PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Ismerõsöm pont most akar venni.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kongy
Remélem, hogy 7-tõl lehet játszani, és elõtte le lehet tölteni...

kicsit off eladó a PS Vitám , esetleg ha valakit érdekel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szabi84
épp most csináltam meg az erõmûves részt, tisztára polipnak éreztem magam😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TDC Geronimo
GoW lemezen a számláló holnap este 7-kor jár le :/

Remélem azért nem csak 7 után lehet szedni a demot, hanem már hamarabb is a holnapi nap folyamán.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na kipörgettem a heavy rain-t. FANTASZTIKUS VOLT! Néhány éve még nem lett volna türelmem egy ilyen játékhoz(és nem is nagyon volt korábban a kalandjátékokhoz) és csak az jött volna le az egészbõl(mint sokaknak), hogy az egész játék csak quicktime eventekbõl áll, de már 1 óra játék után arra a következtetésre jutottam, hogy valszeg jobban meg kell tornáztatnom az ujjaimat a kontrolleren mint bármely más játékban... 😊 Szóval aki szerint nem más mint interaktív mozi az valszeg nem játszott vele(persze tiszteletben tartom mások véleményét, no offense). Nekem nagyon tetszett 10/10. 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Kongy
Elvileg holnap lesz, de ennél pontosabbat én se tudok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kirol
Van már The Last of Us demo?

Laza
A letöltés nálam is a háttérben megy, erre van is lehetõség a letöltés megkezdésekor ... a telepítésre ezt nem mondja. Rákérdezhetne és figyelmeztethetne ott is, de kapásból szó nélkül elkezdni.
Na mindegy, együtt kel élni vele 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

arty
nekem volt már korrupt filerendszerem, de a javitás kb 5 perc alatt lefutott és látszólag mindenem megmaradt...

Forza.

Kongy
Na azon én is meglepõdtem, mert PC-n emlékszem 7 giga volt kb. 😄

Kongy
Én már 2-szer is kihúztam a gépembõl a tápkábelt, mert úgy lefagyott letöltés közben, hogy nem volt más mód, nem reagált semmire.. Nem lett tõle semmi baja szerencsére.

tegnap ejjel igy szedtem le az uj Plus-os cuccokat. hulye lettem volna "megvarni", mig lejon az a 20-25 gb adat es meg installalni is... ugyhagytam a gepet, reggel keltem, kesz is volt. szunyokalt a masina stand-by modban.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Laza
Gondolom ezt a már letöltött demóknál már cseszhetem ...
Mindegy, hazamegyek és míg a gyerekkel vagyok addig nyomom neki a telepítést, hagy vegetáljon 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

n000rbi
"feltelepíti és installálja"

Most vettem csak észre, mekkora marhaságot írtam. Ülj le fiam, 1-es. 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
A legfájdalommentesebb módszer 😉

Laza
Ezt kipróbálom 😊

Laza
Végül kb 50 perc volt az egész ... ez is botrányos sajna.

LeventeV
Van amikor csalóka a telepítõ csík. Én már jártam úgy, hogy fél óra alatt csak 3%-ig ment, aztán gyorsan felfutott 97-re.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

n000rbi
Ezért kell úgy csinálni, hogy beállítod a letöltést és lenyomod stand by-ba (logoffnál bepipálod, amit kiír). Ilyenkor leszedi, feltelepíti és installálja is, aztán kikapcsol 😉

1% / 0.5-1 perc ? na az azert tulzas...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szabi84
Én azt nem értem a Street Fighter AE hogy lehet 18 giga?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Laza
Leginkább az b..ott fel, hogy rá se kérdezett, csak rányomtam erre elkezdte telepíteni.
És most olvasom, hogy ha ilyenkor kirántom a 230-at, akkor corrupted lehet a vinyón az adat, van akinek full behalt tõle a gépe ...... király 😊

davidka003
Ja. Ez ilyen fos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Laza
Most az komoly, hogy PS3-on ha leszedek egy 3.5GB-os demót, akkor azt még külön telepíti?
Ráadásul olyan kva lassan, hogy 1%-ot lép jó fél - egy perc alatt? És még le sem tudom állítani? Nem engedi semmivel sem kikapcsolni a gépet ... nem fogok másfél órát várni egy szaros demó telepítésére, mindjárt kirántom a 230-at belõle 😞

Bil Ur Sag
A Killzone a kedvenc FPS-em. A játék nagybetûs hangulata, a története is teljesen renden van, ha az ember a széria elsõ részétõl követik a játékot. Látom, hogy a hárommal játszol. A második részt ki ne hagyd! Személyes kedvencem. Illetve az elsõ rész is elérhetõ már psn-en csinos HD köntösbe bújtatva!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Kongy
Marioval en csak annyit talalkoztam h vmelyik resz ki volt rakva egy gamecubeon asszem bemutatoba a cora jatekreszlegen xd tesommal fuggtuk amig az osok vasaroltak xd

Laza
Végülis az 😄 Egy 10 év körüli gyereknek simán azt adnám, mint bármi mást 😊

De egyébként szerencsére a Mariok számomra kortalanok, mert végig kísérte az életem, a Galaxy is nagy kedvencem. Viszont akik sosem szerették vagy nem is találkoztak vele, azok kizárólag 'gyerekjátékként' emlegetik.

Tudom, nem normális, de a múltkor a gyerek szobájában a földön hevert egy teknõs plüss, és meg hirtelen felindulásból ráugrottam és azt mondtam a gyereknek, hogy most jól elkapta Mario a tekikatonát ............ erre másnap hazamegyek a melóból, gyerek mondja, 'gyere apa, mutatok valamit', bemegyek a szobájába és szintén ráugrik a teknõsre, majd mondja 'kérdezd meg ki vagyok', Én: 'ki vagy?', gyerek: 'Mario!!' 😊
De azóta többet nem csinálta 😄

Kongy
Énis pihenõpályára tettem a 2-t, bár eleinte jobban tetszett, mint a 3.. nem tudom, lehet grafikabuzi vagyok, de engem a R3 a PS2 fénykorára emlékeztet összképében..

arty
(kz2-3 szerintem kimondottan jó játék, resist2-t félbehagytam, olyna gagyi az AI)

Forza.

Kongy
Én most a Killzone 3-mal vagyok így. Sokan mondták, hogy tucatlövölde, meg sok rosszat hallottam róla, de nekem nagyon tetszik. Jobban bejön, mint a Resistance eddig 😄

arty
a mario (galaxy) is gyermekjáték? 😛

Forza.

arty
én a 3 részt megvettem, amikor vettem a ps3-at, de csak másfelet sikerült végigjátszanom (+rossz sorrendben álltam neki), beleuntam... nem hiszem, hogy a gyermekjátéksága miatt, inkább a túl sok lövöldözés szegte kedvem, szvsz inkább ez a "rákfenéje" a ratchetnek.

Forza.

Bil Ur Sag
Tutira tegyél! 😊 Fõleg ha van ismerõsöd a közelben aki szívesen játszana veled. Együtt is hatalmas élmény. Én sokáig ódzkodtam a LAIR nevû játéktól, mert elolvastam ezt azt róla interneten, ahol nem éppen a pozitív élmények és vélemények voltak vele kapcsolatosak. Nem is olyan régen a kezembe került a program egy ismerõsöm jóvoltából. Betettem, az elsõ percek természetesen még a negatív kritikákkal megfertõzött szellemben teltek, de utána szépen lassan kitisztult a kép, és rájöttem, hogy ez a játék bizony fantasztikus. Nem hibátlan, sõt! De összességében nekem nagyon bejött. Kb így voltam vele, mint te most a R&C-al. Ajánlgatták nekem, de sokáig ódzkodtam tõle. Majd kipróbáltam, és nagyon megszerettem.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Kongy
Micsoda flamewar-t indítottam el egy ártalmatlan elszólással, ami tegyük hozá tök jogos, mert én nem ismerem a Ratchet szériát, de boltban amit láttam borító+hátlap+1-2 gameplay videó alapján nekem gyerekjátéknak TÛNT 😄 Hót mindegy igazából, hogy jó-e vagy sem, engem jelenleg nem érdekel, mert nem keltette fel az érdeklõdésemet, és nem azért mert nem beleznek benne, mint egy jó kis God of War-ban.. hanem mert az egész univerzum idegen tõlem, de egy próbát biztosan teszek majd vele a jövõben.

Laza
"a ratchet tehát alkalmas a 3-999 éves korig mindenkit szórakoztatni, nincs priorizált korcsoportja"

Ez így van (bár inkább 7-999 a PEGI alapján 😄), valószínûleg a designak ez is a célja, minden korosztály számára elérhetõnek lenni.

Én ha megnézem a mai játékokat, akkor ezt simán a 10 éves gyerek kategóriába sorolom, mert egyébként mi mást?
El nem tudom képzelni, hogy az Én most 3 éves lányom mivel fog játszani 8-10 éves korában ... mert biztosan fog, de nem azokkal amik ma sorra jelennek meg.

Egyébként most éppen DS-en tanulgatja a New Super Mario elsõ pályáját ... már egész szépen tud ugrálni a monszták között, de ha lyuk van a földön abba még beleesik. A Wii-s Mariot is együtt szoktuk játszani. Igyekszem ebbe az irányba terelni, Én is ezen nõttem fel (Elektor Kalandor 😄), imádja a Mario-t 😄

Meg a Cooking Mama részeit is imádja, az anyjával azon szoktak fõzöcskézni 😊

alkalmas, ez a jo benne. celcsoport pedig van, kulonben mashogy reklamoznak, designolnak, ... az egeszet.

en azt mondom ma nyomjunk mindannyian racsetet. az elso aki agyverzest kap, elmeseli mit elt at. lehet en lennek az, nem nekem valo mar...

tisztazva 😊
(filmet nezek kozben, na 😊)

nekem is neha

Laza
Azt nem Neked írtam, hanem csak a Te irományoddal kapcsolatosan 😊

arty
úgy néz ki én a másféle kategorizálásban hiszek 😊 szerintem attól még, mert valamiben NEM véresarcu zombikat kell macsétével irtani a vérfürdõszobában, nem kapja meg az "elsõsorban gyermekeknek szól" plecsnit (ellenben ez utóbbi "gyermekeknek nem való" plecsnit mindenképpen érdemel)

a 18+ egy jogi meghatározás (a 14 is), nem több, nem is érdemes igazán komolyan venni, én pl egy 15 évest nem szívesen neveznék gyermeknek, inkább a fiatalember, vagy kamasz a jó szó... jobban leírja egy szóban az illetõt 😊 ahogyan a 7 hónapos csecsemõre is külön szavunk van... baba, kisbaba, talán nem véletlenül - pont mivel a 18 év alatt rengeteget változik az ember, sokféle korszakon megy keresztül

a ratchet tehát alkalmas a 3-999 éves korig mindenkit szórakoztatni, nincs priorizált korcsoportja

Forza.

sokaknak meg nehez megy az olvasott szovegertes. biztos az ekezetek hianya teszi.😊

Laza
Egyébként a R&C PEGI 7-es ... ez még remélem gyereknek számít 😄

Laza
Úgy látszik sokaknak a 10 éves ember már nem gyerek ... hamar fel kell nõniük ezeknek a mai lurkóknak 😄

Laza
Nem csak egy kategóriája van a gyerekjátéknak, ugyanúgy, ahogy gyereknek hívja az ember az 1 - min 14 év közötti csemetéjét is. Viszont a 'felnõtt' kor kb 18+ évtõl kezdõdik a végtelenig.

Így pl a 18+ -os játékok - annak ellenére, hogy nagyon sokan a 'gyerek' kezébe adják - nem 'gyerekeknek' valók.

Ismerek olyat, akinek a kölke 7 évesen anno mindenkit fejlövéssel irtott a MoH-ban, és az apuka ezt félig büszkén mesélte ... nem egy cincogó 'gyerekkel' van tele még a mai napig is a GTA4 multija megy a CS is.

"vettem már játékokat a 6 éves lányomnak, pontosan tudom h mi az a gyermekjáték"

És nincs 6 év felett gyerek? És a lányok a mérvadóak? Unokaöcsém 5 évesen kente-vágta a Wii-t, az idióta 'kardozós' volt a kedvence a Wii Sport Resortból.

Hidd el, hogy az amit Te gyerekjátéknak hiszel a 6 éves lányodnál, az egy 6 éves fiúnak a 3 éves kategória.

en nem sok kulonbseget latok egy film megnezese es egy 18+-os jatek vegigjatszasa kozott. az utobbi az egy interaktiv szorakozasi mod. mar reges reg nem a gyerekek a celkozonseg, ha videoJATEKOK-rol beszelunk.
ellenben a racset esten ok azok, mert meg jelen vannak a kis szarosok is. ketlem h az insomniac-os arcok felnotteket vizionalnak, mint celkozonseg. Tegyuk fel nem ismerem a sorozatot. Bemegyek egy konzolbolta, megveszem a racsetet? borito es cim es leiras alapjan? Francokat! Ellenben mami megveszi. Mint a my little pony 3-at is.
legnagyobb racset fan akit ismertem, az a hugom volt. 10 evesen. de mar o se az, mert felnott. felnott poenok ide vagy oda. jatssza csak mindenki, akinek bejon. Minosegi jatekok.

arty
amennyiben a ratchet elsõsorban gyerekeknek való, igaz ez minden videojátékra... elvégre "a játékok gyerekeknek valók!" - mondta apám ezelõtt 20 évvel, annak ellenére, h néha õ is nyomatta c64et...

ugy nézem mostanra felnõtt egy generáció, aki már csak szelektál és pár játékot hív gyermekjátéknak.... fejlõdünk, de látom kell még egy generáció.

(vettem már játékokat a 6 éves lányomnak, pontosan tudom h mi az a gyermekjáték... ahogy nézem nektek pl errõl a világról fogalmatok sincs 😄 létezik!!!!)

Forza.

forditva. elsosorban gyerekeknek szol (nezz mar ra ember!!!), DE vannak benne poenok, amiket inkabb a nagyobbak vagnak (mellesleg a size matters-t szerinted nem erti egy mai gyerek?... sziriuszli. termeszetesen 12< -re gondolok, az meg gyerek). nem kell masnak beallitani, mint ami. be kell ismerni, h jo erzes idosebb fejjel is lemenni gyerekbe par orara.
ugyanugy, mint a miyazaki rajzfilmeknek is oriasi felnott rajongo tabora van. vannak bennuk gondolatok / dolgok, amiket egy gyerek meg nem erthet, vagy nem ugy ertelmez, mint egy felnott. teny. lasd.: ghibli-tol a pom poko. egyik legdurvabb poen ebben van, amit valaha rajzfilmben lattam (herezacsko ugye). megse felnotteknek szol. megmondta miyazaki, hogy gyerekeknek szolnak a mesei ELSO SORBAN. masodikban meg az van, amit en is tapasztaltam a Ponyo premierjen: 60-70-es osz oregur mosolyogva nezte mellettem a filmet. jol erezte magat.

tehat: Racset az gyerekjatszma. kesz.

Moby
>Ugyanaz, mint a sok idióta animációs 'mese', amelyek mind a gyerekeknek készülnek, mégis majd mindegyik tele van csak felnõttek (és közel felnõttek) számára érthetõ poénokkal.

Jaja. Ugyanaz.

<#wilting>

Adversus solem ne loquitor

Laza
Nem a játékban elhangzó poénok alapján kéne meghatározni a célcsoportot ... ezeket mind azért teszik bele, hogy ezen külalak és játékmenet mellett több korcsoportot is meg tudjanak szólítani vele.

Ugyanaz, mint a sok idióta animációs 'mese', amelyek mind a gyerekeknek készülnek, mégis majd mindegyik tele van csak felnõttek (és közel felnõttek) számára érthetõ poénokkal. De nem ezek a poénok határozzák meg a célcsoportját.

Moby
>igazabol gyerekeknek valo

Jézusom néha mennyire fogalmatlanok vagytok játékok tekintetében...<#rolleyes> Vajon mennyit ért egy gyerek a recsitek humorából? Mennyire szólhat gyerekeknek az, aminek az egyik részének alcíme "Size matters"?
Ijesztõen beszûkült tudattal köll ahhoz rendelkezni, hogy ha valamiben nem beleznek feltétlen, és az esrb besorolásba beleférnek a gyerekek is, akkor az biztosan gyerekeknek szól.
Ja. Pont annyira szól gyerekeknek, mint mondjuk a macskafogó. Azt is megnézik a gyerekek, és még élvezik is. De nem nekik van fûszerezve.

Adversus solem ne loquitor