PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt ugye tudod, hogy nem muszaj elfogadni a felajanlott patch-et? 😛

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

cloud.strife
Azt ugye mindenki tudja hogy ha offline akar játszani akkor nem muszáj peccselni?
Plus-osként azt is megkapod hogy éjjel peccsel automatán.

www.digimomentsvideography.com

Vadnokedli
I Dunno, de nekem nincsenek ilyen gondjaim, mármint hogy a patchelés sokáig tart, mert mire haza érek mindent lefrissít ez a szar és leszinkronizál.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
ez jó is, meg rossz is.
jó, mert a kiadó talán jobban teszteli a játékot, hiszen ha utolag javítani kell, akkor az pénzébe kerül
rossz, mert mérlegelhet: kisebb hibákra nem ad tapaszt, mert pénzbe kerül és inkább hagyja megrohadni

viszont melyik "konzolosabb" ? várni órákat, hogy játszhass vagy ha 10 mp alatt elintézõdik? 😉

Forza.

Moby
Eredetileg ez valami jópofa poszt akart lenni?<#fejvakaras>

Adversus solem ne loquitor

bpeti72
Akkor használj C64-et nehogy agyvérzést kapj.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Moby
Nekem már az is teljes agylövés, hogy miután letöltöm a játékokt storeból, rögtön elkezdi patchelni<#wilting>
Há má mér nem pattchelve van fent???<#guluszem1>

Vadnokedli
Inkább az Xbox hogy képzeli hogy egy patch file méretéért fizetni kell a kiadónak. Na ezért olyan kicsi Xboxon. Így hallotam legalábbis, 1,8 giga meg meddig tart? max 10 percig- (napszak függõ)

Magyarazza el nekem valaki, hogy ha egy patch egy adott jatekhoz mondjuk 9 mega Xboxon, akkor ogy lehet ps3-on ugyanaz a patch 1 giga?????

Sok teljes jatek nincs egy giga, a sonynal eg ohat javitas hogy lehet ekkora? Az osszes jatekhoz sok szaz megas patchek vannak ps3-on, az eddigi rekordom 1,8 giga. Mi a szent szar van benne ennyi adatban? Miert ekkora? Ezt higy kepzeli a sony? Szegyen es gyalazat!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

SpeedXHUN
Bocsi,maps be beírtam a cimet,és kiadta a megyét is😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Ezer köszönet,már csak annyi lenne,hogy rendes nevemet irtam , cimet generálóval készítettem,de county nem dobott ki,kilehet hagyni?

arty
gmail megbizhatobb, márpedig az egy accounthoz nem árt!

Forza.

The Protector
Jó munkához idõ kell.Picit vagyok csak csalódott de türelem rózsát terem.Visszamondom az elõrendelést és inkább GOW-ot veszek helyette mert a pénzt már félretettem és majd nyáron lesz akkor Last of Us.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
GTA4 a generáció elején jött. Az 5 a végén fog. Már a max payne 3-al se voltak gondok. Biztos nem lesz technikailag olyan minõségû, mint a 4 volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Vadnokedli
Remélem nem adják ki PS3 ra a GTA5 öt, így is elég fps laggos a GTA4 is.

Nem para, GTA 5ig úgyse lesz gépem és az is csúszni fog 2014ig..

Szeretem a cicákat

The Last Of Us nem jelenik meg május 7.-én. <#rinya>
Az oka : A Naughty Dog még némi csinosítást , polírozást végez a játékon. <#nezze>
Az új megjelenés dátuma : 2013 június 14. <#wow1>
SpeedXHUN
Hali!
Psn regihez citromal,vagy gmail.comot használjak?(UK reghez)
Nevem is angol kitalált legyen,minden?

Vadnokedli
Hát már nem égetik.

Hogy lehet drágább egy öregebb játék nem GOTY kiadása, mint az újabb játék GOTY kiadása? A logikám szerint SEHOGY!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Vadnokedli
Fóliás Crash Bandicoot drágább lehet

5k-ert barmikor vevo vagyok folias uncharted 2-re, de sehol nem talalok ilyet. Boltban meg dragabb mint a GOTY 3 .

LeventeV
Szerintem mindegy. Én az angolt használom. Még van US profilom, magyarom nincs.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szabi84
Fõ profilnak melyiket érdemes használni? Van ennek jelentõsége? Nálam magyar.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Moby
5K-ért van másik fórumban is, fóliás, bontatlan, tonnaszám. Most vettem én is, mûködõ onlány passal, szal annyira nem buli ez. Persze értem én, bolthoz, fõleg hozzájuk képest olcsó ár ez, de ahhoz nekik még dolgozni kellene ezeken az árakon, hogy a környékükre bírjanak csalogatni.

n000rbi
Igaz, de a korábbi ~9ezres árhoz képest ez megütötte a szemem 😊 (még akkor is, ha nem dõlök be az aljas pszichológiai trükknek és 6ezerrel számolok)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
GOW: Ascension: 14999.
Semmi.
A 999 bõven az kategória, ami miatt maximum a csulát hagynám ott nekik a kövön amúgy is. Gyökerek.

bazza
Van itt valaki aki ismeri az NFL sorozatot? Nagyon megszerettem a sportot, és ki akarom próbálni ps3-on is, viszont a legújabb 13 marha drága. Nagy nehezen találtam 11est, 12est de nem tudom melyiket vegyem meg. Vagy inkább a 13ra költsek többet?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Király. Kár, hogy a konzolstudioban decemberben ugyanennyiért vettem. 😊

n000rbi
576-ban az Uncharted 3 Goty 5999 újonnan. Mi történt ezekkel? 😊

Nem vagyunk egyformák. Nekem pont nem leült a közepén, hanem kezdett nõni a feszültség, a kíváncsiság, hogy mindez hova vezet. Tegnap újrakezdtem, s rájöttem, hogy gyakorlatilag az elsõ tizenpár fejezet (kb. 2 óra játékidõ), semmilyen befolyással sincs a befejezésekre.

Egyúttal arra is, hogy nehezen indul a játék elsõ 2 órája, de utána az emelkedõ dinamika nálam abszolút megvan.

A videót megnéztem, és a legelsõ jelenetet kivéve azt mondom, hogy hála istennek ezek nem kerültek bele, tökéletesen egyetértek a fejlesztõkkel. Semmi értelme nem lett volna ezt a dolgot elvinni egy misztikus irányba, a blackout-ot pont így voltak jók, ahogy voltak.

annyira azert nem filleres dolog. megneztem az Amazonon (ami ugye hirhedten olcso), egy ilyen buta mini USB-s "toltokabel" legolcsobb utangyartott gagyor verzioban 5 euro. tehat akar meg nekik is belekerulne vagy 1-be. azert az mar jo penz ember! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

De akkor ezt a support-nak is írd meg, lehetõleg vagy 10-szer met az hogy itt sírsz, az nem fogja meghatni õket..

Szeretem a cicákat

n000rbi
Én sem értem mit kell itt a régiózárral sz.rakodni. Egyben az elsõ alkalom, amikor elõnyöm származhat abból, hogy usa gépem van 😛

LeventeV
Az Atlus azt írja, hogy a PSN verzió is régiózáras lesz. Elég nagy kib.....

LeventeV
Lenne egy kérdésem.
Érdekel engem a Persona 4: Arena címû játék. USA-ban és Japánban már megjelent, de Európában még nem. Ez az egyedüli régiózáras játék a PS3-on ami elég sok felháborodást váltott ki.
Most ezen a héten feltöltötték a játékot az US Store-ra. A kérdésem az lenne, hogy az a verzió is lehet régiózáras? Vagy az már kéne menjen a PAL gépeken is?
Elõre is kösz a választ.

Totti5
Nem utálom, csak a Sony balfaszságait, filléres spórolásait, érthetetlen dolgait. 2 db töltõkábel és 1 db csuklópánt, csupán ennyire lett volna igényem és máris kussba maradok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

cloud.strife
Jajj, Totti, mi a faszt szenvedsz már? Véletlenül nincs az egyik USB-dbe bedugva egy joytöltõ kábel? Az nem elég? Valamint a kamerát miért nem rakod a polcra fix helyre? Miért dugogatod ki be?
Te utálni akarod a PS3-at és ez a baj.

www.digimomentsvideography.com

Szabi84
És milyet? írtátok hogy lehet hd filmet megosztani ezáltal! Nem fog szaggatni?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
igen, routert kell venned

Forza.

Totti5
Megtaláltam a Sony féle átláthatatlan kibontogatós macera leírásban, hogy nincs hozzá USB kábel. Használj olyan kábelt amit támogat a gép. Ennyivel el is volt intézve. Alegjobb rész csak utána következett. Nagy nehezen fél nap töltés után mind a kettõ kontroller feltöltõdött.

Kamera bedug, PS gomb... semmi. Kapcsolgatok mindent rajta, hogy miért ne ismeri ez fel, csak villog a piros. Hát nem kábelre kötve kell elindítani? ezt miért nem írta a kalibrációnál egy szóval sem? -,- persze azzal a kábellel ami nem jár az eszközhöz.

Szabi84
Az asztali gépem ethernet kábellel csatlakozik a modemhez. Na én nagy naivan vettem még egy kábelt és egy elosztót, hogy én aztán netet csinálok a ps-be is😄
A modembe bedugtam az elosztót, majd abba a két kábelt. Majd egyiket a pc-be a másikat a ps-be. Gondolom a szolgáltató ilyesmit nem enged, tehát netem sincs, tehát vagy pc vagy ps. Van rá megoldás vagy vegyek egy routert? Nekem a kábeles megoldás tökéletes lenne úgysem mozdítom el egyik gépet sem a helyérõl.

Kivéve a legelsõt persze, mert akkor még banálisabb lett volna a forma.

Szeretem a cicákat

Nekem az egészbõl hiányzott valami, úgy kb. a közepétõl. Nagyon szépen felvezették, de aztán lelankadt a story és a "nagy meglepetés" is csak kb. 5 percig tartott, mert aztán rájössz hogy mekkora baromság az egész.

Ezeket pl. nem értem miért kellett kivágni, minél több jelenet lenne egy ilyen játékban, annál jobb lett volna.

Szeretem a cicákat

TDC Geronimo
Szerintem te felejtsd el sonyt, mert úgy látszik neked ezekbõl mindig csak a szar jut <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De akkor ez átbaszás, megvezetés. Nyilván nem is gondolt rá az ember, hogy õ az, hisz félrevezettek ezzel. Nekem a játék egyetlen gyenge pontja ez a jelenet, ez kicsit árnyalja az összképet.

Totti5
Nincs!

Totti5
délelõtt eltelt és még mindig az egyik kontroller töltõdik PCrõl... a cuccot meg még nem tudtam kipróbálni sem😞

szoval tuti nincs hozza toltokabel? epp adom el a Move-ot es ket napja azon agyalok, hogy tenyleg nincs-e hozza vagy en vagyok teljesen hulye...😄

arty
azokután, hogy a 2 forintos kamera tartó mûanyag is külön tartozék, te még csodálkozol? 😄

Forza.