89387
PlayStation3
-
#84371 Hozzá teszem, ez szigorúan csak a saját véleményem. Természetesen lehet, hogy nem így van. De szerintem a játékok lényege, az is, főleg ahol nincsenek konkretizálva a dolgok, hogy az ember képzelőerejére bízza a dolgokat. A spoliert nem raktam ki, mert szerintem semmi olyan dolgot nem írtam le, amely bárkinek is elárulna bármiről is valamit. -
#84370 Én simán eltudnék képzelni akár egy különálló küldetéslemez erejéig egy Helghast kampányt. Főleg, hogy azért a három végére kiderült, hogy az ISA sem annyira szent mint amilyennek látszik. Illetve a Helghast sem feltétlenül a megátalkodott ördög. Jó példa erre Stahl és Orloc ezredes párharca a Helghast kötelékein belül. Ugye ismerjük a végkifejletet. Illetve Visari "látomásai" az "új világról". A Helghast nem szórakozásból lett militarista nemzet, hanem mert a folyamatos ISA nyomás ezt szükségessé tette. Ő megálmodott egy független, kőkemény munkából felépített önálló nemzetet. A Killzone üzenete tipikusan a napjainkban is tapasztalható folyamatok összességét ábrázolja, aminek a jelszava mindenki által már régről jól ismert. Az erősebb kutya "barátkozik" :)) -
#84369 Ja, két koncepció kép, ami az ingame galériából nagyon tetszett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#84368 én nem akarnék a rosszakkal lenni
miféle motivációból lőném azokat, akik oldalán már két részt végigharcoltam a gonosz ellen? :) -
#84367 Nos, én is végigjátszottam a The Last of Us-t. :)
Már korábban írtam róla, hogy mennyi olyan dolog van, ami nagyon tetszett.
Most csak pár észrevétel, amelyek közül az elsőt az UBISoftos (AC3) és Square Enixes (TR) kollégáknak is ajánlanám a figyelmébe!
Lehet úgy is élvezetes harcokkal akciójátékot készíteni, hogy NEM kell 163x különböző gombkombinációkat megnyomni, csak, hogy különleges harcot lássunk (mindkét cég figyelmébe ajánlom ezt, amikor eljövendő játékaikban karakterünk pl. farkasokkal harcol!).
Szóval, zseniális. A vége sem egy sablon, de a történet végig otthagyhatatlan. 1001 féle harcot nyom le játék közben az ember, de NEM éreztem egy pillanatra sem, hogy beleuntam volna a dologba, vagy unalomba fulladt volna a játék, mint jópár hasonló játék esetében. Voltak harcok, amelyeket utáltam, nehéznek tűntek, de nagy gond nem volt velük.
Aranyos volt, hogy az ember pár ponton csak szedte magához a cuccot és a fegyvereket, és már dörzsölte a kezét, hogy hamarosan mekkora harc lesz, erre nem is volt semmi. :) Bár, később jól jött minden töltény.
Volt pár rész, ahol tényleg mondtam magamnak, hogy ez azért durva, nem kellett volna, vagy nem így, de mivel az egész ottani világ durva, kb. belefért.
Ahogy korábban is írtam, tényleg együtt érzett az ember a szereplőkkel. Még a gonoszokkal is. Valahogy, őket is meg lehetett érteni. Az egész úgy kezdődhetett, hogy két csendes ember közül az élelem miatt egy pisztolyt rántott. Utána nem volt megállás ...
Joel és Ellie benevezhetne minden idők legjobb párosa díjra is. A kedvenc szereplőm Bill volt. :)
Ritka nagy élmény volt. Érdemes volt előrendelni is. Majdnem 24 óra alatt nyomtam végig, minden lyukba benéztem, összeszedtem amit találtam, mégse maxoltam ki minden cuccost, tehát lehet még ezt fokozni. Nem lett meg az összes comic book sem, de ez van. Később elő fogom én ezt még venni! :D
Nálam a játék benne van a "minden idők legjobb videojátékai" között.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#84366 Hát ez marha jó! Köszönöm!
Xbox One-nal kapcsolatban azt olvastam, hogy regio locked lesz. Vagyis első körben még nem is lesz itthon, de ha meg is jelenik akkor ezt a kis okoskodást nem is lehetne vele megcsinálni, mint most a PS3-mal, ugye?
Tudtok olyan oldalt mondani, lehetőleg Budapesti, ahol nagy üzemben megy a PS3 használt játékok adás-vétele? -
#84365 Igen és igen -
#84364 Sziasztok!
Azon gondolkozom, hogy vételezek majd egy PS4-et. Tudnátok segíteni pár kérdés megválaszolásában a mostani generációval kapcsolatban?
Ahogy utána néztem, lehet amerikai accountot regisztrálni. Ha nekem amerikai accountom van, a haveromnak pedig mondjuk német, de mindketten Magyarországon lakunk, tudunk együtt játszani?
Ha az amerikai accountomhoz szerzek virtuális pénzt, dollár alapút, akkor abból az amerikai storebol tudok vásárolni, itthon Magyarországrol? Ugye ez azért érdekes, mert olcsóbb az amerikai játék a hazainál.
Köszönöm előre is, ha valaki válaszol! -
#84363 bizony. -
#84362 Aha, de a legtöbb megéri 0day is. -
#84361 Így van. Viszont a legtöbb exkluzív címem vagy első napos, vagy első egy-két hónapos vétel volt. Uncharted 2-3, Yakuza 3-4, Killzone 2-3, Mlb The Show 12, Heavy Rain. Persze van amit én is használtan szereztem be, jóval olcsóbban a bolti árnál. Sőt. Sok ilyen van. -
#84360 Mivel ma már többször is előkerült a Killzone neve, én azért titkon reménykedek benne, hogy a jövőben egy-egy küldetés, sőt akár egy egész teljes játék erejéig játszhatok a Helghastok oldalán is. Rengeteg lehetőség akad benne. A történetvezetésnek is jót tenne. Főleg mert rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt még bennem az első három rész után. Ami persze sosem baj, hiszen lehetőséget biztosít a folytatásoknak. Remélem a Shadow Fall sok mindenre megadja a választ.
Gloria Helghast!!! -
#84359 Amúgy piszokjó árban vannak a konzolos játékok, főleg az exclusive-okért vicces a 3-4k....nemhogy egy sima játékért, persze azért ha lehet spórol az ember. :) -
#84358 Mivel abból is kettő van itthon, így megtudok éppen szabadulni az egyiktől. 3000 + 500 posta ellenében. Szép állapotban van. Első kiadás. -
#84357 Vkinek nincs eladó killzone 3 ? Adok érte 3 ezret. -
#84356 Kongy mester a kezemben tartom a játékot!
Fantasztikus állapotban van. Le a kalappal.
Azt hiszem, meg is lesz erre a hétre a játékom. :) -
#84355 Az fasza. :D
Na pl erre jó egy demo. :D
Nekem az is irritáló volt hogy a 2.részben ki kell bújni a fedezék mögül hogy tudj zoomolni ami megint hülye gombra osztották...hálisten a 3. részeben ezt megoldották már. -
#84354 Nem csak szerinted, ha press promo, akkor az a vêgleges játék a sajtónak. Teszterek úgy tudom nem kapnak, azok valami butított devkiten tesztelnek. -
sublimaze #84353 -
#84352 Mindenképpen szólok. -
Renátó1985 #84351 Igen valóban jó ár, közben észre vettem, hogy ott az ára csak én voltam vak. Megvárom mi lesz a killzone-al és akkor szólok , ha kell . Ha addigra le nem csúszok róla. -
#84350 3000 + posta. Szerintem korrekt ár érte. Az "olcsóbb" helyeken is külön-külön mennek ennyiért. Igény szerint képet is tudok készíteni róluk. -
Renátó1985 #84349 Bocs közben már látom :) -
Renátó1985 #84348 Ratchet es a Mennyei kard mibe lenne együtt? -
#84347 Egyenlőre elkeltek kongy mester. De szokott belőle lenni még. Ha lesz szólok.
Amik még vannak a következők. Talán érdekelhet valami.
- MLB The Show 12 teljesen új. A fólia hiányzik róla.
- Heavenly Sword. Szép állapot.
- Ratchet and Clank - Quest For Booty. Szép állapot.
- Motorstorm. Szintén.
Az MLB kivételével minden 1500 + posta. -
masoma #84346 köszi -
#84345 Újságírók, tesztelők kapják szerintem ezeket a példányokat. Annyi a kül. a normál játékokhoz képest, hogy ezekben még lehetnek olyan bugok, amik a normálban nem, meg persze amit te is leírtál. -
masoma #84344 sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy mit jelent az hogy egy játék promós?
tudom, hogy más a doboz, más a lemez, de úgy alapjáraton mi a különbség? launch partykon dobálják a közönségbe? vagy utcán osztogatják? -
#84343 inkább megveszem tőled egy ezressel olcsóbban :D -
#84342 csakis :D -
#84341 :D -
#84340 Ráteszek egy ezrest, és viheted tőlem is :DD -
#84339 Engem is érdekelne :D -
:) -
#84337 Dobtam egy privit. -
#84336 1500 + posta! Ha kell képet is csinálok róla. -
#84335 Ha mondasz egy megfelelő árat, lehet hogy érdekel :) -
#84334 Apropó. Killzone 2 kiváló állapotban eladó.
Eladás oka: 3van belőle. -
#84333 Jólvan :D Jó szórakozást hozzá! :) -
#84332 Megjött a játék kongy koma :) Délután meló után be is ugrok érte a postára.