PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ma kb. 2400 Ft-ért vettem Live accomra:
- The Darkness
- Tomb Raider: Legend
- Rayman Raving Rabbids
- Rainbow Six Vegas
- Kane & Lynch Dead Man
...de most pár napig ilyen brutál jó árakon lesznek cuccok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szeretem a cicákat
Nincs benne semmi új, csak összeszedtem. Nem hiszem hogy mindenki tisztába lenne az egésszel.
www.digimomentsvideography.com
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ki ez a balfasz idióta?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
itt vannak hardverelemek is, nem csak egy érintõs teló, aztán kész, és ugye nem is gyenge hardver van rá. 😊
Ez lesz az elsõ kézikonzolom, PS4-el összehozva meg (gaikai) csodás kombináció lesz.
Vagy egy elég nagy és erõs okostelóm is, de azon csak bizonyos fajta játékokat jó játszani, komolyabb akció/sport/autós játékra alkalmatlanok a dedikált vezérlõk hiánya miatt. 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A PS4-rõl akármelyik játtékkal játszhatok majd (streamen keresztül) Vitán, vagy hogy van ez a streamelõs dolog? Úgy értem, hogy csak kontrollerként funkcionál, vagy nem otthonról, de wi-fin játszhatok-e Vitáról PS4-es játékokat? (Remélem érthetõ volt) 😊
Meg még annyi, hogy azt olvastam, hogy fizetõs lesz a PS4 multija. Errõl mit gondoltok? PS3-on free a többjátékos mód nem?
Kár hogy VN-ek nem nagyon jönnek ki angolul PS Vita-ra.
De valóban felesleges.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A 3G nélküli verzióban wifi van, azzal otthon és csak helyi hálózatokon tudsz netezni.

Rtl Most ügyben asszony eret vágott... állandóan azt a szart nézi. Fókus, 21. század ilyenek -.-
rtlmost nem megy
youtube viszont perfekt, külön app, piszok gyors és megbízhatóan nyomja HDban
Az a helyzet, hogy én gamingre, meg majd a n000rbi által is említett PS4 streamre használnám, de amikor pihen, akkor asszony kényelmesen eldõlve nézhetné rajta ezeket a vackokat.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
- Silverlight tartalmakat is? -> RTL Most - Barátok közt?
Asszony kérdezi...
Hálás lenne, ha letesztelnéd... na nem úgy :-D
Ez csúnya hiba volt a Sonytól... egy fél giga belsõ memóriát elbírt volna a gép simán, amire mentések ráférnek, meg az alap appok, persze aki alapból nagy memóriával veszi, annak ezzel nem lesz gondja...
Forza.
Ha már ár...
Egyes hírek szerint a PS4 430-530 dolcsi lesz Ez olyan 100-120 ezer forint. Ha ez tényleg igaz akkor akár már karácsonyra is meg lehet venni,m ég a nem annyira pénzeseknek is.
Tirexit is ezerrel nézik csak azért, hogy utálhassák... tipikus Kiszel Tünde/Gyõzike/Pákó/Hajdu Péter effekt.