89387
PlayStation3
-
#84051 Zsákba macska- Egy életed- egy halálod. :D -
Prof William #84050 És a GOW accesion-ál mi a helyzet?
Mert pl a Space Marine-hez a magyar storen vettem a DLC-ket és jól ment az UK-s accomon. -
#84049 Én beszoptam- USA Dlc-t leszedtem felraktam UK-on nem ment. :) Ez az új Metal Gear-nél esedékes- -
Prof William #84048 Az új GOW játék UK-s szóval mivel az accountom USA-s nem engedi leszedni a Collector Editionos kiegészítőket.
Persze van USA Acc-om is de ha azzal szedem le a DLC-ket akkor azok működni fognak, úgy hogy a játékkal a UK-s acc-on játszok? -
#84047 Köszöm neked is, most helyén vagyok, most csinálom a profilom, de avatar-t nem ad... -
#84046 Dugd rá a kontrollert a gépre és úgy kapcsold be. Egyszer- PS Controllerrel- -
#84045 Oks tárgytalan, valami egész más menüben botorkáltam...:D
Kösz a segítséget, inne talán menni fog. -
#84044 Oks thx, akkor a frissitésel lesz problémám.
Benyomom hogy Auto Update ON, de off-ra visszaáll.
Mindegy mit nyomok PSN+ yes vagy no, kiírja hogy kapcsoljam be a frissítést: Settings-System Update. -
#84043 kontrollert ha egyszer rádugod vezetékesen akkor összesynhel és mennie kell simán anélkül is
Frissítést a system settingsnél találod legfelül
store demo letöltés meg olyan mint máshol, rámész a letöltésre azt leszedi. -
#84042 Üdv új userként pár kezdeti nehézségem adódott. :)
Nem ismerve a menüt és a hardver-t.
Super Slim gép.
1. A kontrollert ha bedugom egy usb-s kábellel létezik hogy csak akkor működik?
Nem kéne wireless modon mennie?
2. Beléptem a menüben valami frissitést kér a rendszer, de nem találom ezt a frissitést. Merre keresem pontosan?
3. Store demok-hoz csak belépek majd és letöltöm? -
#84041 Múlt héten frissült az IGC júniusi kínálata, és elméletileg holnap fog az alap felhozatal. -
Renátó1985 #84040 Ha már így szóba jött a psn+. Mikor van tartalom frissítés? -
#84039 Jobb az angol Store. Én is feltötlőkártyával oldom meg. Feltöltőkártyát tudsz venni magyar bankkártyával, úgyhogy tulajdonképpen csak egy plusz lépést kell beiktass: magyar kártyával veszel feltöltőkártyát, azzal pedig feltöltöd az angol accountodat és mehet a PS+. -
#84038 értem. thx -
#84037 Negatív- Angollal igen- de amúgy is az Angol feltöltő kártya általában olcsóbb mint az árfolyam(font v huf) és jobban kijössz. -
#84036 csak az a kérdés h angol accal, magyar bankkártyával magyarországról lehetséges-e az angol plus? :) -
#84035 Negatív, szerintem. 60% nak Britt vagy külföldi accountja van, a magyar nagyon nem éri meg. -
#84034 szóval akkor itt mindenki magyarral van aki itthon él. -
#84033 Ha angol accountod van akkor azzal csak az angol pluszra fizethetsz elő. Ha magyar pluszt akarsz akkor kell magyar accountot csinálj. -
#84032 ps+-ra akkor is fizethetek ha brit storeos psn-em van?
vagy akkor váltanom kell magyarra, mert ahhoz a címhez van csak bankkártyám? -
#84031 nekem is :)
de ez elég ritka :) nekem főleg arra jó a demo, ha tetszik előtte is a játék, mintegy megerősítsen a vásárlásban... :) -
#84030 Jó kicsit túlzás de volt már nem egy olyan játékom amit demó alapján kukáztam. A teljes meg tetszett. -
#84029 Ez így azért erős :) -
#84028 Az a baj, hogy játszottam már szar demóval, és többnyire utána a teljes is szar volt:D De ez a Last of Us demó.. kb semmit se adott át az egészből. Végig csak a sötétben egy épületben mászkálunk 10 percen keresztül, aztán vége is :D -
#84027 Demókból sosem szabad ítélni.
-
#84026 Engem anno az Uncharted és az inFamous demói sem fogtak meg, de a teljes játékkal már más volt a helyzet. Más demóval is jártam már így, úgyhogy én nem izgulnék a helyedben. :D -
#84025 Jaj csak lenne már péntek. A demó nem fogott meg, de eddig csak pozitív értékeléseket láttam, úgyhogy meg fogom venni, hátha magával ragad.. ahogy a PS3-exkluzívok 90%-a tette :D -
#84024 Értem. -
#84023 A hivatalos megjelenés igen június 14. Tesztpéldánnyal játszom. -
#84022 Bocs, de már kapható? Nem június 14. volt a megjelenés? -
#84021 Az elmúlt idők legjobb játéka számomra! Óriásit alkottak a Naughty Dog-ék. 10/10
Pedig én ritkán mondok ilyet. -
#84020 Egy két részt én átfutottam, lesz ez több is szerintem egyeseknek. -
#84019 Köszönöm a választ. Aggódom amiatt, hogy a crafting system mennyire jön ki ilyen játékidő alatt. Nem kevés neki a 13 óra? -
BlackWolf #84018 Már az első 20 perc videóját is alig bírtam ki , hogy ne nézzem meg :D Teszteket se olvastam el , de most meglett a gyümölcse este már én is kipróbálom végre. Holnap lehet fáradtan jövök dolgozni :D -
#84017 13 óra 25 perc lett nekem végül. De lehet ennél kevesebb is ha rohan az ember, meg több is, főleg a sok nehézségi szint mellett. -
#84016 Kb. mennyi a játékidő? -
#84015 The Last of Us tesztem, akit érdekel:
katt -
#84014 :D -
#84013 Bocsi, csak megkellett tanuljak olvasni... :P amúgy köszi. -
sublimaze #84012 Tulajdonképpen az előtte lévő hozzászólás is válasz a kérdésre... :)