PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
igaz az hogy a ps3 usb-n csak fat32-t kezel szóval ha usb-s házban rádugog mondjuk egy 160 gigás vinyót azt nem is látja?
csak azért lenne fontos mert ha nem látja nem is veszek usb házat
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
[email protected]
hétvégén toltuk haverral ezerrel, coop kicsit káosz, de meg lehet csinálni, 3. bolygóig jutottunk
- új ingyen számok guitar hero 3-hoz nagyon jók!!
- lair -> kicsit rezeg, finomabb az invert analóg karos irányítás, de elvesztek a mentéseim a frissítés után (246 mb)
-> gt5 meg isten
A Linux esetében már más a helyzet, ott jelentõsége van a kis és nagybetûknek. Szal én erre tippelek a könyvtár kisbetûs névvel lett létrehozva, amit a windóz nagybetûsként jelez ki, de valahogy a PS3 meg nem annak ismeri fel.
Újra létre kell hozni a könyvtárakat.
Aztán ugye bemenni a theme beállításokhoz és install és akkor már látnia kell.
Amúgy tegnap, hazamenetel után bezuhantam az ágyba, és csak éjfél után ébredtem. De a GOW-t még kipróbáltam és nagyon szép volt!😉))
Tényleg mintha nem is PS2 játék lenne.
Az egészrõl a GODS címû jó régi oldalnézetes platform játék jutott eszembe, az nagy kedvencem volt!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Engem az idegel, hogy egy patch sok-sok-sok perc alatt ér le. Ezen javítani kellene, most a GT5P frissít egy jó ideje. Nem gigákat fog leszedni és mégis sok ideig tart.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
amúgy pc-re meg 2 cd... 😄
élsimítás, élvezetes és hosszú single, kiváló multi, terepformálás egy bizonyos fokig... tanítani kellene.
ha már resi: 60 fõs multit most tesztelik + a 8 fõs coop-ot
Ez még nem is baj, csak vannak, akik el is hiszik...
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
\" örökké nem eshet.... \"
Store-röl lehet valahogy töltikezni (pc-röl)?
Speciel PSP-s okoság kellene,megjelent eza ape quest (én meg imadom mindet😄),és demo free,elérek egy pontra,leeht választani két fejezet közül,de ekkor jött ablak,töltsem le storeröl.
Na oks,de egyben jobb lenne 20 dolcsi a egész,csakháááááát Hungary listán nix.
Meg eza kártyás téma se tul boldogito,nem tervezik olyan microsoft pontrendszert náluk?
PlayStation3 ID: zSul
PlayStation3 ID: zSul
Ráadásul áh😊
Nálam a fifa tökéletesen fut meg minden más stuff akadásmentesen pörög😄
Link a programhoz: GOTSent
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun