89387
PlayStation3
  • Kongy
    Amúgy szerintem már túlzás a Last of Us ilyen szintű ajnározása. Oké jó játék, oké kiemelkedő... de hogy a konzolgerenáció legjobb játéka az azért enyhe túlzás, az pedig még nagyobb, hogy a világ legjobb játéka... LOL. :D Azért álljunk már le emberek.
  • arty
    Havernál, szintén ilyen fegyveradapterrel próbáltam, de hatalmas fail lett - képtelen voltam ráállni, nagyon nem ment.

Viszont a railshooterek, pisztolyadapterrel, pláne coopban

Legjobban mégis a Time Crisis 4 player parti módját élveztem. Még a párom is játszott vele és láthatóan bírta :)
  • DarkSector
    Ez gáz, akkor odaadom keresztfiamnak tátikázzon bele, mintha egy mikrofon lenne, vagy nyalogassa mint egy tölcsér fayglaltot. :)

Azt a kamerát meg rádugom pc-re biztos lehet vele skype-olni. :)
  • DarkSector
    Jovanna próbálkoztam hátha. :)
    amúgy 12-13k-ért láttmam eddig legolcsóbban.
  • Moby
    Ha teszel mellé egy kis pénzt, talán elviszik.
    Senkinek nem kell. Akinek kellet, az már rég vett, lenyomta azba 4 jàtékot, és eladta.
    Ha még volt kinek.
  • TDC Geronimo
    Persze szigorúan 18+ felett tolhatják csak :)
  • TDC Geronimo
    Ezt eladni??? Amúgy se szokásom, de ezt még az unokáimnak is elrakom! :D
  • DarkSector
    Vártam hogy végigvidd és eladd nekem 1/4-ed áron. :)

Digitbe csak most csak magyaroknak 19-20k körül van a hülyének is megéri. :D

Amúgy God of War-t akarok, mind a 6 részt, sorba időszerint végigvinni. :)
  • DarkSector
    Jogos, akkor maradok a startvonalnál, vagy eladom hátha megveszik.
  • TDC Geronimo
    last of ust megvetted már? Mire vársz???!! :D

Ma fejeztem be, de ott ültem creditnél végig és utána is percekig és nem akartam elhinni, hogy ilyen játék létezik.
  • Moby
    Szarter kitet kaptál hozzá.
    Starter .
    Kit.
    Értelmezd.
  • DarkSector
    Ez így már sokkal jobb még 5000 hogy bohockodjak 2-3 játékban. :D
    Azért ennyire nem fontos...max valami Ape Escape-et láttam, majd ránézek hátha abban más lesz...bár nem sok reményt fűzök hozzá.

Infamous F of B-ban kipróbáltam ezért is írtam hogy szar tartogatni a bal kezembe a joy-t. Csúszik,...

Xbox-nál is a kinect a fasza mert ha nincs kedvem játszani nézegethetem a 30 ezres kamerával pl a forza-ban a kocsik belsejét. Jópofa.
  • DarkSector
    Jó csak mivel adtak a géphez gondoltam jó is valamire.
  • Vadnokedli
    5 ezer
  • Vadnokedli
    Van olyan játék is amihez elég a két kezed, anno ps2-n is voltak ilyen move játékok. Csak hát, azok nem olyan jók. De hát nekem nem is kéne move. :D
  • DarkSector
    Jó persze nem rám irtál csak mondom hogy ez megér ennyi pénzt?
    Mennyi a pisztoly? 10k?

Amúgy igazad van ilyen a popszakma, legközelebb a Guitar Hero-hoz is a húrokat külön kell megvenni majd a gitárra.:D
  • Moby
    Ha jól emlékszem nem is neked válaszoltam.
    Másrészt meg ilyen ez a popszakma. A jópofa dolgok pénzbe kerülnek.
    Vannak olcsóbb hobbik is.
  • DarkSector
    Neked és nokedli-nek...ez plusz pénz kiadás...S:

Arty-tól én azt kérdeztem hogy maga a move önnmagában mire jó, vagys szinte semmire, csak egy készülék amihez vásároljak még ezt meg azt...na persze.
  • Moby
    Navigaton controller.
    Sharpshooter.
    Google.
  • Vadnokedli
    A Cifraság az hogy a bal kezed is a fegyveren marad végig.

• DarkSector
    Gyerekeknek. :D

Viccen kívül a Killzone-ban minden már csak jobb lehet ami nem kontroller.

A cifraság benne hogy a kontroller is kell a bal kézbe ami még viccből sem kényelmes.
  • Bil Ur Sag
    +1
  • Moby
    Kz3 move-al, sharpshooterrel egész jó móka.
  • Renátó1985
    Elvileg hétfőtől nekem is lesz kz2-3 aki gondolja vegyen fel, mert fogok multizni.
  • DarkSector
    Aha na majd megnézem.
  • arty
    house of the dead

többet nem tudok, én ezt a kettőt játszottam move-al, haverral/haverokkal :)

Time Crisis a legeslegjobbabb!
  • SpeedXHUN
    Küldtem privit killzone miatt:)
  • FuRiONight
    àh nincs mèg meg a killzone 3, szombaton küldtem el a pènzt az eladò szerint nem kapta meg, màr bankba voltam h mi is van. A pènz elment de a csàvò nem kapta meg. Pedig direkt megbizhatò embert nèztem. Elmèletileg holnap adja fel. A jàtèkhoz màr a dlc-ket is megvettem, szòval köv hèten legkèsöbb tolhatjuk.

Holnap ha minden igaz megjön a last of us, nagyon vàrom màr. Jàtszik valaki multiba?
  • Vadnokedli
    És még elég sokhoz, nézd meg a teljes listát: Google.
  • DarkSector
    Akkor úgy krdezem melyik játékhoz jó a move? :D
    Time Crisis? és még?
  • Bil Ur Sag
    Alapvetően van kihívás bőven a játékban. A tempója valóban szokatlan lehet egy pécés fps után. De hamar megszokható, és szerintem jól illik is hozzá. Az biztos, hogy itt nem minden lövés headshot :) A következő sorok nem tartalmaznak SPOILERT!!! de kinek mit jelent a dolog.
    Használd előszeretettel a távcsövet. Sokat segít a dolgokon, illetve ne legyél rest bevetni magadat a dolgok közepébe és osztani késsel, kézzel a közelharci áldásokat. Nagyon hatásos fegyver. Persze nem akkor amikor 5-en vesznek körbe. Illetve használd a gránátokat. Epizódonként kb 3-4 végigjátszás után, (a multit nem veszem ide, mert arra nem feltétlenül igaz) azt vettem észre, hogy az alap ISA M82 assault rifle talán a legjobban használható fegyver mind közül. Relatíve majdnem mindig rendelkezésre áll, pontos, és gyors a tárcseréje is. A másik fegyver amit előszeretettel használok az LS13 shotgun. Ezzel lehet menni aprítani Rambo módjára, ugyanis az ellenfél szinte majdnem minden alkalommal a "tökéletes" támadó taktikát alkalmazza. Azaz fedezék, kilő, majd ha szabad teret lát próbál közelíteni jobból balról. Mivel szinte minden alkalommal előszeretettel vonul fedezék mögé, így a shotival való előrehatolás jól esik a szívnek :) Az ellenfél a fedezék mögött "védtelen" ha rajtaütünk. Jó pár pálya van, ahol tökéletesen működik a taktika. Amit még észre vettem, hogy ahogyan haladunk előre a sorozatban annyira csökken le folyamatosan a gránátok hatóereje. A harmadik részben szinte kivétel nélkül csak oszlatásra használtam már. Viszont arra tökéletes!! Dobd be egy ellenséges "góc" mögé a katonák egyenesen feléd kezdenek el menekülni, rohanni. A háromban már nem is használtam igazából arra, hogy na most ezzel kisebb csoportokat fogok a másvilágra juttatni, hiszen az ellenfél előszeretettel ugrik el előle, vetődik el másik irányba. Bár az időzítés sokat számít, fontos hogy mikor dobja el az ember. (ha korán hajítja el, az ellen kétszer körbetáncolja mielőtt elugrik előle...) Egyébként hogy milyen fázisban is van a kibiztosított gránát azt jelzik a gránát oldalán lévő felvillanó kis jelzések. Kb ennyi. De ezek szimplán az én észrevételeim. Nagyon sok Killzone rajongó ismerősöm van, akik gyökeresen eltérő állásponton vannak velem szemben, de hát ezért is szép a dolog. Rengeteg taktika, megoldás vezethet el a végső győzelemhez. Talán kicsit tudtam segíteni. Gloria Helghast!
  • Szabi84
    nekem megvan a killzone trilogy pár hónapja, de az első rész annyira lassú egy pc-s fps-hez képest, a kontroller miatt, de majd nekiugrok. Meg elég nehéznek is tűnt az irányítás miatt.
  • Bil Ur Sag
    Kiadták szép HD köntösben. No persze az idő vasfoga meglátszik már rajta rendesen, de megéri bepótolnod.
  • Kongy
    PS2-re anno nem mertem megvenni a Killzone-t, mert ott még a PS3-nál is nehezebb volt a célzás számomra a DS2-vel :S De lehet majd PS3-on beruházok rá.
  • Bil Ur Sag
    A Killzone-ok kiváló játékok.
    SOPILER!
    A Radec ezredessel való Boss harc, a kedvencem az fps műfajban.
  • Kongy
    Na kipróbáltam a Killzone 2-t és hozza az elvárt színvonalat :) Szerimtem jó játék, bár én a 3-mal kezdtem és az is tetszett.
  • Bil Ur Sag
    Na megvan a game? Remélem már single-ban fejleszted a "skilljeidet" :)
    Ha mehet a multi jelezd. Apropó Motorstorm-ra is vevő vagyok.
  • arty
    Igen, az meg a másik :)

Haverral - sör nélkül - nyomtuk végig, jókat röhögtünk :)
  • Anubys
    Na ja. Haver, sok sör, 2 move meg egy House of the Dead = legjobb móka, amit ki lehet hozni egy konzolból...
  • arty
    Csak szerinted. Move move-os játékhoz való.

Próbálj ki egy Time Crisis-t, pl.