89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    Zsákba macska- Egy életed- egy halálod. :D
  • Prof William
    És a GOW accesion-ál mi a helyzet?

Mert pl a Space Marine-hez a magyar storen vettem a DLC-ket és jól ment az UK-s accomon.
  • Vadnokedli
    Én beszoptam- USA Dlc-t leszedtem felraktam UK-on nem ment. :) Ez az új Metal Gear-nél esedékes-
  • Prof William
    Az új GOW játék UK-s szóval mivel az accountom USA-s nem engedi leszedni a Collector Editionos kiegészítőket.

Persze van USA Acc-om is de ha azzal szedem le a DLC-ket akkor azok működni fognak, úgy hogy a játékkal a UK-s acc-on játszok?
  • DarkSector
    Köszöm neked is, most helyén vagyok, most csinálom a profilom, de avatar-t nem ad...
  • Vadnokedli
    Dugd rá a kontrollert a gépre és úgy kapcsold be. Egyszer- PS Controllerrel-
  • DarkSector
    Oks tárgytalan, valami egész más menüben botorkáltam...:D

Kösz a segítséget, inne talán menni fog.
  • DarkSector
    Oks thx, akkor a frissitésel lesz problémám.
    Benyomom hogy Auto Update ON, de off-ra visszaáll.

Mindegy mit nyomok PSN+ yes vagy no, kiírja hogy kapcsoljam be a frissítést: Settings-System Update.
  • TDC Geronimo
    kontrollert ha egyszer rádugod vezetékesen akkor összesynhel és mennie kell simán anélkül is

Frissítést a system settingsnél találod legfelül

store demo letöltés meg olyan mint máshol, rámész a letöltésre azt leszedi.
  • DarkSector
    Üdv új userként pár kezdeti nehézségem adódott. :)

Nem ismerve a menüt és a hardver-t.
    Super Slim gép.

1. A kontrollert ha bedugom egy usb-s kábellel létezik hogy csak akkor működik?
    Nem kéne wireless modon mennie?
    2. Beléptem a menüben valami frissitést kér a rendszer, de nem találom ezt a frissitést. Merre keresem pontosan?
    3. Store demok-hoz csak belépek majd és letöltöm?
  • LeventeV
    Múlt héten frissült az IGC júniusi kínálata, és elméletileg holnap fog az alap felhozatal.
  • Renátó1985
    Ha már így szóba jött a psn+. Mikor van tartalom frissítés?
  • LeventeV
    Jobb az angol Store. Én is feltötlőkártyával oldom meg. Feltöltőkártyát tudsz venni magyar bankkártyával, úgyhogy tulajdonképpen csak egy plusz lépést kell beiktass: magyar kártyával veszel feltöltőkártyát, azzal pedig feltöltöd az angol accountodat és mehet a PS+.
  • dave9004
    értem. thx
  • Vadnokedli
    Negatív- Angollal igen- de amúgy is az Angol feltöltő kártya általában olcsóbb mint az árfolyam(font v huf) és jobban kijössz.
  • dave9004
    csak az a kérdés h angol accal, magyar bankkártyával magyarországról lehetséges-e az angol plus? :)
  • Vadnokedli
    Negatív, szerintem. 60% nak Britt vagy külföldi accountja van, a magyar nagyon nem éri meg.
  • dave9004
    szóval akkor itt mindenki magyarral van aki itthon él.
  • LeventeV
    Ha angol accountod van akkor azzal csak az angol pluszra fizethetsz elő. Ha magyar pluszt akarsz akkor kell magyar accountot csinálj.
  • dave9004
    ps+-ra akkor is fizethetek ha brit storeos psn-em van?
    vagy akkor váltanom kell magyarra, mert ahhoz a címhez van csak bankkártyám?
  • arty
    nekem is :)

de ez elég ritka :) nekem főleg arra jó a demo, ha tetszik előtte is a játék, mintegy megerősítsen a vásárlásban... :)
  • davidka003
    Jó kicsit túlzás de volt már nem egy olyan játékom amit demó alapján kukáztam. A teljes meg tetszett.
  • arty
    Ez így azért erős :)
  • Kongy
    Az a baj, hogy játszottam már szar demóval, és többnyire utána a teljes is szar volt:D De ez a Last of Us demó.. kb semmit se adott át az egészből. Végig csak a sötétben egy épületben mászkálunk 10 percen keresztül, aztán vége is :D
  • davidka003
    Demókból sosem szabad ítélni.
  • LeventeV
    Engem anno az Uncharted és az inFamous demói sem fogtak meg, de a teljes játékkal már más volt a helyzet. Más demóval is jártam már így, úgyhogy én nem izgulnék a helyedben. :D
  • Kongy
    Jaj csak lenne már péntek. A demó nem fogott meg, de eddig csak pozitív értékeléseket láttam, úgyhogy meg fogom venni, hátha magával ragad.. ahogy a PS3-exkluzívok 90%-a tette :D
  • AnuluWork #84024
    Értem.
  • Bil Ur Sag
    A hivatalos megjelenés igen június 14. Tesztpéldánnyal játszom.
  • AnuluWork #84022
    Bocs, de már kapható? Nem június 14. volt a megjelenés?
  • Bil Ur Sag
    Az elmúlt idők legjobb játéka számomra! Óriásit alkottak a Naughty Dog-ék. 10/10
    Pedig én ritkán mondok ilyet.
  • orichalcos
    Egy két részt én átfutottam, lesz ez több is szerintem egyeseknek.
  • LeventeV
    Köszönöm a választ. Aggódom amiatt, hogy a crafting system mennyire jön ki ilyen játékidő alatt. Nem kevés neki a 13 óra?
  • BlackWolf
    Már az első 20 perc videóját is alig bírtam ki , hogy ne nézzem meg :D Teszteket se olvastam el , de most meglett a gyümölcse este már én is kipróbálom végre. Holnap lehet fáradtan jövök dolgozni :D
  • orichalcos
    13 óra 25 perc lett nekem végül. De lehet ennél kevesebb is ha rohan az ember, meg több is, főleg a sok nehézségi szint mellett.
  • LeventeV
    Kb. mennyi a játékidő?
  • orichalcos
    The Last of Us tesztem, akit érdekel:

katt
  • Szabi84
    :D
  • mucsácsó
    Bocsi, csak megkellett tanuljak olvasni... :P amúgy köszi.
  • sublimaze
    Tulajdonképpen az előtte lévő hozzászólás is válasz a kérdésre... :)