89387
PlayStation3
-
#84011 Amúgy ha kicsit visszaolvasol, akkor megkapod a választ, mert kb 2 naponta jön ugyanez a kérdés. -
#84010 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy esetleg mostanság honnan érdemes PS3-at beszerezni, és milyen áron számítana jó vételnek?
(példának okáért, 120 GB-s Slimet találtam újonnan 52k-ért. )
Nyilván érdemes várni a PS4 árak/stb bejelentéséig, meg egyelőre csak gondolkozom a dolgon...de lehet inkább várok, és egyből PS4-el kezdek.
Mellesleg Fat/Slim/Superslim modellt érdemes, illetve hány GB-os HDD-vel? Mik a tapasztalatok?
Érdemes-e használtat vásárolni belőle? Őszintén szólva nem vagyok annyira otthon a dologban... de úgy érzem van jópár játék, amit pótolnom kellene a nyár folyamán. :D Valamint ez a YLOD-hiba ez mennyire gyakori dolog? Gondolom annyira csak nem, mint az RROD/"3led" az X360 esetében anno... -
Neoncsoves #84009 Nincs mit, igazából kb. max 15-20ezret spórolsz (így soknak tűnik, tudom... de rájössz, hogy megéri! PS4et ráérsz majd 1 vagy 2 év múlva venni, addigra kiforrja magát a dolog...) -
#84008 Na igen :) Próbáltam. Hol összejött, hol nem. A kék színű lövedékekkel nem volt még gond, de a sárga (tűz) lövedékkel rendszeresen befürödtem. Na de Hell fokozatban neki futok majd megint. -
SlickAdam #84007 pontosan. vissza kell verni. semerre nem kell vetodni. -
#84006 Vissza kell verni rá, azokat a valamiket amiket rád lő?
Ha nem akkor el ne áruld :D Örülök neki, akkor hogy így renegád módjára is végeztem vele. De akkor kipuhatolom a srácot. -
SlickAdam #84005 LOL! tehat nem tudod mit kell csinalni. -
#84004 Rájöttem titok nyitjára. Ami igazán nehéz volt benne, az a SPOILER!!!!
- három felvonásos harc. Amikor a levegőbe emelkedik, hogy ilyen lövedékekkel sebezzen, na ott téptem sokszor a hajamat. Vagy nem sikerült időben elugrani előle, vagy rossz irányba vetődtem. Ami nyilván nem a játék hibája, hanem a játékosé :)) De ha belesétáltam egy ilyen "lövedékzáporba" bizony rendesen leszívta az életemet - SPOILER!!! vége. Ez a része volt nehéz. Így is a végére majdnem belehajítottam a tévébe a kontrollert. Hell fokozaton még nem nyomtam ki, de lehet még este nekiállok. -
SlickAdam #84003 vagy meg mindig nem tudod mi a helyes modja es csak "valahogy meglett".:D ha ugy all neki az ember, h csak beadja valamikor random, ugy tenyleg egyik legnehezebb.:D -
#84002 Hát, amikor a gép által "felkínált" technikát akartam alkalmazni, csúnyán elbuktam. Aztán valahogy meglett :) De természetesen minden főellenségre igaz, hogy "amíg nem jössz rá a gyenge pontjára" csak addig nehéz. De szerintem itt kellőképpen nehéz volt. Még úgyis, hogy az ember a játék által felkínált taktikával próbálta leverni. De ízlések, és pofonok. Lehet valakinek meg sem kottyant. -
SlickAdam #84001 "nevezhetne az all-time legnehezebb boss címére is"
amig nem jossz ra a taktikara... -
#84000 Mind a két játék megéri!
Sajnos elég sokan szeretik lehúzni a Heavenly Swordot, ami előtt én például teljesen értetlenül állok. Rendben. Nem találta fel a spanyolviaszt. Minden egyes mozzanatát láthattuk már korábban itt ott. De a hangulata, a karaktereik, a félelmetesen jól megírt szövegek, a dramaturg és a level desing elsőosztályú. Arról nem is beszélve, hogy vannak helyek ahol piszkosul nehéz a játék. A fő-fő boss szerintem nevezhetne az all-time legnehezebb boss címére is. Legalábbis azon játékok közül, amikkel az életem során játszottam. Az efféle nehéz játékok sajnos manapság ritkák mint a fehér holló! Igazi unikum a ps3-as exkluzív felhozatalban. -
#83999 Okkés.Mindeképpen beszerzem őket.Most ez a június paffra vág anyagilag mert Last of Us-t veszek,előző hónapban meg Injustice-t vettem. -
#83998 vagy akár kezdhetsz a korábbiak HD-s felújításaival :) ha ennyire bejött a psps verza, hamar megszoknád ám az elavultabb grafot ... és a sztorit így kapnád kompletten :)
ill. ugytudom az első rész nincs felujitva még, az csak a julius 9-én érkező legacy editionban kap helyet - majd vki kijavít, ha nem így van
lehet érdemes lenne ezt a juliust megvárni :)
-
#83997 Nem sajnos.A PSP-s részekkel játszottam csak de azok nekem irgalmatlanul bejöttek.A peace walker életem egyik legjobb játéka.A sztori,atmoszféra,zenék...minden überjó benne.
Akkor gondolom egyértelmű h be kell szereznem. -
#83996 msg1-2-3-at játszottad, tetszettek? -> IGEN -
#83995 MGS4-et érdemes beszerezni?Nagyjából minden ex címme játszottam már,sok meg is van,sok kölcsönbe volt.Ami nekem még kimaradt ps ről az a Heavenly Sword meg ugye az MGS4. -
#83994 Igazából mindig is a Heavy Rain volt az ami miatt fájt a szívem :) -
#83993 rengeteg alap játék van, inkább újat vegyél -
#83992 Köszönöm a választ.
Azért akarom használtan mert úgy jóval olcsóbb. (igaz beszarhat) De Playstation 4et akarok a jövőben majd és a 3at is csak azért venném, hogy ilyen alap játékokat mint az Uncharted és Heavy Rain-t bepótoljam. -
Neoncsoves #83991 1. mindenképp újonnan vennék, de lehet találni normális eladót. Legalább SLIMet vegyél, FAT-et hanyagold.
2. ha akarsz PS+ tagságot , akkor lehetőleg 320gigás vinyót vegyél
3. UK accountot csinálj (ha akarsz PS+t) kamu címmel, stb mert ott hamarabb jönnek a címek (meg magyarra van hogy nem is jönnek) -
#83990 Hali. Sose volt még Ps3-am, de most venni akarok 1et. Mire figyeljek oda? Használtam venném nyilván, minél olcsóbban. Másik, hogy Németországban lakom, de gondolom ez a gépeknél mindegy, ugyan úgy tudom majd Magyarországon is használni. -
#83989 Mi az, hogy a lejátszót? :-D
Maga az egész egység egy lejátszó.
Cserélhetsz benne motort, fejet, tálcamechanikát, etc.
De ha a másik rossz valószínű ott is motor vagy fejhiba van... de még szerencséd is lehet! -
#83988 Szerintem egyszerűbb ha elküldöd szervizbe és kicserélik neked. -
Infusio #83987 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy ps3-am aminek nem működik a blue-ray olvasója. Nos arra gondoltam hogy vennék egy hibásat olcsón és.kicserélném benne a lejátszót. Megoldható ez így? Válaszokat előre is köszönöm! -
#83986 Uncharted 3 baromi jó, a LBP Karting-gal sosem játszottam még, de nem is érdekel, XCOM elvileg jó játék, de sosem próbáltam. -
Akey #83985 2013 évi IGC: Uncharted 3, LBP Karting, XCOM: Enemy Unknown. link -
SlickAdam #83984 1-2 honapja. nekem epp hogy korabban (ertsd 2-3 eve) voltak pozitivak a tapasztalataim hasznalt jatek ugyben. -
#83983 Nekem nagyon lineáris volt. Tehát nem csak az, hogy csak egy cső, hanem hogy mindig van 1 terület, az kész jön a következő, vagyis egyik területről egy cső után kerülünk a másikra. Igazán sose éri el a tetőpontját a játék, az a baj vele. A grafika amúgy szép, bár PS3on gyakran ment le a frame idegesítően és kb ok nélkül egyes helyeken. -
#83982 Xbox-on vittem végig. Vannak jó pillanatai de a végefelé unalmas. Meg igazából semmit nem is látunk a városokból, emberekkel nem is igen találkozunk. Meg a vége is wtf. -
#83981 Enslaved-ről véleményetek? Nekem kicsit csalódás.. pedig a Ninja Theory-féle DMC tetszett. -
#83980 Meglátjuk. Én most kb 4 PS3 játékot és kb 3 box játékot várok tőlük használtan.
Mikor vetted őket amúgy? Mert állítólag 1-2 éve nagyon tróger volt de mostmár oké. -
SlickAdam #83979 utobbi ket hasznalt jatekom GAME-rol - bar szepen fel lett polirozva - elegge kakas allapotban vannak. polirnyomok a lemez tetejen is, koszos, mocskos tok, ... -
#83978 Amiről lassan szivároghatnának már a hírek, az a The Last Guardian. Csak én érzem úgy, hogy elég nagy a csend a játék körül? Holott szinte a legjobban várt játék a listámon. A nagy várakozás közepette végigjátszom még egyszer a Shadow Of The Colossust. -
#83977 Csak elírtam. Szóval Uncharted 2+3 rész.
Első részt majd levadászom valahonnan egyszer. -
#83976 Game.co.uk akció még mindig tart. Vegyétek, mert olcsó. 1-et fizet kettőt kap.
Én 15 fontért(5200 Ft) vettem ezeket: Killzone 2, Resistance 1, Uncharted 1+2
+1000 Ft a posta ugye. -
#83975 vacak=nekednemtetszik? ;) -
#83974 Sokan le is húzták ... de persze az EDGE arra meg 8 pontot adott ....... elég szarul néz ki a 10 pontos TLOU mellett, kicsit elvesz a maxos izéből, ha azt a vackot is felpontozták :D -
#83973 Ebből is várható ilyen olyan mega delux ultra edition vagy ez az egy lemez lesz? Terveznek hozzá dlc-t meg ilyesmiket? Mert ha igen megvárom míg kijön a Goty valtozat. -
Sund #83972 Kétszer vettem játékot premierkor, az első a Sega Rally még 90 valahányban, a második a Fallout 3.
Most megpróbálok erős maradni, de egyre nehezebb... :)