PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mellesleg ma megrendeltem a GOW-ot.Bögre+poszter kombóval.
és akkor szólni fog a 'hedszetted' is, de ilyenkor le kell halkítani a TV-t. De amúgy kétlem hogy nincs leírva a headset papírjai közt hogy hogy kell megcsinálni.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Tudna valaki segíteni, hogy bluetooth-os fejhallgatót hogy kell beállítani, hogy a játékokat is azon halljam? A PS3 kapcsolódik hozzá, mikrofon mûködik, de mikor elindítom a játékot az a TV- szól.
Próbálom, igaz már 2x letöltöttem mindkettõt, még nem javult....
www.digimomentsvideography.com
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én most futottam bele ebbe, gyakorlatilag annyi hogy letöltöttem a Store-ból a GoW HD-t és a Joe Danger-t és mindegyik install közben ezzel a hibaüzenettel kiugrik.
Csináltam hosszan bekapcsológombot lenyomvatartós database rebuildet, meg fájlrendszer helyreállítót, de semmi. Valahol azt olvastam errõl hogy töltsem le késõbb õket, hátha az megoldja....
www.digimomentsvideography.com
Köszönöm a kitartó segítségeket! 😄
Kellemes hétvégét!
1-es zóna USA - az US store-ról kell vásárold a DLC-t. Ha EU-s store-ról veszed akkor nem fog mûködni
2-es zóna EU - európai store-ról kell vásárold a DLC-t.
3-as zóna, Ázsia. Ezt nálunk elég ritkán lehet kapni, de már találkoztam ilyen játékkal is.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Semmi következményekkel nem jár és kapsz is trófeát,csak az a lényeg,hogy az USA profil maradjon meg a gépeden mert ha törlõdik akkor többet nem fogod tudni használni az oda beregelt dolgaidat.Nyugodtan használd mindkét profilt,semmi bajod nem lesz tõle semmilyen formában sem.
Mellesleg ez a duplaprofilozás a játékmegosztás alapja is.Azaz valaki megvesz egy játékot és megadja a kódját egy másik embernek és õ is letöltheti.Asszem max3szor lehet megcsinálni,így pl össze is dobhattok egy drágább játékra többen.Az eredete annak ez,hogy ha több ps3-ad van és mondjuk egy van a nyaralódban is akkor azon is menjenek a játékok.
Annyi kérdésem még lenne, hogy amit letöltök tartalmat a USA profilba az ugye megjelenik nálam a Magyar profilomban is /mint pl: ez a Festival of Blood kiegészítõ/ és ott is tudok vele játszani! Ez okoz valami fajta problémát, vagy esetleg csak Trophy-kat nem kapok így, meg ilyesmi? A másik kérdés hogy ez az álprofil nem jár semmi fajta következményekkel ugye?
LeventeV - köszi az illusztrált segítséget, így már megtaláltam! 😄 És igen, ott van az 1-es. Meg még van vagy 3 olyan játékom ahol ott van! Most már legalább ezt is tudom!
Egyébként én még a múlt év szeptemberében vettem a gépet, és igazából csak is a "The Last of Us" c. játék miatt vettem meg, ha már ennyi szó esett a játékról! 😄 Csak hát azóta beszereztem még egy két játékot hozzá! 😄
További szép napot!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Középen ahol írja fentrõl lefelé, hogy inFamous collection, van egy kis fekete négyzet egy Földgombbel, a sarkában egy 1essel. Ha neked is ezt írja, akkor tuti, hogy amerikai a játék és US store-ra van szükséged, hogy mûködjön a kód.
Eléggé látszik, hogy elsiették a megjelenési dátum bejelentését, mert van még rajta mit melózni. Ezért se adják ki demot csak ilyen késõn.
Köszi Tinman hogy utána néztél a boltnak! Nem gondoltam volna hogy egy "ilyen" üzlet ilyenekre képes! Azért bízom benn hogy legális a játék! 😄
LeventeV azt az 1-est még nem találtam meg, de tovább keresem! De nagy valószínûséggel USA a játék!
Protector természetesen megadom privátban a kódot úgy is, ha már nem bírok vele mit kezdeni és ha felajánlottad a segítséged, akkor majd kihasználom! 😄
Amint idõm engedi a sok munka mellett csinálok egy USA és egy UK profilt és majd meglátom hogy mit eredményez a dolog! De ma még idõm sem volt bekapcsolni a gépet!
Jó éjt!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A bolt ahol vásároltál NAGYON gyakran használt, általuk refurbished termékeket árul, néha maguk nyomtatnak kézikönyvet... vagy egyszerûen csak használt terméket árulnak újként.
A világ mindig tájáról szereznek be árut néha elõfordul, hogy kb. annyira legális a lemez, mintha letorrentelted volna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha jól tudom akkor ezek a szürke Collectionok mint a GoW és az inFamous csak az USA-ban érhetõk el hivatalosan. Tehát valószínû, hogy kell csinálj egy US accountot, hogy le tudd szedni a plusz tartalmakat.
Kérlek javíts ki ha tévedek, mert most ezt csak gyors következtetésként vontam le a dolgokból! 😄
A fene tudja hogy mit lehetne még ilyen helyzetbe csinálni!
Azért még valahogy próbálkozom!
A megoldás:Lépj be store-ra.Ott keresd meg a redeem-fület(a bal oldali menüsorban a legutolsó) és oda írd be.Ekkor leszed egy kis filet,esetleg magát a kieget és megy is.Sok sikert.Ha vmi baj van írj!
Más:Van aki rajtam kívül vesz Új GOW-ot?Én 60%ban a játék miatt és a maradék százalékban a Last of Us demo miatt veszem meg.
Vásároltam a mai napon egy InFAMOUS Collection kiadást /a SuperGamer.hu-ról rendeltem/ és ugye volt hozzá egy Reedem Codes! A gondom az hogy akár hogy akarom aktiválni sehogy nem engedi! Mindig azt a szöveget adja hogy "The code you entered may not be correct or may no longer be valid."
Pedig ez nem igaz, mert mindent helyesen írtam be és a kód felhasználhatósága sem járt még le.
Tanácstalan vagyok! Talán azért lehet ez mert más Országból érkezett a játék? Mert ugye a SuperGamer.hu Szlovákiából üzemel, és ezért lehetséges hogy a kódot nem tudom aktiválni? Egy jó pár hónapja megvan már a playstation-öm csak igazából eddig eljátszogattam ilyen kódok nélkül, de ennél a játéknál kiakartam próbálni a Festival of Blood-ot de lehet hogy nincs rá remény!
A válaszokat és a segítséget "ha van", elõre is köszönöm!
Szép estét!
Beírod a kódot majd bejön egy menü ahol kiírja mi is az pontosan és ezek után tudod letölten/aktiválni szal nyugodtan letesztelheted h él-e a kód.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**