PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Én nem sokat találtam meg 😄 nem vagyok nagy ereklyevadász 😄 volt, hogy amit láttam se mentem el érte xd GT5 amúgy megérkezett már hozzád? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
Ez az egy ereklye hiányzik amúgy a platinához 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Nem tudom, de én háromszor játszottam ki az Uncharted elsõ részét (kétszer normal, egyszer hard fokozaton), de nem igen volt hely, ahol sokáig tököltem volna. Emlékszem azért is vittem harmadikra hardon mert a normal nem volt már igazi kihívás. Ami húzós volt az a
SPOLIER!!!
templomszerû építmény, ahol a sorok között kellett elõre haladni. Nos a sorok között jöttek a shotis legények, fentrõl pedig sniperek osztották az áldást. Az kemény volt.
SPOILER VÉGE!!!
Kongy mester te megtaláltad az összes ereklyét? Basszus nekem 1db hiányzik. Az elsõ végigjátszás óta. Csak nem akar elõkerülni.

Bil Ur Sag
Idõvel belejössz! Bõven megszokható az irányítása. Onnantól pedig ha a kezedben tartod már a dolgokat, mint kés a vajon vágsz át az ellenséges haderõn.
Szvsz a legjobb fps ami valaha íródott. Olyannyira el tudja kapni az embert, hogy az félelmetes.
Persze ez is ízlések és pofonok.

Kongy
Én nem egyszer voltam kontrollertörés szélén.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Nemtom, ha valaki ÉN aztán béna vagyok kontrollerrel, de pl Killzone 3-ban semmi gondom nem volt, olyan vajsimán céloztam, hogy csak na, semmi frusztráló dolgot nem tapasztaltam. Lehet azért, mert elõtte pár nappal vittem végig az Uncharted 1-et, amiben szintén semmi aim assist nincs, akárcsak a Killzone-ban.

na de Uncharted 1-rõl.. nos, NAGYON buziskodik a játékossal. Nem vicc. Volt olyan, hogy random mögém dobott le a semmibõl egy shotgunost, és egybõl szétlõtt, nem is egyszer. Aztán a másik sztori: fent vagyok egy magaslaton. Lenn van 1 katona 1 hit kill lézeres fegyverrel (ne kérdezd miért one hit kill, de õk tudják) és amint leugrassz a semmibõl odateleportál MÉG KÉT DARAB ILYEN, lézerirányzékkal, és neked SEMMI fedezék nincs. Szval gerilla taktika kell, vagy melee, de ink gránát... Na de majd meglátod 😄 A hab a tortán a jetskis pálya 😄

The Protector
Nincs!Ez ilyen és nekem sem jött be a nehézkes irányítás,erre még megy egy lapáttal az is h kikúrt nehéz a játék(de ez nem probléma)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
+1

Szeptemberben pedig jön a következõ része, Legends alcímmel.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LeventeV
Rayman Origins. Nagyon jó szerintem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

n000rbi
??? Szokni kell, ha az ember kontrollerszûz, de hogy easy-n kellene játszani, az enyhe túlzás.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Jah ne is mond a demo-tól kibasztam a joy-t majdnem a gecibe az ablakon.

Ja és már elnézést ez a Killzone tudhatja magáénak a világon a legbuzibb irányítást, szép a játék, de piszok irritáló játszani vele, most átérzem ha egy pc gémer azt mondaná hogy szar controllerrel játszani fps-t, a Killzone cseppet sem segít -e megítélés megváltoztatásában, kipróbáltam pár fps-t, ez annyira lomha hogy ihaj...van erre valami orvosság?

Demokat néztem eddig csak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Sokszor fogsz meghalni. Sokan mondják, hogy easy-n érdemes nyomni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
De funkcionálisan vagy a játék?

Kongy
Majd meglátod 😄

DarkSector
ezt hogy érted? 😄

Kongy
Uhh ehhez aztán sok türelmet kívánok! 😄 Játszik majd az idegeiddel rendesen. 😄D

Ha már sidescroller, valaki tudna ajánlani? LBP 1-2 megvan szóval azt ne... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

3d-s az csak sidescroller... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

davidka003
Little big planet nem tudom megér-e 4 fontot. Nézegettem videókat. Végülis szoktam szeretni az ilyen 2D-s platformereket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Game-rõl ezelõtti pénteken, mot kell ideérnie a napokban.

DarkSector
Azt már nem emlékszem 7 napja kb.

érdekes Uncsi 1-et nem tudom installálni a gépre, ezt csak lemezrõl lehet játszani? 😄

davidka003
A zavist mikor rendelted? Nem túl gyorsan jött meg?

davidka003
Enyém is késett.
Jún. 7.-én adták fel és most ért ide.
Mérges is voltam, mert azt hittem már csütörtökön megjön.

DarkSector
Geca az enyim késik, te melyik nap rendelted? 😄

Viszont Zavvi-s megjött, 10 font volt.

davidka003
Ma jött game.co.uk-rõl Uncharted 2+3+Bad Company(xbox)
17 fontért postával. 😄
Szép karcmentesek.
Ráadásul mind a 3 elsõ kiadás.

LeventeV
Jól megpörgeti a ps3 ventijét a The Last of Us, de a játék nagyon ott van.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

AntiHero
Közben nálam is elfogyott és fizetni sem engedte amit leütöttem :\ Pedig kellene egy PS3

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

davidka003
Linkeld. De az egy dolog, hogy a kosárban van, csak majd ha le is vonják a pénzt, a feladásnál meg mondják majd, hogy rendelés törölve.

AntiHero
Nekem most jelezte, hogy van és kosaramba is van 😊

Vadnokedli
A szállítási díj szerintem egységes mindenhova ha már egyszer kikerül az adott országból. Ezért tök mindegy hova rendeled- FAQ-t olvasd el az oldalon ahonnan rendeled- abban benne van minden.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
Out of stock jelenleg a 100 fontos.
Egyébként meg nem is postáznak ilyen nagy cuccot úgy tudom. Olyan 1-2 kg a határ úgy rémlik.

AntiHero
Sziasztok a game.co.uk-ról érdemes Slim 320gb-is Playstation 3-at rendelni? Mert most van "olcsón" csak nem rendeltem innen és javaslatokat várok, megérkezik e stb.

Meg jobb ha németországba rendelem vagy rendeljem magyarországra? (németben lakom jelenleg)

fat PS3 és nemtudják mi ment benne tönkre, az is lehet hogy mûködik, csak nembírják kipróbálni mert nincs hdmi kábeljük, és ezt gondoltam én megvenni.

Vadnokedli
Milyen ps3 fat slim ? attól függ mi ment tönkre

és mondjuk egy nemmûködõ ps3-at mennyiért lehet eladni? egyáltalán el lehet adni?

Vadnokedli
Hát ha szétbontod a PS-t akkor lehetséges, csak utána még kell ügyeskedni forrasztgatni meg egyebek.

PS3 blu ray olvasóját rálehet valahogy kötni PC-re?

Moby
Azért itt most többrõl van szó, mint a nótihoz való mércével mérve is tisztességes iparos munka. Az az uncharted3 volt.
Ez valami más. Ez a következõ szint*. Nótiban, ÉS videojátékban egyaránt.

/* a kifejezés emocionális kontextusában

Adversus solem ne loquitor

arty
Tényleg hihetetlen, h ennyire nem tudnak hibázni.

Forza.

arty
Nálunk rendes a postás, de ha helyettesítés van, elszabadul a pokol 😞(((

Forza.

DarkSector
Ja akkor gut. 😄

TDC Geronimo
Már végignéztem azt a sorozatot :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Ami lesz a tv-ben a Revolution nevû sorozat az is ilyen túlélõs téma lesz, és a környezet is hasonló lerombolt város lesz... 😊

Bil Ur Sag
Teljes mértékben egyetértek.

Bil Ur Sag
Érdemes bizony. Fantasztikus hangulata van. Meg hát így lesz teljes a történet. Psn-en fent van a Killzone elsõ részének HD változata. Azzal is tehetsz egy próbát. Az idõ így is meglátszik rajta, de a hangulata a szokásos 😊

TDC Geronimo
Last of us-t toltam eddig 9 órát és 48%nál vagyok save file szerint. Leírhatatlan, hogy mennyire jó a játék, készen vagyok tõle. ND-nél minõségibb fejlesztõgárda nem igen van. Ebben a genben 4 ilyen játékot letenni az asztalra az emberfeletti.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

régebben volt egy jókis cikk azokról a külföldi oldalakról ahonnan érdemes játékokat vásárolni mert olcsó.

Csakhogy az oldal amelyiken a cikk volt és ide is be volt linkelve, megszûnt(?).
Valaki tudna adni pár ötletet hogy hogy lehetne minnél olcsóbban régebbi/új játékokat vásárolni,
Hazai oldalak is érdekelnek természetesen ahol van használt, olcsón, vagy új... 😄
Köszi

PS3 Slim 250 PC

FuRiONight
Akkor érdemes volna a 2. részével kezdeni elöször? Ha az is olyan jó, akkor érdekel az is 😊

[PC GAMING]

Bil Ur Sag
Szuper 😊 Játszd ki azért elõtte kampányt. Bõven megéri. Nagyon szuper Fps. A második rész All-time kedvenc Fps-em.
Nem vagyok egy grafika függõ ember. Az a fajta játékos vagyok, aki szimplán csak szereti a szépet. Nem kell, hogy feltétlenül gyönyörû is legyen. De! A Killzone 3 grafjánál mester, a mai napig is megállok sokszor egy egy helyen, és csak bámulok. Ütõs!
Na ha meglesz, jelezz majd!