PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
A PS3 megjelenése óta magyar az account-om, az is marad.

www.digimomentsvideography.com

Vadnokedli
Csak drágább.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

TDC Geronimo
Miért? Ugyanaz a PS+, mint UK

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Vadnokedli
Szerintem magyart nagyon neméri meg használni.

cloud.strife
A magyar? Hol?

Tinman
Egyszerû gamerként én most csak azt látom, hogy MS gyakran szór forintfillérért JÓ játékokat, Sony meg xy pénzt kér és bérleti jogot ad. Nekem ez kevésbé szimpi.

Ma kb. 2400 Ft-ért vettem Live accomra:

- The Darkness
- Tomb Raider: Legend
- Rayman Raving Rabbids
- Rainbow Six Vegas
- Kane & Lynch Dead Man

...de most pár napig ilyen brutál jó árakon lesznek cuccok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vadnokedli
de végül is olcsó mert egy új játékára 1 évnyi PS+ elõfizetés.

Tinman
Pontosan ez a bajom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha lejár a Ps+ akkor az ingyenes játékokkal nem lehet játszani, amíg újra meg nem rendeljük?
Szabi84
Sziasztok! Márciusban lejár a GoW Saga letöltõ kódja. Ezt érdemes megvenni vagy a collection 1-2-t m és a 3at. Bár az utóbbi jóval drágább:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vadnokedli
11500 forint 1 évre. hoppá. még olcsóbb már. wtf.

A reklááámért !!! 😄

Szeretem a cicákat

cloud.strife
Már 15e.

Nincs benne semmi új, csak összeszedtem. Nem hiszem hogy mindenki tisztába lenne az egésszel.

Vadnokedli
És ebben mi most az új? 😄 amúgy meg 12 ezer 1 évre a PS+ legalábbis annyiért vettem még x hónapja.

cloud.strife

TDC Geronimo
nem jó link :p

cloud.strife

The Protector
Azt hiszem csak trófeát kapsz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
Ha végiviszem az Uncharted-ot crushing fokozaton, kapok érte valami bónuszt, gondolok itt erõsebb fegyver, több élet stb. mint a Resident evilben? Mert akkor nem szenvedek vele😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
ha pedig telefonálni is lehetne vele, még 10x annyi ...

Forza.

Amikor ilyeneket látok, akkor mindig átfut a gondolat az agyamon, hogy a videojátékok és a suttyóság között bizony van egy erõteljes korreláció!

Ki ez a balfasz idióta?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

hehe, én is tervezek egy VITA-t most, igazából lehet sokaknak sok még az a 45 ezer is, de szerintem a képességeihez képest baromi olcsó.

itt vannak hardverelemek is, nem csak egy érintõs teló, aztán kész, és ugye nem is gyenge hardver van rá. 😊

Ez lesz az elsõ kézikonzolom, PS4-el összehozva meg (gaikai) csodás kombináció lesz.
Vagy egy elég nagy és erõs okostelóm is, de azon csak bizonyos fajta játékokat jó játszani, komolyabb akció/sport/autós játékra alkalmatlanok a dedikált vezérlõk hiánya miatt. 😊
The Protector
Érdekes ötlet lenne mondjuk,hogy a ps4 kibassza felhõbe az aktuális játékodat(streameli vagy ilyesmi) és te valami rendszeren keresztül online rákapcsolódsz a vita-val,na ezt nevezném tehnológiának.😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

samsung123
Ez engem is érdekelne, mert ez nem egyértelmû. Tényleg tuti vétel lenne a Vita ha WIFI-n vagy 3g-n a ps Vitámon keresztült bekapcsolt PS4-emen lévõ játékokat átstremelné az buszra, utcára stb...De a gaika is iszonyat jó elképzelés PS Vitára!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Megkérdeztem a Vitás topikban is, de ezt többen nézik:
A PS4-rõl akármelyik játtékkal játszhatok majd (streamen keresztül) Vitán, vagy hogy van ez a streamelõs dolog? Úgy értem, hogy csak kontrollerként funkcionál, vagy nem otthonról, de wi-fin játszhatok-e Vitáról PS4-es játékokat? (Remélem érthetõ volt) 😊

Meg még annyi, hogy azt olvastam, hogy fizetõs lesz a PS4 multija. Errõl mit gondoltok? PS3-on free a többjátékos mód nem?
Most így utána nézve tényleg az.

Kár hogy VN-ek nem nagyon jönnek ki angolul PS Vita-ra.
Totti5
Persze.

De valóban felesleges.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
3Gs verzió totál felesleges. Netezésre ott a mobilod, multi játékok 90%a nem fut 3Gn csak wifin. Nem ér meg egy forinttal se többet

+ 1 kérdés. A 3G-s verzióhoz ugye kell valami netes csomag?
Akkor a 3G-s verzió jobban megéri. Ahogy nézem egy tízessel kerül többe.
Totti5
<#taps>

Totti5
3G verzióval lehet telefonálni, használható GPSnek és mindenhol lehet vele internetezni, úgy mint egy 3Gs eszközzel/telefonnal.

A 3G nélküli verzióban wifi van, azzal otthon és csak helyi hálózatokon tudsz netezni.

A 3G-s verzióban netezési lehetõség is van? gondolom nem csak a storet lehet böngészni.
Tinman
A kontLOLá! -.-

Tinman
Köszi!

Rtl Most ügyben asszony eret vágott... állandóan azt a szart nézi. Fókus, 21. század ilyenek -.-

Totti5
indavideó... perverz a dolog! lejátsza úgy hogy online stream helyett egyszerûen a videó indításra tapizva letöltötte mp4be a fájt majd lejátszotta

rtlmost nem megy

youtube viszont perfekt, külön app, piszok gyors és megbízhatóan nyomja HDban

Tinman
Akkor a Flash sem? Az meg ugye Adobe...

Az a helyzet, hogy én gamingre, meg majd a n000rbi által is említett PS4 streamre használnám, de amikor pihen, akkor asszony kényelmesen eldõlve nézhetné rajta ezeket a vackokat.

baggins
Van egy eladó MGS Rising-em, egy végigjátszás után. Tízezerért, ha elõre utalsz, állom a postát.

Vadnokedli
Garantált hogy a Slivlerlight nem megy, mivel az májkrofos feature.

cloud.strife
A legnagyobb ökörség volt nem SD kártyásra csinálni a gépet. Szerintem simán 2x annyi gép elfogyna....

cloud.strife
Hajrá. 😊

cloud.strife
45.

n000rbi
Mivel plusban lassan minden értelmes vita-játékot megkapok és elvileg majd a ps4 tartalmakat streamelve lehet rajta játszani, én is elgondolkodtam egynek a beszerzésén.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tinman
- Flasht normálisan lejátsza? -> Indavideo pl?
- Silverlight tartalmakat is? -> RTL Most - Barátok közt?

Asszony kérdezi...

Hálás lenne, ha letesztelnéd... na nem úgy :-D

Totti5
Namost én vettem 16 csigásat multkor. A láncs címeim + AC3 mentéseim viszont a 2 csigáson van rajta. Na most, azt a kis mikro lófaszt cserélgethetem ha azokkal a játékokkal akarok játszani.

Ez csúnya hiba volt a Sonytól... egy fél giga belsõ memóriát elbírt volna a gép simán, amire mentések ráférnek, meg az alap appok, persze aki alapból nagy memóriával veszi, annak ezzel nem lesz gondja...

Tinman
Jó ár... Cloud, úgy érzem hamarosan üzletelünk (+porszívó, hajszárító, húsdaráló). Kedvezményekre számítok :-))

arty
csak 45k az a 49 ezer 😊

viszont egy memkártya még 13ezer .... 😞

Forza.

Kösz a segítséget. Tehát ha PSN-rõl veszem akkor mennek a PSP-s játékok is.

Ha már ár...

Egyes hírek szerint a PS4 430-530 dolcsi lesz Ez olyan 100-120 ezer forint. Ha ez tényleg igaz akkor akár már karácsonyra is meg lehet venni,m ég a nem annyira pénzeseknek is.
Totti5
Arról persze nem is beszélve, hogy most már érdemben is játszhatóak is a PSP lövöldék. Van mit nekem is pótolni, mert egy analóg miatt egy darabbal nem játszottam, annyira értékelhetetlen volt úgy.

Tinman
Gyõzike szarjait is az offline nép... azt hittem a gamer közösség értelmesebb. Tévedtem.

Tirexit is ezerrel nézik csak azért, hogy utálhassák... tipikus Kiszel Tünde/Gyõzike/Pákó/Hajdu Péter effekt.