PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Mutatsz olcsóbbat? (persze nem MS pont érdekel)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Totti5
Sose adott semmit nekem se... ha 15ször nem vettem tõle akkor egyszer sem. Egyszer volt hétvégén járt le a gold, és halkan utaltam rá hogy nem e lehetne... nem lehet. Téma lezárva. Multkor paypallal próbálkoztam nála, mert a honalapján fel van tüntetve. Egyszerûen csak egy nagy nem-et kaptam. Már nem nála vásárolok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Kb. 5x vásároltam tõle... 6x pont ugyan így jártam, hogy hétvégén sos kellett volna MS pont.
Elutaltam volna neki a pénzt, de nyilván nem kapta volna meg azonnal, mert nem egy bankba van a számlánk. Szerinted érdekelte? Dehogy. Azóta máshol vásárolok MS pontokat, pedig korábban még ígérte is, hogy sokadik vásárlás után meg megvan a bizalom, elég neki a kivonat is... errõl ennyit.

Ráadásul jóval olcsóbb eladók is vannak nála...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

n000rbi
Hatodikáig tart a sale, a helyedben írnék egy szívhezszóló mailt Iceakosnak 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
Átírtam... ugyan az a hiba.

Rohadnának meg! ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Pórbáltam én is egyszer belõni a kártyát, aztán másnap vettem 20 dolláros kódot... <#levele>

Tinman
Hétvégén ki ad nekem feltöltõkártyát? Senki.

A sale meg gondolom hamarosan véget ér, már így is megy azt hiszem 2-3 napja.

Tinman
Mastercard, túlzás nélkül: 100 helyen fizettem már vele a neten, soha semmi gond nem volt.

"a fióknak kell megegyeznie a kártya nevével."

Na ezt nem értem. Anno a nickemet írtam a PSN fiók névhez. Ez a baj? Az elég durva lenne ^^

n000rbi
Feltöltõkártya nem opció? (egyébként osztom a véleményed, FF-sale Bantulanden úgyse érdekel senkit...szerintük)

Vadnokedli
Egyedüli probléma szerintem is az hogy nem használhatsz bármilyen kártyát accountól független. De a cardholder name ban mindegy ha te ékezettel vagy ékezet nélkül írod a neved, a fióknak kell megegyeznie a kártya nevével.

Tinman
Gondoltam megveszem õket... 20 Font lett volna az 5 rész, ami PS3-on is szalad.

Nem sikerült. Megadtam kamu billing infót (a fenti fakenamegent használtam), meg nyilván az aktív normális Mastercard netes kártyám.

34 Ft-os próbaterhelést meg is csinálta, de amikor fel akarom tölteni a walletet dolgozik egy kicsit, majd kiírja, hogy nem sikerült... 56-os kód.

Gondolom az lehet a baja, hogy a kártyatulajdonos nevében -nevemben- van ékezet. Na most a cardholder name-nél ha megszakadsz se tudsz ékezetet írni.

Regeltem egy szánalmas magyar accot is... hátha... ott végre forintban látom a játékokat jujjdejó... aztán rányomok a Final Fantasy Sale-ra majd vált a kép egy pillanatra, majd visszadob az elejére, újra rányomok újra.

Tehát nem tudom megvenni a Final Fantasyket, meg akkor a MGS 1-et és a Silent Hill 1-et sem.

És akkor még van aki az XBOX Live-ot szidja a PSN-el szembe? Emeletes ökör!

Amúgy miért nem 'ák meg a q anyjukat a Sony-nál?

Igazából csak erre a kérdésre keresem a választ, aki tudja válaszolhatna rá. Igazán nagyra értékelném. Köszönöm.

Tinman
Final Fantasy részek atomjó áron!

Próbálta õket valaki PS3-on?

Érdemes?

Letoltam már a 7-8-9-et a kínálatból, de ha normálisan szaladnak örömmel esnék nekik újra.

JGTC
köszönöm

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

n000rbi
System settings\Notification Messages-t állítsd Display-re.

JGTC
Hali.
Tudna valaki segíteni abban hogy miként tudnám visszaállítani a PS-em olyanra, hogy kiírja (mint anno sw elõtt tette a jobb felsõ sarokban) ha üzenetem érkezett, vagy egy ismerós be illetve kilépett. Nem tudok rájönni hol lehet, gondolom állítható mert régebben tudta. Thx!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

The Protector
POnt linkelni akartam én is.Brutális lesz azt meg kell hagyni.A grafika az csodás mint mindig és a játékmenet is lehengerlõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi

TDC Geronimo
"See the future: http://us.playstation.com/meeting2013 #playstation2013"

Sony twitterrõl

Geoff Keighley ‏@geoffkeighley
Just got my invite. PlayStation Meeting, February 20 NYC. #IThinkIKnowWhat'sComing

Ez meg Geofféról GTTV host

Azt hiszem itt az idõ... 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Dead Rising, Ace Combat 6 , Shadow Complex, Lost Odyssey ( meg a többi Jrpg ), Kameo, Alan Wake, Fable 2-3, PGR 4 meg a többi gondolom nem X360ra jelent meg. PS3 exeknél mindig felsorolunk mindent csak hogy a mennyiségre menjünk, 360nál meg csak Halo, Gears jön szóba... valahol hibás a képlet.

Blúréj ma már nem egy elit cucc. Asztali lejátszók hugyér kaphatóak, a filmek is egyre alacsonyabb áron mennek.

Blúréjpléjernek PS3at venni elmebeteg és drága mulatság. Asztali lejátszót harmad áron kapsz, és még tán többet is tud.

Õszintén tegyed a szívedre a kezed. 10bõl hány játékot játszol D-Paddal? 1et? az is max verekedõs, de az sem követeli meg, mert manapság mindegyik perfektül játszható analógokkal is. FPS, TPS, ótó, sport, kaland, rpg csak is analóggal játszható. D-pad 4 funkció gomb, msára nagyon már nem használjuk, pláne nem irányításra.

A viccbox minõségibb szolgáltatást nyújt, mind a keretrendszer, mind a multiplayer, mind az online áruház mind az adatbiztonság terén.

Mind a két gép kvázi "olcsón" beszerezhetõ, mindegyikre van rengeteg játék, mindegyik gép megbízható, mindegyik minõségi s kiforrott, a többi meg tény kérdése, azokkal kár vitiatkozni. PS3 egyes elemiben a múltban él, MS pedig diktálta a tempót és az irányít.

Vedd le a szemellenzõt.

The Protector
Hát én ha vennék boxot akkor csak is warezboxot vennék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Az száksz. Pedig gondolkoztam veszek egyet ps mellé, de maybe egy okosított verziót beszerzek.

davidka003
Nem. Amelyik nap feltöltöd onnan tudod használni pont 1 évig. Ha nem mész fel egyszer se akkor is lejár.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Vadnokedli
A Box nal hogy mûködik a multi? 365napos elofizetesbol úgy vonja le az idõt amennyit online vagy?

arty
- van pár ps3 exklu, ami nagyon szép, ez tény, csak évi 1-2 játékkal kitörölhetem
- engem az autósjátékok érdekelnek, ebben a box jobb. nyilván izlés dolga ez is
- 1 bluray filmem van, nem szempont. sokan másoknak sem, köszönhetõen a honi kéklemez áraknak.
- dpadot kb semmire se használtom, fegyverváltásra meg "elmegy". tény h szarok, de ez semmi a sonykarok egymásközeliségéhez vagy a kritikán aluli ravaszokhoz képest.
- ebben is van valami 😊

Vettem ps3at, nem is bántam meg - uncharted 1-2-3 a generácio legjobb játékai voltak számomra. Sõt, talán minden idõk legjobbjai is nekem.
De mellette játszottam a gears1-2-t (3-at majd egyszer), halobol is csak egyel vagyok lemaradva, a forza4 pedig csupán a világ legjobb autósjátéka és mint említettem nálam ez a fõfõfõattrakció 😊 (ps3at is gt5 megjelenéskor vettem, nem véletlenül 😉 )

Hidd el, vannak érvek az xbox mellett is, csupán ezért irtam amire válaszoltál - nem vitát akarok szítani.

Forza.

The Protector
Hát.Én anno a crysis2-vel pc-n betaztam és a játékot is pc-n vittem végig ugyan ezen a monitoron amin most a ps-t használom,lehet emiatt látom csúnyának mert high-on dx10ben vittem a crysis2.-õt.A multi amúgy nagyon jó.Hunterban szétszopatom a vadászokat,alig bírnak megtalálni,ha meg megtalálnak kap a pofájuk rendesen.Vadászként is jól operálok😊

a.carkey
Miért kellene elfelejteni a Forzát? 😊
Semmi baj nincs egyikkel se, max. mást és mást futtat rajtuk az ember.

Az egyes PS3 exclusiveok és a BR kivételével a box nekem jobban bejön, bár enyhén lehúzós, hogy a liveért fizetni kell.

A medve nem játék.

davidka003
Crysis 3 boxon ugyan úgy megakad néha, mikroszaggatások vannak de grafikával nincs probléma.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
A PS3 egy elbaszott konstrukció ezt a Sony is elismerte. Egyszerûen boxon jobbak a játékok.
A játékok 90%-a jobban néz ki, míg PS3-on csak az a néhány exkluzív nagyon szép.
Bírom az olyan embereket akik csak azért istenítenek valamit, mert olyanjuk van. Én minden cuccomról simán leírom a negatív kritikákat is.

Vadnokedli
DC nekem összesen 29giga volt (anno minden updattel) letoroltem, de jó ha nem kéne az elõnyért fizetni.

-Multi platform játékok kicsivel szebbek, de csak mert a dobozolt pc-s alkatrészre könnyebb fejleszteni, egyébként PS3-as exkluzív címek grafikája veri a boxot, mint a szart !

-Ja, igen boxon is akadnak excímek, míg PS3-on 4x ennyi !

- Blu-ray, Blu-ray 3D olvasó nuku, a játék iparban már idejét múlt DVD9-cel kapirgál, így persze, hogy olcsó ! De , ha olcsó, akkor miért is kell a Live-ért fizetni ? <#hehe>

- Ez se igaz, talán az karok jobbak, viszont az Xbox d-pad--ja gagyi és a gombok se analógok, egy idõ után meg olyan, mintha egy téglát szorongatnál.

- Hát persze, hogy inkább viccbox-xal játszanak a (csóró) haverok ! Olcsó Microfos tucat termék, na és a lényeg, hogy könnyebb rá warezolni a szart.

Szerintem vegyél PS3-mat, nem bánod meg ! A Gears, Halo, Forzát meg felejtsd el !<#eljen>
The Protector
persze,hogyha kedvet kapsz akkor fizess.

arty
back2future-ból csak ep1 ingyenes! gondolom amolyan promo, mint a walking deadnél 😊

Forza.

The Protector
Nem tudom,lehet.......de USA store-on van egy free to play szekció ahol lehet ezeket tölteni.DC-t estére nyomjátok be letöltések közé mert 16GB és nagyon lassan jön le,de ami jó, hogy megszakítható a letöltés.Ha kilépsz akkor legközelebb onnan folytatja.

Crysis3 Betat ki próbálta?Szerintem borzalmas tehnikailag.Laggol,ocsmány,lassú,szaggat.Remélem sok dolgot javítanak.A játék felbontása a 720p-t sem közelíti meg.

Vadnokedli
Ezek eddig is voltak UK on mármint DC biztosan.

ha jól emlékszem DC universe uk store-on is elérhetõ...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

LeventeV
Kösz a tippet. <#eljen><#worship>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

The Protector
Usa store-on vannak ingyenes játékok!DC Universe online,mini gameg,back to the future.Szedjétek õket.

Vadnokedli
Turtle beach

...és ha nem a sony akkor tudtok mondani jó megbízható headsetet?
The Protector
sajnos a kollegának igaza van.Az olvasó fej ment szarrá benne és azt csak szervízelni lehet.

arty
X X O X

ezt nyomkodd addig, amig végre belátod, hogy szervíz a jóbarátod... 😊 😛

Forza.

Szabi84
Általában ezek a gamer headsetek sztem parasztvakítások. De egy Steelseries siberiat elfogadnék😊, akkor már inkább az mint a sony

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Protector
Picit olvass utána.Asszem pont errõl a headsetrõl olvastam h egy nagyon nagy kalap szar minden téren.

Vadnokedli
Nem. Szerintem

Sziasztok! mit gondoltok a Sony Wireless Stereo Headset 7.1-rõl? 21k. megéri az árát?
LeventeV
Settings-System information-be tudod megnézni a FW-t. De ez nagyon olvasófej hibának tûnik. De ha 100 eurót fizettél érte és kaptál még 17 játékot is akkor nincs okod panaszra.

Ez regi gep mert talaltam rajta 2008 mentest... fogalmam sincs hogy miylen firmwaren van rajta... de amugy azt nem ertem hogy DVD lemez visz,ps2 jatekot visz szo nelkül... csak a kurva ps3 jatekokal szopatja magat... 5let?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

TDC Geronimo
Hát nincs is sokkal több rá 😄

Amit nagyon fogok sajnálni, ha következõ generációba alan wake 2 megint xbox exkluzív lesz :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeventeV
UI: 2009 óta van konzolom. Elõször Xbox-om volt, azután vettem PS3at, a GoW 3 miatt. Azután az Xbox szinte be se volt kapcsolva, 2 hónap után feleslegessé vált és eladtam.

LeventeV
Én pont fordítva csinálnám. Elkérnék valakitõl egy boxot, végigvinném a Forza 4et meg a Horizont és adnám is vissza. A többi exkluzív valahogy nem hoz lázba.