89387
PlayStation3
-
#85331 Ez az autoclean nem resetel semmit? csak maxon nyomja ventit,és elvileg kimegy a por?
eject gomb+ tápkábel visszadug ugye? -
#85330 Persze,de ha bejelez,hogy forró akkor próbáld kiszívnia port:) -
#85329 csináltam egy autocleant és elcsendesült :) -
#85328 Persze, főleg ha már elegendő port magába szívott -
#85327 elképzelhető ebben a nagy melegben, hogy hangosabb lesz a ps3-am?
320gb-s slim-em van. 3-4 órája megy idebent 33fok van. és hangosabb lett előbb -
#85326 van 1-2 játékom,hátha valakit érdekel,érdeklődni pü-ben!
-Gran Turismo 5 Academy edition(kódok nélkül) 5.000Ft
-Dirt 3 4.000Ft
-Naruto Ultimate Ninja storm 3(kódokkal) 8.000Ft
-Motorstorm 2.000Ft -
#85325 (ha meglepetés lett volna, vszeg nekem is még jobban bejön - sajnos mire én toltam, már kissé túl volt hájpolva, így az elvárásaim is kissé túlzóak voltak, rossznak vagy kihagyandónak semmiképp nem mondanám, ha valaki egyébként szeret lövöldözni!) -
#85324 Számomra az volt az év egyik meglepetése.Hangok,atmoszfére,sztori,döntések.Egy felnőtt történet.Nekem hatalmas fav. -
#85323 +1
én jól elvoltam vele tavaly nyáron. -
#85322 spec ops teljesen jó kis lövölde, egy végigtolást simán megér -
#85321 Spec ops ruppót nem ér, mint ahogy a mostwanted se. Mafia 2 jó- de rövid- Marha jó. -
#85320 Augusztusi plusba lesz mafia 2,új nfs most wanted, spec ops the line,nagyon jó dolog szerintem,
aztán gta 5 ig kihúzzuk:D -
#85319 Egyértelmű ;) A 400 days pedig már mintha jobban is nézne ki és nem akadozna annyit (csak kár, hogy elég rövid). Jöhet a Season 2. -
#85318 Most asszem kerek 3000 Ft. Annyit a hülyének is megér mert kurvajó játék! -
#85317 'sszák meg :D
Én háromezervalamennyiért vettem meg pár hónapja és nemrég még ezerötszázat is kicsengettem a 400 days-ért :P Hiába na, maximálisan hozzájárultam a második évad elkészültéhez :) -
#85316 Walking Deas Season Pass féláron PS Store-on! Ebben benne van minden epizód ugye? Mert akkor 3k-ért ez ajándék. -
#85315 Rendben van a multi ezekkel a játékokkal. Én a Dirt 2/3-at játszom és nagyon jó. A net szerintem elég lesz, a monitor szintén. Jelenleg én is egy 22-es monitoron játszom és nem rossz, de a HDTV mindenképp nagyobb élményt nyújt. -
#85314 Ha baráttal akarsz GTA4-ezni lehetetlen szinte mert elvan b_szva. a Többi jó- nekem csak a Dirt2 nincs meg. -
otto8914 #85313 Sziasztok. Új ps3-at szeretnék venni. Igazából ami érdekel az a Grand turismo 5, dirt2 és 3, gta 4 tovább nem sorolom. A kérdés hogy ezekkel a játékokkal online milyen játszani? Semmi akadás, laggolás, kidobálás nincs? Mik a tapasztalatok? Csak mert szinte a multiért veszem meg, és ha ez nem túl jó, akkor meg sem veszem. Ez a net alkalmas e a multizásra: kábel net, ping 15ms, fel 5,78Mpbs, le 0,51Mpbs. Tehát egy 5 megás net. 22colos hdmi-s monitoron szeretnék játszani, ez megfelelő ha közel van a monitor? A választ előre is köszönöm. Üdv. -
sublimaze #85312 Valaki hallott már olyanról, hogy mortal kombat-ba akadozik a hang? Nekem superslimen nem volt vele gond, de haveromnál sima slim-en azt mondja ez a probléma. A lemezzel nem lehet gond, mert az én játékom van nála. Ötlet? -
#85311 A véleményem egy mondat volt a gta-ról. Mégpedig, hogy gyűlölöm.
A tények, hogy a rockstar játékok eddigi ps3 portjai szarok, már olyan játékokat is érintenek, amiket nagyon kedvelek. Mint pl. az RDR.
Itt nem veleménykülönbözősgről van szó, csupán fanboyok unalomig ismert csapkodásáról. -
#85310 Hogy a gta4 640p és szaggatós az nem vélemény. -
#85309 mind a ketten jó nagy trollok vagytok :DDDD megy a kakasviadal mert nem egyezik meg a véleményetek, tiszta szégyen :D -
#85308 Azt nem már nem mondom, hogy ne játszd a hülyét. Nem fog menni.
Melyik része vol trollkodás? A fosfrém, vagy a fosfelbontás? Melyik nem igaz?
Vagy azt gondoltad, ha már valaki rosszat mer írni a kedvencedről, rögtön nekiállsz személyeskedni?
Te beszélsz itt trollkodásról?
Hessinnen! Kkthxbye! -
Renátó1985 #85307 Te tényleg laza "vagyol" és nagyon szívesen máskor is. -
#85306 Köszi az ingyen angolórát, de mielőtt kiokosítasz valakit inkább nézz körül ;) -
#85305 Nem 'köll' játszani a trollt, 'mer' hater 'vagyol'! -
Renátó1985 #85304 bye-bye, ha már angolozunk... -
#85303 Ki azisten heszélt itt a játék minőségéről? Nem köll játszani a parasztot mer fanboj vagyol! -
#85302 A kiadott gameplay össze volt vagdosva dirib-darabokról .... nem vonnék le messzemenő következtetést a játék valós futásáról.
A The Last of Us is nagyon szépen fut, aztán bizonyos helyeken (leginkább a vízzel borított) meg szépen meg tud akadni ... persze ez mit sem von le a játék zsenialitásából (a nyomorul automata HINT már inkább, azonnal kapcsoljátok ki a menüben :) ).
Szóval nincsenek kétségeim, hogy lesznek frame gondok a GTA5-el, de ez kit érdekel egy ezer éves vason? Senkit.
Úgyis PC-n és/vagy nextgenen (ha ne adj kiadják) lesznek a legjobbak. Addig meg bőven megteszi ez a verzió is, mivel nem lesz más :) és ha ott is megjelentek akkor megvesszük arra is :) -
#85301 Még ha ilyen is lesz akkor is a jobb játékok között vannak a GTA-k, felesleges trollkodni.
Neked nem jönnek be, köszönjük az információt, tudomásul vettük, byby. -
#85300 HDMI-t még nem cseréltem, de nagyjából már csak az maradt
Egyáltalán nem rinyálni akartam, kipróbáltam a GTA4-et 576p-ben, játszható, szóval semmi baja, ezen kívül pedig csak a GTA5-öt fogom tolni, igazából csak az idegesít, hogy eddig minden rendben volt, most pedig nem tudok rájönni, mi lehet a gond.
Ezen kívül az XMB kegyetlen ronda nagyobb TV-n, de hát ez legyen a legnagyobb bajom -
#85299 Nekem tonképp mindegy. Egyelőre azonban ez a meccs úgy áll, hogy az összes eddigi kiadott rockstar játék ps3 verzája retek volt. Namost ez áll szemben az ígéretekkel. Ezek alapján ên minimum megvárnám az első teszteket. -
#85298 Kar h a kiadott gameplay vid is ps3on futott es emlekeim szerint nem szaggatott.... -
#85297 Feltöltőkártya pont olyan tokban van, mint a játék tokja. Ha te nem szoktál venni, kérdezz körbe pár havert... -
#85296 Visszarakod amiből kivetted, ez az opció nem játszik? :D | amúgy én nem láttam -
#85295 playstation tokot lehet valahol venni? a lemeznek -
#85294 Akkor mostmár lehet, hogy lesz a 640-en élsimitás is, és többet lesz 20 felett a frémszám mint alatta.
Szuper! -
#85293 "fosfrémmel"
Ha nem gyűlölném a gta-k minden pillanatát, a ps3 lenne a legutolsó platform, ahol egyáltalán megpiszkálnám a gta ötöt. -
#85292 De most jobban odafigyeltek az optimalizálásra mint ahogyan azt a Rockstar is elmondta...