PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Plus-osként azt is megkapod hogy éjjel peccsel automatán.
www.digimomentsvideography.com
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
jó, mert a kiadó talán jobban teszteli a játékot, hiszen ha utolag javítani kell, akkor az pénzébe kerül
rossz, mert mérlegelhet: kisebb hibákra nem ad tapaszt, mert pénzbe kerül és inkább hagyja megrohadni
viszont melyik "konzolosabb" ? várni órákat, hogy játszhass vagy ha 10 mp alatt elintézõdik? 😉
Forza.
Adversus solem ne loquitor
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Há má mér nem pattchelve van fent???<#guluszem1>#guluszem1>
Sok teljes jatek nincs egy giga, a sonynal eg ohat javitas hogy lehet ekkora? Az osszes jatekhoz sok szaz megas patchek vannak ps3-on, az eddigi rekordom 1,8 giga. Mi a szent szar van benne ennyi adatban? Miert ekkora? Ezt higy kepzeli a sony? Szegyen es gyalazat!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szeretem a cicákat
Az oka : A Naughty Dog még némi csinosítást , polírozást végez a játékon. <#nezze>#nezze>
Az új megjelenés dátuma : 2013 június 14. <#wow1>#wow1>
Psn regihez citromal,vagy gmail.comot használjak?(UK reghez)
Nevem is angol kitalált legyen,minden?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Semmi.
A 999 bõven az kategória, ami miatt maximum a csulát hagynám ott nekik a kövön amúgy is. Gyökerek.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Egyúttal arra is, hogy nehezen indul a játék elsõ 2 órája, de utána az emelkedõ dinamika nálam abszolút megvan.
A videót megnéztem, és a legelsõ jelenetet kivéve azt mondom, hogy hála istennek ezek nem kerültek bele, tökéletesen egyetértek a fejlesztõkkel. Semmi értelme nem lett volna ezt a dolgot elvinni egy misztikus irányba, a blackout-ot pont így voltak jók, ahogy voltak.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szeretem a cicákat
Érdekel engem a Persona 4: Arena címû játék. USA-ban és Japánban már megjelent, de Európában még nem. Ez az egyedüli régiózáras játék a PS3-on ami elég sok felháborodást váltott ki.
Most ezen a héten feltöltötték a játékot az US Store-ra. A kérdésem az lenne, hogy az a verzió is lehet régiózáras? Vagy az már kéne menjen a PAL gépeken is?
Elõre is kösz a választ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Te utálni akarod a PS3-at és ez a baj.
www.digimomentsvideography.com
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kamera bedug, PS gomb... semmi. Kapcsolgatok mindent rajta, hogy miért ne ismeri ez fel, csak villog a piros. Hát nem kábelre kötve kell elindítani? ezt miért nem írta a kalibrációnál egy szóval sem? -,- persze azzal a kábellel ami nem jár az eszközhöz.
A modembe bedugtam az elosztót, majd abba a két kábelt. Majd egyiket a pc-be a másikat a ps-be. Gondolom a szolgáltató ilyesmit nem enged, tehát netem sincs, tehát vagy pc vagy ps. Van rá megoldás vagy vegyek egy routert? Nekem a kábeles megoldás tökéletes lenne úgysem mozdítom el egyik gépet sem a helyérõl.
Szeretem a cicákat
Ezeket pl. nem értem miért kellett kivágni, minél több jelenet lenne egy ilyen játékban, annál jobb lett volna.
Szeretem a cicákat
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx