89387
PlayStation3
  • Prof William
    Teljesen korrekt ár. A ps 3 ha jól emlékszem 200 felett indított.

• Laza
    Ugyanaz, mint az FF Versus ... a most múló generáció elején ígérték, most meg bemutatták a következő generációra .... jah, várj, az LG-t még arra se, eddig :D
    Szóval reménykedünk, de konkrétan nem várom ... hozzáteszem, már inkább egy SotC szerűségnek örülnék, nem egy ICO (kísérgetős) szerűségnek ... főleg ha csak 10 évente jön egy új játék :D
  • Bil Ur Sag
    Szintén nálam is. Még a HD collectiont is beszereztem, pedig ps2 őn mind a kettő megvan.
    Lassan én is a "hiszem ha látom" kategóriába kerülök a LG-al kapcsolatban.
  • Bil Ur Sag
    Háhh! Jó kis grindcore csépelés. Régen mennyi ilyet hallgattam. Nem is gondoltam volna, hogy egy zenekar valamikor is ennek a kiváló játéknak a nevét fogja kölcsönözni.
  • Laza
    Az ICO meg a SotC nálam a best of játékok között vannak, de a LG-t majd akkor hiszem el, ha látom :)
  • Vadnokedli
    Én is , sőt a játék zenéjének is- meg ennek a zenének is akik fanok. :D

• Bil Ur Sag
    Hát igen. De ha ezt elmondod egy pécésnek, akkor hülye vagy, nem értesz hozzá, meg milyen már, hogy a képernyőn a 30 ezer fűszál helyett mondjuk csak 25 ezer van... Teljesen rendben van az ára. Az pedig, hogy a Béla homlokán 5 ráncot vélek felfedezni vagy csak 4et számomra teljesen mindegy grafikai szempontból. Egy valamit sajnálok eddig. Jó ideje semmit nem hallok a SOTC készítőinek új játékáról a The Last Guardianról. Nagy rajongója vagyok az ICO és SOTC játékoknak. Remélem nem fog eltűnni a földben a project. Az első képkockák óta fel van vésve a játék neve a várólistámra.
  • Szabi84
    6-7 évre nem mondanám soknak
  • Kongy
    Szerintem egy normál PC ára manapság. Egyáltalán nem megfizethetetlen... Sőt, ha mindent sokáig maxon akarunk futtatni PC-n ennél azért még jobban a zsebünkbe kell nyúlni!
  • Vadnokedli
    Ez szerintem jó ár!
  • Laza
    Van valahol egy lista, amin az állandó PS+os játékok rajta vannak?
    Azok érdekelnek, amiket bármikor le tudok tölteni ha előfizetnék.
  • Renátó1985
    PSN+ Uncharted 3 letölt majd telepít. Játék sehol telepítőt automatikusan törölte. Más is járt így? Szedhetem le újra?
  • DarkSector
    MGS4 ki is fogyott, ha jól látom Uncs2 + infamous 2 amik megérik még.
  • DarkSector
    Én x360-ra akartam volna még GeoW 4-et vagy Forza-t, de azok nincsenek is a palettán, csak GeoW3 az meg megvan...
    WiiU meg HD gépem meg nem van. :)
  • Laza
    Az egyiket eladásra hozom, nem tudtam mi mást válasszak :)
  • tomi890125
    ha megjött nem hogy eladnád nekem az egyik inFamous 2-t :D
  • DarkSector
    Csatlakozom.

2db Uncsi 2 + Infamous 2 + MGS 4 -> 20 Fon! :)
  • Laza
    GAME.CO.UK

1-es fizetsz 2-t kapsz használt játék akció.
    Én berendeltem postával 20 fontért 2db inFamous2-t, Uncharted2-t meg egy MGS4-et :)
    1800Ft/játék :)
  • Bil Ur Sag
    Eladó MLB The Show 12 játék, kiváló állapotban. Kb. csak a fólia hiányzik róla.
  • DarkSector
    Így HDD-ről ki.aszott lasú a gép. :S
  • DarkSector
    Valami felment most 100%-ra és per pillanat pár perce csak a menü hátterét nézem...ilyen sokáig tart neki beálltani a vinyót?
  • DarkSector
    Na fabrikáltam egy kihuzót a hdd-re, most beraktam egy 320gb-os Scorpion Blue-t.
  • DarkSector
    igen?
    az nem problem mert kiüritettem a flash részét.

Nem kéne ez a hdd akció ha nem minden demot 2x számolna, és ha nem tartanai sokáig a letöltés-telepités-törlés.
  • Kongy
    Majd a gép megcsinálja ha jól emlékszem, és ha a flash memóriára mentettél dolgokat azt is átmásolja rá alapból.
  • DarkSector
    Még annyit ha tudsz informálni, hogy a HDD-t formázzam le vagy a gép majd automatán beállítja magának?
  • DarkSector
    2990, de tudod mi lesz, egy kis fém lemezt rácsavarozok a hdd-re és azzal dugom be, és annyi hogy nem lesz majd odacsavarozva és kalap-kabát, faxom vesz egy fém szart 3k-ért. :)
  • Kongy
    Gyári PS3 HDD 250 gigás csak és drága, de cserébe van hozzá beépítő keret + bele van szerelve a keretbe a HDD, tehát neked csak be kell csúsztatni kb :D
  • Kongy
    ja igen! azt venni kell, hacsak nem gyári PS3 HDD-t vettél, és egy beépítő keret asszem 6000 Ft körül mozog :D
  • DarkSector
    na 2-en sikerült kinyitnunk, most jön egy bökkenő, nincs HDD tálca benne. :D
    Most fogok gutaütést kapni mindjárt. :D
  • DarkSector
    na szo..janak már le, most hoztam egy rongyot, hogy ne csússzon a kezem, nyomom lefelé meg a gép hátulja felé de meg sem mozdul...MY GOD.
    Nem azért hogy türelmetlen vagyok, de gondoltam belarakom mert a demokat jobb lenne leszedni és nem letörölni ami +30perc!

De bazze egy ki..ott fedlapot nem tudok lecsúsztatni, ezért vagyok máár zabos egy kicsit.

Leszedek egy demo-t, telepíti és törli, ez kb 1 óra!!!!
  • Kongy
    Ne add fel:D Ha barátnőmnek (!) sikerült leszednie neked is fog :DDD Mondjuk nekem nem sikerült XDDD
  • DarkSector
    Oks remélem nem töröm el, elég nehéz lenyomva hátratólni...:D
    olyan mintha oda lenne ragasztva. :D

Bezsarok, nekem nem megy, nem tudom kitólni, ezt nem hiszem el hogy ilyen buzin van megolda.
  • Kongy
    Le kell hogy csússzon, csak elég körülményes :D Érzéssel kell. Az előlap felől kell hátra tolni.
  • DarkSector
    Uh valamit nem értek.
    HDD-t akarok rakni a super slim-be, oldalán le kell állítólag csúsztatni azt a fekete fedlapot, de nekem nem csúszik le...ilyenkor mi a helyzet?
  • Bil Ur Sag
    Bőven megéri érte. Kiváló rész, akárcsak a széria többi darabja.
  • DarkSector
    Amúgy GoW 4 20font.... (6700ft)
  • Renátó1985
    Ez így nagyon jó! Köszi így már minden tiszta.
  • TDC Geronimo
    ha újra előfizetsz és a letöltési listádba benne van a játék, akkor azt bármikor letöltheted újra és játszhatsz vele
  • Renátó1985
    És ha újra előfizetek, de a psn plus nem kínálja a játékot viszont régebbi kínálatból letöltöttem újra élni fog a licensz?
  • TDC Geronimo
    Simán kiírja elindításnál, hogy lejárt a licensz