PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
No.
Képet ettõl még szerintem kellene adnia. Formázatlan hdd-vel is elindul.
Adversus solem ne loquitor
"The PS3 will not boot up without a hard drive."
Valszeg nem véletlen volt az olyan kedvezõ ... mivel venned kell bele egy HDD-t is. Ki se volt próbálva??
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
tegyel bele egyet! ha akkor se jo, add vissza a gepet es egy pofonnal is toldd meg!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
No.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van 1-2 ugrálós rész/pálya , de leginkább az akcióra van kihegyezve
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
persze tehetsz egy probat. kapcsold ki a ps-t, aztan kapcsold be, de ugy hogy a bekapcsolo gombot tartsd lenyomva. par mp mulva pittyeg megegyet es reseteli a kepbeallitasokat, visszateszi SD-be.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
No.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ilyenkor a ps3 nem kapcsol ki, hanem még leszedi és installálja pl a demot, amit épp szedtél.
Forza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Köszönöm!
A Killzone 2-ben van egy pálya, amikor egy hídon kell átkelni, és azt elfoglalni. Na ott anno 30 éves fejjel is elcsodálkoztam, hogy ezeregy FPS-t láttam már. Ezeregy tapasztalat van mögöttem. De az a pálya mindent vitt. A hangulata, a reménytelenség érzése, az élõ pokol érzete...
Ugyanilyen minõségi szerintem a kettõben a Boss harc is, amit szándékosan nem akarok lelõni, hiszen sokan lehetnek azok, akik még nem játszották ki ama gyöngyszemet.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Szóval ha valaki szabadulna tõle, állok elébe 😄
Mind a 17 befejezésre? 😊 4-el vagyok meg, még párat biztosan megcsinálok, mindet biztos nem 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C