PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyetlen nagy hátránya van, hogy 10kt még rá kell költeni a memóriára, mert a kedves Sony saját formátumot kreált, mert miért ne...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az almatermesztés topikon kívül már az összesbe láttam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Megéri Vitát venni?
A PsP-s játékok kompatibilisek a Vitával?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Forza.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ez is fog zabálni, bár a mobilalkatrészek még okozhatnak pozitív meglepetést!
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szóval most van mivel tolni<#eljen>#eljen>
Illetve mégis milyen hangja lesz a gépnek akció közben.
PS3
March 6 ... Mass Effect 3 (replaces Sleeping Dogs)
March 6 ... Dead or Alive 5 (replaces Vanquish)
March 6 ... Joe Danger 2 (replaces Limbo)
PSVITA
March 13 ... Metal Gear Solid HD Collection (replaces WipEout 2048)
March 20 ... Puddle (replaces Lumines: Electronic Symphony)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Forza.
PC-hez meg nem kell hasonlítgatni, ne feledjétek, függetlenül attól, hogy felépítésben közel áll a PC-hez még mindig egy fix rendszer, egy konzol.
Na most ha megnézitek a jelenlegi gent, hogy milyen grafikára képes, milyen részletességre akkor ennek a többszörösét fogja tudni ugyebár, tehát AWESOME
Remélem ez is kihúz vagy 6 évet.És már kíváncsi vagyok a gép dizájnjára.
De ha mégsem akkor az lesz amit mondtam, hogy eladogatom a PS3-as lemezeket és az árukon szépen megveszem(felhõzöm) azokat a játékokat, amiket továbbra is meg akarok tartani.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De én az egész kompatibilitás nyavalygást nem értem. PS4-et azért veszek, hogy PS4-es játékokkal játsszak rajta. A franc sem akar PS3-as játékot azon futtatni, minek? Arra ott van a PS3. Ha ahhoz van kedvem, beteszem abban.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Remélem nem lesz megint az a tendencia, hogy minden konzol bedöglik 1év után valami hülyeség miatt.Mellesleg egy ilyen erõmû azért tuti brutál hõt fog termelni.
Ez a kompatibilitás azért is jó dolog, mert szerintem nem sokan díjaznák a kihúzom a ps3-at -bedugom a ps4-et és többit oda-vissza dolgot. Legyen EGY játékgép de az tudjon mindent. Szerintem majd PS3-asom eladásra kerül, ha kijön a -4es de CSAKIS abban az esetben ha TÉNYLEG mennek rajta a PS1-2-3 -as gamék.
Az account átvihetõségében én is reménykedek. Elég sok játék van rajta.
A puskaport meghagyták az E3-ra.
A lemezes játékokkal vajon mi a helyzet?