89387
PlayStation3
  • kirol
    Most akkor már van 1.02 Patch, vagy ez mit jelent?
  • Kongy
    Autosave bug fixed Nem kell itt aggódni, elvégre Naughty Dog-ról van szó :D
  • Kongy
    Nekem egyszer fájóan sokáig töltött, de azóta nem volt ilyen csak egyszer esett meg. A mentési probléma pedig a patch letörlésével megoldódott, el is vittem 22%-ig, és nagyon jó a játék tényleg! De azért kicsit túlzásnak tartom a 10/10-es értékeléseket... Azért technikailag nincs minden rendben, legfőképpen mentési problémák miatt... de remélem hamar javítják.
  • DarkSector
    The LoU demo mikor lesz public?
  • AnuluWork #84167
    Mármint a manual save áll 11%on, én a Capital Buildingben jártam éppen ...
  • Tibi7
    Tök fura, hogy mennyi teszt készült már a játékról, és sehol nem írtak ilyen hibát. Nyilván javítják majd, de kicsit lelombozó ezt
    hallani.
  • AnuluWork #84165
    Belefutottam én is.

Az eddigi legszebb pályáról, ahová igyekeztek kijutottam, erre miután megfürdettem a gyereket, és töltöm vissza, bebasz a legutolsó manual savelt pályámra.

Jó játék, de első nap nem nyomnám végig újból addig, szóval van arra lehetőség, hogy onnan folytathassam, vagy cseszhetem? Ismét le kell nyomni az egészet. (Épp 11%on állok, és egy ideje már nem engedte manual menteni ...)
  • kirol
    Ja meg milyen 1 óra töltésről beszélsz?
  • kirol
    Semmi ilyen bajom nem volt vele. Most játszottam vele 1 óra 10 percet.

Amit fájlalok, hogy már 11%-nál járok. Pedig nem csináltam még semmit. :(
  • LeventeV
    Elvileg ha nem jelentkezel be, vagy letörlöd a javíítást akkor menni fog a mentés.
  • LeventeV
    Épp nézem. Nem semmi azért.
  • Kongy
    Nem. PS fórumon lázonganak, mert a patch után fagy az automentés. Letöröltem a patchet, most minden OK.
  • DarkSector
    Köszönöm, illetve a kollegának aki megajándékozott privátban egy kulccsal, FF rajongó vagyok, ezért bátorkodtam elkérni tőle, ha másnak nem fontos!
  • AnuluWork #84158
    Nálam pl. ez nem jött elő. Viszont azért előjött egy bug még az elején: leugrottam lámpával a kezemben az emeletről, és elsötétült minden, még a feliratok is halványan világítottak.

Reload, és minden ok volt. Minden esetre furcsa, ja. Szóval az is simán elképzelhető amit Kongy ír.

Nagyon fasza a hangulata. És valahogy minden szinten kihozták a maximumot a PS3ból.
  • DarkSector
    Van már tegnap írtam de nem tudom megvenni!!!
  • davidka003
    Van újra Uncsi 3.
  • LeventeV
    Nem lehet, hogy nálad van a hiba?
  • Kongy
    Most ugyanez. Befagy az autosave, én játszok mint a hülye, de nem menti ez a szarság (Y) hát ez király. Hogy lehetett ezt így elbaszni?! Ugyanaz a rendszer mint az Uncharted-okban, de ott működött mindig.... -.-'
  • Kongy
    Na a remek Last of Us :D Eddig csak szívtam vele. Maga a játék király, az tény,de hogy tényéeg szükséges 1 óráig töltenie (nem viccelek, legalább félóra volt mire betöltötte) az már érdekes. Ja, és 1 órát játszottam hiába, mert nem mentette el, mivel befagyott az Autosave :DDD Kezdhetem a Prologue-tól újra. (Y) A hab a tortán, hogy ha kilépek a játékból befagy a PS3 és újraindítja magát :D Azt hittem, csak egyszer csinálja, de nem rendszeresen ha kilépek a Last of Us-ból! NICE. 0day patch már volt hozzá, de ha igy hemzseg a hibáktól akkor nemtom mit javít XD
  • Seth
    Nekem jöhet. Mikor indul a béta?
  • Győri Devi
    5 gigát ír letöltéskor, szóval elvileg elég annyi. Illetve nekem is van egy fölös FFXIV:ARR kulcsom ha kell valakinek.
  • Renátó1985
    Valami hiba lehetett a store- ban , mert most 34 giga lett amit le kell tolteni.
  • DarkSector
    Uh én kipróbálnám ha netán másnak nincsen rá szüksége, és 12 GB szabad helyen elfér.
    Ha nem akkor tárgytalan.
  • Scofield
    Valakinek kell Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Beta Registration Code?
  • DarkSector
    K.rvajó...:S

Akkor nekem befagyott vagy mi, enkem legfellül van, és In Stock, csak ha rányomok hogy checkout, akkor bejön egy oldal, egy fehér-lila menü vagy mi de nem tudok sehová belépni a menüpontokba...érdekes, kapják be!
  • davidka003
    Már nincs. :D
  • DarkSector
    Van újra Uncharted 3 Game.co.uk 1+1 akcióban!

De valamiért nem jutok el a fizetésig....:O

Nektek működik még?
  • LeventeV
    Biztos nincs ott? Valami mappába vagy valahová nem teszi?
  • Bil Ur Sag
    Én megmondom az igazat, de velem még sosem történt ilyesmi. Segítenék, de így nem tudok sajnos.
  • Bil Ur Sag
    Én az aláírásomban szereplő TV-monitort használom. A beépített hangszóróival is megvagyok elégedve. Csodálatosan szép színei vannak. A képernyő mérete is bőven elég nekem, lévén a két szobámból a nagyobbik is eléggé kicsinyke. El nem tudom viselni ha látom a pixeleket. Persze kinek a pap kinek a papné.
  • Vadnokedli
    Én még a PC-met is
  • DarkSector
    Én is, régen monitoroztam 1-2 évet, de tv-n ég és föld.
  • Kongy
    Én már a PS3-at is csak HDTV-re voltam hajlandó kötni, pedig gyárilag csak SCART van hozzá, HDMI nincs (legalábbis a 12 gigáshoz)
  • DarkSector
    Én a kérdést sem értem...manapság DS? :D
    Mi az az SD? :D

A Mobiltelóm HD. :D
  • The Protector
    Én is pc monitoron játszok amin csak VGA bemenet van,de egy speckó kábellel rá tudtam kötni és a még a hangot is rá tudtam tenni a hangrendszeremre.
    Én azon lepődök meg h a legtöbb embernek elég tv hangszórója vagy egy tescos hangfal.
  • Renátó1985
    Valaki tudna segiteni? Masodszor szedem le az uncharted 3- at es telepitest kovetoen eltunik, se a feltelepitett jatek se a telepito nincs meg. Keteszer egymas utan leazedtem a 12 gigat, raadasul korant sem kielegito sebeseggel jon lefele a store-rol.
  • Bil Ur Sag
    Az SOTC egy remekmű. Ezt bátran kijelentem. A hangulata, a zenéje, a története, egyszerűen varázslatos. A kolosszusok hatalmasok, és még ma is! lemásznak szinte a képernyőről. Az egész játékot végigkíséri egy melankolikus, szomorkás hangulat. A vége pedig... Minden általam ismert, megismert játékra köröket ver. Maga a nagybetűs művészet. Azt a fajta katarzist amit a végén átéltem, egyedül az inFamous első részének a végkifejlete tudta megközelíteni. De nyilván ez is emberfüggő. Ja és a "platform részek" a valaha készült legjobbak. Felkapaszkodni - leesni - majd vissza - energia elfogy - leesni - majd vissza - akkor is megcsinálom! Ilyen játék ez. Páratlan.
  • Bil Ur Sag
    Én egy full hd monitorom játszok, és nagyon pozitívak a tapasztalataim. Relatíve olcsón már hozzá lehet jutni nagyszerű monitorokhoz, bár az is igaz, hogy egy igazi HD nagyképernyős tévével nem vetekszik semmi. Tapasztalat. De így is bőven élvezhető. Jóval élvezhetőbb mint ha SD-re lenne csatlakoztatva.
  • TDC Geronimo
    Csak HDMI lesz rajta, de 2013 végén szerintem ez nem nagy áldozat, főleg aki PS4et vesz nem hiszem, hogy SD tvre kötné.
  • The Protector
    Egy kérdés.
    SCART-al valyon menni fog a PS4?
    Bár gondolom akinek telik ps4-re annak hd tvre HDMI kimenttel is,de vannak ugyebár még katódos tv tulajok.