PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Szerintetek melyik a jobb: Killzone vagy Resistance? És melyikben jobb az aim assist? 😄 Egyáltalán melyikben van? Billenytûzethez meg egérhez szokott fps-játékosként ez nekem fontos, mert amiben semmi aim assist nincs azt nem nagyon tudom irányítani :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PS Plus-szal májusban az Absolution 0,0 euro.

Mekkora kedvezmény kéne még? 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

A legutolsóval nem játszottam, az elsõ három rész kb. 30 óra, stílustól, tököléstõl és nehézségi fokozattól függõen.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem csak szuper játék lett a Heavy Rain, hanem baromi jó befektetés is.

Ez szemtelenül sok pénz, bakker! 😊

SpeedXHUN
Persze ez üzlet nekik,de azért boltba nem kérnek 10 ezrest,hogy majd abból adnak vissza 5 forintot.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Kongy
okcsõ

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ombika
HA elmesz a boltba, es nincs 5 ft-od,ott is szopo van. Szoval nem igazan ertem felhaborodasod. HA 5 millio ember felmaradt 20 ft-okkal,szamold mar ki AMIGO!!!!

Remélem hogy így lesz mert azért van pár Storeos játékom. + még tervezek is.
TDC Geronimo
Ezt sony még nem jelentette be. Mindenesetre reméljük, hogy régi acc továbbmegy

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
azért én még várnék egy hivatalos, végleges speckóra ezzel kapcsolatban...

Forza.

Szabi84
nincs sok játékom psn-en, de így nyugodtabban vásárolok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Igen. Majd streamelni kell a játékokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szabi84
Az új PS4-en azzal az account-al be lehet jelentkezni amit a PS3-on használok? És használhatom az úgy megvásárolt játékokat? Ez hogy lesz megoldva?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
kéne a paypalos fizetés, de nagyon ...

Forza.

Kongy
jaja, most is van 1500-am, és nem tudok belõle kb semmi értelmeset venni 😄 ami érdekelne ennyiért az 1520-ba kerül 😄 Itt buzulnak a 20 meg 50 forintokkal. 😄 Vicc.

Ki van ez találva...
Amúgy hitman mellé jön egy Catherine is szal elég jó hónap lesz ez a május. 😊
jah és júniusban elvileg 6 gamma jön mivel letelik az éves lbp2, motorstorm, infamous 2 hármas is... Jó ez a plusz!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LeventeV
Olyan 40 óra összesen. +/- 2, 3 óra.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

grebber
Hosszuságilag ezeknek a játékoknak a végigjátszása mennyi idõt vesz igénybe?

God of War 1-2-3 + Ascension

Next PC upgrade: 2022

Hát pont ezért😄
Hogy Újabb összegeket kelljen feltölteni.

Kongy
de miert ilyen buzi az arazas? mi az az 50ft..

tomi890125
Provident, ha csak egy kicsi hiányzik... 😄

The Only One!

Kongy
Emberek!

4500 Ft-om van PSN wallet-ben, és 4550 Ft egy játék, ami kéne😄 Most mi legyen? nem akarok megint 6ezres feltöltõkártyát venni XD nem lehet olyat, hogy minuszba menjen az egyenletem? tehát ha megveszem akk -50 Ft-om legyen? XD ez komoly kérdés.

Vadnokedli
kapjákbe. Anno nem kellett volna megvennem.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Új hitman májustól ingyenes lesz pluszra.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Marfy
Használtan van Fat 30körül, vagy új Super Slim 12GB-os 44900-ért.

The Protector
Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani ahol a legolcsóbban lehet új ps3-at venni?
Túrom a netet rendesen de azért nálam ügyesebbek is vannak.Esetleg megbízható külföldi oldal is lehet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Köszönöm a magyarázatot,így már étrtem😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Bronzokból is össze lehet hozni annyit. Az "összesített szarság" nem az egyes játékok százalékából átlagolódik, hanem ahogy szerzel bármilyen játékban trófeát, úgy a típusnak megfelelõ mértékben növekszik. Ha most épp 61%, akkor egy új trófea után azonnal nõni fog, ha pedig elég trófeát gyûjtesz és eléri a 100%-ot, lesz 12 csillagod és megint nulláról indul.(mint akármilyen rpg-ben a szintlépésnél)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

The Protector
11csillagom van,de soha semmit sem platináztam ki!
61% az összesített szarság,de rohadjak meg átlagban csinálok 61%-okat összesen és gondolom azokat a gamekat is beleszámolja amiket csak elkezdtem majd abbahagytam hamar.

n000rbi
Ezt komolyan kérdezed? A játékokban gyûjtött trófeákkal tudod növelni a százalékot (bronzért kapsz a legkevesebbet, platina húzza meg legjobban), 100%-onként pedig eggyel nõ a csillagjaid száma, tehát a szintnek felel meg.
Gyakorlati jelentõsége nincs, boxnál gamerscore van, itt meg csillagok, ennyi 😊

The Protector
Ha ennyire vágjátok a szitut akkor vki azt mondja meg,hogy a csillagok a gamercardomon mit jelentenek.Meg van egy %-os érték is,de nem tudom mi lehet az.Se a csillagot sem a százalékot.

Köszi igen mert automaitkusan oda lép be csak azzal a nyíllal ezek szerint jelzi is... okés így már nem zavar 😊

SpeedXHUN
Nem passos, csak a VIP kód lett elhasználva, ez 4 pályát jelent,ami egy patchel érkezett.

The Protector
Nekem volt belõle egy special editionom és az nem volt pass-os.Gondolom multi miatt vennéd........örülhetsz mert sokan nyomatják és teljesen korrekt a multi egy pc-hez viszonyítva.Amiben különbözik az a szerúk nagysága és ennyi,jah meg picit jobb a hit-reg mint pc-n.Alapból kb a Vietnam szintjén mozog a hit-reg.

fook
Battlefield BC2 multija passos , vagy annak még nem olyan ? Mit szeretnél érte? 😊

n000rbi
Be van állítva az "auto logon" (azt hiszem így hívják). Háromszöget nyomva a neveden ki tudod kapcsolni, ha zavar.

Sziasztok! Miért van a felhasználói nevem alatt az ikon mellett egy nyíl?

Vadnokedli
Tavaly amikor kijött? mert kb. én rá 2-3 hétre vettem meg annyiért. (kb 19 fontért)

SpeedXHUN
az is nagyon jó!!!!
Crysis 2 is jó lenne 1x akcióban😊
Egyébként ha valaki cserélne velem valamire: van egy Motorstormom és egy Battlefield Bad company 2-m😊

Szabi84
nem ps, de hitman 8 euro steamen, kár hogy ps3-on nincsenek ekkora kedvezmények

Vadnokedli
húsvéti móka (én még a Far Cry- Hitman- LBPK-t) 50 fontért vettem meg egybe amikor még új volt. Szerintem az is jó ár volt. 😄

SpeedXHUN
Most nézem,hogy az új tomb raider 19 font UK PS storeban😊

a FLAC-ba rippelt DVD-Audioknál azt írták csak 16bit/96kHz-t adja ki (5.1-nél 24bit/96kHz ennél a formátumnál a max) mert xmbc-ben FLAC-nél 16bit a limit, ez egy 2012-es fórum bejegyzés, aztán hogy tényleg így van-e, nem tudom, de annyira nincs kedvem ilyenekkel szarakodni most, semmi kedvem minden lemezem lerippelgetni 😄

arty
xbmc, foobar: 24bit/192khz akár (ha a forrás olyan) - tapasztalat 😊

Forza.

"normális lejátszóval"

és itt van a gond, a régi WinDVD-ék és PowerDVD-ék, amik kompatibilisek még a DVD-Audio formátummal, még nem támogatják a HDMI kimeneteket...a Creative lejátszója sem amit az Audigy 2 ZS Platinumhoz adtak (azért trükkösen ki lehet nyomni HDMI-n a hangot mindegyikkel, szarakodtam vele PowerDVD-nél/WinDVD-nél csomót, de 2.0 csatorna 24bit/192kHz fölé sosem tudtam menni)

lerippelve HDMI-n ki lehet adni pl az xmbc-vel az 5.1 csatornás hangot, de csak 16bit/96kHz-vel (fórumokon legalábbis ezt írják).

jobban átgondolva, nem hiányzik ez a szopás sehogy sem, marad újra egy asztali HDMI-s DVD-Audio lejátszó vásárlás, túrok egyet a vaterán, ez van.

Tibi7
Akkor muszáj leszek kölcsönözni. Tudtok ajánlani Pest belvárosában valami jó kölcsönzõt?
arty
nem

streamelni tudod ps3mediaserver-el

Forza.

Tibi7
Ha letöltök valami bluray filmet gépre, át tudom valahogyan másolni a ps-re?
arty
pc/analóg átvitelt felejtsd el MOST 😊
le kell rippelni a dvd audio lemezt pécére (pl FLAC-ba) és HDMI-n, normális lejátszóval, bitpontosan kiküldeni az erõsítõnek a sokcsatornás, sokkilóherces, sokbites dvd-audio hangot 😊

Forza.

áh, valahogy sejtettem, hogy ez van, hát, akkor kell keresnem egy alternatívát (asztali lejátszó beszerzés, vagy az Audigy 2 ZS-nek a DVD-Audio szoftvereivel együtti újraélesztése, interkonnekt kábelen keresztül)
kössz az infót.