PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
Mit frissítettek rajta, lehet tudni?

www.digimomentsvideography.com

greyfox
Eladó egy bontatlan uefa euro 2008 ps3-ra PAL! 11990
üdv!

Steam: greyfox

nem csak fat32-t akartam irni
szerintem nem fat32, de igazabol meg nem neztem
Milyen ez a Stardust kieg? Mit tartalmaz? Én a multhéten vettem meg a játékot, 3 bolygónál tartok szintúgy.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

nekem 10 probara sem szedi le gt5 update-et 😞 valaki engem is felvehetne baratnak😊 id: zTahity
Sziasztok
igaz az hogy a ps3 usb-n csak fat32-t kezel szóval ha usb-s házban rádugog mondjuk egy 160 gigás vinyót azt nem is látja?
csak azért lenne fontos mert ha nem látja nem is veszek usb házat

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Mi az online ID-d?

jóvan, kitartok, látom jáccol, hajrá

Többször kell nekimenni, én kora reggel szedtem gondolom akkor még kevesen voltak.

nekem magyar acc-al istennek se szedi le a gt az update-et. próbáljam angollal?

leszedtem super stardust kieget, huhú, mi lesz itt még csütörtökön!

van Egy elagó PS3 Dual Shock 3 (rezgõs)fehér vezeték nélküli új joy-om
[email protected]
állítólag flash az új super stardust hd kieg is.

hétvégén toltuk haverral ezerrel, coop kicsit káosz, de meg lehet csinálni, 3. bolygóig jutottunk

<#eljen>

Többször indítsd a frissítést, asszem negyedik próbálkozásra befejezte nálam.

Köszi. Áttettem pendrive-ról memó stickre és úgy már tudtam installálni.

- gt5p nem akar frissíteni, egy darabig elmegy aztán azt mondja h vége
- új ingyen számok guitar hero 3-hoz nagyon jók!!
- lair -> kicsit rezeg, finomabb az invert analóg karos irányítás, de elvesztek a mentéseim a frissítés után (246 mb)

-> gt5 meg isten

NEXUS6
A dolog érdekes és én is találkoztam vale. Sajna a windóz/dos alapból nem tesz különbségget a kis és nagybetûk között. De pl a könyvtárak neveit a dos alapból nagy betûkkel jeleníti meg.
A Linux esetében már más a helyzet, ott jelentõsége van a kis és nagybetûknek. Szal én erre tippelek a könyvtár kisbetûs névvel lett létrehozva, amit a windóz nagybetûsként jelez ki, de valahogy a PS3 meg nem annak ismeri fel.

Újra létre kell hozni a könyvtárakat.

Aztán ugye bemenni a theme beállításokhoz és install és akkor már látnia kell.

Amúgy tegnap, hazamenetel után bezuhantam az ágyba, és csak éjfél után ébredtem. De a GOW-t még kipróbáltam és nagyon szép volt!😉))
Tényleg mintha nem is PS2 játék lenne.
Az egészrõl a GODS címû jó régi oldalnézetes platform játék jutott eszembe, az nagy kedvencem volt!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

koszi a valaszokat! a cimet tudom en is, azt viszon, hogy mire kell menni azt nem. ott nem tolt le semmit amikor kikell valasztani az oprendszert.
Update-elt a GT5p is.

DanielT
Meglehet csinálni. Használd ki a szélárnyékokat, ne koccanj.

Most mer kuldte el2szer?
Hello! Kernek segitseget a flash player frissiteshez! Nemtom mire kell menni. Bocs hogy ilyen hulye vagyok! Meg meg egy keres. Tud valaki segiteni a GT5-ben? Nem birom megcsinalni a jogsit. Honda type R-el kell menni es csak 1 kor van ra. Lehetetlen a 16. helyrol azzal a geppel megcsinalni. Legyszi valaki adjon otletet hogy lehetne megnyerni, vagy egy elmentes is jo lenne! Elore is koszi!
jaszy
Ezt én észrevettem, nem azt mondtam hogy a 40 es szar. Sõtt az is nagyon jó!

Jobban kihasználhatták volna a vízszintes szélességet.

Engem az idegel, hogy egy patch sok-sok-sok perc alatt ér le. Ezen javítani kellene, most a GT5P frissít egy jó ideje. Nem gigákat fog leszedni és mégis sok ideig tart.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

DoNorBi
sziasztok,érdeklõdnék hogy milyen oprendszert ajánlotok a géphez,ja és csak linux tipusuakat lehet installálni?

Haverok, Buli, Fight Club!

Alien!
új store mennyire szép már.....és hál istennek gyors is.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Segítséget kérnék téma felrakáshoz. Pendrivrera csináltam egy PS3/THEME/XYZ.p3t mappaszerkezetet de nem megy, nem tudom feltenni. Hogy kell?

euro 2008 - ign - 8.0

amúgy pc-re meg 2 cd... 😄

ja és töltsetek új firmware-t, 2.30

most vettem újra elõ a resistance-t: néhány apró bug-tól és néhol kicsit csúnyább grafikától eltekintve kiváló játék!!

élsimítás, élvezetes és hosszú single, kiváló multi, terepformálás egy bizonyos fokig... tanítani kellene.

ha már resi: 60 fõs multit most tesztelik + a 8 fõs coop-ot

gyertek majd metal gear online.ozni, szeretném ha fülessel tolnánk

Néha elõjön, ezzel is éreztetve, hogy a 60 gigás gépek a valamik.
Ez még nem is baj, csak vannak, akik el is hiszik...

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

DanielT
Akkor nézd meg Exprorerben, ha úgy sem jön be akkor nálad van valami gáz.
Hát ez nem akar összejönni. 😞(

\" örökké nem eshet.... \"

DanielT
Igen, mennie kell. Indítsd újra a gépet a flash frissítés után, hátha.
Frissítettem de így sem hajlandó bejönni. FF alatt próbálom. Van akinek megy FF alatt eme oldal??

szedjük is, de amúgy is faja game

Banyapapa
Skacok.
Store-röl lehet valahogy töltikezni (pc-röl)?
Speciel PSP-s okoság kellene,megjelent eza ape quest (én meg imadom mindet😄),és demo free,elérek egy pontra,leeht választani két fejezet közül,de ekkor jött ablak,töltsem le storeröl.
Na oks,de egyben jobb lenne 20 dolcsi a egész,csakháááááát Hungary listán nix.

Meg eza kártyás téma se tul boldogito,nem tervezik olyan microsoft pontrendszert náluk?

Kijött a Lairhez az analóg patch.

Ezt nem értem. 40GBoson miért szaggatna jobban bármi??? Hisz a hardware ugyanaz, a merevlemez sebessége ugyanaz akkor meg???

PlayStation3 ID: zSul

DanielT
Frissítsd a Flash playeredet.

Itt
Lehet hülye kérdés de rajtam kívül másnak mûködik a "jatekaim.hu" link? Mármint olyan értelemben, hogy azon kívül, hogy bejön az oldal semmit sem tudok vele kezdeni. Egyedül lennék eme problémáv??

Jah!! Pl. én meg balljuggler barátunk Fifa08 PS3 version überállat game. Ez már nem PC!

PlayStation3 ID: zSul

jaszy
Én is láttam már 1-2 átvezetõ videót szaggatni. 60Gb os on nem annyira de 40Gb os on jobban szaggat.

tarti19
Van valaki aki fifa 08-t veri ps3-n mert pc-s verzióhoz képest ez milliószor jobb 😄
Ráadásul áh😊
Nálam a fifa tökéletesen fut meg minden más stuff akadásmentesen pörög😄

predator0
MKV-bõl PS3 formátumra nekem GOTSent nevû program jött be leginkább. Elég gyors, mert a videóhoz nem nyúl hozzá, csak az audiót alakítja át megfelelõ formátumra, a 4 gigánál nagyobb fájlokat fel is darabolja, így a konzol winchesterérõl is lejátszható. Hátránya, hogy a feliratokat nem támogatja és hogy csak egy hangsáv lehet. A konvertálás elõtt érdemes a "felesleges" hangsávokat, feliratokat kiszedni az mkv fájlból.

Link a programhoz: GOTSent

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Hali mindenki, ismét feltenném kérdésemet amit már régebben is, de mégsem kaptam választ(remélem most talán igen). Nah szóval az lenne a kérdésem felétek, hogy nálatok nem szokott beszaggatni a játékok közötti átvezetõ videó? Arra gondolok hogy pl a Fifa mikor elkezdõdik a bejátszás szaggat majd meg akar halni, vagy a Nfs-nél is a videók szinte mind.... nem is azt mondanám hogy szaggat de feltûnõen akad. Mi lehet ennek az oka? Csak nálam van ilyen? A VÁLASZOTOKAt elõre is KÖSZÖNÖM<#vigyor3>

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun