89387
PlayStation3
  • LeventeV
    Úgy tudom, hogy a Saints Row az amerikai store-on lesz ingyenes. Európában nem.

Állítólag júliusban Battlefield 3 és Payday, míg augusztusban az új DMC és a Spec Ops The Line jön PS3-ra.
  • Renátó1985
    Ma jön a Saints row 3 psn+-ra ingyen ?
  • Moby
    The Cave
  • davidka003
    Trine 1-2
  • arty
    nem, ez tényleg ennyire lomha :)
  • arty
    limbo
  • Bil Ur Sag
    Hát...nekem is felemás tapasztalataim vannak a postát illetően.
    Amint megjött jelzek is vissza neked. :)
  • Kongy
    Igen azt adtad meg. Nem cink csak azt szerettem volna tudni, hogy megérkezett-e épségben.. mert ismerem én a magyar postát, mint a rossz pénzt :D
  • Bil Ur Sag
    Nem tudom. Holnap kiderül. Tegnap este főnököm bejelentette, hogy nem melózunk. Reggel, ha megyek gondolom már ott fog várni a postai értesítő. Azt hiszem, a cég címét adtam meg neked.
  • Kongy
    Én nem sokat találtam meg :D nem vagyok nagy ereklyevadász :D volt, hogy amit láttam se mentem el érte xd GT5 amúgy megérkezett már hozzád? :D
  • Bil Ur Sag
    Ez az egy ereklye hiányzik amúgy a platinához :)
  • Bil Ur Sag
    Nem tudom, de én háromszor játszottam ki az Uncharted első részét (kétszer normal, egyszer hard fokozaton), de nem igen volt hely, ahol sokáig tököltem volna. Emlékszem azért is vittem harmadikra hardon mert a normal nem volt már igazi kihívás. Ami húzós volt az a
    SPOLIER!!!
    templomszerű építmény, ahol a sorok között kellett előre haladni. Nos a sorok között jöttek a shotis legények, fentről pedig sniperek osztották az áldást. Az kemény volt.
    SPOILER VÉGE!!!
    Kongy mester te megtaláltad az összes ereklyét? Basszus nekem 1db hiányzik. Az első végigjátszás óta. Csak nem akar előkerülni.
  • Bil Ur Sag
    Idővel belejössz! Bőven megszokható az irányítása. Onnantól pedig ha a kezedben tartod már a dolgokat, mint kés a vajon vágsz át az ellenséges haderőn.
    Szvsz a legjobb fps ami valaha íródott. Olyannyira el tudja kapni az embert, hogy az félelmetes.
    Persze ez is ízlések és pofonok.
  • Kongy
    Én nem egyszer voltam kontrollertörés szélén.
  • DarkSector
    :D
  • Kongy
    Nemtom, ha valaki ÉN aztán béna vagyok kontrollerrel, de pl Killzone 3-ban semmi gondom nem volt, olyan vajsimán céloztam, hogy csak na, semmi frusztráló dolgot nem tapasztaltam. Lehet azért, mert előtte pár nappal vittem végig az Uncharted 1-et, amiben szintén semmi aim assist nincs, akárcsak a Killzone-ban.

na de Uncharted 1-ről.. nos, NAGYON buziskodik a játékossal. Nem vicc. Volt olyan, hogy random mögém dobott le a semmiből egy shotgunost, és egyből szétlőtt, nem is egyszer. Aztán a másik sztori: fent vagyok egy magaslaton. Lenn van 1 katona 1 hit kill lézeres fegyverrel (ne kérdezd miért one hit kill, de ők tudják) és amint leugrassz a semmiből odateleportál MÉG KÉT DARAB ILYEN, lézerirányzékkal, és neked SEMMI fedezék nincs. Szval gerilla taktika kell, vagy melee, de ink gránát... Na de majd meglátod :D A hab a tortán a jetskis pálya :D
  • The Protector
    Nincs!Ez ilyen és nekem sem jött be a nehézkes irányítás,erre még megy egy lapáttal az is h kikúrt nehéz a játék(de ez nem probléma)
  • n000rbi
    +1

Szeptemberben pedig jön a következő része, Legends alcímmel.
  • LeventeV
    Rayman Origins. Nagyon jó szerintem.
  • n000rbi
    ??? Szokni kell, ha az ember kontrollerszűz, de hogy easy-n kellene játszani, az enyhe túlzás.
  • DarkSector
    Jah ne is mond a demo-tól kibasztam a joy-t majdnem a gecibe az ablakon.

Ja és már elnézést ez a Killzone tudhatja magáénak a világon a legbuzibb irányítást, szép a játék, de piszok irritáló játszani vele, most átérzem ha egy pc gémer azt mondaná hogy szar controllerrel játszani fps-t, a Killzone cseppet sem segít -e megítélés megváltoztatásában, kipróbáltam pár fps-t, ez annyira lomha hogy ihaj...van erre valami orvosság?

Demokat néztem eddig csak.
  • davidka003
    Sokszor fogsz meghalni. Sokan mondják, hogy easy-n érdemes nyomni.
  • DarkSector
    De funkcionálisan vagy a játék?
  • Kongy
    Majd meglátod :D
  • DarkSector
    ezt hogy érted? :D
  • Kongy
    Uhh ehhez aztán sok türelmet kívánok! :D Játszik majd az idegeiddel rendesen. :DD
  • sublimaze
    Ha már sidescroller, valaki tudna ajánlani? LBP 1-2 megvan szóval azt ne... :)
  • sublimaze
    3d-s az csak sidescroller... :)
  • davidka003
    Little big planet nem tudom megér-e 4 fontot. Nézegettem videókat. Végülis szoktam szeretni az ilyen 2D-s platformereket.
  • DarkSector
    Game-ről ezelőtti pénteken, mot kell ideérnie a napokban.
  • DarkSector
    Azt már nem emlékszem 7 napja kb.

érdekes Uncsi 1-et nem tudom installálni a gépre, ezt csak lemezről lehet játszani? :D
  • davidka003
    A zavist mikor rendelted? Nem túl gyorsan jött meg?
  • davidka003
    Enyém is késett.
    Jún. 7.-én adták fel és most ért ide.
    Mérges is voltam, mert azt hittem már csütörtökön megjön.
  • DarkSector
    Geca az enyim késik, te melyik nap rendelted? :D

Viszont Zavvi-s megjött, 10 font volt.
  • davidka003
    Ma jött game.co.uk-ről Uncharted 2+3+Bad Company(xbox)
    17 fontért postával. :D
    Szép karcmentesek.
    Ráadásul mind a 3 első kiadás.
  • LeventeV
    Jól megpörgeti a ps3 ventijét a The Last of Us, de a játék nagyon ott van.
  • AntiHero
    Közben nálam is elfogyott és fizetni sem engedte amit leütöttem :\ Pedig kellene egy PS3
  • davidka003
    Linkeld. De az egy dolog, hogy a kosárban van, csak majd ha le is vonják a pénzt, a feladásnál meg mondják majd, hogy rendelés törölve.
  • AntiHero
    Nekem most jelezte, hogy van és kosaramba is van :)
  • Vadnokedli
    A szállítási díj szerintem egységes mindenhova ha már egyszer kikerül az adott országból. Ezért tök mindegy hova rendeled- FAQ-t olvasd el az oldalon ahonnan rendeled- abban benne van minden.