PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Szomorú hogy ennyien nézik😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Meg, 49 ezer a gépért lassan vicc kategória, a többi kézikütyühöz képest, ráadásul a VITA mindent tud. PSP játékok hegyekben állnak a PSNen. A-Z-ig szinte a felhozatal összes lényeges címe elérhetõ. Vannak lyukak, de talán bõvítik, de ha nem volt PSPd, vagy több játék is kimaradt, akkor garantáltan el leszel velük jó darabig + ott vannak a VITA címek, abból is van már egy jó rakattal.

Egyetlen nagy hátránya van, hogy 10kt még rá kell költeni a memóriára, mert a kedves Sony saját formátumot kreált, mert miért ne...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
87x linkeljétek még be ezt a fost... vicc.

Az almatermesztés topikon kívül már az összesbe láttam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A PS4 bemutató rövid összefoglalója. 1-2 rész nagyon találó.

The Protector
A lemezek nem.A Vita-ba kis memókari megy míg a psp-be UMD lemez.Psp-s játékot vita-n csak store-os formában tudsz futtatni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Azt hiszem kompatibilis. De nem éri meg szerintem, attól függ mennyiért.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Gyors Vitás kérdés...

Megéri Vitát venni?

A PsP-s játékok kompatibilisek a Vitával?
shaddam
Legalább az eredeti angolt linkelnéd (az vicces is), nem ezt. De most komolya.Ezt csak azért is beírom minden egyes beágyazásra.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Speciel ezzel én is így vagyok. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
naja, de maga az install tart egy órán át 😞(( utána még pecs... az már X, hogy kifogsz e psn-en dugót vagy jön frankón 😊 nincs az az isten h valaha leszedjem a géprõl, még1x nem várnám meg a procedúrát 😄

Forza.

Vadnokedli
Ragozzam?

SpeedXHUN
Kajak,1 óra volt,gyors nettel!!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

n000rbi
A húzósabb frissítéseket megúszta az Academy Edition-nal...egyelõre 😛

arty
jah, baromi kompakt volt az elsõ ps3 a maga 200+ wattos áramzabálásával 😄

ez is fog zabálni, bár a mobilalkatrészek még okozhatnak pozitív meglepetést!

Forza.

arty
ha mással nem is, a telepítéssel-frissítéssel el lehet lenni pár órát 😄

(nemvicc!)

Forza.

cpu + gpu "egy chip-en" vannak, raadasul mindketto mobil alkatresz, szoval ketlem, hogy ne tudnak rendesen huteni oket. tanultak is gondolom Xbox360 peldajabol...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

SpeedXHUN
nagyon tetszik,fõleg,hogy szép a grafika 1080p-s,sok menüpont,az irányítás és a hang sztem a forzában jobb,de ez az én véleményem.
Szóval most van mivel tolni<#eljen>

Eddig kompakt volt a rendszer, most hogy áttértek a mondhatni pc alapu komponens osszetetelre, azért érdekelne hogy a 8gb ram, vga, cpu összetételt milyen hutessel fogják megoldani, van egy sanda gyanúm sok lesz az elsõ szeriabol a megfott elfustolt hibas darab.

Illetve mégis milyen hangja lesz a gépnek akció közben.

TDC Geronimo
PS+

PS3

March 6 ... Mass Effect 3 (replaces Sleeping Dogs)
March 6 ... Dead or Alive 5 (replaces Vanquish)
March 6 ... Joe Danger 2 (replaces Limbo)

PSVITA

March 13 ... Metal Gear Solid HD Collection (replaces WipEout 2048)
March 20 ... Puddle (replaces Lumines: Electronic Symphony)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bizony elleszel. jo szorakozast hozza! <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

SpeedXHUN
Na ezt is megéltem,végre telepíthetem a GT5-öt😊 remélem elleszek vele egy ideig.

kép

Vadnokedli
Arról ne is beszéljünk a PS3ban a VGA egy nV 7800GT-nek felel meg. az még aljasabb. <#banplz>

BoneDragon
Az az összes cryengine gameba benne van, ami egyszerûen pofátlanság! Mai napig belepakolják, nem lennék meglepve ha a crysis3-ba is benne lenne. Amúgy igen teljes mértékben igazat adok neked... sajnos.

The Protector
Na látod.És ennek ellenére,hogy néz már ki egy Uncharted meg egy Killzone stb............Régóta tendencia ez a mesterséges gépigény növelés.Még anno a crysis 2 nél volt a botrány,hogy úgy nyomták fel a gépigényt, hogy olyan dolgokat is számoltattak a géppel ami nem is látszott pl:víz a város alatt és egyéb textúrák.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Ebben van valami, mivel a PS3 nem valami erõs HW-ben !szerintem! fõleg nem VRAM és RAM esetében mivel 256-256Mb.

The Protector
Igen sajnos.Így azt sem lehet tudni hogy valójában milyen gép kéne hozzá.Jól ki van ez találva és nem is tudunk sajnos belelátni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
Crysis-oknál direkt mesterségesen magas a gépigény.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

The Protector
A fõ baj azzal van,hogy a pc-nél direkt vannak olyan magasra megcsinálva a gépigények,hogy a hardvert eladhasság és sosem tudhatjuk azt,hogy valójában mennyi erõforrás kéne a cuccoknak.

Vadnokedli
Hát nem? <#banplz><#wilting>

Optimalizálnak azok, csak nem az ezerféle hardverkombinációval rendelkezõ otthoni pc-kre olyan közönségnek akik lekalózkodják a játékot aztán még nekik áll feljebb. 😄 Jó a mondat második fele inkább flém, de egyébként tényleg kinek éri meg tökölni azzal, hogy az ilyen olyan gépeken is pengén fusson valami amikor ott van a kimondottan játékra kiadott hardver ami megfelelõ eladásokat is produkál.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

arty
jah, két éve volt általános a 8 mag, a 8 giga ddr5 és a "7970"-es radeon ... <#falbav><#taps>

Forza.

Vadnokedli
Naaa nem kell senkinek se egy PS3as 2nd gen. BT headset? 😞 Mibõl veszem meg az új metálgíííírt? <#guluszem1><#guluszem1><#falbav><#falbav>

ZTM
Kemény cucc lesz az biztos hmm 😊
PC-hez meg nem kell hasonlítgatni, ne feledjétek, függetlenül attól, hogy felépítésben közel áll a PC-hez még mindig egy fix rendszer, egy konzol.
Na most ha megnézitek a jelenlegi gent, hogy milyen grafikára képes, milyen részletességre akkor ennek a többszörösét fogja tudni ugyebár, tehát AWESOME
Remélem ez is kihúz vagy 6 évet.És már kíváncsi vagyok a gép dizájnjára.

Ha ez a felhõs cucc igaz, (és az accokon lévõ megvett játékokat alapból átviszi) akkor sztem tökéletes lesz a dolog. Ha meg ez a "ps3-as megvett lemezes játékokat valahogy megoldják, akkor emg ideális."

De ha mégsem akkor az lesz amit mondtam, hogy eladogatom a PS3-as lemezeket és az árukon szépen megveszem(felhõzöm) azokat a játékokat, amiket továbbra is meg akarok tartani.
The Protector
Ahham.Nem egy megfizethetetlen csúcs pc tudása van az új ps-ben,hanem mondjuk egy 2éves csúcsgép új arhitektúrával.Így is piszkosul erõs természetesen.

n000rbi
ööö...tedd azt...

BoneDragon
Nem kell ehhez 200ezres pc. Ahogy elnézem ps4 hardverét kb 2 éve volt ilyen szinten a pc... Csak éppen basznak optimalizálni a cégek, nem éri meg nekik... <#zavart2>

Ha ez tényleg igaz, akkor vesszek meg, hogy összerakok egy 200 ezres PC-t csak emiatt a játék miatt, és utána eladom a francba!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ezt tartom én is elképzelhetõ megoldásnak.

De én az egész kompatibilitás nyavalygást nem értem. PS4-et azért veszek, hogy PS4-es játékokkal játsszak rajta. A franc sem akar PS3-as játékot azon futtatni, minek? Arra ott van a PS3. Ha ahhoz van kedvem, beteszem abban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi

The Protector
Számomra ez a beteszem a lemezt és felismeri a játékot így ingyenes tudom játszani felhõbõl megoldás szimpi lenne.
Remélem nem lesz megint az a tendencia, hogy minden konzol bedöglik 1év után valami hülyeség miatt.Mellesleg egy ilyen erõmû azért tuti brutál hõt fog termelni.

n000rbi
Mégis hogy lenne? Teljesen más architektúra. A felhõs megoldásban még lehet reménykedni (már akit ez érdekel, én nem adom el a ps3-at)

The Protector
Hm.....Vicces...A tegnapi Watch Dogs megint pc-n futott.

Majd kiderül... Végülis nekem az accokon van jó pár jó játék. Legvégsõ esetben eladogatom a PS3-as lemetzeket és az árukon szépen megveszem(felhõzöm) azokat a játékokat, amiket meg akarok tartani.

Ez a kompatibilitás azért is jó dolog, mert szerintem nem sokan díjaznák a kihúzom a ps3-at -bedugom a ps4-et és többit oda-vissza dolgot. Legyen EGY játékgép de az tudjon mindent. Szerintem majd PS3-asom eladásra kerül, ha kijön a -4es de CSAKIS abban az esetben ha TÉNYLEG mennek rajta a PS1-2-3 -as gamék.
The Protector
A lemezes game az jó kérdés.Ha minden igaz akkor nem lesz kompatibilis csak felhõ alapon.Arra tudnék csak gondolni,hogy beteszed a lemez,kiolvassa, hogy mit tetél be és azt indítja el cloud-ban.

Végülis decemberben jön, szóval addig majd szépen eladagolgatják az információkat.

Az account átvihetõségében én is reménykedek. Elég sok játék van rajta.
Sok minden kimaradt még sajnos. Nem volt szó az account managementrõl, a kompatibilitásról, az árról stb.

A puskaport meghagyták az E3-ra.

n000rbi
Azért azt nem mernék meglépni, hogy az accunk elszáll minden megvásárolt tartalommal...legalábbis nagyon remélem 😄

Ezek szerint a Storera megvett játékok megmaradnak? Gondolom az accountunkat át lehet vinni.

A lemezes játékokkal vajon mi a helyzet?