89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Sokak szerint nem csak PS3 top játéka.

Hallottam amivel egyet is értek hogy a Crysis 3 ami PC-n szép, attól ez nem szebb, viszont dizájnt nézve és nem pixelmennyiséget/ másodperc, akkor az eddig létező játékokból a legszebb és ami nem utolsó, játékmenetben és másban is egy új átugrandó léc.
    Microsoft is ahogy hallom elismerte hogy nagyot alkottak, ez így volt fer tőlük

én még nem próbálhattam ki, de eléggé érdekel, nem biztos hogy annyira mint a God of War sorozat, de érdekel.
    Uncharted-ektől nálam előbbre van, a GoW részek és ez is..
  • Bil Ur Sag
    Na megvan az összes blast shard Infamousban. Hát vér izzadás volt az biztos. A kettőben ezt jóval egyszerűbbé tették a "blast shard sense" képesség megszerzését követően. 3 végigjátszás után, közel 100 óra játékidő mellett így a gen végére én kijelentem a PS3 top kedvencemet. Ez az inFamous. 2009-ben még nem gondoltam volna, hogy ezt írom, de most már teljesen bizonyos a számomra.
  • Bil Ur Sag
    Szerintem a generáció top3 PS3 játéka. Még a páromnak is tetszett, aki nem különösebben van oda azokért a játékokért, ahol egyetlen egy lövés is eldörren :)
  • AnuluWork #84208
    Pl. egy Skyrim után kevés. :D

Amúgy, én is ugyanígy nyomulok.
  • TDC Geronimo
    Pár óra alatt? A legrövidebb idő ami alatt végigtolták volt 12 óra. Az nem rövid :)

Az átlag meg 15-17 óra. Én is lassan haladok, megnézek minden sarkot, forgatom kamerát. A színészi játék/animációk/voice acting is megér egy misét. Eszméletlen minőségű cucc.
  • Bil Ur Sag
    +1
  • AnuluWork #84205
    Hatalmas hangulata van a The Last of Us-nak!

Grafikailag csúcson, játékmenet korrekt, a fegyver fejlesztés jó móka. Annyira megszerethető a legutolsó karakter is, hogy pl. egy Assassin's Creed III. Connor után élvezet játszani a játékkal. És egyik sem idegesítő! Ritka. A történet nagyon eltalált. Összeszorul az ember szíve amikor pl. elhagyott gyerekszobába megy be, vagy lát egy lepusztult, valaha csodás kis házat.

Az ellenfelek közül van pár, ami idegesítő, de szintén jól eltalát az arány a lopakodás-harc között.

A helyszínek annyira hangulatosak, pl. az éjszakai esőzés, amit játékban - szerintem -ennyire nem találtak el. Utána pedig kitisztul az égbolt. Olyankor gyönyörű a táj. A kis lámpákkal kutakodó ellenfelek remekül reagálnak ránk.

Kinézetileg és grafikailag féltem az erdőtől, hogy ezen a jópár éves konzolon mit hoznak ki belőle, de roppant szép lett. Le a kalappal! És a fények-fényhatások is nagyon eltaláltak.

Most tartok a tornatermes résznél ... :)

Baromi lassan haladok, pedig a hírek szerint végig lehet rohanni rajta pár óra alatt, de egyszerűen magával ragadja az embert.

Pár kép (bocs, de sajna nincs screen capturere alkalmas kártyám):

• darkmore
    Pure bladestone 2 óra alatt, nincsen elég chunk-om!
    Ha tovább zúzom lehet esik még pár pure mire lesz elég chunkom? XD
  • bmw535d
    vegyes, szinte 100% a belassulás, napszaktól függ egy kicsit, 22 óra után jobb valamivel, és szinte mindig, 200-ból 199x otthon játszok, tuti hogy ennek is van valami jeletősége
  • Renátó1985
    Xboxon fifázok, de valamikor nagyon akad, valamikor teljesen jó. Magyarral játszottál? Mikor az olasz haverommal játszom akkor borzalmas.
  • bmw535d
    Fifa 13-ban nincsen megoldásod hogy miért akad online? Portnyitás, ping teszt, media server kikapcsolás, minden megvolt már, talán csak fejen nem áltam még...
  • bmw535d
    nem hiszem, ma szedtem le, utána jön amít írtál, köszi mégegyszer
  • Renátó1985
    mind1 :), lehet kijavították és már jó lesz
  • bmw535d
    ok, de mielőtt válaszoltál már letöröltem, túl gyors voltam :-)
  • Renátó1985
    Ne törölj le semmit csak szedd le a free to play uncharted 3 multiplayert azon belül már elindul majd.
  • bmw535d
    32, nem a 2d, 3d move bolondította meg? Mert tulajdonképpen úgy jön össze a 32 gb, ok köszi törlöm és megpróbálom csak a játékot letölteni
  • Renátó1985
    Szevasz

Igen megoldódott. A free to play uncharted 3 multiplayer-ert elindítom és azon belül a single player-t. Neked hány gigát szedett le?
  • bmw535d
    Szia, megoldódott? Nekem is eltűnik :-)
  • DarkSector
    Ez nagyon drága, max veszek egy keretet 3k-ért meg egy 500-as HDD-t 12-03 ezerért.

De kár hogy USB-n nem jó pendrive vagy fat HDD
  • Kongy
    Én a helyedben megpróbálnám egy ilyennel. Ez drága de biztos, hogy működik rendesen. Amúgy meg gyakorlatilag a csomag egy 250 gigás Hitachi merevlemezből áll meg egy beépítőkeretből :D
  • DarkSector
    Igen ha lenne HDD akkor jó lenen, de egy 320Gb-ost beraktam a gépbe pár napja, de nem sikerült mert a winyó nem működik, régebbi vinyó volt, pc-n is néha adatok hibásak voltak rajta, nem tudtam másolni őket, gondoltam jó lesz a ps3-ba.

Most hogy amugy is tönkrement vagy a ps3 nyírta ki, nem tudom, de a ps3 miután megcsinálta magának a HDD-t az egész ps3 belassult, kiszedtem a vinyót, már pc-n sem megy, szóval kell szereznem újat.

Mondjuk nem kerettel tettem a gépbe, de kötve hiszem hogy ez mükődést illetően hibát jelentett volna, gondolom a retesz csak arra kell hogy könynen tudd kiszedni és betenni.

Nemtudom, ha egy új vinyót szerzek és azzal is gebasz lesz visszaküldöm a ps3-at hogy nézzék meg.
  • Kongy
    Nekem asszem 8 db játékom van amit letöltöttem, ebből nem 1 10 gigás, és 250 GB-os HDD eddig bőven elég, még így is van 120 GB szabad helyem. Plusz még ugye a dobozos játékaim.
  • DarkSector
    Aha akkor egyenlőre kilőve.
    Gondoltam valami akciós játékot megveszek, de így nem, mert HDD-t kell még intéznem, vagyis kéne, ha ezt akarnám csinálni, mert a legtöbb játék sok GB.

Ja és még 1 hülye kérdés, a torrent-ről leszedett demo-kat le lehet játszani valahogy vagy csak warez géppel?
  • davidka003
    Így van. Telepíti is.
  • DarkSector
    Ha veszek egy játkot, akkor ez most hogy van 12GB egy játék és akkor 24GB szabad hely kell a HDD-n neki?
  • Kongy
    Igen! Így már érthető, hogy nem említették, mivel pl GT-n mondták is, hogy nem tudtak még multizni vele, csak single.
  • FuRiONight
    Hali

2 hete én is beújitottam egy ps3-ra most jönnek csak a játékok, ha volna kedvetek coop multi mehetne a következő cimekkel a köv. hét során: Killzone 3, The Last of Us, GoD of War: Ascension!

Akinek az aláirásában ott volt a psn id azokat felvettem, a többiek is nyugodtan felvehetnek!

PSN ID: FuRiONight

Jó játékot és szép napot mindenkinek!
  • DarkSector
    Nm, ha tudok próbálok segíteni.
    Netes böngészöben is meglesheted, nem kell bekapcsolni a konzolt. :)

• SpeedXHUN
    Ez jó ötlet tényleg,köszönöm!
  • DarkSector
    Nem vagyok jártas az fps terén, de ha neten, izé PSN-en nem látsz a tartalmak közt rákeresve, Pass-t a Killzone 3-hoz akkor nem kell hozzá.
    Nézd meg a PSN keresőjében hogy kidob-e ilyet.
  • SpeedXHUN
    killzone 3 hoz kell online pass?
    ha megveszem használtan menni fog a multi is?
  • arty
    offline tesztelték?
  • arty
    Juj :(
  • Szabi84
    jó, de ez hogyhogy nem tűnik fel tesztnél?
  • LeventeV
    A játék kommunikál a szerverekkel, közli vele, hogy miket csinálsz, statisztikákat készít, stb. Itt volt nekik a gond, nem működött megfelelően. Ezért működött az amit írtam (meg írtak mások), azaz, hogy ha nem jelentkezel be a PSN-be, akkor működik a mentés. Ha törlöd a patchet az is jó, mert akkor kijelentkezik a PSN-ből a játék, mivel nem "up to date".
    De jó tudni, hogy ezt ilyen hamar megoldották.
  • AnuluWork #84176
    Ja. Megrendelem, megjön, és hagyom állni, hátha bugos szar az egész. :) A NDtól ez nem szokott jellemző lenni. Ezért is lepődtem meg.
  • davidka003
    Aki nem képes várni a megjelenés után pár napot az így járhat.
    Sosem szabad 0 day nyomni bármit is, mert úgyis jön valami patch pár napon belül.
  • kirol
    Ez azt jelenti, hogy OFFLINE nem ment a játék? Mert ha a szerverhiba miatt nem mentett, offline módban pláne nem lát szervert.
  • AnuluWork #84173
    Szerintem, ennél minden kihoztak grafikailag a PS3ból. A három Uncharteddel játszottam, mindhárom marha jó, de simán abba lehetett hagyni, mert annyira nem kötött le a történet, némelyik hülye harctól szintén totál ki voltam. Viszont, nem vagyok egy zombie, post apo fan, sőt, egyben a család miatt nem szoktam sokat nyomni semmilyen játékkal, de itt lekoptattam a családot a nappaliból, elzavartam őket a játszótérre, besötétítettem, elkezdtem délután három körül, és szép lassan haladva, nézve a tájat, el-el kalandozva este kilenckor álltam fel, mert fürdetni kellett a gyereket. :D Na utána döbbentem rá, hogy nem mentette el ... Az fájt. :(
  • TDC Geronimo
    Szerver oldali hiba volt ND részéről úgyhogy nem kellett patch hozza. Màr jó minden