PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Magamból indultam ki, én csak exkluzív miatt vettem Ps3-at. Ültem a témán talán 2 évet is mire megvettem, a Last of Us tette fel az i-re a pontot😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
"ha egy konzolra lenne most pénzem, vennék egy ps3-at, lepörgetném (fél év se) az exklukat és mennék boxra 😄"

Én is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
- sok játék azon szebb
- ott is találni exkluzivot, ami meg ps3on nincs (halo, forza, gears, ...)
- olcsóbb
- jobb kontroller
- azon játszanak a haverok is

ha egy konzolra lenne most pénzem, vennék egy ps3-at, lepörgetném (fél év se) az exklukat és mennék boxra 😄

Forza.

Nekem normalon is elég volt. 😊

Ha ezen a játékon sírtál, akkor a God of War 3-tól lefosod a bokád! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Szabi84
Én pedig az Uncharted 2-vel végeztem a mai nap hard-on. A vonatos résznél könnybe lábadt a szemem, az örömtõl. Nem értem miért választ valaki xboxot, ha csak az egyiket van lehetõsége megvenni., nem tudom mi lehet az érv mellette.
Crushing fokozaton megcsinálom, lesz valami jutalom, pl az a bazi golyószoró😄?
God of wart is nagyon kipróbálnám már, de amíg nem végzek az összessel, nem veszek új játékot...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

No, végeztem a God of War 3-mal. Maradandó játékélmény, az biztos. 9,5 pont, de csak a gyengus befejezés miatt... Bár végülis, az is úgy volt rendjén. 😊

Eladó Heavy Rain valakinek? Vevõ lennék rá!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

sajtkukuc
nem sajna. ha nincs bekapcsolva a fagyi, akkor ugye kéri, hogy kapcsoljam be, bekapcsolom, utána megnyugszik, csak nem reagál a gombokra.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

arty
kábellel rákötve se megy?

Forza.

The Protector
Szia!

Próbáld újrakalibrálni a ps3 menüjében.Szarakodj picit azzal,hogy megtezsed másik slot-ú gamepadnak és nézd meg h nincs-e lemerülve.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sajtkukuc
Üdv mindenki. Pénteken vettem egy ps3-at move-val. Tegnap még rendesen mûködött minden, sport játékkal toltuk. Ma bekapcsoltam és nem akarja érzékelni a "fagyit". Látja, csak nem érzékeli. Fehéren villog csak a feje. Mi lehet a baj?

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

The Protector
Arról nem is beszélve h szegény srác 17 játékkal vette.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
😊Ritka 3.55 alatt gépet találni mellesleg a jailezés eléggé körülményes és hát ha nem megy az olvasó akkor bizony eléggé sok jóból ki is marad vele az ember.Elég nagy szopás így is h megvétel után be is döglik a gép.

Ha a kollega vállalkozó szellemû akkor akár szét is szedheti a gépet és megpróbálhatja kiportalanítani,hátha segít.

nézd meg milyen firmware van rajta, ha 3.55 alatt akkor nem olyan biztos hogy használni kell azt az olvasót.. de inkább nem szólok semmit mert megint lebasznak, mivel ugye itt khm..klhmm "szólás szabadsága" van..

Szeretem a cicákat

Szabi84
The Bourne conspiracy ismeritek? Most jutott eszembe hogy van ilyen játék. Pár éve nézegettem, de akkor a konzol meg sem fordult a fejemben. Be kéne valahogy szereznem, nem tûnik túl ismertnek:S

Vadnokedli
Láttam magában olvasót 18 ezerért szóval ugyanúgy mozog munka költséggel szerintem.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

igen igen remek 😞 es ez mennyibe kerül megcsinaltatni? Mert az nem eleg hogy ez a problemam de en kint vettem meg nemetben mivel itt elek kint... :S es nezztem az oldalakat gondolom a lezerel lehet valami baj az meg 90€ es 100€ vettem 17 jatekal együtt 😄 Szoval otthon mennyibe mozognak az arak?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Victor1103
Journey

Sokan tették már fel azt a kérdést, hogy " Milyen amikor a videójátékokat megpróbálják keresztezni a mûvészettel?" Most már én is csak azt tudom rá mondani: Olyan mint a Journey! Jó rövid meg minden, de ez a 3-4 óra kb olyan audióvizuális élmény amit más játékokban 100+ óra után se kap meg az ember. Az élmény mint a zene mind a látvány terén egyszerûen lehengerlõ és biztos, hogy az ember még sokáig nem felejti el.

10/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

LeventeV
Azokkal szokott megesni ilyesmi. De te nagyon balszerencsés kellett legyél, ha pont azután döglött be a gép, hogy megvetted.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

akkor fat! 😉

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Szabi84

Na jo akkor kezdjük ott hogy en sötet vagyok ehez a ps3hoz... utolso playstationom is ps1volt anno nem tudom mikor... 😄 Szoval hol kell megnezznem hogy milyen Fat,Slimes?
Amugy miert erdekes?

LeventeV
Milyen gép? Fat, Slim?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Nem mondod hogy szervizbe kell vinnem???!!! Remek kurva jo.... :S

arty
vidd el szervízbe! azt gondoltam ez elég egyértelmû 😊 nincs csodamegoldás, ami egy nem mûködõ olvasót mûködõvé tesz... sajnos.

Forza.

Hmmm ez a topik sem pörög nagyon... :S Valaki nem tudd megoldast a kerdesemre?

igen hasznaltan vettem de elötte tökeletesen müködött.... söt ki is probaltuk haza hoztam jatszotam vele kicsiket kb 3,4 jatekal minden oke volt...

Használtan vetted a konzolt?

Ááááá, még mindig nem hiszem el ezt a God of War 3-at! Tökéletes játék! Zene, mechanika, grafika, elképesztõ, hogy mit hoztak ki ebbõl! Komolyan mondom, ez egy kibaszott mestermû! 😊

Szabi84
6500Ft-ot kért fóliás MK Komplete-ért

n000rbi
Akkor innentõl már "csak" a postán múlik 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Szabi84
124+-os

n000rbi
Azért csak óvatosan, mert sajnos akad csaló féreg is az oldalon. Elõreutalni csak több pozitív értékeléssel rendelkezõ embernek ajánlott.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Én sose utalnék elõre 😄

Szabi84
Csak arra voltam kiváncsi mennyire népszerû, ismert az oldal, de ezek szerint mindeki ismeri rajtam kívül. Tegnap megrendeltem a Mortal-t és át is utaltam a pénzt látatlanul, remélem nem ver át😄

Sziasztok!

Tegnap elött lettem egy playstation 3 tulajdonos... 😊 Eleinte minden jol ment de tegnap este ota egyszerüen nem tudom elinditani a jatekokat.. barmit is teszek be egyszerüen nem latja ez a tetvedek gep a DVD... Eredeti jatekok vannak hozza kb 17 db de egyiket sem akkarja elinditani probaltam frissiteni magat a konzolt de semmi... esetleg van valakinek 5lete?

Vadnokedli
Többször is, semmi extra mit akarsz tudni? Olyan mintha hardverapro n vennél valamit.

TDC Geronimo
Új GoW mellé jár majd exkluzív last of us demo!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Koszi, ki fogom igy probalni.

The Protector
Nekem minden játékom onnan van.Rendszeresen onnan üzletelek.
Ha kérdésed van akkor ide írj nyugodtan és felvilágosítalak meg ellátlak pár jótanáccsal.

jatekaim.hu-n:constantin néven találsz 14+emberke vagyok

The Protector
Ömlesztve is jó a dolog,nem kell mappázni.Akár telenyomhatod az egész pendrivet össze vissza, a ps akkor is kiválogatja neked amit meg tud jeleníteni.

Nem olvastam vissza de pendrive másolásnál ezek fontosak.

A pendrive FAT32-re legyen formázva
Képet csak a kép szekció jelenít meg.
Csak így jelenít meg bármit is.A pendrivet kiválasztod,háromszöget nyomsz és a display all feliratot választod!

Tibi7
Nem néztem meg hogy igaz-e, de elvileg a pendriveon olyan névvel kell létrehozni egy mappát, mint amilyen a ps menüjében van. Pl zene esetén MUSIC mappa kell mivel a ps menüben is az van. Videonál VIDEO képnél meg nem tudom pictures van vagy mi, nézd meg. És a pendriveon ebbe a mappába kell belerakni a fájlokat.
En is kiprobaltam, de szerintem egy rakat szar az egesz. A gow3 grafikaban is veri, nekem ugy tunt.

En meg csak majdnem. 😊

Kiprobaltam az infamous 2-t, ez is kurva jo lesz!

Szabi84
játékaim.hun vásároltatok már? írjatok róla valamit

No problemo. 😊

Szabi84
bocs félreolvastam,

Ez oké, de nekem a képekkel gyûlt meg a bajom, nem a videókkal. 😊

Kipróbáltam másik pendriveval, az eredmény ugyanez!

Szabi84

Segítsetek, pls. Fotókat szeretnék másolni fel pendriveról PS3-ra, rádugom, felismeri, de azt mondja, hogy nincs rajta fotó. :-/

WTF?