89387
PlayStation3
  • Bil Ur Sag
    Aki igényt tartana egy Metal Gear Rising: revengeance promo játékra, az írjon rám privátban.
  • Bil Ur Sag
    Konzoljátékos "karrierem" során több hd tévé is megfordult már nálam, de meg mernék esküdni rá, hogy mind közül ennek van a legszebb képe. Főleg a nagyon szép színeinek köszönhetően. Nem bántam meg anno, hogy beruháztam rá.
  • Bil Ur Sag
    Na igen! Én is fogtam a fejemet miatta.
  • Kongy
    Nem tudom közületek ki játszott a Shadows of the Damned-del, de basszus ez a játék egy kalap szar. Elvittem Act 4-ig, néha buziskodott korábban is, de most olyan rész van ami egyszerűen pofátlanul idegesít. Jönnek a szörnyek, amik ha odaérnek hozzám megölnek egy ütéssel nekem meg egy szar shotgun szerű fegyverrel kéne szétkapnom őket. Ki találta ezt a baromságot KI??
  • TDC Geronimo
    Nekem is wifiről maxon tölt le.
  • dave9004
    38 perc 20%
    1,1megával tölt, ahogy a laptoppal is töltenék ha tenném.
    wifiről.
  • Anubys
    26 óra - 52%. Ilyen fos wifi-vevőt, ami ebben van, életemben nem láttam.
  • Vadnokedli
    PS3 > Bekapcsol > elkezd tölteni, de leáll és csak piros fény marad hátra- FAT 50gigás
  • Renátó1985
    Körülbelül annyi volt, de az már mi, hogy még a lemezről is installál 8 gigát ami lassan 40 perce megy és a háromnegyedénél tart.
  • arty
    ~1.5-2 óra, attól függ épp milyen gyors a psn
  • Vadnokedli
    Nekem Lemezről egyből elindul.
  • Renátó1985
    Épp most csinálom. Nevetséges, hogy az évek alatt megjelent patch-ek szám szerint 23, külön vannak fent és nem egy nagy patch az egész. Kíváncsi leszek meddig fogja csinálni.

• sanyiute
    kösze 1napja jöttem rá hogy egy jelenet-et 3x vágtam rá xDD na m1 meg aláírásodba nézem ugyanolyan tv-nk van!:D
  • Bil Ur Sag
    Akkor még nem telepítettél Gran Turismo 5-öt :))
  • Neoncsoves
    csodálatos ez a PS Network, 6 órán át töltötte le a BF3at, aztán mostmár 1,5 órája telepíti :) <3 SONY
  • FuRiONight
    Olcsòn is be lehet szerezni a jàtèkokat csak mindenhol szèt kell nèzni èa külföldi akciòkat kell figyelni.
  • Bil Ur Sag
    Na ez meg a másik! Igazad van.
  • Szabi84
    én nem értem ezt a trófea jelzést, vagyis mikor pl összehasonlítom magam egy másik játékossal, nem tudom mit jelentenek az ábrák:D
  • Szabi84
    Easy-t én sem szeretem főleg ps-n, ennek leginkább az az oka hogy túl drága egy játék ahhoz hogy gyorsan végigvigyem , inkább szenvedek vele pár hétig, jobban bevésődik az ember fejébe:D
  • Vadnokedli
    Én rá voltam függve a platinzásra meg úgy a trófeákra.. De miután 13 as szintű lettem(trófea rajmester szint) már leszarom
  • Bil Ur Sag
    Az GOW akart lenni és nem GOD.
    Csak nehéz úgy írni melóhelyről, hogy a mellettem lévő gépen éppen a főnök filmet néz :)
  • Bil Ur Sag
    Vicces, de én sem vagyok egy nagy trófea vadász. Ugyanakkor a legkedvesebb játékaimat hajlandó vagyok akár többszöri alkalommal is kijátszani. Egy játékban első sorban a történet érdekel, illetve a hangulat és az élmény amit ad. A GOD első része is ötször fordult meg a gépemben. Ugyanakkor a játszd ki 5 óra alatt a játékot, hát... Olvasgatva a fórumokat nem lehetetlen. Easy-n. Easyn "erkölcsből" nem játszok ki semmit :D De visszatérve az eredeti témára, például egy Uncharted-ben mindvégig élveztem a trófeákhoz kapcsolódó feladatokat. Nagy kedvencem a kincskeresés. A naughty dog még ezeket a látszólag teljesen negyedrangú kis dolgokat is olyan ízlésesen, szépen dolgozták ki hogy szinte öröm felkutatni értük az eldugottabb szegleteket. De csak azért, hogy "na most akkor ezt platinára hozom, és nyomom robot módjára" én sem szoktam.
  • Renátó1985
    Én ebben a betegségben xbox-on szenvedtem, itt igyekszem nem elkapni :).
  • Bil Ur Sag
    God Of War 1 kettő trófeára a platináról. (:
  • TDC Geronimo
    Igen. Amúgy meg mindegy meddig van fent, mert meg kell mindet venni és akkor később is leszedheted bármikor. Ezért érdemes minden hónapban "megvenni" minden +-os játékot, hátha később megjön hozzá az ember kedve.
  • SpeedXHUN
    Olyan sokáig ,ezekszerint mindig van egy játék,ami végig fent van,és nem cserélik?
  • TDC Geronimo
    1 évig
  • SpeedXHUN
    Uncharted meddig lesz még fent?
  • Bil Ur Sag
    Pontosan már nem emlékszem melyik játékkal, de korábban nekem is voltak hasonló problémáim. A lemez az én esetemben is hibátlan volt.
  • dave9004
    na fent a bf3 meg a saints row a pluson
  • oneal1
    naah elvileg jó hozzá, azt írja, hogy tudja:)
  • oneal1
    köszi a válaszokat, természetesen van hdmi rajta, de a hdcp-t nemtudom:) rákeresek
  • The Protector
    Nekem sem tűnt fel.HDCP-re gondoltam de a másikat írtam le.
  • Szabi84
    Szia! veszprémi vagyok, samsung monitorom van hdmi-vel , megy vele:D
  • drop
    sziasztok bocs a kérdésért de elvileg ma jön új instant game bf3 stb de nem látom a instant game menübe miért van ez?előző még benne vanak,honlapon már látszik hogy ot van de a ps3még nem uk accont.bocs kezdö vagyok még benne.
  • Kongy
    Nem tudjátok miért lehet az, hogy a God of War 3-ban sokszor akadozik a hang? Mintha nehezen olvasná a lemezt, közben meg hibátlan, karcmentes...
  • n000rbi
    Jó, hogy nem RHCP :D
  • LaliK
    Én már a "HDCP"-t is "DHCP"-nek olvastam :D
  • n000rbi
    Bazz, ha nem szólsz, akkor fel se tűnik, hogy nem HDCP-t írt :)
  • Renátó1985
    Kicsit fordítva írta le, mi úriemberek módjára "nem vettük észre" :P.