PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mekkora kedvezmény kéne még? 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ez szemtelenül sok pénz, bakker! 😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy hitman mellé jön egy Catherine is szal elég jó hónap lesz ez a május. 😊
jah és júniusban elvileg 6 gamma jön mivel letelik az éves lbp2, motorstorm, infamous 2 hármas is... Jó ez a plusz!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
God of War 1-2-3 + Ascension
Next PC upgrade: 2022
Hogy Újabb összegeket kelljen feltölteni.
4500 Ft-om van PSN wallet-ben, és 4550 Ft egy játék, ami kéne😄 Most mi legyen? nem akarok megint 6ezres feltöltõkártyát venni XD nem lehet olyat, hogy minuszba menjen az egyenletem? tehát ha megveszem akk -50 Ft-om legyen? XD ez komoly kérdés.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Túrom a netet rendesen de azért nálam ügyesebbek is vannak.Esetleg megbízható külföldi oldal is lehet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
61% az összesített szarság,de rohadjak meg átlagban csinálok 61%-okat összesen és gondolom azokat a gamekat is beleszámolja amiket csak elkezdtem majd abbahagytam hamar.
Gyakorlati jelentõsége nincs, boxnál gamerscore van, itt meg csillagok, ennyi 😊
Crysis 2 is jó lenne 1x akcióban😊
Egyébként ha valaki cserélne velem valamire: van egy Motorstormom és egy Battlefield Bad company 2-m😊
és itt van a gond, a régi WinDVD-ék és PowerDVD-ék, amik kompatibilisek még a DVD-Audio formátummal, még nem támogatják a HDMI kimeneteket...a Creative lejátszója sem amit az Audigy 2 ZS Platinumhoz adtak (azért trükkösen ki lehet nyomni HDMI-n a hangot mindegyikkel, szarakodtam vele PowerDVD-nél/WinDVD-nél csomót, de 2.0 csatorna 24bit/192kHz fölé sosem tudtam menni)
lerippelve HDMI-n ki lehet adni pl az xmbc-vel az 5.1 csatornás hangot, de csak 16bit/96kHz-vel (fórumokon legalábbis ezt írják).
jobban átgondolva, nem hiányzik ez a szopás sehogy sem, marad újra egy asztali HDMI-s DVD-Audio lejátszó vásárlás, túrok egyet a vaterán, ez van.
le kell rippelni a dvd audio lemezt pécére (pl FLAC-ba) és HDMI-n, normális lejátszóval, bitpontosan kiküldeni az erõsítõnek a sokcsatornás, sokkilóherces, sokbites dvd-audio hangot 😊
Forza.
kössz az infót.