89387
PlayStation3
  • otto8914
    Valaki tudna segíteni? Eathernet cable connection error üzenet jelenik meg néha, vagy inkább gyakran. Bevan állítva a fix ip a dns-ek meg minden. Egy pár óráig jó, aztán nincs, van amikor ha kicserélem a kábelt akkor megjavul, van hogy nem. Amikor átraktam automata beállításra és volt egy olyan fül ahol kérte h dugjam be a kábelt, ott nem tudtam tovább menni, hiába húzom ki, dugom be. Van amikor meg jó. Mi lehet a gond? Volt egy leírás az alapján állítottam be az ipket, de az a gyanúm hogy nem az baj, hanem az h egyszerűen egy idő után nem érzékeli hogy be van dugva. Kábel net, motorola modem, meg egy tp link router. Légyszi valaki segítsen.
  • Szabi84
    én a legvégén akadtam el, a bossnál, bevallom csaltam:D
  • DarkSector
    Nem a látványról beszélek hanem hogy egy cérnaszál egybeolvad a háttérrel.
  • Tinman #85368
    UC és szar a pályadesign egy mondatba?

Megártott a nap? :-)

Egyszerű, látványos, adrenalifröccs a cucc, elakadni meg nem tudom, hogy lehet benne :-D
  • DarkSector
    Bekaphatod.
    Nemtehetek róla hogy szar a pályadizájn.
  • davidka003
    DarkSector még a COD-ban is elakadna. :D
  • DarkSector
    Van csak pont azt nem mutatta, eddig nem volt gond...csak itt nem láttam a 2 madzagot. :D
  • Tinman #85364
    De várgyá' látom youtube-on végigjátszások vannak ehhez a játékhoz!!!

• n000rbi
    Hogyne akadt volna el, hisz' nincs feltérképezve... ;)))
  • Anubys
    :)
  • Tinman #85361
    "Elakadtam most rendesen a Uncharted-ben"

Nyilván félreolvastam... miben akadtál el?
  • n000rbi
  • DarkSector
    Na megvan télleg 2 vékony kötél volt, de annyira vékony meg barna hogy szemből nézve észre sem vettem.
    Köcce. :D
  • n000rbi
    Az is lehet rosszul emlékszem, de nem lehet bonyolult, ha a walkthroughban meg se "említik" ;)
  • DarkSector
    oks megnézem mégegyszer, de nem értem, elsőre végigböngésztem mindent, egy kötél feltűnt volna...:S
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hmm, ha jól emlékszem itt az egyik katona egy kötélen ereszkedett le valahonnan, azt a kötelet keresd.
  • DarkSector
    Uh

Elakadtam most rendesen a Uncharted-ben, beértem egy helyre, totál semmit nem tudok csinálni, már mindenhol megprobáltam felugrani, vagy továbbmenni, de semmi.

Mondom fellépek youtube-ra, de a srác PONT azt a részt nem mutatja ahol elakadtam.

Ennek a videónak a végén vagyok, és a következő 44-es-ben nem mutatja hogy jut el oda arra a területre...mondom lol

• otto8914
    Beállítottam a ps3 at és a routert egy leírás szerint. Minden oké is volt, ment a nsf meg a gt5 is, de egyszer csak kiírta h "ethernet cable not connected". Újraindítottam a routert, gépet, de ugyan ezt írja. Mi lehet a baj?
  • The Protector
    Nem rossz.
  • DarkSector
  • Kongy
    God of War Ascension tulajoknak volt.
  • SpeedXHUN
    Értem,de kár:(
  • DarkSector
    Privát dem.-
  • SpeedXHUN
    Van demo?Eddig nem láttam,merre fele?
  • n000rbi
    Igen.
  • DarkSector
    The Last of Us -nál csak egy esős pálya van a demo-ban?
  • Bil Ur Sag
    Hazatérve a nyaralásból (bár inkább májgyilok túrából) így rögtön meg is hirdetek egy játékot, melyet igencsak méltányos áron lehet tőlem elkapkodni.
    Nos ez a játék, a Dead Island - Riptide (promo!!)
    Ha valakit érdekel keressen privátban.
  • starweb88
    sziasztok!

Segítséged szeretnék kérni, hogy hol és milyen "verzió" számú ps3-t érdemes venni. Előre is köszi.
  • Zoru
    Hy all. Tudna e valaki valamilyen oldalt ahol összesítve vannak az eddig megjelent magyar nyelvü ps3 játékok? Sejtem hogy nem sok van de nem akarok feleslegesen szenvedni az angolommal ha már megjelent magyarul az adott játék.
  • DarkSector
    Jah sejtettem hogy nem fog menni, mindegy ha támogat 4 btüt az már jo. :D
  • arty
    DVI bemenet nem feltétlenül tud HDCP-t ! ha tud, akkor 1:1 "ugyanaz", mint a hdmi - ha nem HDCP-s, akkor nem lesz képe a ps3-nak

olyan monitort vegyél, amire a pécéd és a konzolod is rá tudod dugni, egyszerre, digitálisan (pl 1 HDMI, 1 DVI bemenetes)
  • davidka003
    HDCP
    Gyakorlatilag 1 betűt azért sikerült eltalálni. :D
  • DarkSector
    Eleve a monitoron szar képet kapsz legszebb a tv-n.

"Pl olvastam hogy nem kapcsol be a monitor, nem érzékeli hogy a ps3 rávan kötve, ilyenek."
    Igen ilyen gondok is lehetnek. HTPC-t kell támogatnia a monitornak, (remélem jól írtam le a rövidítést.)
  • otto8914
    Ps3 ra hoz ha egy olyan monitort veszek aminek nincs HDMI, csak dvi csatlakozója, akkor is ugyan olyan szép lesz a kép mintha HDMI lenne? Valami probléma van e ezzel a módszerrel? Pl olvastam hogy nem kapcsol be a monitor, nem érzékeli hogy a ps3 rávan kötve, ilyenek.
  • Vadnokedli
    egymás után lefuttatom 20 szor.
  • arty
    Moby dobta be a linket

ne csináljátok ezt a tisztítást, ez csak fan teszt, plusz minden maxon megy és leéghet tőle a cpu/gpu is!
  • Vadnokedli
    Nekem 2 év távlatból nem ad ki semmit a PS3- :D lehet bele égett már a por. :D
  • Szabi84
    nem is tudtam hogy ilyen is van rajta
  • SpeedXHUN
    Megcsináltam,köszi fasza lett:)
  • dave9004
    jah ezt csináltam. jött is belőle ki por szemmel láthatóan.
    megmaradt minden ami maradt. annyit csináltam még, hogy mikor kész lett utána is ki-be dugtam és azóta csendes.