89387
PlayStation3
  • SpeedXHUN
    Ez az autoclean nem resetel semmit? csak maxon nyomja ventit,és elvileg kimegy a por?
    eject gomb+ tápkábel visszadug ugye?
  • SpeedXHUN
    Persze,de ha bejelez,hogy forró akkor próbáld kiszívnia port:)
  • dave9004
    csináltam egy autocleant és elcsendesült :)
  • Vadnokedli
    Persze, főleg ha már elegendő port magába szívott
  • dave9004
    elképzelhető ebben a nagy melegben, hogy hangosabb lesz a ps3-am?
    320gb-s slim-em van. 3-4 órája megy idebent 33fok van. és hangosabb lett előbb
  • SpeedXHUN
    van 1-2 játékom,hátha valakit érdekel,érdeklődni pü-ben!

-Gran Turismo 5 Academy edition(kódok nélkül) 5.000Ft
    -Dirt 3 4.000Ft
    -Naruto Ultimate Ninja storm 3(kódokkal) 8.000Ft
    -Motorstorm 2.000Ft
  • arty
    (ha meglepetés lett volna, vszeg nekem is még jobban bejön - sajnos mire én toltam, már kissé túl volt hájpolva, így az elvárásaim is kissé túlzóak voltak, rossznak vagy kihagyandónak semmiképp nem mondanám, ha valaki egyébként szeret lövöldözni!)
  • The Protector
    Számomra az volt az év egyik meglepetése.Hangok,atmoszfére,sztori,döntések.Egy felnőtt történet.Nekem hatalmas fav.
  • Kongy
    +1

én jól elvoltam vele tavaly nyáron.
  • arty
    spec ops teljesen jó kis lövölde, egy végigtolást simán megér
  • Vadnokedli
    Spec ops ruppót nem ér, mint ahogy a mostwanted se. Mafia 2 jó- de rövid- Marha jó.
  • SpeedXHUN
    Augusztusi plusba lesz mafia 2,új nfs most wanted, spec ops the line,nagyon jó dolog szerintem,
    aztán gta 5 ig kihúzzuk:D
  • n000rbi
    Egyértelmű ;) A 400 days pedig már mintha jobban is nézne ki és nem akadozna annyit (csak kár, hogy elég rövid). Jöhet a Season 2.
  • Kongy
    Most asszem kerek 3000 Ft. Annyit a hülyének is megér mert kurvajó játék!
  • n000rbi
    'sszák meg :D
    Én háromezervalamennyiért vettem meg pár hónapja és nemrég még ezerötszázat is kicsengettem a 400 days-ért :P Hiába na, maximálisan hozzájárultam a második évad elkészültéhez :)
  • Kongy
    Walking Deas Season Pass féláron PS Store-on! Ebben benne van minden epizód ugye? Mert akkor 3k-ért ez ajándék.
  • LeventeV
    Rendben van a multi ezekkel a játékokkal. Én a Dirt 2/3-at játszom és nagyon jó. A net szerintem elég lesz, a monitor szintén. Jelenleg én is egy 22-es monitoron játszom és nem rossz, de a HDTV mindenképp nagyobb élményt nyújt.
  • Vadnokedli
    Ha baráttal akarsz GTA4-ezni lehetetlen szinte mert elvan b_szva. a Többi jó- nekem csak a Dirt2 nincs meg.
  • otto8914
    Sziasztok. Új ps3-at szeretnék venni. Igazából ami érdekel az a Grand turismo 5, dirt2 és 3, gta 4 tovább nem sorolom. A kérdés hogy ezekkel a játékokkal online milyen játszani? Semmi akadás, laggolás, kidobálás nincs? Mik a tapasztalatok? Csak mert szinte a multiért veszem meg, és ha ez nem túl jó, akkor meg sem veszem. Ez a net alkalmas e a multizásra: kábel net, ping 15ms, fel 5,78Mpbs, le 0,51Mpbs. Tehát egy 5 megás net. 22colos hdmi-s monitoron szeretnék játszani, ez megfelelő ha közel van a monitor? A választ előre is köszönöm. Üdv.
  • sublimaze
    Valaki hallott már olyanról, hogy mortal kombat-ba akadozik a hang? Nekem superslimen nem volt vele gond, de haveromnál sima slim-en azt mondja ez a probléma. A lemezzel nem lehet gond, mert az én játékom van nála. Ötlet?
  • Moby
    A véleményem egy mondat volt a gta-ról. Mégpedig, hogy gyűlölöm.
    A tények, hogy a rockstar játékok eddigi ps3 portjai szarok, már olyan játékokat is érintenek, amiket nagyon kedvelek. Mint pl. az RDR.
    Itt nem veleménykülönbözősgről van szó, csupán fanboyok unalomig ismert csapkodásáról.
  • arty
    Hogy a gta4 640p és szaggatós az nem vélemény.
  • tomi890125
    mind a ketten jó nagy trollok vagytok :DDDD megy a kakasviadal mert nem egyezik meg a véleményetek, tiszta szégyen :D
  • Moby
    Azt nem már nem mondom, hogy ne játszd a hülyét. Nem fog menni.
    Melyik része vol trollkodás? A fosfrém, vagy a fosfelbontás? Melyik nem igaz?
    Vagy azt gondoltad, ha már valaki rosszat mer írni a kedvencedről, rögtön nekiállsz személyeskedni?
    Te beszélsz itt trollkodásról?
    Hessinnen! Kkthxbye!
  • Renátó1985
    Te tényleg laza "vagyol" és nagyon szívesen máskor is.
  • Laza
    Köszi az ingyen angolórát, de mielőtt kiokosítasz valakit inkább nézz körül ;)
  • Laza
    Nem 'köll' játszani a trollt, 'mer' hater 'vagyol'!
  • Renátó1985
    bye-bye, ha már angolozunk...
  • Moby
    Ki azisten heszélt itt a játék minőségéről? Nem köll játszani a parasztot mer fanboj vagyol!
  • Laza
    A kiadott gameplay össze volt vagdosva dirib-darabokról .... nem vonnék le messzemenő következtetést a játék valós futásáról.

A The Last of Us is nagyon szépen fut, aztán bizonyos helyeken (leginkább a vízzel borított) meg szépen meg tud akadni ... persze ez mit sem von le a játék zsenialitásából (a nyomorul automata HINT már inkább, azonnal kapcsoljátok ki a menüben :) ).

Szóval nincsenek kétségeim, hogy lesznek frame gondok a GTA5-el, de ez kit érdekel egy ezer éves vason? Senkit.
    Úgyis PC-n és/vagy nextgenen (ha ne adj kiadják) lesznek a legjobbak. Addig meg bőven megteszi ez a verzió is, mivel nem lesz más :) és ha ott is megjelentek akkor megvesszük arra is :)
  • Laza
    Még ha ilyen is lesz akkor is a jobb játékok között vannak a GTA-k, felesleges trollkodni.
    Neked nem jönnek be, köszönjük az információt, tudomásul vettük, byby.
  • eightmiles
    HDMI-t még nem cseréltem, de nagyjából már csak az maradt

Egyáltalán nem rinyálni akartam, kipróbáltam a GTA4-et 576p-ben, játszható, szóval semmi baja, ezen kívül pedig csak a GTA5-öt fogom tolni, igazából csak az idegesít, hogy eddig minden rendben volt, most pedig nem tudok rájönni, mi lehet a gond.

Ezen kívül az XMB kegyetlen ronda nagyobb TV-n, de hát ez legyen a legnagyobb bajom
  • Moby
    Nekem tonképp mindegy. Egyelőre azonban ez a meccs úgy áll, hogy az összes eddigi kiadott rockstar játék ps3 verzája retek volt. Namost ez áll szemben az ígéretekkel. Ezek alapján ên minimum megvárnám az első teszteket.
  • Kongy
    Kar h a kiadott gameplay vid is ps3on futott es emlekeim szerint nem szaggatott....
  • Anubys
    Feltöltőkártya pont olyan tokban van, mint a játék tokja. Ha te nem szoktál venni, kérdezz körbe pár havert...
  • Vadnokedli
    Visszarakod amiből kivetted, ez az opció nem játszik? :D | amúgy én nem láttam
  • Szabi84
    playstation tokot lehet valahol venni? a lemeznek
  • Moby
    Akkor mostmár lehet, hogy lesz a 640-en élsimitás is, és többet lesz 20 felett a frémszám mint alatta.
    Szuper!
  • Moby
    "fosfrémmel"

Ha nem gyűlölném a gta-k minden pillanatát, a ps3 lenne a legutolsó platform, ahol egyáltalán megpiszkálnám a gta ötöt.
  • tomi890125
    De most jobban odafigyeltek az optimalizálásra mint ahogyan azt a Rockstar is elmondta...