89387
PlayStation3
  • Macccy
    Szóval itt bújkáltál Moby! :) Minimálban nyomnám, csak emiatt a vinyó kérdés. Superslim azon kívül, hogy (szerintem is) lemez-mechanikailag olcsó trágya, azért még jó lehet nekem, vagy van valami lényegi különbség ami miatt törekedjek a sima Slimre ?

Kongy: Igen, ez is egy lehetőség, számítottam is rá, bár lehet akkor már nem szarakodnék azon a 3-4 ezer difin és megvenném csomagban ... de thx

LeVi: Hja, csak a free játékok miatt lenne érdekes egy esetleges 90 napos PSN+ ... éreztem én, hogy nem lenne neki elég a ~10 G
  • Moby
    Vinyósat vegyél,és ha tudsz, akkor ne ezt a trágya superslimet. Vagy egy jó nagy vinyót külön. Meg plust :)
  • Kongy
    Az általad említett játékok dobozos verziójához mind elég a 12 giga, viszont letöltéseknél már necces.. Esetleg beruháznék a helyedben egy 12 gigásba, és vennék bele 10 ezer körül egy 2.5"-ös laptop merevlemezt, akár egy-két 100 giga is elég.
  • LeventeV
    Az installoknak elég a 12 giga, de ha tervezel Ps+ előfizetést is vásárolni akkor már nem lesz elég semmire.
  • Macccy
    Üdv srácok! PS3 -at készülnék venni ... legkésőbb őszig, de ha nagyon elkap az érzés akkor jövőhéten :) Néhány gyors kérdést feltennék ezzel kapcsolatban ...

a) 12 GB alapmodell elegendő önmagában a játékok Mandatory Installjához? (Uncharted 1-2-3, Heavy Rain, God of War 3-A, Infamous 2 ... talán Killzone és Last of Us amiket egymás után felpattintanék)

b) PSN Plus előfizetéssel jelenleg elérhető ingyenes (story) játékok listája érdekelne, ha van és az, hogy egy-egy ilyen játék már igényelne e több tárhelyet, mint amit a 12 GB modell elbír egyszerre?

Most így ennyi, előre is kösz!
  • Bil Ur Sag
    Bizony, szintén klasszikus játék. Nagyon szeretem.
  • Bil Ur Sag
    Ezzel egyetértek.
  • AnuluWork #84484
    Én a credittel kezdtem anno a főmenüben. A lányomnak már ott nagyon bejött a zenéje. :)
  • DarkSector
    Persze, más egy szubjektív vélemény mint egy objektív, SOK-SOK-SOK szupr játék létezik amit valamiért szerethetünk klasszikusként említhetünk, de ha az egész játékipar által dicsőített játékokat nézzük és persze ez véletlen szerintem is igaz, a FF 7-8 mindenidők legjobb , legtartalmasabb, és a maga idejáben vett (talán) legszebb játékok.

200 ókákat töltöttem a végigjátszással.
  • DarkSector
    Köszönöm ezekre ránézek.
  • arty
    na, egy Crack rajongo :) második részről vélemény?
  • Kongy
    Tévedés ne essék a Last of Us kurvajó játék. De nem a legjobb. Csupán ennyi a véleményem.
  • Kongy
    Mintha azt mondtam volna, hogy szar a játék :DDD Attól, hogy egy játék jó, vagy tegyük fel nagyon jó a sok szar között még nem kell az egekig magasztani :D Eretnek vagyok, dee játszottam már ennél jobbal...
  • Szabi84
    "Szerintem a "szomorú" hangulat, a magára maradottság érzete, és a játékot végigkísérő reménytelenség érzete, sehol soha nem volt annyira jól megcsinálva mint az SOTC-ben"

Nem játszottam, de ez a Demon's Souls-ra tökéletesen igaz!!
  • Bil Ur Sag
    *Shai gen (javítva). asszem így hívták az utolsó bandát.
  • Bil Ur Sag
    Igen,értelek. De nyilván mindannyian más értékeket keresünk egy alkotásban. Más dolgok fognak meg bennünket. Pl. amikor még volt boxom is, a mindenkori kedvenc játékom ami lehet, hogy most furán fog hangozni a Crackdown volt. Az a játék óriási. Az ismerősök néztek rám értetlenkedő tekintettel. "Ember a Crackdown???" Igen az! Az első képsoroktól az utolsóig nem tudtam letenni. Amíg le nem vertem az utolsó Shain-gen es csókát. Az a játék számomra maga volt a nagybetűs játék. Nem vagyunk egyformák :) de nem is baj az. Rengeteg játék van a nagyvilágban. Mindenki megtalálja a számítását.
  • Anubys
    Deadstorm Pirate (bonus-játék a Time crisis lemezen), House of the Dead 3-4 és Overkill, Dead Space Extraction, Resident Evil Umbrella Chronicles, Resident Evil Darkside Chronicles, Mad Dog mc Ree 1-2, No More Heroes Paradise, The Fight...
    ...hirtelen ennyi. Nagyrésze lightgun cucc, a No More Heroes kardozós a Fight meg verekedős, de nézz körbe a demók közt a store-on, tudsz listázni move-játékokat...
  • DarkSector
    persze ps2-őn nekem is baromira tetszett de nem érzem akkora dolognak egy yolyan játékkal kapcsolatban ahol normál játékmenet van.

SOTC az inkább egy kicsit művészi játék, 12-13 Boss-al, a sok lovaglás meg keresgélés miatt tatt sokáig a játék.
    Gondolom érted mit akarok ezzel mondani. :)

De ennyi erővel off a Final Fantasy 7-8 és máris nem létezik más mint játék ami a közelükbe érhetne.
  • Bil Ur Sag
    * jó is, hogy szóba került
  • Bil Ur Sag
    Szerintem a "szomorú" hangulat, a magára maradottság érzete, és a játékot végigkísérő reménytelenség érzete, sehol soha nem volt annyira jól megcsinálva mint az SOTC-ben. Olyan atmoszférája van a programnak ami páratlan. Be sem tudnám sehová sem sorolni a játékot. Művészet az egész, úgy ahogyan van. És a vége? Hááát...csak ültem és néztem ki a fejemből. A karjaim libabőrösek voltak, és férfi létemre talán még egy apró könnycseppet is elmorzsoltam a szemem sarkában. Minden pillanata ajándék volt számomra. Persze ízlés kérdése. Van aki messzire elkerüli. is, hogy szóba került. Azt hiszem itt az ideje ismét kijátszani
  • DarkSector
    Hát max a bossfightos játékok közt. :D
  • Bil Ur Sag
    SOTC - Shadow Of The Colossus
  • DarkSector
    Majd csillapítom az éhségem , van már ez-az amit előtte le kéne nyomni.
    Ahoz képest hogy az Infamous nem volt szinpatkus, ez a Festival of Blood, 1500ftért elég kellemes.
    Még a végén kitrófeázom maxra.
  • DarkSector
    Jah én így érzem az Alan Wake-el, nekem az jelentette eddig azt hogy mit várok el egy olyan játéktól amit 0day megvennék, mert nekem az kurvára bejött.
  • Bil Ur Sag
    Nálam tényleg az az No1. Egyre jobban sajnálom, hogy a The Last Guardian nevű project kezd beállni teljesen a földbe :( Semmi hír róla. Hiszem, ha látom kategória.
  • TDC Geronimo
    Ne tedd.... Egyáltalán ne nézz semmit, főleg ne olvass storyról. Szerencsére én spoilermentes maradtam végéig, launch trailert se néztem meg és így ütött igazán.
  • DarkSector
    Ez minek is a rövidítése? Kérdezem én mint laikus.
  • TDC Geronimo
    UC teljesen más játék, mint a last of us. Én nagyon remélem ,hogy ND fog még ilyen komoly hangvételű, brutális és felnőtteknek szóló játékot csinálni. Amúgy meg, amit ND csinál azt lehet venni day 1 nyugodt szívvel, mert olyan minőséget produkálnak. Nem tudom hogyan csinálják, de ez van...
  • Vadnokedli
    Világ legjobb játéka SOTC marad úgyis
  • DarkSector
    Jah kicsit belelestem a végigjátszásba, jól indul a story. :)
  • TDC Geronimo
    Az a durva, hogy még ígyis úgy érzem nem tudtam mindent befogadni :D

Olyan szinten durván részletes MINDEN helyszín, legyen az beltéri vagy kültéri, hogy az ember be se tudja fogadni a látványt elsőre :D

Volt, hogy kétszer háromszor pörgettem kamerát végig mire befogadtam a látványt...
  • DarkSector
    Hát ezt bün lenne végigszaladni, de mindegy is miért 17 óra ha a legtöbb játékban Ha akarnál sem tudnál elmerülni. :D

Mikor rájöttem hogy lesz PS3-am, tudtam a LoU-ról, de az még odébb van túl drága...

Maradt a 2 fő project Uncharted és GoW.

Lehet bolond vagyok és bármilyen jól a Naughty játékok, engem a Gow sokkalta jobban izgat és magáévá tud tenni mint az Uncharted, pedig az is fasza és az is egyezik a stílusommal, de ha PS3-at azonositanom kéne 1 címmel, és eltekinek a LoU-tól akkor a God of War jut mindig eszembe.
  • TDC Geronimo
    17 óra volt nekem, mondjuk én aztán rendesen elmerültem a világban játék közbe.
  • DarkSector
    Engem nem ia a grafika izgat ezekben hanem hogy nem 5-6 órás a single KALND nagybetűkkel hogy kaland, és ez mellett szép játék, engem ez hatott meg hogy bőven 10+ óra.

Állítólag.
  • DarkSector
    Nincs ezzel baj, lehet méregetni a vicces az hogy eleve méregetni kell egymáshoz, ez is a konzolokat emeli ki mégjobban hogy egyeltalán van helye abban hogy méregessék mai játékokhoz.
    Persze technikai szempontból felesleges lenne.
  • TDC Geronimo
    crysis egy nagy nulla. Art design is nulla egy last of ushoz képest. Egy teljesen jellegtelen techdemo az egész játék. Ne is emlegessük egy lapon TloUval...
  • DarkSector
    Uncsi 3 szép, de itt a játék összeségét nézték, nem a pixeleket, ezért jobb mint a többi, a Crysis 3 is csak grafikában , technikailag szebb, de dizájn terén ez páratlan.
  • FuRiONight
    De miért hasonlitasz össze egy 7 éves konzolon futó játékot egy mai csúcs pc-n futó játékkal? Felesleges, és butaság!

A játékról pedig: ez a te véleményed, ezt ne felejtsük el, lehet másnak ez a generáció játéka. Ez szubjektiv dolog!
  • TDC Geronimo
    Nincs mit rajta ajnározni, magáért beszél. Minden területen tökéletes, ez már egy más szint. Ilyen tucatszar kállofdúti, béjefhuszonöt meg gírszófvórok között ez egy igazi gyöngyszem.
  • Kongy
    és ezt úgy mondom, hogy végigvittem. Meg az, hogy a legszebb grafika... hát basszus az Uncharted 3 is már hasonlóan nézett ki... :D Akkor mégsem mondtak ilyet... Crysis 3-at PC-n 1080p-ben meg véletlenül sem veri :D