PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve olvastam ma egy olyat, hogy az egyik fejes elszólta magát a használt játékok ügyében és nem igaz az, hogy nem fogja futtatni a Ps4 a használt játékokat. Valószínû, hogy marad az online pass-es megoldás.
Ha ezek után az Xbox bannolja a használt játékokat és tényleg állandó netes kapcsolat kell majd a játékokhoz akkor az nagy pofon lenne saját maguknak.
Ezek mellett ha a Ps4 tényleg annyira fejlesztõ barát, mint ahogy a tegnap hangoztatták és a következõ generációban a Ps4re fognak fejleszteni és azt fogják portolni Xbox-ra akkor az hatalmas elõnyt jelentene a Sony-nak a következõ generációban.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Két dolog érdekelt volna legjobban: az ára, illetve az, hogyan néz ki. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én kicsit attól félek,hogy gyengék lesznek ezek a gépek hosszú távon.8mag,4Gb ram és tökömtudja milyen VGA.Én egy picit erõsebbre gondoltam azért hisz a pc-k szerintem már most tudnák hozni ezt a szintet(high end pc-k).Kicsit félek attól,hogy ezek a konzolok kifulladnak 2-3 év után és megint az lesz, hogy az egész piacot visszarántják mint a ps3 és az XBOX360 a jelenlegi piacot visszamenõlegesen is 2éve.Nagyon kíváncsi leszek az új XBOX-ra.
Jah.Amúgy tudom,hogy egy konzolnak nem kell oprendszert meg ezer programot futtatni egyszerre de akkor is keveslem picit az erõt bennük,és azért streamelni egy játékvideót élõben nem kis erõforrás igényes produkció.Mindenesetre meggyõzõ volt az elõadás,csodaszépek voltak a játékok és végre megtörtént az áttörés.Itt a next gen.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A megosztás,cloud,facebook és a videó küldése havernak kiemelt lesz.A régi játékok felhõ alapon játszhatóak.Lenyomtak egy demo-t ami a Killzone folytatása azaz Killzone Shadow Fall.
Lesz autós játék is Driveclub néven.Ez most megy.
ezezez
Nem 02:00? miért ez volt bennem?
Haq igen és nem késnek akkor ok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
HEAVENLY SWORD-öm van felesleges, nem Heavy Rain <#wilting>#wilting>
Amúgy van utóbbi is, elsõ kiadás, perfekt, de azon még kotlok, mert még nem toltam végig.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(Heavy Rain hasonlóan ritka...)