PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, de ez minden hollywood-i produkcióban megtalálható. Meg amúgy lehet nem is annyi idõ telt el a két jelenet közt, mint amennyit mutattak.

Szeretem a cicákat

A kérdésem tehát a következõ:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint kiderült, Shelby a gyilkos. Amikor Lauren-nel elmennek az öreg óráshoz a boltba, akkor az öreg hátramegy a vásárlók listájáért. Shelby marad a helyén, egy helyben áll. Lauren pedig egy kis balerina kütyüvel szöszmötöl, miközben az óra elkezd gongatni.

Hogy a fészkes fenébe tudott hátramenni Shelby, és leütni az öreget az írógéppel? Szerintem ez egy baki.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Köszi 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próbálom, hogy mûködik-e a tag

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Starterben von csuklpópánt. A külön vehetõ navigációs kontrollert írtam. Ott nincs...... néztem unboxing videókat yutubon, nincs egyikhez sem töltõkábel, mert minek, ezek szerint nem kell tölteni az eszközt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Lehetõleg privátban, vagy spoiler-tagben, épp mostanában játszom újra 1 év után 😊

Van, akiben még élénken él a Heavy Rain? Van egy rész benne, ami számomra ellentmondásos, azt szeretném kibeszélni. 😊

Vadnokedli
Ezeknek benne kéne hogy legyen. amiket leírtál. fura.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

n000rbi
Érdekes, mert még a starter pack-ban is volt csuklópánt. (és azt hiszem usb-kábel is)

Totti5
Sony elmehet a búsba. Vettem múv pakkot, s akkor irány a játék. Egyik kontroller sem reagál semmire. Ok akkor zsinór. Keresem a dobozba, de semmi.... ezt komolyan gondolták? egy 30 ezres cucchoz egy töltõkábelt sem voltak képesek adni? ráadásul ugye a fullos szett van két kontrollerrel, ahol ráadásul a navigation kontrollerhez csuklópántot sem voltak hajlandók csomagolni.

<#levele><#levele><#levele>

Szabi84
kár hogy nincs ps classicba😞

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nem, az még kimaradt.

van egy zsemle színû házimacskám, szívesen elcserélném egy még mûködõ ps3ra ha valakit érdekel.

Szeretem a cicákat

n000rbi
...vagy a store fõoldalán a Download list alatt. (azt hiszem így hívják)

stimm

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
acc management résznél a download history

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szabi84
Tehát ha a storeról leszedik és listába teszem akkor elvileg bármikor leszedhetem ha elõfizetésem van. Nem kell több gigányi játékot tárolnom. Hol van egyébként a letöltési lista, mert van pár játék amit online vettem.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

igy van. tehat nem kell felni ha lejar az elofizu, nem vesznek el azonnal a jatekok.

SpeedXHUN: igy konkretan nincsenek regebbi cimek, max ha valami akcio van.
azert erdemes leszedni vagy listaba tenni MINDEN ingyenesen kinalt jatekot - akkor is ha epp nem erdekelnek -, mert egy ido utan leszedik oket (hogy mikor az valtozo). tehat amit 1 eve kinaltak jatekot, az nyilvan mar nincs fent. de mondjuk Vita-ra az Unchi es Gravity Rush meg mindig fent van dec. eleje ota.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szabi84
eddig azt hittem csak az elõfizetésig tart, ezért nem vágtam hogy van ennyi idejük játszani

Szabi84
szóval amit betettem a letöltési listába azzal akármikor játszhatók ha él az elõfizetésem? nemrossz!!

TDC Geronimo
Én csak annyit mondok, hogy aki rendszeresen használja a gépet annak egyértelmûen "kötelezõ" a PS+. Nem látom értelmét annak, hogy valaki miért ne fizetne erre elõ 😊

TDC Geronimo
Ja tényleg azokat ki is hagytam. 70-80kt ír a promoba, de valóban többet ad 1 évben, fõleg, ha az embernek Vitaja is van. 100% hogy ez átmegy nextgenbe is és állítólag még tovább fejlõdik. Amit elhanyagoltak viszont az a trial lehetõség. Elején volt pár, de hónapok óta nem frissült az a rész.

SpeedXHUN
Tök jó,és vannak régebbi cimek is? Vagy mondjuk olcsón hozzájutni,pl cod4,bf bad company
Ilyenek érdemes ps store ról venni?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

sztem 70-80k-nal sokkal tobb tartalmad adnak.
harom honapra fizettem elo es ilyeneket kaptam: Uncharted Golden Abyss, Gravity Rush, Bioshock 2, Infamous 2, Batman AC, Sleeping Dogs (vagyis ezt nem... Germany...), ... es meg irhatnam tovabb.

SpeedXHUN
Geronimo SlickAdam
EZER KÖSZI!

csomo kisebb-nagyobb ingyenes jatek PS3-ra ES Vita-ra. ez a lenyege. amig el az elofizetesed, ugy jatszod oket, mintha csak a polcodon lennenek. amennyiben lejar a fizetesed, es te legkozelebb csak mondjuk fel ev mulva ujitod meg ismet, ugyanugy ott lesznek azok a jatekok (lenyeg, hogy egyszer letoltsd oket vagy betedd letoltesi listaba elofizu alatt). sony egyik legjobb huzasa.

TDC Geronimo
Továbbá exkluzív demok, betak, early access bizonyos dolgokhoz, online storage mentésekhez, PSN+-os leárazások/kedvezmények játékokra/DLCkre stb

TDC Geronimo
Mit nem lehet rajta érteni? 😄

Gyakorlatilag évi 12-15kért kapsz 70-80k-nyi tartalmat. Minden hónapban ingyenes játékok. Az elmúlt fél évben igen jó felhozatal volt EU PSN+-on. Crysis 2, Dead Space 2, Red Dead Redemption, Deus Ex : Human Revolution, Sleeping Dogs, Batman Arkham City meg a fene tudja mit hagytam még ki. Lehetõ legjobb dolog, amit Sony kitalált

SpeedXHUN
Még vmit nagyon szeretnék megkérdezni!
PSN Plus nak mi a lényege,konkrétan?
Van rengeteg leírás,de nem értem a mûködést,és miért jó.

Vadnokedli
És szintén a halott zeneszerzõ alkotása hallható a játék alatt.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

n000rbi
Fahrenheit - a.k.a. Indigo Prophecy - megvolt? (pc, xbox, talán ps2-re is megjelent) Szintén Quantic Dream játék, jó cucc 😉

Valamit nagyon tud ez a quantic! Sajnalom, hogy a zeneszerzoje a napokban halt meg. Nagyon utos a jatek zeneje!

TDC Geronimo
Idén jön a beyond, a készítõk új játéka 😊

Sziasztok! Vegigtoltam a Heavy Raint. Uristen, mekkora jatek!

Moby
Jut eszembe: nem reklám, de kissé meg voltak már kopva a kontrollerem gombáin a gumi. Hvaprón árul egy srác gombákat 200(kettõszáz) Ft-ért ^.^
Utángyártott, de hibátlan. Meghát ajándék lónak ugye... 😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
No meg is van a kódom. Ha hazaértem megkezdem a 40 napig tartó letöltés&böjt szeánszot <#rolleyes>

Adversus solem ne loquitor

tudsz persze, mar ha megkoveteli a jatek...
10 dollarra tippelek

SpeedXHUN
Köszi!
Így már érem!

LeventeV
Az Online pass csak az online részét zárja le úgymond a játéknak. A single része elérhetõ. Ez egy új dolog. Régi játékoknál ilyen nincs. Olyan 2 éve jött be kb.

Pass-t a psn-rõl lehet megvenni, az egy pár kilobyte-os fájl, ami feloldja a multit. Nagyjából minden játéknál ugyanannyiba kerül.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Ez az online pass inkább az eladókra nézve szívás, mert le kell vonják az árból a pass árát.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

SpeedXHUN
tehát így akármilyen lemezt megveszek használtan,akkor tudok hozzá külön pass-t?
Ez kb mennyi?minden játéknál ugyanannyi?

psn-en tudsz venni.

SpeedXHUN
passt honnan lehet rendelni?psn?

Tibi7
Láttam már használtat 3000-ért is, pass meg 1500ért vagy 2000ért van hozzá. Szóval 5bõl meg van.
mondjuk ennel logikus. nagysikeru jatek ---> lehetoleg minel tobb penzt lehuzni az epp aktualis tulajtol.😄
vegulis ha olcson tud venni egyet, akkor meg a pass-al se veszes. ujonnan meg mindig eleg draga mindenhol.

Tibi7
Úgy tudom bf3 egyszer használatos, szóval ahhoz új pass-t kell venni.
SpeedXHUN
Köszi szépen,sokat segítettél!

1. szerintem mindegy. lehet, hogy egy ujabb Slim modell tovabb huzza, ellenben az elso szeriahoz kepest mar abban is erezni a sporolast (hianyzo statusz led wifi-nek, ...)
2. ja, UK megteszi
3. www.jatekaim.hu , vagy angol oldalakrol akciosan rendelni (www.zavvi.com, www.game.co.uk, ...)
4. nehany jateknal van online pass, azaz regisztralni kell az online-hoz, s ha hasznaltan veszel egy mar regisztralt cimet, akkor utolag psn-rol tudsz hozza ca. 10 dollarert uj pass-t venni. de keves ilyen jatek van, a tobbseg normalisan mukodik hasznaltan is. bf3-at epp nem tudom, keress ra!

SpeedXHUN
Hali!
Remélem nem gond feltennék pár kérdést😊
Nekem eddig xboxom volt(warez miatt....)

Most vennék ps3 mat sima slimet,de nem vagyok tisztában a dolgokkal.
1. sima slimet vennék,oda kell figyelni valamilyen gyártási idõre,vagy mindegy milyet veszek használtan,csak mûködjön?
2.PSN re UK-ra érdemes regisztrálni,cim generátorral?
3.A játékokat Ti hogyan vásároljátok meg? Van olcsóbb mód,mint bemenni a boltba és megvenni?
4.Valaki árul egy használt játékot,pl olyat mint a bf3,hogy profilod van külön battlelogon,most megveszem a lemezt tudom is használni saját psn accoutommal,vagy egyszer használatos a játék?

Totti5
No More Heroes: Heroes Paradise

Van aki megvette? bármelyik verziót megveszem az menni fog? japán, amcsi, angol?