89387
PlayStation3
  • Kongy
    Semmi értelme szvsz. Casual ökörködésre kiváló.
  • Vadnokedli
    Nem is könnyítés céljából van.
  • DarkSector
    Csak szerintem tök értelmetlen ez a move? semmivel nem könnyíti meg a normál játékok használatát...:S
  • dave9004
    Lost planet kettővel baráttal hogy tudunk bemenni random multi gamebe?8a custom games listásat ismerjük csak, de arra van h órát kell várni.
    Quick matcchbe nem jöttünk rá eddig
  • FuRiONight
    Jàtszik valaki last of us multival?
  • Vadnokedli
    Passz.
  • sublimaze
    Pont ezt akartam írni... :)
  • DarkSector
    Persze ettől még a konzol jó.

A pc-ken is leágett már vagy tönkrement vga mert szar drivert adtak ki.
  • DarkSector
    ja oks, és akiknek a gép beszart azokkal mi lesz?
  • Vadnokedli
    Már nem, már délben levették a frissítést.

És állítólag csak az 500GB vagy afeletti NEM Sonytól vásárólt HDD-s PS3-akat érint.

Egyik komment: "Nah ezért nem lesz konzolom soha... Most izgukhattam volna egész nap... :D"

Mintha PC-n még nem kú_tak volna el egy patchet sem ^^
  • DarkSector
    Gépgyilkos lett a PlayStation 3 legújabb frissítése
  • Vadnokedli
    A PayDay jó lehet, kis coop
  • Renátó1985
    Csak azért kérdeztem, mert a psn+-al nem rég leszedtem és a co-op nem megy meg kellene vennem illetve free to play játékosnak számítok a multiban
  • Kongy
    Na befejeztem a Last of Us-t. Hú, nagyon jó játék volt. Nem egyszerű sem játékmenetileg, sem történetileg.. türelem kell hozzá, kicsit szöszmötölni kell a craftolással, de igazából ez az egész élvezetes úgy ahogy van. A körítés remek, a megszokott ND minőség a grafika, és kicsit tovább is fejlődött talán az Uncharted 3 óta. Amin kiakadtam jó értelemben, hogy a HÓ CSILLOG, ahogy a valóságban is! Nem egy matt fehér cucc, hanem a hópelyhek csillognak, és a Last of Us-ban is. A fényeffektek is zseniálisak, és úgy a játék összességében gyönyörű.. nem tudom ezt hogy lehet überelni majd PS4-en, de olyan éles változás biztosan nem lesz a PS3-as ND játékokhoz képes. Szóval nagyon tetszett a Last of Us, valóban mindenkinek játszania kell.

A multiról annyit, hogy jó lett, korrekt, kicsit taktikázni kell, nem az a rusholás, lövöldözés CoD stílus, de szerencsére itt nem is rushol senki, lehet csapatban együtt dolgozni. Esküszöm több lopakodás van itt, mint az összes Assassin's Creed multiban összesen :D Szóval tetszetős, de nem hinném, hogy ráfüggök, de majd még biztos benézek.
  • BlackWolf
    Entering PS Plus in July:
    3rd July: Battlefield 3 -ps3
    3rd July: Payday: The Heist -ps3
    3rd July: Saints Row the Third -ps3
    3rd July: Ninja Gaiden Sigma Plus -vita
    3rd July: Unit 13 -vita

hm
  • Kongy
    De igen alapból jár hozzá, vagyis network pass van. De asszem Store-on ingyenesen letölthető.
  • Renátó1985
    Uncsi 3-hoz alapból nem jár a co-op és a multi?
  • Kongy
    Én nem szoktam multizni.. csak néha Uncharted 3 co-op.
  • Bil Ur Sag
    Killzone 2-3
  • dave9004
    mivel multiztok mostanában legtöbbet?
  • Kongy
    Vegyél nyugodtan, semmi esély nincs rá, hogy elvesznek a cuccaid :)
  • dave9004
    akkor nyugodtan veszek kártyát
  • Moby
    Amit egyszer megvettél/letöltöttél, az a tied. Bármikor letöltheted újra (én is most töltöttem le halom dolgot újra, mert hdd-t cseréltem a gépben)
  • ToM1113
    köszönöm a segitségeteket! :)
  • dave9004
    én annyit kérdeznék, hogy a letöltött dolgok storeból (játékok v dlc-k v add onok) mennyire veszélyes h gépromlás után elvesznek.
    Vannak rossz tapasztalatok, v nyugodtan vehetek feltöltőkártyát és költhetek? :D
  • Moby
    http://www.gameshop.hu/

Én itt vettem(és általában náluk vásárolok day1 cuccot), asszem ez megfelel a kritériumaidnak is :)
  • dave9004
    én a ps3-mat nyugati tól margit híd felé vettem egy kis boltból nemsokkal az aluljáró uán a baloldalon
    Játékboltra a platinumot javasolnám (Arany János u metró-Nyugati közt kb félúton van a Bajcsyn)
    nyugati felévezető jobb oldalon
  • ToM1113
    ez nem is volt kérdés hogy ki szeretném próbálni :)
    Én is... ezért se vagyok annyira jártas ilyen ügyben sem Pesten, csak Egyetemről hazafele útba esne ha arrafele van vhol vmi jó bolt.
  • Bil Ur Sag
    Szvsz szerint a The Last Of Us az egyik olyan játék, melyet a magára valamit is adó gamernek legalább egyszer az életben érdemes kijátszania. Remélem segítettem.
    Kérdésed második felére a választ nem lelem, révén vidéki parasztgyerek vagyok :)
  • ToM1113
    A The last of us-t hol érdemes beszerezni?
    Nyugati pályaudvarhoz/ 4-6 os villamoshoz közel valaki valamilyen boltot tud?
    Nem az 576-ra gondolok mert az van a Westendben, de ott 15 ezer ft...

Köszi
  • Bil Ur Sag
    Köszönöm! Munka után mert adom is fel a játékot ajánlottan.
  • Moby
    Küldtem egy kis pénzt, meg priviben a címet :)
  • Bil Ur Sag
    Helyes. Ha van kedved a 3 multijához jelezd.
  • Kongy
    Hú, még bele se kezdtem :D A 3-at toltam végig még csak, pár hete. :) Amint befejeztem a Last of Us-t belekezdek a KZ2-be is.
  • Bil Ur Sag
    Adj egy esélyt a Haze-nek. Jó kis old school fps. Semmi több. El lehet vele szórakozni, ha éppen nincsen más, de annyira semmiképpen sem rossz, mint amennyire pár "szakértő" lehúzta a tesztjében. Bőven játszható kategória. Persze ne számíts Killzone színvonalra :)
    Hol tartasz Killzone-ban?
  • Kongy
    Na a Motorstorm engem is érdekel, majd valamikor kipróbálom az biztos :) Amúgy megvettem helyi 576-ből a KZ2-t 2000 Ft-ért használtan, de mivel vittem be használt játékot így nekem ingyen volt :D Hozzácsaptam még a Haze nevű játékot is bár ahogy olvasom sok jóra nem számíthatok, na mind1... 2 ps vita játékot cseréltem 2 ps3 játékra.. sztem megérte :D
  • Bil Ur Sag
    A négyessel játszottam még ps2-őn. Nagyon szerettem. Pedig én magam sem vagyok egy hatalmas autóverseny fan. De ennek a játéknak van egy fantasztikus atmoszférája, ami megismételhetetlen. Öröm vele játszani. Tipikusan a "csak még egy futamot" kategória. Nagyon szeretem a Motorstorm szériát is. Rendben van az árkád. De abban szvsz a legjobb. Főleg a pacifict rift.
  • Kongy
    :DD hát igen, elég masszív online része van a játéknak, ahogy láttam, bár én nem is telepítettem, csak egy-egy quick race-t nyomtam pár kocsival, és részemről ennyi :D
  • Bil Ur Sag
    Hát mester! Felkészíthettél volna, hogy életem leghosszabb telepítőjét kell végigvárnom :D
    9 órakor eldöntöttem, hogy na most autókázok egy frankót. Most 23.15-van. 10 perce hagyta abba kb a telepítést. Letöltött, feltöltött, telepített mindent amit kellett.
    Először azt hittem, hogy megbolondult a gépem mert:
    aprox.time: 1min...30sec...20...10...5.........ÉS!!!!...10sec...20sec...1min amiből a végén lett 45 perc :DDDD
  • Kongy
    Örülök neki :D Jó játékot! :) Én csak kipróbáltam, egyszer volt a gépemben, és valóban jó játék, de én nem vagyok nagy autóverseny fan.. :D