89387
PlayStation3
-
#85091 Isten ajándéka lesz az a PS4 év végén csak jöjjön már. Ezek a baromságok vége a múlté lesznek :) -
#85090 énis és pontosan a genya checkpoint miatt volt, ahol 1 órát is elvoltam
nameg a repcsi agyaggalamblövölde :((( -
Neoncsoves #85089 az ám. közben megfőztem, boltba mentem...mire visszajöttem már várt a töltőképernyő :D -
Renátó1985 #85088 Az a király ebben a 3141MB-os update-ben, hogy közben használhatatlan a konzol. -
Neoncsoves #85087 4 ha jól tudom -
#85086 Az IGC-ből töltöttem le és direkt figyeltem, hogy lehet-e választani, de nem lehetett. Ha rámegyek az Information-re akkor kiírja, hogy 51 napig érvényes még. (akkor jár le a Plus) -
Renátó1985 #85085 Mennyien lehet játszani? -
Neoncsoves #85084 nekem 3 óra alatt lejött patcheléssel együtt...
headsetem nincs, de benne lennék egy partyban, bár elég béna vagyok még joystickkal fps játékokban :) -
#85083 72% on áll a PayDay. Ha nem gond ide könyvelem el az állásokat aztán megnézhetitek hogy mennyi idő egy 50 megás nettel letölteni. kb. 3150megát (bár ez kiadó függő ahogy láttam legutóbb, meg napszak) -
#85082 Rosszat választottál ki valószínűleg. -
#85081 Kilépek és indításnál azt írja ki, hogy lépjek be PSN-re. :P
Nekem valami nem stimmel amúgy sem a játékkal, mert az 1 órás trialnak veszi, nem pedig a Plus-ról letöltöttnek. -
#85080 BF3-at végignyomtam hardon.
Nem lenne annyira gáz de sokszor a fos checkpoint helyek miatt szopatja az embert.
Sajnos a grafika sem annyira jó. -
Renátó1985 #85079 Én végig nyomtam úgy boxon, játszhatóbb mint egy cod veteran. Kivéve a bo2, mert azon a veteran kb a medium. Egyre könnyebben a játékok. -
#85078 Hardon olyanok vannak (vagy csak voltak?) :) ... ...... no comment. :D -
#85077 nyomd hardon, garantálom h tovább tart majd, mint a macerázás :D -
#85076 Minek patcheled a BF3-at(csak logoffolni kell a SENről)? Ha a multirésze nem érdekel ( Bár egy pont egy BF nél nem érdekel a multi rész? Remélem akkor CoD-nál se meg hasonló játékoknál se. ) -
Renátó1985 #85075 Igen van. Én még csak most kezdtem el leszedni, holnap esetleg későn este ma, de inkább legyen holnap. Nekem 13% -
#85074 46% on áll a letöltés- Van HeadSet? btw. -
Renátó1985 #85073 Nyomunk egy sg-s Pay-day partyt? -
Neoncsoves #85072 a letöltés, installálás, patchelés az előjáték része -
#85071 Én a BF3 2 gigás patchére várok már lassan 2 órája. Mivel a multi része annyira nem érdekel, ha jól kiszámolom akkor a letöltés+telepítés+patchelés több időbe telik mint magát a játékot végigvinni. -
#85070 Amióta ezt leírtam azóta csak 4% ot haladt- szóval. Van benne reál hogy 600 perc mire lejön. Én rá érek. érted. -
#85069 Direkt szopatja a Sony a népet. Akkora szánalom. A faszért nincs benne alapból a patch. -
#85068 Senkit se tévesszen meg a PAYDAY letöltési mérete ha Store-ból szedi mert majd kell hozzá egy patch- ami 3600Mb kb és 660 percet ír letöltési időnek. 50/50 es net mellett -
#85067 köszi! -
#85066 Köszi a választ. Én egy Samsung 32C530-at használok, de szerintem érik a csere. Beruháznék egy Sony 40R470-re, vagy egy hasonló Samsungra pl 40EH5450 (bár a kettő közül inkább a Sony). -
#85065 Ezzel viszont egyetértek. -
#85064 > Egyszerűen csak nekem, az igényeimnek minden tekintetben megfelelt.
Tulajdonképpen ez az egyetlen lényeges szempont (tényleg) :)
Ma azt lehet mondani, hogy ezek árban jól beékelődtek a hagyományos monitorok és a nagyobb méretű tévék közé, ami azért (is) érthetetlen, mert a digittunerek/settopboxok filléres kacatok lettek. Ha lefelé mozdult volna az áruk, ahogy szinte minden másnak, még ajánlható is lenne, de ilyen 70k környékén már nehezen indokolható vétel. -
#85063 Kb. 60-ért vettem anno boltból. Most mennyiért megy azt nem tudom.
Nálam anno sokat nyomott a latba az is, hogy amikor megvettem akkor még egy egy szobás garzonban laktam, 40négyzetméteren. A szoba, az az egy darab már ami volt nagyon kicsi volt. Akkor úgy gondoltam, hogy célszerűbb egy kisebb képernyős "csoda" oda, hiszen ezt tudja a szobám adta lehetőségeket, méreteket maximálisan kihasználni. Ugyanakkor senkinek nem mondom, hogy ilyet vegyen. Sőt. Ennél a cuccnál, sokkal jobbak kaphatóak manapság már a piacon, ahogyan te is írod. Egyszerűen csak nekem, az igényeimnek minden tekintetben megfelelt. Ám, lehet én vagyok az igénytelen ilyen téren. -
#85062 Én ezekbe a hitvitákba nem akarok belemenni, én használtam egy rövid ideig ilyet monitornak, és bár a TN panelesek között valóban szép képe van, ez kétségtelen, de az összes ilyen cucc rettenetesen túl van árazva. 90 környékén ma már 32-es, ips paneles tévék kaphatóak ami már nem ez a liga.
szerk: a túlárazás természetesen a méret/technológia összefüggésében értelmezendő. -
#85061 válaszoltam. -
#85060 monitor tv :D
tudom tudom...ha bele akarunk kötni akkor a monitor tv az nem tv hanem monitor.
Függetlenül ettől, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Ráadásul szerintem árban is nagyon fekszik. Persze kinek mi.
Valaki meg sem áll a fél milliós HD csodatévék alatt...köszönöm arra nekem sem igényem, sem anyagi keretem nincsen. Viszont megértem, ha valakinek a non plus ultra az igénye. -
#85059 Írtam PM-et. -
#85058 Ez egy monitor, nem tv. -
#85057 Samsung XL2370 Full HD LED. Bátran merem ajánlani, mert ragyogó képe van neki. 3 HD tévé is megfordult már nálam, három különböző gyártótól (LG,Philips) de ennyire szép képe egyiknek sem volt. Talán SANYIX felhasználó megtud erősíteni benne, hiszen neki is ilyen modellje van. Nem tudom, ő mennyire van vele megelégedve. -
#85056 Bundle-ben biztosan nem volt.
Azt szokták eladni (gépdobozból kivéve) "oem" starter kitnek, ami nyilvánvalóan soha nem létezett :D -
Renátó1985 #85055 Géppel együtt adták valamikor réges régen. Mondom össze rakom már, kipróbálom a heavy rain-t majd move-al, de már az egész házat átforgattam érte. Ezek szerint hiába :). -
#85054 Ha a starter kitre gondolsz, akkor nem (bár szerintem sehogysem :) ) -
Renátó1985 #85053 Srácok a move-hoz alapból jár a navigációs kontroller? -
#85052 Milyen tv-d van?