PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
bátor ember vagy 😄

Forza.

Laza
És az eladónak mondtad már ezt? Reagált rá? Le is tépném a fejét, ha elhozok egy gépet és nem mûködik, majd nem hajlandó visszavenni ... még ha a 10eFt aprópénz is ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

atinq
Nem volt rá lehetõségem hogy kipróbáljam. Az eladó mondta hogy nincs benne hdd egyébként 320-as volt benne. Azért szerintem egy hozzáértõ szaki ha megnézi nem fog ártani. 10 ezret dobtam már ki más hülyeségre is 😊

No.

Moby
Bootolni nyilván nem fog hdd nélkül.
Képet ettõl még szerintem kellene adnia. Formázatlan hdd-vel is elindul.

Adversus solem ne loquitor

Laza
Az PS3, amit gyárilag HDD-vel adtak (azaz nem a 12GB-os flash van benne), NEM mûködik HDD nélkül, mivel azon tárol kb mindent. De ezt a Google is megmondta volna neked 10mp alatt 😊

"The PS3 will not boot up without a hard drive."

Valszeg nem véletlen volt az olyan kedvezõ ... mivel venned kell bele egy HDD-t is. Ki se volt próbálva??

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

nem tudom hogy reagal a gep hdd hianyara, de az biztos, hogy "nem art" ha van benne.😊
tegyel bele egyet! ha akkor se jo, add vissza a gepet es egy pofonnal is toldd meg!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

atinq
Köszi a segítséget. Így sem jó. A helyzet a következõ: Nagyon kedvezõ áron jutottam hozzá a géphez. Viszont a merevlemezét kivették valamiért lehet hogy hülyeséget kérdezek de lehet hogy azért nincs kép?

No.

Szabi84
most éri meg igazán

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

szerintetek megéri beruházni egy ps3-ra vagy inkább várjak amig megjelenik a ps4 és akkor vegyek? ps4-et semmiképpen sem szeretnék venni (pontosabban a pénztárcám nem engedi😄)
Jaja, inkább akció játék.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

arty
nagyjából mindhárom rész ilyen, ez nem tomb raider 😊

Forza.

Bil Ur Sag
Nyugodtan adj neki még egy esélyt. A játék hangulata, a bõven elegendõ kihívást nyújtó akciórészek, a játék története és dialógusai kárpótolnak mindenért. Valóban kevesebb platform elem van benne mint mondjuk a második részben, de ha belegondolunk, hogy az elsõ rész volt az ugródeszka, akkor errõl a deszkáról a második részben tudtak a készítõ srácok elrugaszkodni. Nekem az elsõ rész személyes kedvencem, és a ps3-as exkluzív címek között is az egyik legnagyobb favoritom. Jó játékot!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Moby
Játékra talán még egyszer fogom elõvenni, genvégi exgyûjtéshez kell. Megvolt ez is nekem már, csak tovaadtam move szettel (a 2 hangulata amúgy nekem jobban bejött)

Csacsi
Igen.Ugy latom.Adok neki megegy eselyt,mert szeretem az ilyen storykat,de remeltem olyan lesz mint a regi tomb raiderek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

davidka003
Uncsi 2 jobb lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem egy Indiana Jones 😄 Amennyiben azt vártad kicsit mellényúltál
Van 1-2 ugrálós rész/pálya , de leginkább az akcióra van kihegyezve

Csacsi
Sziasztol.Az Uncharted tényleg ennyire lövöldözõs játék?Eddig ugráltam 2 percet majd lõttem 10 percet.És ez ismétlõdött.Végig ilyen lesz?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Akkor jó játékot. Az enyém meg megy poháralátétnek, másra úgysem jó.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Köszi, már szereztem 😊

Huhh Drake jól megöregedett a Last of Us demójában. 😊 Bár egy zombiapokalipszis erõsen megviselheti az embert.
Életem egyik legszarabb játéka, bármikor viheted 4 ezer forintért...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

pl ha a teved csak hd ready-t tud, de kozben rateszed full hd-s kijelzore (felbontast ahhoz passzitva), aztan vissza az elsore, akkor fekete kepernyot kapsz, mert nem jo a beallitas. de ez nem lehet nalad... 😞
persze tehetsz egy probat. kapcsold ki a ps-t, aztan kapcsold be, de ugy hogy a bekapcsolo gombot tartsd lenyomva. par mp mulva pittyeg megegyet es reseteli a kepbeallitasokat, visszateszi SD-be.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

atinq
Nem dugtam át sehová. A felbontást nem értem hogyan kellene stimmelnie?

No.

Szerintem inkább crossover lesz. Ettõl félek is egy kicsit, hogy túlélõnek túl casual lesz, casual túl túlélõ... De bízom a fejlesztõkben. 😊

Laza
Pedig remélhetõleg 'lassú' lesz a játék, mert az igazi túlélõ stílusból borzalmasan nagy hiány van ... ha annyira lesz 'túlélõ', mint az új TR, akkor ripityára töröm 😄

felbontas stimmel? nem dugtad at vmi mas kijelzore esetleg?

atinq
sziasztok A gépem elromlott. Ha bekapcsolom akkor villan egyet a tv képernyõ de utána semmi fekete marad. Ugyan ez a jelenség a ps kikapcsolásakor is. Van valakinek ötlete mi lehet a hiba? Esetleg tud valaki egy jó szervízest Szolnok megyében?

No.

LeventeV
Ha kikapcsolod a Remote Playt akkor a ps is rendesen kikapcsol majd.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

shenmuedc
be van, még össze is hangoltam a psp vel. Köszi a tippet!
LeventeV
Settingsbe nézd meg, hogy a Remote Play be van-e kapcsolva. Ha igen, akkor ezért viselkedik így a ps.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Dehogy, értsd úgy, hogy elsõ végigjátszás... 😊 Biztosan elõveszem még, de nem hinném, h mind a 17 befejezést megcsináljam(bár kiváló játék, nekem ez azért már túlzás és sokszor úgyis ugyanúgy döntenék... 😊)

TDC Geronimo
Videogamer podcastba mondták, hogy a demo semmit nem ad át a teljes élménybõl bár nekem ez is nagyon tetszett 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Igen, természetesen nem is vártam Uncharted-féle már-már valótlan akcióorgiát.. de lehet csak ez a 10-15perces demó volt lapos.. a teljeset mindenképpen megveszem, mert azért mégis Naughty Dog, és én tényleg bízom bennük.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Váltakozó lesz a "pacing" ezt mondták, de ez nem egy run'n gun játék lesz az biztos és ez egyáltalán nem baj. Annak ott a többi tucatjáték.

Kongy
Nekem ez a játékmenet elég vontatottnak tûnik.. fõleg hosszútávon... ez a keresgélés, fejlesztgetés, medikitezés nem az én világom :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
2 giga a demo most toltam le. Elég rövid bár én bámészkodtam meg megnéztem minden sarkot így volt 25 perc kb. Hang design nagyon jó meg a játék is az lesz 😊 Fertõzöttek ellen elég paráztatós 😊

shenmuedc
Hát passz. Egy két napja van a gép csak most vettem észre. A wifi lámpa világít rajta. Én nem indítottam el letöltést de a net be van rajta álítva. Lehet tölt valamit, a wii is csinált ilyet kikapcsolva.
Kongy
JA bocs az csak amit a store-ról leszedett... korai volt az öröm... és hála az égnek nem lehet bakcground download-ot csinálni hmmm <3 szeretjük az ilyet.

Kongy
Na, töltöm a Last of Us demót, és WTF csak 132 MB. 😄DD

arty
nem akkor történt, amikor épp töltöttél le valamit és közben lekapcsoltad?
ilyenkor a ps3 nem kapcsol ki, hanem még leszedi és installálja pl a demot, amit épp szedtél.

Forza.

Vadnokedli
Hányszor fordult elõ ez eddig? Én amúgy tudom mi a gond, csak most nem jut eszembe. A beállításoknál van valami izé erre. Most nem tudom meg mondani, de ott van. Ha tudsz angolul csekkold.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

shenmuedc
Érdeklõdnék, hogy most vásároltam egy ps3 slim konzolt de kikapcsolás után még megy benne valami mintha a venti vagy a winyó menne a kihúzom és bedugom akkor nem. ez normális vagy mi lehet ez?
Köszönöm!
Bil Ur Sag
Szerintem a háborús pokol atmoszférája, mind a mai napig példaértékû benne.
A Killzone 2-ben van egy pálya, amikor egy hídon kell átkelni, és azt elfoglalni. Na ott anno 30 éves fejjel is elcsodálkoztam, hogy ezeregy FPS-t láttam már. Ezeregy tapasztalat van mögöttem. De az a pálya mindent vitt. A hangulata, a reménytelenség érzése, az élõ pokol érzete...
Ugyanilyen minõségi szerintem a kettõben a Boss harc is, amit szándékosan nem akarok lelõni, hiszen sokan lehetnek azok, akik még nem játszották ki ama gyöngyszemet.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Moby
Szépen lemaradtam a cd galaxisos kz3-ról 😞
Szóval ha valaki szabadulna tõle, állok elébe 😄

Moby
>Na kipörgettem a heavy rain-t.

Mind a 17 befejezésre? 😊 4-el vagyok meg, még párat biztosan megcsinálok, mindet biztos nem 😊

kirol
Na akkor mindegy. Azt már úgy is eladtam, de nemsokára itt lesz a 14-e.

Kongy
Na befejeztem a Killzone 3-at. Igazi élvezetes, minõségi lövölde volt! Nagyon tetszett. Az egyetlen dolog ami hiányzott az egy online co-op kampány, mert azzal biztos még nagyon sokáig el lettem volna. Még ilyet!! 😄

Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nekem ez ugrott be elõször annál a résznél... 😄

Kongy
hat ha gondolod szolhatsz neki mert sztem eleg kezdvezo aron adom memkartyaval egyutt. 😊