PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Valószínû cloud gaming-el oldják meg. Volt róla szó. Ps1 és Ps2-es játékok is elérhetõek lesznek így.

Illetve olvastam ma egy olyat, hogy az egyik fejes elszólta magát a használt játékok ügyében és nem igaz az, hogy nem fogja futtatni a Ps4 a használt játékokat. Valószínû, hogy marad az online pass-es megoldás.
Ha ezek után az Xbox bannolja a használt játékokat és tényleg állandó netes kapcsolat kell majd a játékokhoz akkor az nagy pofon lenne saját maguknak.
Ezek mellett ha a Ps4 tényleg annyira fejlesztõ barát, mint ahogy a tegnap hangoztatták és a következõ generációban a Ps4re fognak fejleszteni és azt fogják portolni Xbox-ra akkor az hatalmas elõnyt jelentene a Sony-nak a következõ generációban.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Engem még némi PS3 kompatibilitás is érdekelt volna, de errõl sem volt semmilyen hír.
Ha valaki lemaradt volna: PS4 bejelentés összefoglaló

Két dolog érdekelt volna legjobban: az ára, illetve az, hogyan néz ki. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
usa fiókotok üzeneteit csekkoljátok, én is kaptam sonytól 10$-os kódot 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Sokan izélnek, hogy jaj kevés lesz a 8GB. de ez DDR5.. rohadt gyors lesz.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

The Protector
Akkor valahol melléolvastam.Ez esetben bocs érte.És amúgy én is már most a gayteszba szarok,hogy mi lesz itt.Kell vennem egy HD-tv-t.Csak HD moncsim van😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
8Gb ddr5- az a 4gb 😉

TDC Geronimo
8 gb gddr5. Tudod te az mit jelent? Brutális. Elsõ genes játékok így néznek ki rajta mi lesz itt 2-3 év múlva? Eszméletlen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Protector
Izgalmas idõknek nézünk elébe a gamer fronton.Nagyon de nagyon kíváncsi vagyok arra hogy mit hoz ki az MS.
Én kicsit attól félek,hogy gyengék lesznek ezek a gépek hosszú távon.8mag,4Gb ram és tökömtudja milyen VGA.Én egy picit erõsebbre gondoltam azért hisz a pc-k szerintem már most tudnák hozni ezt a szintet(high end pc-k).Kicsit félek attól,hogy ezek a konzolok kifulladnak 2-3 év után és megint az lesz, hogy az egész piacot visszarántják mint a ps3 és az XBOX360 a jelenlegi piacot visszamenõlegesen is 2éve.Nagyon kíváncsi leszek az új XBOX-ra.
Jah.Amúgy tudom,hogy egy konzolnak nem kell oprendszert meg ezer programot futtatni egyszerre de akkor is keveslem picit az erõt bennük,és azért streamelni egy játékvideót élõben nem kis erõforrás igényes produkció.Mindenesetre meggyõzõ volt az elõadás,csodaszépek voltak a játékok és végre megtörtént az áttörés.Itt a next gen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tibi7
Bár én vártam egy Gran Turismot vagy egy Unchartedet is. És most kicsit furcsállom, hogy a sony Driveclub néven kiad egy elég ütõs sutó játékot is, gyönyörû graf, prémium autók, iszonyatos részletesség.... És ezek után kiadnak még egy GT6-ot is? Vagy akkor az kimarad?
Tibi7
Igen, valóban ezek a ma este legérdekesebb dolgai. Bár nekem a deep down is nagyon tetszett. Lényeg, hogy végre láttunk is valamit.
LeventeV
A Square Enix szerintem elég vicces volt. Megmutatták megint azt a tech demót és bejelentették, hogy lesz egy új FF, de az E3-ig várni kell vele.

LeventeV
Ami számomra érdemleges volt az a Remote Play, (amit már a PS3-al is simán meg kellett volna csinálni), Killzone, inFamous, Watch Dogs.

The Protector
Jah.Magán a gépen még 1-2 dolgon akár változtathatnak is(itt a dizájnra gondolok) hisz még a karácsonyi szezon messze van.

Tibi7
Biztos vagyok benne, hogy van még bõven a tarsolyban. Mégsem lõhetnek le minden poént egy este 😊
TDC Geronimo
lol?

LeventeV
Most ez komoly??? Láttunk egy kontrollert meg egy továbbfejlesztett eye cam-et és ennyi???<#boxer>

The Protector
Diablo3 jön PS3 ra 😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeventeV
Szerintem jönni fog xboxra is. Minden esetre nagyon jól néz ki. Nagyon ígéretesnek tûnik ez a játék.

The Protector
Ahham.Az lenne a kérdés,hogy akkor most ez ps4 ex lesz vagy majd a BOX-nál is bemutatják?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeventeV
Watch Dogs next genre jön.

Tibi7
Nem gyengén.
The Protector
Deep Down.Te rohadt kurva élet.Na eddig ez szétvert mindent.

The Protector
Ahham.Azt hiszem kapott egy pofont a Cry3.

Tibi7
Az a killzone kegyetlen durva <#wow1>
LeventeV
Az új inFamous-ra kiváncsi leszek.

Tibi7
Köszi, ez még jobb 😊
The Protector
Én élõbwn nézem.

A megosztás,cloud,facebook és a videó küldése havernak kiemelt lesz.A régi játékok felhõ alapon játszhatóak.Lenyomtak egy demo-t ami a Killzone folytatása azaz Killzone Shadow Fall.
Lesz autós játék is Driveclub néven.Ez most megy.

Yoda001
és megtörtént a bejelentése 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Tibi7
Köszi 😊
TDC Geronimo

Tibi7
Neten hol lehet ezt majd nézni?
cloud.strife
Mindkettõt tudok szerezni, HR-bõl akár fóliás origit is.

www.digimomentsvideography.com

Vadnokedli
Valakinek kéne egy PS3as 2.generációs vezeték nélküli HS? 5-6 ért? igazából 1 hónapot nem használtam.
ezezez

TDC Geronimo
éjfélkor kezdõdik. GT-n már este 11kor lesz a preshow

Totti5
24:00?

Nem 02:00? miért ez volt bennem?

Haq igen és nem késnek akkor ok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Éjfélkor lesz, nem vészes még akkor se ha reggel kelés. Én ha mennék reggel melóba akkor is megnézném 😄

Totti5
Sony bekaphassa hogy megint nem gondol Európára és hajnalok hajnalán csinálja a fesztivált megint és megint... mivel holnap dolgozok, csak este 9kor fogok infókhoz jutni😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
12 óra és PS event

n000rbi
Csodálkoztam is, hogy mondhatsz ilyet a Heavy Rain-re, hogy egyszer végigjátszva még oké, de nem érzel késztetést újból elõvenni 😊

Tinman
Mekkora egy barom vagyok... aztaqrva!

HEAVENLY SWORD-öm van felesleges, nem Heavy Rain <#wilting>

Amúgy van utóbbi is, elsõ kiadás, perfekt, de azon még kotlok, mert még nem toltam végig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
De pont olyan.Annyi féle lehetõség van benne meg annyi befejezés,hogy csak na.

Tinman
De én örökre meg akarok válni tõle, mert 1x végigvitel eléggé tetszett, de nem egy UC, hogy majd 1 év múlva újra játszanám...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vadnokedli
Mi kéne? Én nagyon nem szeretnek megválni a játékaimtól(van vagy 500kiló matchboxom is) de oda adhatom egy idõre ha te is oda adod a gammádat. 😄

n000rbi
Kiváló idõzítés 😛 😊

Tinman
Heavy Rain perfekt, platinum csere érdekel valakit? Dobok is rá értelemszerûen, ha olyan :-)

Szabi84
akkor gyorsan be kéne szerezni õket

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hát én is zsebrevágtam egy használtat 4e-ért mielõtt végleg eltûnik.
(Heavy Rain hasonlóan ritka...)
TDC Geronimo
6kért fent van PSN storen