89387
PlayStation3
  • LaliK
    Dynamic Host Configuration Protocol? :D
    Látom te is rendszergazda lehetsz
  • The Protector
    igen.DHCP nélkül cseszheti az ember.
  • davidka003
    Vagy DVI is jó.
    De HDCP úgytudom kell hozzá.
  • arty
    van hdmi bemenete? igen -> menni fog
  • oneal1
    sziasztok! van valakinek ps3 a veszprém környékén aki tudna segíteni?

akarok venni ps3-at újra, de közben másik monitort vettem, ki kéne próbálni a mostanival mielőtt megvenném.

vagy van valakinek tapasztalata ezzel?: samsungs24b350
  • n000rbi
    Save-et nyomtál a legördülő menüben, miután átállítottad?
  • The Protector
    ilyen.
    De az a baj h nekem az átállítást sem jegyzi meg.
  • Szabi84
    közben átállítottam, csak nem értettem miért ilyen béna az alapkiosztás vagy van ennek valami oka? nem játszottam még Gran Turismoval
  • DarkSector
    Én is ravaszra tenném a gáz-féket. :D
  • TDC Geronimo
    Állítsd át...

Minden gombot át lehet állítani a menüben.
  • Szabi84
    miért ilyen béna a gombkiosztás? X-el gyorsítok? nemértem
  • Bil Ur Sag
    Egyetértek.
  • sublimaze
    Na igen, de ezaz, hogy a gt-nek végülis nem a zúzda a lényege, az már más kérdés, hogy én elvárnám, hogy a kocsi lerongyolódjon... :)
  • Bil Ur Sag
    Persze azért szuperlatívuszokban ott sem kell beszélni (gyorsan ide vetem mielőtt valaki betámadna azzal, hogy na az sem nagy eresztés) csak megjegyeztem, hogy árkád címhez képest fasza lett. Téptem is párszor a hajamat miatta.
  • Bil Ur Sag
    Vicces, de ott van pl. a Motorstorm ami totál árkád (nem is akar más lenni), de olyan sérülésmodellje van a játéknak, hogy szerintem sok nem árkád cím is megirigyelné.
  • sublimaze
    Ez azért túlzás, hogy gáz mert a gt széria tényleg nem erről szólt. Ha nagyon hc-ba nyomod akkor az a lényeg, hogy még csak hozzá se érj semmihez... :) Másrészről viszont én már az 5től is azt vártam, hogy kap majd egy jó sérülésmodellt(nem csak külsőleg) hanem úgy, hogy az kihasson a kocsi tulajdonságaira. Persze tényleg nem lenne hülyeség, hogy ez kibe kapcsolható legyen(ha zavar valakit), de akkor be lehessen állítani, úgy, hogy egy erősebb ütközéssel tényleg annyi legyen a verdának(ahogy a való életben). :)
  • Renátó1985
    Előkerült egy ilyen a szekrény aljáról:
    Logitech gt

vagy 10 éve lett véve ps2-höz és nagy meglepetésemre iszonyat jó a gran turismo 6 demoval. Nem is gondoltam, hogy kezeli a ps3.
  • DarkSector
    FM4-em van csak nálad pihen...:D

Nevezheted ezt a fakó csunyácska pályát te más koncepciónak a véleményem ugyanaz...de minnya inditom a demo-t. :)
  • arty
    ne videokból szakérts: szedd le a demot és nézd meg a saját szemeddel. nem szebb az fm4, csak más a koncepció, amit te szebbnek tartassz ... :)

(fm4ed vanmár? vagy demot nézted?)
  • DarkSector
    Oks egyrészt, de én utálom ha véletlen összetörök egy autot, utána meg elkezd balra húzni agy lassabb lesz vagy bármi...meg külsőre is szebb ha nem törik a verda. :)
  • Kongy
    Beleéléshez kell. Anélkül szappantartó szimulátor bármelyik játék.
  • DarkSector
    Ez nem erről szól, nekem pl a törés egyenesen undotrító dolog, lehesen választani de ne legyen kötelező.
  • DarkSector
    Ja én nem a nextgen-re céloztam, hanem hogy a Forza 4 ami szerintem az ediggi legdurvább autós játék, youtube láttán messze szebb.

Itt rossz ránézni a pályára milyen fakó ocsmány, már elnézést a kocsi meg mint valami gagyi banános doboz.
    Pedig a trailerekben jobbnak tűnt, sőtt régebben is a GT1-4 szerintem messze jobbnak tűnt ettől, de puding próbája az evés....

Lehet csak mert hozzászoktam a Forza-ban hogy szép színes minden itt nagyon fakó színtelen minden ....szerintem, most nem az hogy összeugrasztom a 2 játékot, de vicces.
  • Kongy
    Szvsz 2013-ban sérülések nélkül kiadni egy autós játékot gáz.
  • sublimaze
    Videó alapján én sem estem hanyatt, de szerintem egészen jó. Persze helyén kell kezelni a dolgot, mivel még mindig ps3-ról beszélünk ugye, így nem is érdemes túlzottan nagy előrelépést várni... :) Azt viszont tényleg nehezményezem, h a polyphony nem nagyon erőlteti a sérülést, ebben pl abszolút nincs... :/
  • DarkSector
    én kíváncsi vagyok, youtube után eléggé alacsonyak az elvárásaim.
  • sublimaze
    Nem rossz!
  • Szabi84
    kiprószálom, GT5 demot amúgy sem találtam
  • DarkSector
    Jó szar mi? :D
  • The Protector
    Köszönöm.

Már letöltöttem akkor ezek szerint,de nem indítottam el.
    Viszont az a gondom vele h nem jegyzi meg a beállításaimat,azaz az irányítást.Hiába állítok be vmi pl R2=gyorsítás,nem jegyzi meg hanem semmisnek veszi azaz üres gomb lesz belőle.
  • TDC Geronimo
    Az a gt6 demo
  • The Protector
    de nekem csak gt academy 2013van.Vagy külön kéne lennie GT6 demonak is?
    US és UK storen is ugyan ez.
  • sublimaze
    Szemezgetek naruto játékokkal, itt tud ajánlani valaki? Ninja storm 2, vagy a Ninja storm generationst venném meg. Melyik a legjobb? Egyéb javaslatot is meghallgatok... :)
  • LeventeV
    Megtaláltam közbe... US Store-t figyeltem, azt hittem arra kerül fel hamarabb.
  • Bil Ur Sag
    +1

• LeventeV
    Melyik Store-ról?
  • arty
    gt6 demot szedje mindenki! :)

1gb ...
  • Bil Ur Sag
    Kedvenc ps3-as játékom! Szuper videó.
  • Renátó1985
    Csináltál. Úgy biza!
  • sanyiute