PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most megpróbálok erõs maradni, de egyre nehezebb... 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
szar lesz :/
www.digimomentsvideography.com
Elég barbár módszernek tûnik a két szélénél fogva kifeszegetni a gépbõl, középen hiába nyomkodom nem ereszti.
Bocs a hülye kérdésért, de van más módszer mint a fenti?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A Plus-nak köszönhetõen meg nem unatkozom, sem PS3-n, sem Vita-n. Várom már a Last of Us-t. Addig kell gyûjtsek rá némi pénzt.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Sok helyet nem foglal,
Mondjuk a velocity ultrába több idõt toltam mostanában, mint a nagygépes játékokra összesen minden platformon.
Adversus solem ne loquitor
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ha kapott dedikált enkódert a vas mindez nem is nagy kunszt.
Adversus solem ne loquitor
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Vagy akciók 😊 mert anélkül nem fog menni.
Azért érdekes, hogy PC-re az utóbbi 1-2 évben már olyan szinten olcsón lehet venni játékokat, hogy a konzolos használt piac is elbújhat mellette, nemhogy a megjelenési árak. Multiplatform címet (ami PC-re is megjelenik) nem is veszek már soha többet konzolra ... egyébként is X360 kontrollert ott is tudok használni, HDMI-vel az is rá van kötve a TV-re ... kb semmi különbség nincs ... ja de, jelenleg nagyon is van, pozitív irányba 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Megégettem magam a ps3-al és a vitával, mindkettõt premierkor beszereztem és nem tudtam õket etetni, kevés volt a pénztárcám. Persze ez nem a konzol hibája, én nem gondolkoztam elõre, elkapott a bugi.
Ezzel együtt remélem a használt játék piacot nem öli meg a Sony, mert kínkeserves évek fognak itt a magyar gamerekre várni.
A ps4 tartás nagyságrendekkel fog több lóvéba kerülni az elején, és a játékot is full áron veszed amíg ki nem alakul egy normális méretû másodpiac.
Hiányzott az új gen-bõl egy játék, ami meg tud izzasztani, hát a HS ilyen volt.
A fõ fõellenségrõl nem is beszélve! Szerintem nyugodtan pályázhat minden idõk legnehezebb fõellensége címére. Ritka kincs a mai játékfelhozatalban.
Uthane - látom, hogy az Infamous 2-vel játszottál, de az egyet nem említed. Hiba! Szvsz az elsõ epizód története ott van a top 5-ben! Fantasztikusan jó játék, kiváló hangulattal.
Journey - laza, rövid utazás egy megkapó világban.
Yakuza 3-4 - rétegjáték, de én nagyon szeretem.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
+Heavenly Sword
+Ratchet játékok
+Jak&Daxter Trilogy
+Metal Gear Solid (talán)
+The ICO and Shadow of the Colossus Collection
+Sly Cooper thieves in time
én még ezeket akarom pótolni a közeljövõben 😊
btw: Esetleg , ha érdekel valakit van eladó GOW:Ascension promóm ( Last of us demót is tartalmazza) 5000+postáért meg Heavy Rain 3000+posta , ha valaki lemaradt volna a Cd galaxis akcióról 😊
Eddig megvolt: áncsártid, god of war, heavy rain, ezeket végigtoltam. Amiket félbehagytam, mert nem tetszett: little big planet 2, killzone 3, infamous 2
Multiplatform címekre az Xboxot használom, s úgy érzem, hogy már nincs mivel játszanom PS3-on.
Miket érdemes még kipróbálni?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Sõt holnap érkezik az új Wonderbook játék is, a Digg's Night Crawler is. Az se drága.
www.digimomentsvideography.com
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Durván mintha azt mondanám, hogy ha meggebedsz sem fog futni ARM architektúrán az x86-os alkalmazásod 😊
Nem véletlen, hogy a PS2 kompatibilitás is problémás a PS3 esetében.
Ha esetleg ezeket a játékokat 'újrafordítják' és lekezelik az API különbözõségeket, talán mûködhet, de tuti nem mindegyikkel és nem az elején. Ilyen játékokat majd áruba bocsájtanak késõbb, mint retro játékok, esetleg 'HD' kiadások 😊