89387
PlayStation3
  • AnuluWork #84971
    A TLOUnál is feltúrtam a netet, hátha van mód 3Dre. De nem volt ...
  • AnuluWork #84970
    Ha lesz rá módod, nézd meg az U3at 3Dben! Komolyan, élmény.
  • Vadnokedli
    hát én bf1942 - bf2 - bf2142 - bfbc2 - bf1943 - bf3 - bf2 mod: PR azzal még most is játszok
  • Moby
    Miért, miket próbáltál eddig? Mármint 3d típusból, és játékból?
  • Renátó1985
    Én bad company 2-ben mélyültem el igazán. Én azt tartom a generáció legjobb multis csapatjátékának. Bf3 is jó, de valahogy a bc2 nekem jobban bejött.
  • Vadnokedli
    Hát én BF 'veterán' vagyok, tudom én mint kell tiltani. Régi tapasztalatok
  • Renátó1985
    Mondjuk a bázis kempelés és a légi jármű lopás tiltása nem rossz ötlet.
  • Vadnokedli
    Mi nem tiltunk semmit egyik szerveren se csak a bázis kempelést , légijármű lopást a nagy mapos szerveren- a zibán a C4/ Claymore (csak a szemét dolgokat :D ) amúgy én is diceoson játszok csak- mert 10/8 szerverre ha belépek tuti lebannolnak mert hát. szerintem kicsit jobb vagyok az átlagnál de nem mondom hogy profi vagyok ezért egyhuzamban le lőhetem a rosszpaszban lévő admint és paff.. a kis köcsög sír és bann. :D
  • Renátó1985
    Ezért játszom én csakis [DICE] szervereken... nem kellenek a kiskirályoskodó bérlők :), félre ne értsd nem rád gondolok. Ps3-ra nincs meg a bf3, csak x-re és pc-re, de mindegyiken csakis gyári szerverek. Jól ki vannak az ilyen játékok balance-olva, nem szeretem amikor megszabják, hogy mivel játszhatok. A legjobb amikor a tankos bérlő minden anti tankos holmit tilt a szerverén :). Na az a legalja. Vagy amikor szar napja van , én 3-szor lelövöm zsinórban és kidobnak. NEM MAGUNKRA VENNI! értem?
  • Vadnokedli
    Uh basszameg, baszhatok ki mindenkit aki nem vágja a szerver szabályzat témákat.. aztán kapom mind 3 szerverrel kapcsolatban az írkálásokat -.- fasza lesz. :D
  • DarkSector
    Hát engem mindigis zavart a szemcsis téma, jobban szeretem 2d-be.
  • AnuluWork #84960
    Azért az Uncharted 3 3Dje baszott nagy élmény.
  • Renátó1985
    Bf3-ban amúgy is sokan vannak, de most még többen lesznek ha szerdától ingyen lesz a pluszosoknak. Lesz jó sok kezdő.
  • Moby
    Igen, az jó lett volna :(
  • Tibi7
    MW3!!!
  • DarkSector
    Jó de ironizáltam, ez nem élet, 1 film. :D
  • arty
    abban biztam, h a poláros 3D majd leváltja a splitscreent :(
  • Moby
    Ez nem a jelen, ez már a múlt. Az elmúlt 1 évben már szar sem jött, de az év eleji CES-n látványosan a tévé gyártók is abbahagyták a 3d propagálást.
  • Moby
    Igen. az avatarral berobbant, ömlött a 3d tartalom. Játékokban is.
    Aztán 1-2 év alatt ki is múlt.
  • kirol
    Az nagy kár lenne.
  • DarkSector
    Volt amikor élt a 3D? :D
  • Moby
    A 3d meghalt. Béke poraira. Senkit nem érdekel már, sajnos.
  • Vadnokedli
    Mással nagyon nem is éri meg próbálkozni. Van egy két autós- de hamar kihal mindegyik sajna.
  • AnuluWork #84948
    Ezt én is hiányoltam az U3 után. :(
  • rara1
    BF3
  • FuRiONight
    Milyen multis játékokat ajánlotok amivel ma is sokan játszanak?
  • TDC Geronimo
    Last of usban nincs. Játék dobozán szokták írni meg mikor indítod játékot bejön a splash screen a 3D értesítésről.
  • kirol
    A The Last of Us -ben esetleg van 3D?
    Hol van az feltüntetve, hogy egy játék támogatja e a 3D-t, vagy sem?

Én még csak a Crysis 3-ban láttam 3D-s menüpontot, semmi másban. :(
  • dave9004
    ok látom júli 3 :)
  • dave9004
    júliusi ps+ játékok mikortól elérhetőek? (magyar accal már most?)
  • Szabi84
    most nem a 20ezer forintos last of us-ra gondoltam
  • Kongy
    Háát azért elég jó akciók vannak, meg az alapárak is reálisak egy-egy régebbi játéknál (pl Bayonetta, Vanquish), de az új játékok 20eFt körül vannak, szóval azok rohadtul nem érik meg.
  • Vadnokedli
    Ha van lehetőség a magyar storeon le is húznak mint a szar :)
  • Szabi84
    Én regisztrálva vagyok magyarra, usa-ra meg uk-re, magyaron is vásároltam, de UK többet a választék miatt, ha van lehetőség magyaron vásárolok, az is a fő acc-om.
  • arty
    UK
    bankkártya nem nyerő - pontkártyát kell venni, akkor 1font=320ft-ra ki lehet jönni
  • DarkSector
    THX. :)
  • Renátó1985
    Ha 3d-s a tv-s akkor ps3 settingsben egy display auto detect után megjelenik az u3 menüben a 3d opció.
  • DarkSector
    Srácok Uncharted 3 menüjében nincsen 3D kapcsoló, simán csak a tv-n átnyomom 3D-be és ennyi?
  • dave9004
    itthoni bankkártyás csak magyarról megy nem? akkor magyar.
    nekem magyar (plusos) és UK-s van (ezzel játszok inkább)
    a kártyás fizetés miatt van magyar. de persze PSN cardokkal nem gond a UK-s :)
  • High end PC #84932
    kérdés:

létre akarok hozni egy új PSN accot, a régi accom USA-s, szerencsére nem okoz nagy gondot a váltás, sosem vásároltam semmit erre az accra

az lenne a kérdésem melyik országra érdemesebb az új accot regisztrálni, UK-ra vagy itthonira?

elsősorban az itthoni bankkártyás vásárlás miatt kéne az új acc, az USA accról egyáltalán nem ment a vásárlás

kössz