PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
negatív

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
lehet naiv kérdés, de ps-en lehet accot migrálni? pl németbõl uk-ba?

Forza.

nemetet se, attol nincs rosszabb.
na nem mintha barki is azt akarna onszantabol.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Vadnokedli
uk, magyartot ne. (ja, magyartot.)

Moby
<#worship>

Adversus solem ne loquitor

arty
uk

Forza.

TDC Geronimo
UK/Magyar. EU PS+ sokkal jobb, mint a US.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
psn plusból mit érdemes? uk vagy us? vagy mindegy?

Adversus solem ne loquitor

Vadnokedli
+ karting, meg mortal kombat. 😄

arty
Little Big Planet 1-2 !!!

Forza.

n000rbi
Kontrollerrel is teljesen jól játszható. (nincs move-unk, ennek ellenére kimaxolta a lelkem 😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

bazza
Köszi! A 4 Elements HD-hoz nem kell Move?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

n000rbi
Például a Rayman Origins 😊, amit ketten (akár 4-en) coop-ban is tudtok játszani. (szeptemberben pedig jön a Rayman Legends)

Csajok szeretik még (legalábbis az én barátnõm odavan érte): 4 Elements HD. Ez csak store-ból megvásárolható formában létezik, jópofa "match-3" játék.

bazza
Sziasztok! Nem rég egy új PS3 boldog tulajdonosa lettem 😊 Magamnak már kinéztem pár játékot, viszont asszony pajtás sír, hogy õ is szeretne valami ugra bugrával játszani. Én viszont ilyeneket egyáltalán nem ismerek. Olyasmit tudtok ajánlani, ami egyszerû, oldalról nézhetõ mint például a Rayman? Sokat játszott korábban Mario szerû játékokkal, olyasmiket keresek. Vagy úgy általában olyat amit a csajok szeretnek 😊

Köszi!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bpeti72
sziasztok
Tud valaki egy megbízható konzol szervizt?
köszönöm

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Totti5
Emberségesebb😊))))) mondjuk inkább felelõtlen a júzerek adataival
szemben? ez még igaz is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ugyan ezek a pletykák a sonynál is megvoltak már.

arty
ok😊 régen hirdettem, de némi vita után letettem róla... 😊 ha érdekel, majd dobsz egy privit, 100% h meglesz.

Forza.

The Protector
Valamivel emberségesebb a sony,de ez is nagycég és pénzbõl él,másolni meg szeretik egymást a cégek.

arty.akkor még beszélünk,szerintem vevõ lennék rá csak elõbb vissza kell kapnom az uc3-mam mert kölcsön adtam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
ÚJ Xbox; csak online kapcsolattal fog mûködni és nem fog elfogadni használt játékot. Egy gép, egy játék. But why? <#nemtudom> Pletyka szerint. Remélem ilyen nem lesz a szonyináá

arty
nekem van, ezresért szívesen megválok tõle 😊

Forza.

The Protector
Valakinek nincs felesleges UC3 passa amitõl megválna?😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Azt tudom hogy nem te írtad, de valahova ezt is írnom kellett.

n000rbi
Az érdekes lenne fix hw-nél, hogy csak nálam szaggat, nem gondolod? A belógó ujjról pedig nem én írtam (telefonon én is a baloldalon irányítom a játékot, így kevésbé - de még mindig - zavaró)

Vadnokedli
Szerintem csak nálad csinálja mert nálam semmi ilyen nincs, telefonon meg egyszerûen baloldalt kell nyomkodni a telefont. Bár nekem könnyû egy Phableten, egész pontosan SG Noteon a maga 5.3"jával.

TDC Geronimo
Webes részen fent van PS+-on sleeping dogs már, lehet szedni

arty
jah, a belógó ujjamat én se szeretem 😞

Forza.

n000rbi
Kíváncsi vagyok. Ahogy írtam, nekem teljes képernyõn sokszor akad, mint az állat. (röhej)

Tinman
Este próbáltam kb. 20 percet... nem emlékszem ilyenre, de majd ma megnézem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

n000rbi
A szaggatásra semmi reakció? Nem hinném, hogy csak nálam produkálja.

Tinman
Pont most szedtem le telóra... borzalmas. Nem tudom úgy fogni, hogy ne zavarjon a képernyõbe belógó ujjam. Marad az nagyképernyõn controllerrel.

#82840: Igen, közben észrevettem, ott is free szerencsére.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Sajnos annyit is ér. 5 perc instant fun, aztán kuka, sose indítom el mégegyszer 😊 Ez pont telefonra való.

Forza.

Vadnokedli
UK accounton is ingyenes, mindegyiken ingyenes. Szerintem.

n000rbi
Már próbáltam, de nem bírom felfogni, hogy fullscreen-en, bizonyos háttereknél (pl. erdõs rész) miért AKADOZIK! Fosport, pedig ha épp 5 perc szabadidõm van, eljátszottam volna vele.

Tinman
Akit érint, bocs, ha vótmá':

USA acc-al (5 perc alatt csinálsz, aztán real profilodon is megy az) PS3-on ingyenesen vihetõ a Jetpack Joyride.

Telógeekeknek már rég ismerõs, de k. jó ez konzolon is, megértem lelõni, addiktív rohadék!

Tinman
Akkor megnyugodtam :-)

n000rbi
Én nem legálisan játszanék? Nem ARRA az elitre gondoltam. 😉

Tinman
Alsó hangon is 1600 Ft körül spóroltam... no meg ugye plusz az akciós árazás :-)

Az elit klubból nem kérek többet köszönöm... maradok a magam olcsó, de LEGÁLIS útján továbbra is ;-)

n000rbi
Párszáz forinton spórolsz, eleve akciós játékoknál? Így sose leszel elit-klubtag, mint mi... 😄

Tinman
Megvettem végre:

Final Fantasy V.
Final Fantasy VI.
Final Fantasy VII.
Final Fantasy VIII.
Final Fantasy IX.

Kb. EZER órányi MINÕSÉGI gameplay ~5.000 Ft-ért. Yeaaaaah :-D

Game.co.uk drága. 35 fontos kártyát, 35 fontért? Hát jól jó az nekem? :-DDD

LeventeV
<#eljen>
Sokkal elmésebb megoldás mint egy sima zombivírus.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Protector
Köszi.Tisztára olyan akkor mint a balrlang(the descent) címû filmben.

arty
last of us érdekel 😊 (bár nem annyira, mint egy uc4 😄 )

Forza.

TDC Geronimo
Valamiféle elfajzott gombafaj fertõzte meg õket, azért is néz ki úgy a fejük a fertõzötteknek. Több fázisa van. Elsõbe még emberibbek, gyorsak és látnak is, másodikba viszont már vakok és olyan klikkelõ hangokat adnak, ami videóba is van. Azzal tájékozódnak, olyan mint denevéreknél az ultrahang. Asszem van 3. fázisú fertõzött is, az durvább.

The Protector
Csak ez a videó csúnya,amúgy tudom,hogy áll leejtõen szép lesz a játék.Amúgy a sztoriról lehet tudni valamit?Nekem ez a zombis/fertõzött dolog új.Én annyit tudok a játékból, hogy egy posztapokaliptikus túlélõ"horror" lesz.

Totti5
Uncsi daráldák után simán... ott is túlzásba lett véve, itt is túlzásba vihetik. Mindegy, meglátjuk, csak ne mutogassanak ilyen videókat, mert végkép elmegy a kedvem tõle. Nem Dead Spacét akarok és nem horrort.

TDC Geronimo
Úgy ismered a naughty dogot, mint aki csinál egy agyatlan zombi lövöldét...? Ne viccelj már. Amúgy meg ezek nem is igazából zombik

Totti5
Nomeg a fejlesztõktõl nem ezt várom. Uncsi 1 hangulatát is megölte a zombi a végén.

Totti5
Egy helyen voltak ütõsek a zombik az a Deadlight, onnantól kezdve számomra kifújt a téma ( elõtte meg nem érdekelt igazán, a Dead Rising 1 óta ). Remélem a Last of Us nem ezek írtásáról fog szólni.