesz egy fekete címkén hátul vagy az alján, hirtelen nem tudom 😊 (vagy a dobozán, ha macera a gépet piszkálni)
Egyébként Arty jól mondja: 99%, hogy pal-os a géped (ntsc régiójút csak usa-ból, vagy japóktól kapnál). Szerintem én vagyok az egyedüli a topikban, aki usa import gépet használ (kihagyhatatlan lehetõség volt lassan 5 éve, egy jóbarátom által)

Szabi84
nemtudom hol kell ezt megnézni😄

Én innen rendelek minden játékot, eddig mindent kihoztak. És itt a legolcsóbb minden a szlovák oldalak közül.

ProGamingShop

Pappa#2573

arty
tuti pal 😊

de mi a száma? cech xxx4? pal!
xxx3? pa!!

Forza.

Szabi84
és azt honnan tudom hogy az enyém milyen? MGS 1-et szeretném beszerezni

eightmiles
kapcsold ki a PS3-at, majd bekapcsolásnál tartsd nyomva a gombot pár másodpercig (ne kontrollerrel indítsd), ez "reset"-eli a felbontást

eightmiles
R1 + O (lövésgomb) helyezi a labdát, gyenge de pontosabb, közelrõl tökéletes
L1 + O ívelt lövés (kapust átemelni pl.)
és ahogy észrevettem, kevesen tudják, de ha
L2 + O -t használod, leszorítja a lövést (egyébként ez a leírás szerint a "trükkös" lövések kombó, ergo ha van egy skilled játékos, és úgy jön a beadás pl. szélrõl, akkor dob egy csukafejest, ellövi sarokkal vagy épp ollózik egyet)

személy szerint ha kapura lövök, mindig az utóbbit használom, gyakorold egy kicsit és menni fog 😉

kérdés: van olyan hely, ahol ha elõrendelem GTA 5-öt, kiszállítják külföldre? (Párkányba)

Anubys
Igen, de régiókódos, pal gépen pal játék megy csak.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Szabi84
ps3-on lehet futtatni ps1-es játékot?

köszi!

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

LeventeV
A PS3 felbontása 1080p-re van állítva, amit a TV-d nem bír. Amikor elindul a játék automatikusan átvált 720p-be amit már meg tud jeleníteni a TV. Át kell állítsd a PS3 felbontását 720p-re és akkor minden jó lesz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

tul sokaig nyomod a kort
Aham,kösz😊 Tehát,ha jól értem.ha a lemezt behelyezem,uganúgy tudok gámázni.,omline játszani,stb,attól,hohgy nem jön be a menü?

Szabi84
én is HD ready tv-re kötöttem, de csak a menü nem jött be, játszani tudtam. Át kell állítani a PS-n a felbontást!

Szaisztok!Van egy olyan gondom,hogy egy régebbi HD-rady tv-re kötöttem a gépet a hdmi-csatlakozón át.És a tv azt az üzenetet küldte,hogy kívúl esõ tartomány.😞 Ezek szerint ezen a képmegjelenítõn nem is tudok játszani,mert nem tudja a nagyobb felbontást?Kösz a választ elõre is
.

zoliii
Tibi7
Amelyik játékosnál épp van a labda, ha lõsz vele, az alsó sarokban a nevénél megindul egy csík. Ez addig megy, míg el nem engeded a lövés gombot. Ha túl sokáig nyomod, akkor túl nagyot fog lõni, ha éppen megnyomod, akkor kicsit, laposan. Ezzel kell játszani, hogy mennyi ideig tartod lenyomva a gombot. Közben meg a joyjal irányítani kell, hogy melyik oldalra lõje el.
fook
Egy gomb a joyon , amit ha megnyomsz , a játékos tekeri a labdát , nem izomból ba****a a nagyvilágba. De van gyakorlás , ott minden kisajátítható 😊

Hmm, tekeres gomb az mi? oO
ezt mire irtad?

PS3 SuperSlim 500GB PSN: withu0q6