89387
PlayStation3
-
#84691 Este akkor egy killzone 3 party? -
Renátó1985 #84690 Tegnap kezdtem el. -
#84689 Na végre! Szerintem a Tools Of Destruction. Párom szerint az All 4 One. -
#84688 Na! Ez a játék egy mestermű! -
#84687 -
#84686 Szerintem jó játék. 4 player coop tímwörk -
#84685 Melyik a legjobb Rachet ebben a generàciòban?
Ám megjött a Killzone 3 tolhatnàk multiban :) -
#84684 Itt a fórumban néhány ember odáig volt a Ratchet-től, jó nem ettől a résztől, ezért gondoltam kipróbálom :D Bár sok jóra nem számítok :D De ez a kiadás kurvára tetszik XD -
#84683 Jolvan már nem tudtam h ekkora szar :D -
#84682 Engem èrdekelne 3k körür. -
#84681 Há ingyé van a PS+ on he -
#84680 wtf? Max 1k-ért bepróbálnám de többet nem ér. -
#84679 Basszus 7k-t ezért? :DDDDDDDDDDDD -
#84678 Na Ratchet & Clankből berendeltem egy ilyet:
Nagy az esély rá, hogy nem fog tetszeni, ezért lehet majd eladnám, a Network Pass-t természetesen nem használom fel. 7000 Ft-ért érdekelne valakit? :D -
#84677 nekem eddig ratchet volt a "csucs", az 4 gigát rakott fel
naja, mondjuk a GT talán fel se fér a 12gigásra :( -
#84676 demo-knak még elég, full digitális játékoknak nem elég....
csak pár kisebb tartalomnak.
Infamous Festival of Blood-nak például elég. -
#84675 Az a baj néhány játék alapjáratban telepít a gépre ha van hely. választható opció nélkül -
#84674 csak lemezes játékra elég
ha online is szednél le demokat, játékokat, akkor nem. -
Chris Lowe #84673 Mondjuk 12gb semmire nem elég, ha képet, zenét is tartasz rajta akkor seperc alatt fullon vagy. -
Freedy23 #84672 Szerintem mindenképp HDD-set vegyél, nekem 60gb-os gépem van, de nagyon kevés. Főleg, hogy Playstation Plus-szal rengeteg jó játékhoz lehet hozzájutni.
Arról nem is beszélve, hogy az se kizárt, hogy egy játék telepít egy pár gb-ot alapból, és még leszed jópárszáz mb, esetleg 1-2gb patchet.
Én most egy 200gb-os 3,5"-os hdd-t mókoltam össze tegnap a géppel, nem túl elegáns megoldás, de jól működik, meg most nincs is pénz laptopHDD-re. Pl most uncharted 3 jár playstation plus-hoz, az kb 35gb.
-
#84671 Ha csak pár játékot akarsz, nem akarsz letöltögetni psn-ről, arra elég lehet 12 giga, van ugyan, ami kötelezően installál 2-4 gigát, de ezt törölheted, ha már nem játszol az adott játékkal. Ahogy már írták, a 12 gigásba is tehetsz később HDD-t, csak kell vegyél egy beépítőkeretet. Mondjuk az a tippem, hogy olcsóbbat jössz kis, ha eleve vinyósat veszel, hacsak ninvs otthon elfekvőben egy SATA-s laptop vinyód. -
#84670 Jó nyilván a mainstream-re gondoltam... -
#84669 Én experimentál progresszív metálból nem nagyon hallok remake-eket. legalább is az én házam táján. -
#84668 De nem csak a játékipar ismétli magát, filmekből is folytatások, remakek jönnek nagy számmal, sőt még zenéből is egyre több remaket hallani, olyat is ami csak pl 5 éves, és már remaket csinálnak belőle... -
#84667 Igen, és ezzel együtt egy minőségi új IP, és a játékmenete felüdülés a mai kliséhalmaz folytatásokhoz képest. És ezt kell becsülni benne. -
#84666 Szerintem sem 10/10. Olyan 9.8/10 :)
Én olyan játékot még nem láttam amelyik hibátlan lenne technikailag.
De lehet egy játék hibátlan abban a tekintetben, hogy milyen pozitív érzéseket vált ki a játékosból, az élvezhetőségi faktort tekintve. Ez utóbbi pedig szerintem bőven kárpótolja az embert az esetleges hiányosságok miatt. Legyen az apróbb grafikai malőr, hibák a hangok terén, vagy az AI botlásait tekintve. Persze, ha a játék randa mint az Isten nyila, süket mint a nagyanyám, és buta mint a tök akkor én is szívesen nyitogatom a bicskát a zsebemben. A The Last Of Us esetében ilyenről szó sincsen. Sőt. Nem csak hogy kiváló a játék, de megmerem kockáztatni, hogy napjaink felhozatalában egyben az egyik legelőremutatóbb is. Olyan minőséget képvisel, amely ritka mint a fehér holló. -
#84665 Nem a mentésekre fog elmenni a sok tárhely. A kérdés az, hogy akarsz-e PSPlus tagságot? Ha igen, akkor a 12gb nagyon kevés. Ha mégis ezt veszed, akkor kell majd hozzá egy beépítőkeret és egy nagyobb hdd. -
Samurai84 #84664 Köszi a válaszokat, még annyi kérdés, hogy a mentések mennyit esznek, mert van ilyen 12GB-os alapgép is. Azt érdemes, vagy gyűjtsek nagyobb HDDsre? -
#84663 A Last of Us tényleg nem 10/10-es alkotás ezt azért meg kell hagyni, nyilván vannak benne kisebb hibák, de egy erős 9-es azért kijár neki. -
#84662 Amit leírt, abból én semmit sem tapasztaltam. A textúrákat meg direkt figyeltem, mert az Unchartedekhez képest is elég komoly fejlődésen ment keresztül a ND. A Konzol korához képest én grafikailag hibát nem találtam benne, még a mai PCs gamekhez viszonyítva is simán meg állja a helyét. -
#84661 Szokásos. Ezt egy olyan írhatta akinek a PCje(nem a nincstelenségét figurázom.) is max 240p ben tudja lejátszani a YouTube-ot és az így látott gameplay videók alapján mondja milyen egy játék. -
#84660 Nembaj add meg a srác nevét...vagy linkeld már.:D
Én megszabadítom szívesen. :D
Adok érte egy szebb ps2-es szintű játékot. :D
Amúgy én is hallottam hogy az AI nincs feltétlen mindig a helyzet magaslatán. -
#84659 Olvasni is fájdalmas volt -
#84658 Idézőjelet még mindig nem érti senki. :D
Prohardveren írta valaki.
Ettől függetlenül majd én is meg akarom venni a játékot év végén. -
#84657 :P
De nekem nem is kell a játék, csak Davidka-t szeretném megkímélni, semmi őnzés nincs ebben, csupa önzetlenség, csakis Davidka-nak szeretnék jót. :P -
#84656 szerintem is :) -
#84655 Szerintem is szar játék szabadítsalak meg tőle? :) -
#84654 "Én komolyan nem értem hogyan kaphat a Last of Us ennyire jó értékeléseket. Nem látok benne semmi mást csak az A.I. bénázását. Társaim utánam sprintelnek mikor lopakodva közlekedek, közben volt hogy még az ellenségbe is beleakadtak de azok fütyültek rá. Elakadnak itt-ott. Karakterek átfolynak rajtam. Katona elkezd sprintelni a szakadék felé de nem esik le és csak fut egy helyben. Ha hagyom Tess lövöldözni az kész komédia. Elő vagy 10 tárat mire kifektet valakit, közben nyeli a golyókat. Textúra szűrés nuku, tereptárgyak pl. csövek 5 szögletesek, PS2 szintű mosott textúrák sok konténeren. Komolyan ilyet 2000 környékén láttam a játékokban. Nem azt mondom ezzel hogy rossz játék de a 10/10-től szerintem messze van." -
#84653 Hát ugy döntöttem hogy a MGS4-et és Infamous-t tartottam volna meg de ha a kívánt játékokat megkapnám messze boldogabb lennék, nekem ezek nem érnek annyit mint pl egy Ps2-es HD collection mondjuk! :)
mármint a Silent Hill - DMC pack pl... -
#84652 Már most adod a berendelt játékokat? Ki sem hűltek :)