PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Most nézem,milyen jó akciók vannak Store-on,direkt mikor fizetés van xDD

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Laza
Mennyi az annyi? Hadd szörnyedjek el 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cloud.strife
Jó nekem. De ha kell eladom, mert csak áll a raktárban. Viszont jó drága.... 😊

www.digimomentsvideography.com

Úh, dehogy.. Elnéztem valamit a fórumkeresõben, bocs, hogy ide szemeteltem... :/

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

/OFF

A red dead redemption topikba nem akartam írni, mert elég rég nem írt oda senki(ha nagyon zavarok itt vele akkor bocs). Az undead nightmare-be a biographies and lies az utolsó a küldetés(Landon Ricketts-nek kell dinamitot szerezni meg undead bait-et)? Mióta ezt megcsináltam egyszerûen semmi új feladat... :S

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Laza
Ezzel most mit akartál mondani? Hogy milyen jó neked, vagy hogy árúba kívánod bocsájtani? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vadnokedli
De meglehet fent van storeon. 13.500

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szabi84
Ni No Kuni-t sikerült itt beszereznie valakinek? Nem lehet megvásárolni, most jelent meg nemrég<#nemtudom>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

cloud.strife
Nekem van még egy fehér, duplajoy-os pakk, magamnak raktam félre, 320-as, origi.

www.digimomentsvideography.com

The Protector
Nekem nagyon csendes a Slim-em.Egyáltalán nincs hangja(szinte).A lemezolvasás,fõleg egy sand-boxban viszont hangos.Hallani ahogy váltja a sávot az olvasófej.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Ismerõsöm azt mondja sokkal halkabb mint a Sima Slim. Nekem meg rohadt hangos a Slim (utolsó gen.) Hangosabb mint a FAT <#gonosz1> Még a PCnél is hangosabb(2db12centis venti2db9 centis+vga 😄DD)

davidka003
Nem lenne gond a superslim-mel ha 15%-al olcsóbban adnák.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

igen 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Laza
Ja, hogy ugyanolyan Slimre cserélted a másikat is, mielõtt még elfogy. Úgy értettem elõször, hogy az újra cserélted 😊

olcso muanyag, hangos szar...

nekem meg volt launch ps3-am, na az minoseg volt. ez inkabb egy vicc.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Laza
Mármint mi az a 'pont ezért'? 😊

en pont ezert csereltem le az elso szerias slim-emet egy ujabbra (bar meg eleg jol mukodott), amikor kijott ez a super slim vacak...

Laza
Már mindenhol csak ez a mûanyag vacak Super Slim masina kapható? Nem tud még vki sima Slim-et? 😊
Ahogy nézegettem a régi még halkabb is (ami nálam volt kölcsön az halk volt), mint az új.

The Protector
Adok érte COD MW2-õt😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Assassin's Creed IV- Black Flag jön õsszel PS3-ra és PS4-re is ! <#wow1>

BoneDragon
Szerintem csak a fény effekt változott. Így teljesen más benyomást kelt.<#fejvakaras>

a.carkey
Huh, ez jó, mert anno március volt írva, és erre a hónapra game tekintetében már kiköltekeztem. 😊

A medve nem játék.

Tinman
Tomb Raider Trilogy, soha nem használtam, gépben nem járt(!) valaki csere/egyéb valamire?

/XBOX360-on tolom a TR részeket, így PS3-as Trilogy feleslegessé vált

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

LeventeV
Június 14.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Mikor fog jönni?
The Protector
Hatalmasat fog ütni ez a játék.Az egyetlen játék amit várok,szó szerint várok.Nem volt ilyen a prince of persia trilógia óta.

ide is bemásolom, sorry srácok:

de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetõsen jó áron szvsz. 😊 állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. 😊 az ár irányár.

link
Anubys
6.-án lesz a csere. Kedden még pont jó vagy...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Eladó Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations PS3-ra + kártyacsomag hozzá. 6500Ftért csak Budapesten személyesen

SpeedXHUN
Sokan írtak nekem,így ide írom:

Csak annak,fog mûködni,aki még nem használt Plust!
Elvileg magyar accountal is mûködik,de UK a tuti.
Magyar bankkártya adatokat kér majd,nyugodtan megadhatod,de utána iktasd ki az automatikus plus meghosszabítást(mert akkor magától levonja a pénzt a kártyádról,ha vége az 1 hónapnak.)
Sõt legjobb,ha törlöd is a kártyád adatait az accountról.

SpeedXHUN

Vadnokedli
Nem biztos.

SpeedXHUN
Húha,akkor errõl lemaradok

Vadnokedli
Kb most lesz a csere. kedden? hétfõn?

SpeedXHUN
Akarok venni Plust, meddig érhetõek el a jelenlegi játékok? (még a lecserélés elõtt akarok venni)

dzsedi
Elnézést, ha félreérthetõ voltam..
"A játék attól még jó, de eddig nincs meg benne az a plusz ami eddig jellemezte a szériát." "Nálam az eddigiek alapján ez egy erõs közepes. (Játszottam a multival is)."
Ezt nem úgy értettem, hogy tuti bukás. Még egyszer kiemelném "az eddigiek alapján".

"Nos az látszik, hogy a kreativitásukat inkább a multi megalkotásnak szentelték"
Vágom hogy ez egy demo, és azt is vágom, hogy a multi demójával is rengeteget dolgoztak. Ez nem kérdés.
Az, hogy sok munka van benne az vitathatatlan. Az pedig, hogy a single demo gyengébb lett a szokásosnál a multiplayer demo miatt félõ, hogy a végleges produktumra is igaz lesz, hiszen azt is egyszerre készítik de ne legyen igazam. Egyszerûen ez volt a benyomásom, a véleményemet írtam le. Diskurálni akartam a témáról a hasonló érdeklõdésû emberekkel. Ha neked tetszett, örülök neki, és elfogadom.
A második részt mai napig szívesen veszem elõ, szóval nem hiszem, hogy sokat változott az ízlésem.

TDC Geronimo
Amúgy elárulom, hogy pont ahol vége a demonak ott jön a bitang nagy boss, az egész börtön életre kel csak nem akarnak spoilerozni a demoba és a legjobbnál elvágják. Más fórumokban is olvasni, hogy aki már végigtolta review példányt az mondta, hogy nem szabad demo alapján ítélni, mert szinte semmit se lehet tapasztalni a full élménybõl. Combat rendszer is egy kis része van csak benne.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
GoW3nál azért nem csak a graf volt jó... Játékmenet lehet "egyszerû" hack and slash, de olyan szinten epic a scale meg az egész, hogy nem nagyon van párja. Ilyen lesz az új rész is. A demo nekem nagyon tetszett, bitang jól nézett ki és még kifinomultabb lett a harc. Újabb epic rész.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

egy demo-val jatszottal... raadasul multiplayer demo-t is kiadtak korabban, ezekre pedig idot es energiat kell forditaniuk. LEHET (sztem nem), hogy gow3 demoja sokkal epikebb volt, de akkor csak arra kellett koncentralniuk.
puding probaja az eves. ne irjuk le elore.
arra gondoltal egyebkent, hogy lehet TE valtoztal az utobbi 3 evben?...

dzsedi
Nem a grafika miatt vagyok csalódott, hanem a rendezés miatt (még ha furcsa is ilyet írni játékról). Egyszerûen az eddigi részekben tudták fokozni a feszültséget, itt meg csak végigtolod és kész. A lélek hiányzott nekem, a hangulat ami kiemelte a többi játék közül. A felbontás és a textúrák száma kicsit sem érdekel. Talán a többszöri direktor váltás az oka, talán csak kifulladt a téma. Nem tudom. A "letûnõ platform" kifejezéssel nem azt akartam mondani, hogy nem élvezetes már ps3-al játszani. Mai napig szeretem, és nem fogom eladni, ha kijött a ps4. Ezt a Gow részt is meg fogom venni, csak nem a megjelenés napján. A platform választás szempontját inkább üzleti és nem érzelmi oldalról próbáltam megközelíteni.

szamit a grafika (techno), 3. reszben gyakorlatilag a boss karjan / tenyeren ment a csata, mikozben mozgott / forgott korulotted minden. ez ps2-n nem volt lehetseges. ugyanigy ps4-en is latunk majd durva megoldasokat. hogy mit meg nem tudom, nem en vagyok a jatek designer...

szerintem a nevvalasztas es a marketing tehet rola, hogy most nincs akkora lelkesedes.
nem szamozott resz ---> eleve van egy fura erzese az embernek
gyakorlatilag meg 1-2 honappal ezelottig is KIZAROLAG a hulye multit reklamoztak ---> mit gondoljon hat az ember fia? multira kielezett GoW par oras SP-el. legalabbis en igy tekintettem ra.
aztan tegnap lenyomtam a demo-t es voala! ez egy valodi GoW, nem egy osszehajitott valami. allitolag a kampany hossza is rendben lesz, szoval MOSTMAR varom en is, ugy, mint a 3-at. vagyis nyilvan nem ugy, mert mint irtad, mar tudjuk milyen graf-ra szamithatunk. a 3-nal meg kicsit frissebb volt a ps3, mindenki remegett milyen epikus dolgokat fogunk latni.

Totti5
Ezaz, akkor miért vergõdnek az embernek? én csak keresem a választ. Nem érdekel a játék a demót sem nézem meg, csak furcsa a hozáállás, nomeg fõleg az hogy miért nem nextgre jött. A kérdés csak az volt, hogy ha nextgenre jött volna ez a rész akkor ott mindenki ugyan úgy oda lett volna mint a GoW3tól? ennyire a grafika számít? ez a rész nem elég szép már?

( nem tudom honnan az infó, de Csíf max annyira néma mint én )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

izlesek es pofonok. a gameplay nagyon rendben van SZERINTEM, ilyen durva akciot ilyen durva latvannyal osszefuzve nem nagyon latsz mashol. ja hogy Kratos durci es meg mindig horog? 3 evente ki lehet birni, nem? megvenni se muszaj...
a nema grand mászter csífnek van letjogosultsaga immaron 4. (vagymittomenhanyadik) reszben?

The Protector
Kibaszottul igazad van.Egyszerû a játékmenet és profi a harcrendszer grafika meg a grandiózusság viszi a hátán a játékot.

Totti5
De miért? PS3on már nem élvezetes játszani?

Úgy érzem hogy a GoW3-at a grafika adta el. Jött, nem volt még GoW PS3ra, nagyon szép volt.

Most itt van egy nem számozott rész, grafban nyilván tudott fejllõdni, de már nem látványosan, de még mindig nagyon szép. Érdekes ez a felemás fogadtatás.

Ebbõl én mint kívülálló aki nem kedveli a GoWokat annyit szûrõk le hogy a 3 sikerébe a grafika jócskán benne volt, a gameplay pedig annyira nem jó hogy még egy GoWot ugyan úgy várjanak az emberek.

Nextgen gépre még szebb lesz, gameplay más lesz? dehogy lesz más. Jobb lesz? ezek szerint igen, mert szebb lesz.

Valahol ellentét van...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

The Protector
Nekem is ez volt az érzetem vele kapcsolatban, hogy valami hiányzik belõle de attól függetlenül megveszem egybõl mert rettenetesen jó ezen felül is.Jó hosszú demo volt bár már láttam videón,de megérte.

dzsedi
Nos az látszik, hogy a kreativitásukat inkább a multi megalkotásnak szentelték. A kérdés az, hogy szükség volt még erre a részre ilyen kondíciókkal egy leköszönõ platformon? Miért nem inkább Vita-ra csinálták? Legalább egy jó húzó cím lehetett volna, és személy szerint szívesebben nyomnék le egy gyors Gow multi mecset utazás közben, mint otthon a tv elõtt..de ez ízlés dolga. Nálam az eddigiek alapján ez egy erõs közepes. (Játszottam a multival is).

ugyanazt kapod, mint eddig + multiplejert. deccdödíl!

dzsedi
Próbálta vki az új GoW single player demót? Nekem nagy csalódás volt. Eddig minden GoW demót úgy fejeztem be, hogy azonnal folytattam volna a teljes verziót. De most egyszerûen csak vége lett. Semmi katarzis.. A játék attól még jó, de eddig nincs meg benne az a plusz ami eddig jellemezte a szériát. A grafika szép, miért ne lenne, hiszen ugyanazok a mûvészek dolgoznak rajta. A harcrendszer jó, viszont ez már ki volt találva. Valami viszont még is hiányzik. Talán csak túl sokat vártam...

Vadnokedli
Amúgy elérhetõ a GoW elsõ része HD-ben ingyen PS+ra. jó hogy csak most vettem észre.