89387
PlayStation3
-
#84291 Out of stock jelenleg a 100 fontos.
Egyébként meg nem is postáznak ilyen nagy cuccot úgy tudom. Olyan 1-2 kg a határ úgy rémlik. -
#84290 Sziasztok a game.co.uk-ról érdemes Slim 320gb-is Playstation 3-at rendelni? Mert most van "olcsón" csak nem rendeltem innen és javaslatokat várok, megérkezik e stb.
Meg jobb ha németországba rendelem vagy rendeljem magyarországra? (németben lakom jelenleg) -
RYO21 #84289 fat PS3 és nemtudják mi ment benne tönkre, az is lehet hogy működik, csak nembírják kipróbálni mert nincs hdmi kábeljük, és ezt gondoltam én megvenni. -
#84288 Milyen ps3 fat slim ? attól függ mi ment tönkre -
RYO21 #84287 és mondjuk egy nemműködő ps3-at mennyiért lehet eladni? egyáltalán el lehet adni? -
#84286 Hát ha szétbontod a PS-t akkor lehetséges, csak utána még kell ügyeskedni forrasztgatni meg egyebek. -
RYO21 #84285 PS3 blu ray olvasóját rálehet valahogy kötni PC-re? -
#84284 Azért itt most többről van szó, mint a nótihoz való mércével mérve is tisztességes iparos munka. Az az uncharted3 volt.
Ez valami más. Ez a következő szint*. Nótiban, ÉS videojátékban egyaránt.
/* a kifejezés emocionális kontextusában -
#84283 Tényleg hihetetlen, h ennyire nem tudnak hibázni. -
#84282 Nálunk rendes a postás, de ha helyettesítés van, elszabadul a pokol :(((( -
#84281 Ja akkor gut. :D -
#84280 Már végignéztem azt a sorozatot :p -
#84279 Ami lesz a tv-ben a Revolution nevű sorozat az is ilyen túlélős téma lesz, és a környezet is hasonló lerombolt város lesz... :) -
#84278 Teljes mértékben egyetértek. -
#84277 Érdemes bizony. Fantasztikus hangulata van. Meg hát így lesz teljes a történet. Psn-en fent van a Killzone első részének HD változata. Azzal is tehetsz egy próbát. Az idő így is meglátszik rajta, de a hangulata a szokásos :) -
#84276 Last of us-t toltam eddig 9 órát és 48%nál vagyok save file szerint. Leírhatatlan, hogy mennyire jó a játék, készen vagyok tőle. ND-nél minőségibb fejlesztőgárda nem igen van. Ebben a genben 4 ilyen játékot letenni az asztalra az emberfeletti. -
ToM1113 #84275 régebben volt egy jókis cikk azokról a külföldi oldalakról ahonnan érdemes játékokat vásárolni mert olcsó.
Csakhogy az oldal amelyiken a cikk volt és ide is be volt linkelve, megszűnt(?).
Valaki tudna adni pár ötletet hogy hogy lehetne minnél olcsóbban régebbi/új játékokat vásárolni,
Hazai oldalak is érdekelnek természetesen ahol van használt, olcsón, vagy új... :D
Köszi -
#84274 Akkor érdemes volna a 2. részével kezdeni elöször? Ha az is olyan jó, akkor érdekel az is :) -
#84273 Szuper :) Játszd ki azért előtte kampányt. Bőven megéri. Nagyon szuper Fps. A második rész All-time kedvenc Fps-em.
Nem vagyok egy grafika függő ember. Az a fajta játékos vagyok, aki szimplán csak szereti a szépet. Nem kell, hogy feltétlenül gyönyörű is legyen. De! A Killzone 3 grafjánál mester, a mai napig is megállok sokszor egy egy helyen, és csak bámulok. Ütős!
Na ha meglesz, jelezz majd! -
#84272 Igen, sajnos egy kis hiba csúszott a dologba, de ha minden igaz kedden már itt lesz nálam. ÉS ha minden igaz egy BT fülessel együtt :) -
#84271 nincs mit :)
Apropó a múltkor írtad a Killzone 3 multit! Támogatom. Bár a most következő hetem eléggé húzós, de utána már ráérek. -
#84270 Sima elsőbbségi levél délben feladva, másnapra kellett volna.. 3 nap alatt ért ide 100km ről. -
#84269 Nagyon szerencsétlennek kell lennie ahhoz, hogy ez megtörténjen. -
#84268 És ha a postás szerint bedobta a postaládába? -
#84267 Ajánlott levél eltűnik akkor a feladási díj 15-szeresét fizetik vissza. -
#84266 És mi van akkor - láttad totti esetét! - ha elveszik a csomag?
Megértem, ha valaki nem postáz: pl ha megégette magát párszor... a magyar posta legendásan inkorrekt, tetü banda. -
#84265 Én is délután 4kor adtam fel csomagot, elsőbbségivel, ajánlottam, és másnap délelőtt már ott volt, sértetlenül.
Az egyik fontos dolog a jó csomagolás, a másik pedig a jó feladás. -
#84264 Sima elsőbbségi levél délután 5-kor feladva már ott volt a vevőnél másnap délre. -
#84263 Nem postáz, mert fél, hogy elvész a csomag, vagy megsérül ilyesmi, amire azért van példa.. :D Az meg a másik, hogy egy örökkévalóság mire megérkezik :D Nekem egyszer feladtak 1 ajánlott levelet a múltkor hétfőn, és pénteken érkezett meg.. Az sebesség esküszöm, pedig semmi nem volt benne csak 1 db DVD lemez... -
#84262 Mert lusta, és sz@rik rá!
Én is nagyon utalám az ilyet, de hát nincs mit tenni! :( -
#84261 Na a kedvencem az a balfasz eladó aki nem postáz.
Ha előre utalnám neki a pénzt akkor mi a fenéért nem képes elslattyogni a postára?
-
#84260 Más: Lehetséges az, h jelenlegi master accountotról átrakni egy másik accountra a haverom psn+ előfizetését? -
#84259 Jónéhány ilyen van, csak a nagy része nem postáz, vagy a másik, h alig olcsóbban árulják mint a boltban. -
#84258 Hát de még most jelent meg.
Biztos van aki sportot úgy belőle és első napon végig játsza és eladja, de remélem kevés ilyen van már csak az emberiség miatt is. :) -
#84257 Igen, de az promós. Meg ki tudja, h milyen. Inkább forumtagokról vennék, megbizhatóbbak mint egy vadidegen :) -
#84256 Jatekaim.hu-ra feltettek 1 hirdetést, 7500FT. -
#84255 Aki esetleg kijátszotta a single playert a The Lst of Us-nak és multi nem érdekli és eladná a játékot az dobjon egy privit :)
Köszönöm mindenkinek aki visszajelölt psn-en! :) -
#84254 Azom nincs, de sajna PS3on csak kevés játéknál lehet. :( -
#84253 PS vitán is lehet screenshotot készíteni bárhol, 2 gomb megnyomásával. -
#84252 Amúgy azt nem értem, hogy ha a a ND két legutolsó játékában, az Uncharted 2-3-ban volt beépített screenshot opció, itt miért nincs?