PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
miféle motivációból lõném azokat, akik oldalán már két részt végigharcoltam a gonosz ellen? 😊
Forza.
Már korábban írtam róla, hogy mennyi olyan dolog van, ami nagyon tetszett.
Most csak pár észrevétel, amelyek közül az elsõt az UBISoftos (AC3) és Square Enixes (TR) kollégáknak is ajánlanám a figyelmébe!
Lehet úgy is élvezetes harcokkal akciójátékot készíteni, hogy NEM kell 163x különbözõ gombkombinációkat megnyomni, csak, hogy különleges harcot lássunk (mindkét cég figyelmébe ajánlom ezt, amikor eljövendõ játékaikban karakterünk pl. farkasokkal harcol!).
Szóval, zseniális. A vége sem egy sablon, de a történet végig otthagyhatatlan. 1001 féle harcot nyom le játék közben az ember, de NEM éreztem egy pillanatra sem, hogy beleuntam volna a dologba, vagy unalomba fulladt volna a játék, mint jópár hasonló játék esetében. Voltak harcok, amelyeket utáltam, nehéznek tûntek, de nagy gond nem volt velük.
Aranyos volt, hogy az ember pár ponton csak szedte magához a cuccot és a fegyvereket, és már dörzsölte a kezét, hogy hamarosan mekkora harc lesz, erre nem is volt semmi. 😊 Bár, késõbb jól jött minden töltény.
Volt pár rész, ahol tényleg mondtam magamnak, hogy ez azért durva, nem kellett volna, vagy nem így, de mivel az egész ottani világ durva, kb. belefért.
Ahogy korábban is írtam, tényleg együtt érzett az ember a szereplõkkel. Még a gonoszokkal is. Valahogy, õket is meg lehetett érteni. Az egész úgy kezdõdhetett, hogy két csendes ember közül az élelem miatt egy pisztolyt rántott. Utána nem volt megállás ...
Joel és Ellie benevezhetne minden idõk legjobb párosa díjra is. A kedvenc szereplõm Bill volt. 😊
Ritka nagy élmény volt. Érdemes volt elõrendelni is. Majdnem 24 óra alatt nyomtam végig, minden lyukba benéztem, összeszedtem amit találtam, mégse maxoltam ki minden cuccost, tehát lehet még ezt fokozni. Nem lett meg az összes comic book sem, de ez van. Késõbb elõ fogom én ezt még venni! 😄
Nálam a játék benne van a "minden idõk legjobb videojátékai" között.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Xbox One-nal kapcsolatban azt olvastam, hogy regio locked lesz. Vagyis elsõ körben még nem is lesz itthon, de ha meg is jelenik akkor ezt a kis okoskodást nem is lehetne vele megcsinálni, mint most a PS3-mal, ugye?
Tudtok olyan oldalt mondani, lehetõleg Budapesti, ahol nagy üzemben megy a PS3 használt játékok adás-vétele?
Azon gondolkozom, hogy vételezek majd egy PS4-et. Tudnátok segíteni pár kérdés megválaszolásában a mostani generációval kapcsolatban?
Ahogy utána néztem, lehet amerikai accountot regisztrálni. Ha nekem amerikai accountom van, a haveromnak pedig mondjuk német, de mindketten Magyarországon lakunk, tudunk együtt játszani?
Ha az amerikai accountomhoz szerzek virtuális pénzt, dollár alapút, akkor abból az amerikai storebol tudok vásárolni, itthon Magyarországrol? Ugye ez azért érdekes, mert olcsóbb az amerikai játék a hazainál.
Köszönöm elõre is, ha valaki válaszol!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gloria Helghast!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Fantasztikus állapotban van. Le a kalappal.
Azt hiszem, meg is lesz erre a hétre a játékom. 😊
Na pl erre jó egy demo. 😄
Nekem az is irritáló volt hogy a 2.részben ki kell bújni a fedezék mögül hogy tudj zoomolni ami megint hülye gombra osztották...hálisten a 3. részeben ezt megoldották már.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Amik még vannak a következõk. Talán érdekelhet valami.
- MLB The Show 12 teljesen új. A fólia hiányzik róla.
- Heavenly Sword. Szép állapot.
- Ratchet and Clank - Quest For Booty. Szép állapot.
- Motorstorm. Szintén.
Az MLB kivételével minden 1500 + posta.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
tudom, hogy más a doboz, más a lemez, de úgy alapjáraton mi a különbség? launch partykon dobálják a közönségbe? vagy utcán osztogatják?
Eladás oka: 3van belõle.
Állítólag júliusban Battlefield 3 és Payday, míg augusztusban az új DMC és a Spec Ops The Line jön PS3-ra.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amint megjött jelzek is vissza neked. 😊