89387
PlayStation3
  • AnuluWork #84251
    Ritka, amikor a hosszú várakozás után egy játék valós, végleges formájában is beváltja a reményeinket. Most ez történt.

Amit nagyon bánok, hogy screenshotokat nem tudok lementeni. Nem is értem, hogy ez a funkció alapból hogyan maradhatott ki a PS3ból!?
  • BlackWolf
    TLOU befejezve nincs mit mondani ez biza mestermű.Naughty Dog most olyan magasra tette a mércèt ezt nehéz lesz megugrani!!Katarzisok tömkelege az egész játék , volt majdnem ahol meg is könnyeztem.Nem tudom ezt , hogy főzték a konyhában , de ilyen szinten emberközelinek még nem éreztem egyik játék szereplőit sem.Mire befejezed már Ellie és Joel kis túlzással olyan mint egy csalàdtag:)
  • Kongy
    Nem rossz játék, de félbehagytam egyelőre, mert annyira nem kötött le.
  • arty
    Megfogom, majd. Egy demo ezt előrébb hozhatná!
  • TDC Geronimo
    Meg kell venni teljeset. Szerintem ember nincs a földön akinek ez ne tetszene :)
  • arty
    Nekem annál drágább a szabadidőm, ugyhogy szvsz nem :D

(megvolt, 1-2 órát bírtam)
  • arty
    kapjákbe :(
  • DarkSector
    Mármint mi újat mutatott? :D
  • Bil Ur Sag
    Aztán lehet, hogy a legkönnyebben nyomta végig, de szerintem nem ez számít. Mondjuk akkor ezen azt hiszem össze is vitáztunk. Rühellem, ha valaki kapásból az "easy" fokozat után nyúl. Bár szerinte jobb élvezni a játékot (ez volt ő), mint Istenfa...ázni, meg pics..zni egyfolytában. (voltam én).
  • Bil Ur Sag
    Az "easy" alatt, az annak megfelelő nevesített fokozatot értem.
  • Bil Ur Sag
    Jaja. Emlékszem anno vagy a második vagy a harmadik résszel játszhattam, amikor a párom (az akkori), leült mellém és nézte mit csinálok. Majd amikor abba hagytam megkérdezte, hogy elkezdhetné-e, mert neki is nagyon tetszik. Életében kb. akkor fogott másodszor kontrollert (az első a motorstorm volt). és végignyomta. :)) Igaz a főellenségeknél levette easy-re, de kijátszotta.
    Pedig ha volt valaki akit igencsak ritkán fogtak meg játékok, hát ő az volt.
  • Kongy
    Igen, 2 vége, 3 eleje :D
  • Bil Ur Sag
    Ez pedig a kettő legvégén van, amikor a Titánok megrohamozzák az Olümposzt, és Kratos Gaia "hátáról" kiált. :) jól van akkor. Azt hiszem "összegyűltünk" :D
  • Kongy
    Zeus, your son has returned, I bring the destruction of Olympus!! :D
  • Kongy
    Hát azok is félelmetesen jók! Főleg a Ghost of Sparta... az a játék még 4 db God of War után is tudott újat mutatni úgy, hogy handheld-re készült. PS3-on meg frenetikus. 1080p, 60 fps, és handheldhez képest isteni grafika.
  • Bil Ur Sag
    - take these steps to Olimpus and place among the gods -
    Athena szavai a mai napig a fülemben ülnek, az első rész végéről.
    és lőn spártai harcosból a háború Istene :)
  • DarkSector
    :P

Látom PSP-s részek is elérhetőek PS3-ra ha ne lenne ilyen drága azt is bepótolnám.
  • Bil Ur Sag
    Egyetértek! Az egy visz mindent. Főleg a kihívás tekintetében. Anno nekem már a kettőben is (pedig nagy kedvencem) hiányoztak azok a platform részek mint az egyben, amikor Hades birodalmából kellett megszökni. És ez csak egy abból a sokból ami a játékban van. Szvsz a kettő felhúzott grafikája (HD Collection) még most is bőben megállja a helyét. Helyenként most is gyönyörű.
  • Kongy
    Jó hát én nagy God of War-os vagyok, a 3 a kedvenc játékom mind közül, bár most a Last of Us arra törekszik, hogy ez megváltozzon :D
  • davidka003
    Resistance 2, 3 font
    Annyit röhögve megér.
  • DarkSector
    Akkor a 4.rész demoját rosszul láttam nekem ott valamiért nem tűnt olyan szupernak.

Első 2 részt kijátszottam PS2-re tövitől-hegyire, azokat ismerem, rajongója is vagyok emiatt a sorozatnak. :)
    6k az sok érte. :D
  • Kongy
    Ez nem így van. A 4. részben szebb a kinézete, részletesebb a testén a textúrakupac, sokkal jobban látni, hogy testét hamu borítja, kiváltképp az átvezetőkben. Eszméletlen jól össze lett rakva, és csak egy picit van rókabőr szaga. Az első 2 rész is kötelező, mert olyan élményt nyújtanak amit nem sok játék mostanában. Az 1.-ben talán kicsit több a kihívás, mint a többi részben, talán kicsit nehezebb, de érdemes vele kezdeni, és picit megszenvedni vele, mert bőven kárpótol. 6000 Ft-ért lehet asszem dobozosan kapni együtt a 2 részt, szerintem jó vétel.
  • DarkSector
    God of War-ban nekem az tűnt fel mintha a 3. részben a karakter szebben nézne ki. Mármint a 4. részhez vinyonyítva.
  • Kongy
    Ez a Last of Us kéremszépen egy valódi MEGVÁLTÁS a tucat TPS-ek, tucat játékok korában, ahol MINDEN klisékből építkezik. A Last of Us se mentes a klisékben de mégis, minden egyes eltöltött perc a játékkal ÉLVEZET. Az a másfél-két óra amit naponta játszok vele egy olyan élményt ad, ami egészen a nap végéig elkísér, majd másnap ismét kedvet ad, hogy nekiüljek. Szenzációsan jó lett, túltett az Uncharted-okon, sőt, az én szememben már-már a God of War 3-on is. Kötelező darab.
  • Bil Ur Sag
    Az a játék egy művészet. Nem is mondom el, mennyire várom már Beyond Two Souls játékot
  • TDC Geronimo
    Nem
  • DarkSector
    Viszont az nem van ingyen. :D
  • Laza
    A Last of US demóját végül nem fogják elérhetővé tenni mindenkinek?
  • Bil Ur Sag
    Ha készülne film belőle Alden Tate nyugodtan lehetne Michael Ironside (ha már a Scannerset is szóba hoztam).
  • DarkSector
    Na az jo.

Basszus ez a ps2 emu még mindig 30fps-el fut, de 60 kéne hogy ne lassuljon be...:D
  • Bil Ur Sag
    Nos. Nem is lesz ez olyan nehéz szerintem. Szerintem páratlan története van a játéknak, de nyilván ez is emberfüggő. Kinek mi tetszik. Nagyon jók a dialógusok, és a karakterek is szerethetők. A KOTOR mellett itt éreztem még egyedül azt, hogy a tetteimnek súlya van. Kiváló karma rendszerrel van felruházva a játék, és bizony nem egy esetben komoly morális döntéseket is meg kell hoznunk. Süt a játékból az őszinte hozzáállás, és az hogy a készítők (sucker punch) igyekeztek egy olyan játékot készíteni, ami nem csak külcsínre igényes, de belbecsre is. Ma már a grafikája nem versenyezhet a legnagyobb nevekkel (aki pedig AA függő, az jobb ha be sem tölti), de mindent összevetve számomra egy olyan különleges szórakozást nyújtott, amire korábban maximum csak a Deus Ex eslő része volt képes. A második rész is kiválóra sikeredett.
    Másik. Nagy kedvelője vagyok D. Cronenberg munkásságának, és a játék sokszor juttatta eszembe az úr egyik leghíresebb mozifilmjét a Scannerst.
  • Moby
    Nem kell kábel, kékfogon is megy az.
  • TDC Geronimo
    Xbox kontrollerként kezeli utána a PC úgyhogy mindennel kompatibilis, ami támogatja PCn a box kontrollert.
  • DarkSector
    Amúgy te próbáltad már játékokkal mennyire kompatibilis?
    Analóg karok-rezgés meg ilyenek.
  • DarkSector
    Akkor jó uton haladtam csak ezt a motion izét kell leszednem valahonnét mert a google-ban a legelső linket néztem de már elérhetetlen a szoftver.

Meglesem az uj emulátorral a GOW1-2-őt, mert ps-re sem letölteni nincs elég helyem, megvenni meg 3-4k-t nem akarok 1 részért adni, ha az első 2 rész egyben lenne 3-4k még meggondolnám.
  • TDC Geronimo
    Lehet, a hozzá kapott usb kábellel meg a motionjoy progival
  • DarkSector
    DualShock 3-at lehet pc-re kötni?
  • DarkSector
    Én kipróbálom majd ezt az Infamous-t de nem tudom átérezni hogy másoknak ebbe mi tetszik?
    Videókat néztem de nem tűnt túl érdekfeszítőnek.

Ha mondjuk 2-3 mondatban el kéne mondani hogy miért jó az Infamous te mit válaszolnál? :)
  • AnuluWork #84213
    A Heavy Rain az, ami nekem még anno nagyon bejött, és ps3 exc.
  • Bil Ur Sag
    Az biztos, hogy kiváló hangulata van. A level design pedig páratlan.
    Tipikusan az a játékos vagyok, aki szeret megállni és körbe nézni a pályákon két lövöldözés között, és ebben a játékban egyszer nem éreztem azt, hogy sietnem kellene. Volt, hogy csak álltam és néztem a környezetemet. Az Uncharted széria kiváló játék. Ez is az.
    Így a gen végére a ps3 top3 nálam (ez egy eléggé instabil kategorizálás, hiszen hangulat függvényében változik a dolog, de nagyjából ők mindig benne vannak).
    1. inFamous
    2. Uncharted (első rész)
    3. The Last Of Us