PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Örülök neki 😄 Jó játékot! 😊 Én csak kipróbáltam, egyszer volt a gépemben, és valóban jó játék, de én nem vagyok nagy autóverseny fan.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bil Ur Sag
Hozzá teszem, ez szigorúan csak a saját véleményem. Természetesen lehet, hogy nem így van. De szerintem a játékok lényege, az is, fõleg ahol nincsenek konkretizálva a dolgok, hogy az ember képzelõerejére bízza a dolgokat. A spoliert nem raktam ki, mert szerintem semmi olyan dolgot nem írtam le, amely bárkinek is elárulna bármirõl is valamit.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Én simán eltudnék képzelni akár egy különálló küldetéslemez erejéig egy Helghast kampányt. Fõleg, hogy azért a három végére kiderült, hogy az ISA sem annyira szent mint amilyennek látszik. Illetve a Helghast sem feltétlenül a megátalkodott ördög. Jó példa erre Stahl és Orloc ezredes párharca a Helghast kötelékein belül. Ugye ismerjük a végkifejletet. Illetve Visari "látomásai" az "új világról". A Helghast nem szórakozásból lett militarista nemzet, hanem mert a folyamatos ISA nyomás ezt szükségessé tette. Õ megálmodott egy független, kõkemény munkából felépített önálló nemzetet. A Killzone üzenete tipikusan a napjainkban is tapasztalható folyamatok összességét ábrázolja, aminek a jelszava mindenki által már régrõl jól ismert. Az erõsebb kutya "barátkozik" 😊)

AnuluWork
Ja, két koncepció kép, ami az ingame galériából nagyon tetszett:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

arty
én nem akarnék a rosszakkal lenni

miféle motivációból lõném azokat, akik oldalán már két részt végigharcoltam a gonosz ellen? 😊

Forza.

AnuluWork
Nos, én is végigjátszottam a The Last of Us-t. 😊

Már korábban írtam róla, hogy mennyi olyan dolog van, ami nagyon tetszett.

Most csak pár észrevétel, amelyek közül az elsõt az UBISoftos (AC3) és Square Enixes (TR) kollégáknak is ajánlanám a figyelmébe!

Lehet úgy is élvezetes harcokkal akciójátékot készíteni, hogy NEM kell 163x különbözõ gombkombinációkat megnyomni, csak, hogy különleges harcot lássunk (mindkét cég figyelmébe ajánlom ezt, amikor eljövendõ játékaikban karakterünk pl. farkasokkal harcol!).

Szóval, zseniális. A vége sem egy sablon, de a történet végig otthagyhatatlan. 1001 féle harcot nyom le játék közben az ember, de NEM éreztem egy pillanatra sem, hogy beleuntam volna a dologba, vagy unalomba fulladt volna a játék, mint jópár hasonló játék esetében. Voltak harcok, amelyeket utáltam, nehéznek tûntek, de nagy gond nem volt velük.
Aranyos volt, hogy az ember pár ponton csak szedte magához a cuccot és a fegyvereket, és már dörzsölte a kezét, hogy hamarosan mekkora harc lesz, erre nem is volt semmi. 😊 Bár, késõbb jól jött minden töltény.
Volt pár rész, ahol tényleg mondtam magamnak, hogy ez azért durva, nem kellett volna, vagy nem így, de mivel az egész ottani világ durva, kb. belefért.
Ahogy korábban is írtam, tényleg együtt érzett az ember a szereplõkkel. Még a gonoszokkal is. Valahogy, õket is meg lehetett érteni. Az egész úgy kezdõdhetett, hogy két csendes ember közül az élelem miatt egy pisztolyt rántott. Utána nem volt megállás ...
Joel és Ellie benevezhetne minden idõk legjobb párosa díjra is. A kedvenc szereplõm Bill volt. 😊

Ritka nagy élmény volt. Érdemes volt elõrendelni is. Majdnem 24 óra alatt nyomtam végig, minden lyukba benéztem, összeszedtem amit találtam, mégse maxoltam ki minden cuccost, tehát lehet még ezt fokozni. Nem lett meg az összes comic book sem, de ez van. Késõbb elõ fogom én ezt még venni! 😄

Nálam a játék benne van a "minden idõk legjobb videojátékai" között.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Arnoux
Hát ez marha jó! Köszönöm!

Xbox One-nal kapcsolatban azt olvastam, hogy regio locked lesz. Vagyis elsõ körben még nem is lesz itthon, de ha meg is jelenik akkor ezt a kis okoskodást nem is lehetne vele megcsinálni, mint most a PS3-mal, ugye?

Tudtok olyan oldalt mondani, lehetõleg Budapesti, ahol nagy üzemben megy a PS3 használt játékok adás-vétele?

TDC Geronimo
Igen és igen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Arnoux
Sziasztok!

Azon gondolkozom, hogy vételezek majd egy PS4-et. Tudnátok segíteni pár kérdés megválaszolásában a mostani generációval kapcsolatban?

Ahogy utána néztem, lehet amerikai accountot regisztrálni. Ha nekem amerikai accountom van, a haveromnak pedig mondjuk német, de mindketten Magyarországon lakunk, tudunk együtt játszani?
Ha az amerikai accountomhoz szerzek virtuális pénzt, dollár alapút, akkor abból az amerikai storebol tudok vásárolni, itthon Magyarországrol? Ugye ez azért érdekes, mert olcsóbb az amerikai játék a hazainál.

Köszönöm elõre is, ha valaki válaszol!

Bil Ur Sag
bizony.

DarkSector
Aha, de a legtöbb megéri 0day is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Így van. Viszont a legtöbb exkluzív címem vagy elsõ napos, vagy elsõ egy-két hónapos vétel volt. Uncharted 2-3, Yakuza 3-4, Killzone 2-3, Mlb The Show 12, Heavy Rain. Persze van amit én is használtan szereztem be, jóval olcsóbban a bolti árnál. Sõt. Sok ilyen van.

Bil Ur Sag
Mivel ma már többször is elõkerült a Killzone neve, én azért titkon reménykedek benne, hogy a jövõben egy-egy küldetés, sõt akár egy egész teljes játék erejéig játszhatok a Helghastok oldalán is. Rengeteg lehetõség akad benne. A történetvezetésnek is jót tenne. Fõleg mert rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt még bennem az elsõ három rész után. Ami persze sosem baj, hiszen lehetõséget biztosít a folytatásoknak. Remélem a Shadow Fall sok mindenre megadja a választ.
Gloria Helghast!!!

DarkSector
Amúgy piszokjó árban vannak a konzolos játékok, fõleg az exclusive-okért vicces a 3-4k....nemhogy egy sima játékért, persze azért ha lehet spórol az ember. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Mivel abból is kettõ van itthon, így megtudok éppen szabadulni az egyiktõl. 3000 + 500 posta ellenében. Szép állapotban van. Elsõ kiadás.

SpeedXHUN
Vkinek nincs eladó killzone 3 ? Adok érte 3 ezret.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Bil Ur Sag
Kongy mester a kezemben tartom a játékot!
Fantasztikus állapotban van. Le a kalappal.
Azt hiszem, meg is lesz erre a hétre a játékom. 😊

DarkSector
Az fasza. 😄

Na pl erre jó egy demo. 😄

Nekem az is irritáló volt hogy a 2.részben ki kell bújni a fedezék mögül hogy tudj zoomolni ami megint hülye gombra osztották...hálisten a 3. részeben ezt megoldották már.

Anubys
Nem csak szerinted, ha press promo, akkor az a vêgleges játék a sajtónak. Teszterek úgy tudom nem kapnak, azok valami butított devkiten tesztelnek.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

<#eljen>

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Bil Ur Sag
Mindenképpen szólok.

Igen valóban jó ár, közben észre vettem, hogy ott az ára csak én voltam vak. Megvárom mi lesz a killzone-al és akkor szólok , ha kell . Ha addigra le nem csúszok róla.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Bil Ur Sag
3000 + posta. Szerintem korrekt ár érte. Az "olcsóbb" helyeken is külön-külön mennek ennyiért. Igény szerint képet is tudok készíteni róluk.

Bocs közben már látom 😊

Ratchet es a Mennyei kard mibe lenne együtt?

Bil Ur Sag
Egyenlõre elkeltek kongy mester. De szokott belõle lenni még. Ha lesz szólok.
Amik még vannak a következõk. Talán érdekelhet valami.
- MLB The Show 12 teljesen új. A fólia hiányzik róla.
- Heavenly Sword. Szép állapot.
- Ratchet and Clank - Quest For Booty. Szép állapot.
- Motorstorm. Szintén.

Az MLB kivételével minden 1500 + posta.

köszi
Kongy
Újságírók, tesztelõk kapják szerintem ezeket a példányokat. Annyi a kül. a normál játékokhoz képest, hogy ezekben még lehetnek olyan bugok, amik a normálban nem, meg persze amit te is leírtál.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy mit jelent az hogy egy játék promós?
tudom, hogy más a doboz, más a lemez, de úgy alapjáraton mi a különbség? launch partykon dobálják a közönségbe? vagy utcán osztogatják?
Kongy
inkább megveszem tõled egy ezressel olcsóbban 😄

Kongy
csakis 😄

arty
😄

Forza.

Moby
Ráteszek egy ezrest, és viheted tõlem is 😄D

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Engem is érdekelne 😄

Yoda001

😊

http://9gag.com/gag/5135249

Moby
Dobtam egy privit.

Bil Ur Sag
1500 + posta! Ha kell képet is csinálok róla.

Moby
Ha mondasz egy megfelelõ árat, lehet hogy érdekel 😊

Bil Ur Sag
Apropó. Killzone 2 kiváló állapotban eladó.
Eladás oka: 3van belõle.

Kongy
Jólvan 😄 Jó szórakozást hozzá! 😊

Bil Ur Sag
Megjött a játék kongy koma 😊 Délután meló után be is ugrok érte a postára.

LeventeV
Úgy tudom, hogy a Saints Row az amerikai store-on lesz ingyenes. Európában nem.

Állítólag júliusban Battlefield 3 és Payday, míg augusztusban az új DMC és a Spec Ops The Line jön PS3-ra.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ma jön a Saints row 3 psn+-ra ingyen ?

Moby
The Cave

davidka003
Trine 1-2

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
nem, ez tényleg ennyire lomha 😊

Forza.

arty
limbo

Forza.

Bil Ur Sag
Hát...nekem is felemás tapasztalataim vannak a postát illetõen.
Amint megjött jelzek is vissza neked. 😊

Kongy
Igen azt adtad meg. Nem cink csak azt szerettem volna tudni, hogy megérkezett-e épségben.. mert ismerem én a magyar postát, mint a rossz pénzt 😄

Bil Ur Sag
Nem tudom. Holnap kiderül. Tegnap este fõnököm bejelentette, hogy nem melózunk. Reggel, ha megyek gondolom már ott fog várni a postai értesítõ. Azt hiszem, a cég címét adtam meg neked.