PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
www.digimomentsvideography.com
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
A red dead redemption topikba nem akartam írni, mert elég rég nem írt oda senki(ha nagyon zavarok itt vele akkor bocs). Az undead nightmare-be a biographies and lies az utolsó a küldetés(Landon Ricketts-nek kell dinamitot szerezni meg undead bait-et)? Mióta ezt megcsináltam egyszerûen semmi új feladat... :S
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
www.digimomentsvideography.com
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
nekem meg volt launch ps3-am, na az minoseg volt. ez inkabb egy vicc.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ahogy nézegettem a régi még halkabb is (ami nálam volt kölcsön az halk volt), mint az új.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A medve nem játék.
/XBOX360-on tolom a TR részeket, így PS3-as Trilogy feleslegessé vált
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetõsen jó áron szvsz. 😊 állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. 😊 az ár irányár.
link
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Csak annak,fog mûködni,aki még nem használt Plust!
Elvileg magyar accountal is mûködik,de UK a tuti.
Magyar bankkártya adatokat kér majd,nyugodtan megadhatod,de utána iktasd ki az automatikus plus meghosszabítást(mert akkor magától levonja a pénzt a kártyádról,ha vége az 1 hónapnak.)
Sõt legjobb,ha törlöd is a kártyád adatait az accountról.
"A játék attól még jó, de eddig nincs meg benne az a plusz ami eddig jellemezte a szériát." "Nálam az eddigiek alapján ez egy erõs közepes. (Játszottam a multival is)."
Ezt nem úgy értettem, hogy tuti bukás. Még egyszer kiemelném "az eddigiek alapján".
"Nos az látszik, hogy a kreativitásukat inkább a multi megalkotásnak szentelték"
Vágom hogy ez egy demo, és azt is vágom, hogy a multi demójával is rengeteget dolgoztak. Ez nem kérdés.
Az, hogy sok munka van benne az vitathatatlan. Az pedig, hogy a single demo gyengébb lett a szokásosnál a multiplayer demo miatt félõ, hogy a végleges produktumra is igaz lesz, hiszen azt is egyszerre készítik de ne legyen igazam. Egyszerûen ez volt a benyomásom, a véleményemet írtam le. Diskurálni akartam a témáról a hasonló érdeklõdésû emberekkel. Ha neked tetszett, örülök neki, és elfogadom.
A második részt mai napig szívesen veszem elõ, szóval nem hiszem, hogy sokat változott az ízlésem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
puding probaja az eves. ne irjuk le elore.
arra gondoltal egyebkent, hogy lehet TE valtoztal az utobbi 3 evben?...
szerintem a nevvalasztas es a marketing tehet rola, hogy most nincs akkora lelkesedes.
nem szamozott resz ---> eleve van egy fura erzese az embernek
gyakorlatilag meg 1-2 honappal ezelottig is KIZAROLAG a hulye multit reklamoztak ---> mit gondoljon hat az ember fia? multira kielezett GoW par oras SP-el. legalabbis en igy tekintettem ra.
aztan tegnap lenyomtam a demo-t es voala! ez egy valodi GoW, nem egy osszehajitott valami. allitolag a kampany hossza is rendben lesz, szoval MOSTMAR varom en is, ugy, mint a 3-at. vagyis nyilvan nem ugy, mert mint irtad, mar tudjuk milyen graf-ra szamithatunk. a 3-nal meg kicsit frissebb volt a ps3, mindenki remegett milyen epikus dolgokat fogunk latni.
( nem tudom honnan az infó, de Csíf max annyira néma mint én )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a nema grand mászter csífnek van letjogosultsaga immaron 4. (vagymittomenhanyadik) reszben?
Úgy érzem hogy a GoW3-at a grafika adta el. Jött, nem volt még GoW PS3ra, nagyon szép volt.
Most itt van egy nem számozott rész, grafban nyilván tudott fejllõdni, de már nem látványosan, de még mindig nagyon szép. Érdekes ez a felemás fogadtatás.
Ebbõl én mint kívülálló aki nem kedveli a GoWokat annyit szûrõk le hogy a 3 sikerébe a grafika jócskán benne volt, a gameplay pedig annyira nem jó hogy még egy GoWot ugyan úgy várjanak az emberek.
Nextgen gépre még szebb lesz, gameplay más lesz? dehogy lesz más. Jobb lesz? ezek szerint igen, mert szebb lesz.
Valahol ellentét van...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10