PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
Köszi, szerintem ez instant get lesz.

TDC Geronimo
Május 7.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fook
Wow, mikor jön ki ?

TDC Geronimo
Én meg igen. ZombiU után fõleg vágyom ilyen hangulatú survival horrorra és kellemes meglepetés volt a mai videó, hogy ebbe ilyen is lesz.

Totti5
Ez a mai videó nem tetszett. Sötétbe mászka, zombiagok? én nem akarok ilyet. Lepusztult várost, szép helyszíneket, kalandot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
ronda?<#fejvakaras>

TDC Geronimo
Last of us bitang jó lesz. Hónap végén érkezõ GoW demo elvileg ugyanez az elsõ fél óra lesz, ami a videóba van úgyhogy nagyon várom.

The Protector
Nekem is ez a véleményem.Olyan szép békességben megvannak itt sg-n a boxosok és a ps-esek.Máshol folyamatosan megy a szardobálás.Olvasgassátok pl a head2head-en a kommenteket.Tiszta balfaszok.

A GOW videó kvajóóóó.A Last os Us-os videó nem nagyon tetszik,ronda meg stb.......,ettõl függetlenül még nagyon várom és elsõ nap szeretném megvenni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
Jó játék lesz az biztos,de ez a videó most annyira nem hûha, hogy eret vágjak miatta 😊

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Mire fel ez a nagy rosszindulat? Annyira gyerekes az egymás lenézése csak azért, mert más konzolja van. Szerintem minden konzol jó valamiben. Még a WII is jó egy bizonyos célcsoportnak hiába nevetséges a grafika. Xbox 360/PS3 meg fõleg jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

...de ezzel sem ! <#taps>

Na, a Shit-boxosok ezzel nem fognak játszani ! <#hehe>

Szabi84
én is tegnap szedtem le és próbáltam ki😊 nincsmit

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

n000rbi
Sikerült beszerezni az FF-eket? Én végülis tegnap éjfél körül vettem a game.co.uk-n egy feltöltõkártyát (kösz a tippet Szabi84😊) és még este ki is próbáltam a hetedik részt 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vadnokedli
+ kakaó. VAGY BACON! BACON AZ ELSÕ! ezt jegyezd meg!

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szabi84
inkább zsemlét vennék belõle😄

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
semmit, tartsd a számlán. majd a következõ játékhoz jó lesz...

háttérre meg a többi szarra ne költs, csak h "ne legyen a számlán"!

Forza.

Vadnokedli
Nem tudok róla. nekem 0.03 font van rajta egy ideje. (szerintem még kamatozik is ha nem költöd el) <#hehe>

Szabi84
van valami határidõ amíg el kell költeni?

Vadnokedli
vegyél avatárt. live hátteret. Azt hiszem van 2 fontért sercegõ bacon live wallpaper.

Szabi84
Találtam is egy oldalt ahol egybõl adtak kódot, Final Fantasy-ra kellett!
Maradékkal mit csináljak?😄

Vadnokedli
PS+ on ingyenes lesz keddtõl a Sleeping Dogs. (ha nem keddtõl de biztos az lesz.)

LeventeV
Van mikor vannak jó akciók. Pl most a Sleeping Dogs 12 font. Azt hiszem a Hitman is annyi most.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szabi84
értem, mint a telefonkártya, köszi

LeventeV
Megveszel egy feltöltõkártyát, az accounthoz megfelelõt (dollár - US, font - UK).
A feltöltõkártya tulajdonképpen egy 12 elemû kód (szám és betû kombináció). A Store-ba rámész a Redeem Code opcióra, beírod a kódot és hozzáadja az egyenlegedhez a megfelelõ összeget. Azt levásárolhatod. Nincs idõhöz kötve. Addig maradhat rajta amíg akarod. Ha még egy kódot beírsz akkor hozzáadja az új összeget a meglévõhöz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szabi84
Csináltam usa,uk regisztrációt. Közben megvettem magyaron a Resident Evil 4HD-t és a RE Code Veronica X-et egy vagyonért, itt sikerült kártyával vásárolni, de ilyen árak mellett ez volt az elsõ és utolsó az tuti. A másik kettõn nekem sem megy sajna. Hogy is mûkszik ez a feltöltõkártyás vásárlás?

Szabi84
értem, köszi

n000rbi
Nincs benne semmi hókusz-pókusz, egyszerûen engedik, hogy egy gépen lévõ felhasználói fiókok elérjék ugyanazt a tartalmat a gépen. Ha esetleg törlöd, akkor újra letölteni nyilván csak az alól a fiók alól tudod, ahol vetted. (szóval inkább ne felejtsd el a jelszavaid😊)

Szabi84
Tehát ha megveszem usa storerol, és ne adj isten elfelejtem a jelszavam. Belépek a magyar nevemmel az alatt ott lesz amit vásároltam függetlenül attól hogy melyik store-ról? Honnan tudja a gép hogy a másik acc is hozzám tartozik? Vagy a gép sorszámát figyeli? Bocs a sok kretén kérdésért😄

n000rbi
Mindenütt látszanak, tudsz velük játszani és trófeákat is kapsz.

Szabi84
Usa store regisztrálok, majd vásárolok, tudok játszani a magyar accountommal? A megvásárolt játékok annál a regisztrációmnál lesznek amelyik alatt vásároltam õket, gondolom igen.

n000rbi
Nem hinném 😊

The Protector
Talán azért mert ha mondjuk reális forint árra áttennék a játékokat akkor az amcsik magyar store-on vásárolnák szarrá magukat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Felgolos
Eladó egy PlayStation Move Sharp Shooter Gun Controller! 3000FT
Csak egyszer volt használva!

Érdeklõdni privátba, vagy 30-5648450!

Tinman
Kénytelenek leszek, mert USA accot regeltem, azzal se ment, ott még próbaterhelést se csinált -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ez nem mentség sem a magyar Lájvra, sem a Storera. Gyenge mind a kettõ.

arty
USA acc USA bankkártyát fog kérni, gondolom.

Sajna csak a feltöltõkártya a megoldás, ami ráadásul még olcsóbb is. Csak ja, hétvégén bukó.

Forza.

n000rbi
?? Akkor mégsem UK feltöltõkártyát veszel?

n000rbi
Apró porszem vagyunk mi a szemükben a tõlünk származó bevételeiket tekintve. (valószínûleg egyébként is) Eleve azt csodának tartom, hogy van legális módja a PSN használatának Mo.-on. Azt a valakit azért jól hátbaveregetném, aki eldönti, hogy az egyes store-okon mi érhetõ el és mennyiért 😊

Tinman
És ezt is máshol kell megtudnom :-/

"Azért megemlítem ,hogy a UK Store azért nem engedi a vásárlást mert ott szûrõ mûködik, ami kiszûri,hogy az adott bankkártya nem a UK-ban készült."

Tehát kamu USA accot kell regelnem -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, csak azért iszonyat gáz, hogy a magyar PSN létezése ellenére, mintha mi még mindig nem léteznénk...

n000rbi
Na végre, a rinya helyett a tettek mezejére léptél 😊 (sehol nem mondtam, hogy kizárólag Iceakossal üzletelj, csak vásároltam tõle párszor, ezért említettem)

Tinman
Igen, ezért írtam a ph-n egy másik eladónak :-)

Vadnokedli

n000rbi
Melyik jobb: az, hogy egy elkövetkezõ hétvégén játszol velük, vagy hogy lemaradsz a sale-rõl?

Abszolút megértem a problémádat (és FU Sony, amiért magyar accal nem lehet megvenni), de van megoldás.

Tinman
Világos, de hétvégén nem megy, pont ez a lényeg.

Nem hétfõn érek rá játszani, meg ezzel szarakodni 10-11 órányi munka + 1.5 órányi vezetés után, hanem most hétvégén.

Tinman
Hardveraprón nézz körbe, nem csinálok reklámot senkinek.

n000rbi
2012. július 1. óta különbözõ bankok közti utalás is megy 4 órán belül, ha délután 4 elõtt utal az ember...szóval hétfõn délelõtt utalod és délutánra ott a pénz, neked meg a kód, de Te tudod mit csinálsz.