PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elutaltam volna neki a pénzt, de nyilván nem kapta volna meg azonnal, mert nem egy bankba van a számlánk. Szerinted érdekelte? Dehogy. Azóta máshol vásárolok MS pontokat, pedig korábban még ígérte is, hogy sokadik vásárlás után meg megvan a bizalom, elég neki a kivonat is... errõl ennyit.
Ráadásul jóval olcsóbb eladók is vannak nála...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Rohadnának meg! ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sale meg gondolom hamarosan véget ér, már így is megy azt hiszem 2-3 napja.
"a fióknak kell megegyeznie a kártya nevével."
Na ezt nem értem. Anno a nickemet írtam a PSN fiók névhez. Ez a baj? Az elég durva lenne ^^
Nem sikerült. Megadtam kamu billing infót (a fenti fakenamegent használtam), meg nyilván az aktív normális Mastercard netes kártyám.
34 Ft-os próbaterhelést meg is csinálta, de amikor fel akarom tölteni a walletet dolgozik egy kicsit, majd kiírja, hogy nem sikerült... 56-os kód.
Gondolom az lehet a baja, hogy a kártyatulajdonos nevében -nevemben- van ékezet. Na most a cardholder name-nél ha megszakadsz se tudsz ékezetet írni.
Regeltem egy szánalmas magyar accot is... hátha... ott végre forintban látom a játékokat jujjdejó... aztán rányomok a Final Fantasy Sale-ra majd vált a kép egy pillanatra, majd visszadob az elejére, újra rányomok újra.
Tehát nem tudom megvenni a Final Fantasyket, meg akkor a MGS 1-et és a Silent Hill 1-et sem.
És akkor még van aki az XBOX Live-ot szidja a PSN-el szembe? Emeletes ökör!
Amúgy miért nem 'ák meg a q anyjukat a Sony-nál?
Igazából csak erre a kérdésre keresem a választ, aki tudja válaszolhatna rá. Igazán nagyra értékelném. Köszönöm.
Próbálta õket valaki PS3-on?
Érdemes?
Letoltam már a 7-8-9-et a kínálatból, de ha normálisan szaladnak örömmel esnék nekik újra.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Tudna valaki segíteni abban hogy miként tudnám visszaállítani a PS-em olyanra, hogy kiírja (mint anno sw elõtt tette a jobb felsõ sarokban) ha üzenetem érkezett, vagy egy ismerós be illetve kilépett. Nem tudok rájönni hol lehet, gondolom állítható mert régebben tudta. Thx!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sony twitterrõl
Geoff Keighley @geoffkeighley
Just got my invite. PlayStation Meeting, February 20 NYC. #IThinkIKnowWhat'sComing
Ez meg Geofféról GTTV host
Azt hiszem itt az idõ... 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Blúréj ma már nem egy elit cucc. Asztali lejátszók hugyér kaphatóak, a filmek is egyre alacsonyabb áron mennek.
Blúréjpléjernek PS3at venni elmebeteg és drága mulatság. Asztali lejátszót harmad áron kapsz, és még tán többet is tud.
Õszintén tegyed a szívedre a kezed. 10bõl hány játékot játszol D-Paddal? 1et? az is max verekedõs, de az sem követeli meg, mert manapság mindegyik perfektül játszható analógokkal is. FPS, TPS, ótó, sport, kaland, rpg csak is analóggal játszható. D-pad 4 funkció gomb, msára nagyon már nem használjuk, pláne nem irányításra.
A viccbox minõségibb szolgáltatást nyújt, mind a keretrendszer, mind a multiplayer, mind az online áruház mind az adatbiztonság terén.
Mind a két gép kvázi "olcsón" beszerezhetõ, mindegyikre van rengeteg játék, mindegyik gép megbízható, mindegyik minõségi s kiforrott, a többi meg tény kérdése, azokkal kár vitiatkozni. PS3 egyes elemiben a múltban él, MS pedig diktálta a tempót és az irányít.
Vedd le a szemellenzõt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- engem az autósjátékok érdekelnek, ebben a box jobb. nyilván izlés dolga ez is
- 1 bluray filmem van, nem szempont. sokan másoknak sem, köszönhetõen a honi kéklemez áraknak.
- dpadot kb semmire se használtom, fegyverváltásra meg "elmegy". tény h szarok, de ez semmi a sonykarok egymásközeliségéhez vagy a kritikán aluli ravaszokhoz képest.
- ebben is van valami 😊
Vettem ps3at, nem is bántam meg - uncharted 1-2-3 a generácio legjobb játékai voltak számomra. Sõt, talán minden idõk legjobbjai is nekem.
De mellette játszottam a gears1-2-t (3-at majd egyszer), halobol is csak egyel vagyok lemaradva, a forza4 pedig csupán a világ legjobb autósjátéka és mint említettem nálam ez a fõfõfõattrakció 😊 (ps3at is gt5 megjelenéskor vettem, nem véletlenül 😉 )
Hidd el, vannak érvek az xbox mellett is, csupán ezért irtam amire válaszoltál - nem vitát akarok szítani.
Forza.
Semmi baj nincs egyikkel se, max. mást és mást futtat rajtuk az ember.
Az egyes PS3 exclusiveok és a BR kivételével a box nekem jobban bejön, bár enyhén lehúzós, hogy a liveért fizetni kell.
A medve nem játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A játékok 90%-a jobban néz ki, míg PS3-on csak az a néhány exkluzív nagyon szép.
Bírom az olyan embereket akik csak azért istenítenek valamit, mert olyanjuk van. Én minden cuccomról simán leírom a negatív kritikákat is.
-Ja, igen boxon is akadnak excímek, míg PS3-on 4x ennyi !
- Blu-ray, Blu-ray 3D olvasó nuku, a játék iparban már idejét múlt DVD9-cel kapirgál, így persze, hogy olcsó ! De , ha olcsó, akkor miért is kell a Live-ért fizetni ? <#hehe>#hehe>
- Ez se igaz, talán az karok jobbak, viszont az Xbox d-pad--ja gagyi és a gombok se analógok, egy idõ után meg olyan, mintha egy téglát szorongatnál.
- Hát persze, hogy inkább viccbox-xal játszanak a (csóró) haverok ! Olcsó Microfos tucat termék, na és a lényeg, hogy könnyebb rá warezolni a szart.
Szerintem vegyél PS3-mat, nem bánod meg ! A Gears, Halo, Forzát meg felejtsd el !<#eljen>#eljen>
Crysis3 Betat ki próbálta?Szerintem borzalmas tehnikailag.Laggol,ocsmány,lassú,szaggat.Remélem sok dolgot javítanak.A játék felbontása a 720p-t sem közelíti meg.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Amit nagyon fogok sajnálni, ha következõ generációba alan wake 2 megint xbox exkluzív lesz :/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0