89387
PlayStation3
-
#84531 nemsokára adok neki egy esélyt - anno ingyé kaptam a psn hack miatt (inf1-et), most a filléres akcioban berántottam egy folytatást is mellé, hátha bejön a világ :) -
#84530 mivel eléggé másnak tűnt, kiváncsi lettem volna, hogyan látja egy rajongó szeme :) -
#84529 ócsókonzo, nextgen előtti pótlás, ócsójátékok -
#84528 Nekem a 3-ból kb minden hiányzott. A kz2 máig az olajszagú, bűzös, mocskos futurisztikus háború szinonímája. Helyenként sokszor éreztem az égett gumi és olaj szagát az orromban. Ebből a 3 már semmit nem hozott, annak ellenére, hogy nagyon tisztességes iparosmunka. -
#84527 Unchartedből is a 2 szvsz a legjobb. A 3 nekem leginkább a brutáljó 3d miatt van ott a szeren, de alapvetően mindenben jobban tetszik a 2. Sztori, helyszínek, stb. Az uncsi3 magasan a legjobb 3d-t támogató játék, evör. -
#84526 Uncharted 2-ben figyelemre méltó hogy az elején NEM TŰNIK EL a lábnyom a hóban, ritkaság. -
#84525 :) -
#84524 Garza neked nem hiányzik? Basszus nem tudom, de szerintem a legjobb társ volt a szériában. (R.I.P)
-
#84523 A 3 nem kell a gyűjteménybe. Nem vagyok oda érte. -
#84522 Ja akkor leves, szólj ha megvetted a 3. észt. :D
Zseblámpának sem rossz amúgy. :) -
#84521 Bele bizony! Amit a SP és az ND kiad az nálam első napos vétel.
A játék egyebként maximálisan beilleszthető a gyűjteménybe. Vigyázva volt rá. Gyönyörű állapota van. -
#84520 Köszönöm, száznegyvenszer toltam már végig, a gyűjteménybe kellett :) -
#84519 A kettőhöz? Mit csináljak vele, világítsak a sötétben? :D -
#84518 Amúgy igen, infamous-t az elsővel kell kezdeni. Bitang cucc, bár az első még nagyon zsikzsik meg zizi, a kettőre már sokat reszelt rajta a sucker punch. Illetve a digitalfoundry cikkéből az jön le, hogy ps4-re is a "3" az egyetlen normálisan futó cucc jelenleg.
Szákerpáncs belejött! -
#84517 Grat. Kell hozzá egy fasza move? :) -
#84516 Jó játékot hozzá! -
#84515 Juj igen, bocs, nem voltam ma bent az irodában, de tudom, hogy megjött
Kösziek! -
#84514 Megérkezett a Killzone? -
#84513 Pedig szerintem a széria legjobbja. Óriási csúcspontokkal, fordulatokkal, és a végén egy akkora csattanóval, amit egy játékkészítő cég egyet ír kb az egész életében. A kettő és a Festival Of Blood is kiváló alkotások.
Aki játszott az első résszel az tudja mit jelent a következő.
SPOILER lehet:
"Cole! Egy háztetőről 9 orvos lóg le egy kötélen. Pár házzal odébb egy személy..."
SPOILER vége!
ÁÁÁ. Libabőőr! :DDD A játéktörténelem egyik leghatalmasabb pillanata.
Főleg az azt követő cutscene. Leírhatatlan :) -
#84512 Most látom, milyen EE....:D
2:45-től
-
#84511 A kettővel sajnos nem játszottam, csak a demojával. De az első részét, a mai napig nem adtam el, pedig már gépem sincsen hozzá. Ott van a gyűjteményem "örökkévaló" szekciójában a helye :) -
#84510 oks thx csakhogy kb helyén kezeljem, mert én azt vettem elsőre, most meg megjött a 2. rész...elsőre én sem vágyom hogy őszinte legyek. :D -
#84509 A második részé. -
#84508 Főleg, mert a történet folytatásos. Ergo a második rész, az első egyenes következménye. Sok dolgot, nem fogsz érteni a kettőben, ha nem játszottál az eggyel. Szóval hajrá!
Cole McGrath For President! -
#84507 Festival of Blood, melyik résznek a kiegészítője??? -
#84506 Én nem tudom, de ha felírtad az Infamous 2-őt, ki ne hagyd az első részét sem :)
-
#84505 Ps3-at akartam már venni az Xbox-al egyidőben csak anyagilag nem adatott meg, nekem minden konzol kell meg egy pc is, nem tudok csak egyik mellett megállni, annyira jó játékok vannak minden platformra. -
#84504 ja azért gyártották egészen tavaly év végéig a ps2-t is. -
#84503 Nekem most adódott a lehetőség thome előfizetőként.
PS3 játék meg azért 4 k, mert 2000ft volt nekem, de akit nem érdekel azt mondom nyitva a kapu rendelhet magának netről ha tud, senkihez nem tartok fegyót, annyi az egész hogy ez attól független hogy kicsit keresnék rajta, nem sok szerintem 4 k egy Uncsi-ért, plána eredeti dizájn a toknak, nem Plati vagy Esszi.
Aztán meg annyit azért még engednék és fogok is, hogy azt a postaköltséget, KIVÉVE ha utánvéttel akarják még beleszámolom a vevőknek esetleg, az egy dolog hogy nekem 2 k volt, de én kockáztattam hogy megrendeltem, előre fizettem érte, ez van. :)
Tudom te is azt írtad hogy megér 4-kt, én is megnéztem a használt árakat! és a használt árakat vettem alapul hogy azokkal versenyeztesem az árat.
Nekem is megéri, meg annak is aki mondjuk "buta" hogy innen-onnan beszerezze a jóbb ajánlatokból a gémeket.
De ha rajtammarad, elcserélem őket, még akkor is jól jártam, más használt játékokat csak kapnék egy bontatlanért cserébe. :) -
#84502 Tudom. Én is most akarok PS3-at. :D
Én már olyat is hallottam, hogy félnek, hogy pár hónapon belül nem lehet majd kapni gépet és inkább most vesznek. -
#84501 Elmehet. 4k-t megér, és fogalmam sincs miért, de most jött rá mindenkire a ps3 vásárlás -
#84500 Eladásra, VAAAGY cserébe God of War lemezekért, amelyik előbb összejön. :)
Ha nem akkor a szaros valagamat törlöm ki velük. -
#84499 Eladni. Ebben van a nagy biznisz nem tudtad? 4k-ért elmegy majd darabja. (szerinte) -
#84498 Minek ennyi uc2?? -
#84497 Fasza, én már paráztam mert annyi rosszat mondtatok hogy elárazták őket, meg elkeverték, hogy most akkor megjönnek-e vagy nem. :D -
#84496 Jesus. :D
Nekem is ma jött meg.
Killzone 3 első kiadás.
Bulletstorm első kiadás xbox-ra.
Homefront első kiadás xbox-ra.
-
Renátó1985 #84495 Mennyiért adsz egy uncsi kettőt? -
#84494 Nem bújkálok, ottvagyok mindenütt :)
A lemezmechanika a különbség,de az épp elég.
Ha van otthon valamilyen 2.5-ös hdd, az is jó, ebbenem kell spéciál. -
Renátó1985 #84493 Uncharted 3 az egyik free játék jelenleg a psn+-on és 39 giga. Most fejből nem tudom felsorolni a többit, de van még néhány összesen 17, de ebben van ps vita játék is. Általában 12 gigás egy ilyen letölthető játék. -
#84492 Megjöttek.