PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FuRiONight
Igen, sajnos egy kis hiba csúszott a dologba, de ha minden igaz kedden már itt lesz nálam. ÉS ha minden igaz egy BT fülessel együtt 😊

[PC GAMING]

Bil Ur Sag
nincs mit 😊

Apropó a múltkor írtad a Killzone 3 multit! Támogatom. Bár a most következõ hetem eléggé húzós, de utána már ráérek.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Vadnokedli
Sima elsõbbségi levél délben feladva, másnapra kellett volna.. 3 nap alatt ért ide 100km rõl. <#wave>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
Nagyon szerencsétlennek kell lennie ahhoz, hogy ez megtörténjen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
És ha a postás szerint bedobta a postaládába?

Forza.

davidka003
Ajánlott levél eltûnik akkor a feladási díj 15-szeresét fizetik vissza.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
És mi van akkor - láttad totti esetét! - ha elveszik a csomag?
Megértem, ha valaki nem postáz: pl ha megégette magát párszor... a magyar posta legendásan inkorrekt, tetü banda.

Forza.

FuRiONight
Én is délután 4kor adtam fel csomagot, elsõbbségivel, ajánlottam, és másnap délelõtt már ott volt, sértetlenül.

Az egyik fontos dolog a jó csomagolás, a másik pedig a jó feladás.

[PC GAMING]

davidka003
Sima elsõbbségi levél délután 5-kor feladva már ott volt a vevõnél másnap délre.

Kongy
Nem postáz, mert fél, hogy elvész a csomag, vagy megsérül ilyesmi, amire azért van példa.. 😄 Az meg a másik, hogy egy örökkévalóság mire megérkezik 😄 Nekem egyszer feladtak 1 ajánlott levelet a múltkor hétfõn, és pénteken érkezett meg.. Az sebesség esküszöm, pedig semmi nem volt benne csak 1 db DVD lemez...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

FuRiONight
Mert lusta, és sz@rik rá!

Én is nagyon utalám az ilyet, de hát nincs mit tenni! 😞

[PC GAMING]

davidka003
Na a kedvencem az a balfasz eladó aki nem postáz.
Ha elõre utalnám neki a pénzt akkor mi a fenéért nem képes elslattyogni a postára?

FuRiONight
Más: Lehetséges az, h jelenlegi master accountotról átrakni egy másik accountra a haverom psn+ elõfizetését?

[PC GAMING]

FuRiONight
Jónéhány ilyen van, csak a nagy része nem postáz, vagy a másik, h alig olcsóbban árulják mint a boltban.

[PC GAMING]

kirol
Hát de még most jelent meg.
Biztos van aki sportot úgy belõle és elsõ napon végig játsza és eladja, de remélem kevés ilyen van már csak az emberiség miatt is. 😊

FuRiONight
Igen, de az promós. Meg ki tudja, h milyen. Inkább forumtagokról vennék, megbizhatóbbak mint egy vadidegen 😊

[PC GAMING]

DarkSector
Jatekaim.hu-ra feltettek 1 hirdetést, 7500FT.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FuRiONight
Aki esetleg kijátszotta a single playert a The Lst of Us-nak és multi nem érdekli és eladná a játékot az dobjon egy privit 😊

Köszönöm mindenkinek aki visszajelölt psn-en! 😊

[PC GAMING]

AnuluWork
Azom nincs, de sajna PS3on csak kevés játéknál lehet. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kongy
PS vitán is lehet screenshotot készíteni bárhol, 2 gomb megnyomásával.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

AnuluWork
Amúgy azt nem értem, hogy ha a a ND két legutolsó játékában, az Uncharted 2-3-ban volt beépített screenshot opció, itt miért nincs?

AnuluWork
Ritka, amikor a hosszú várakozás után egy játék valós, végleges formájában is beváltja a reményeinket. Most ez történt.

Amit nagyon bánok, hogy screenshotokat nem tudok lementeni. Nem is értem, hogy ez a funkció alapból hogyan maradhatott ki a PS3ból!?

TLOU befejezve nincs mit mondani ez biza mestermû.Naughty Dog most olyan magasra tette a mércèt ezt nehéz lesz megugrani!!Katarzisok tömkelege az egész játék , volt majdnem ahol meg is könnyeztem.Nem tudom ezt , hogy fõzték a konyhában , de ilyen szinten emberközelinek még nem éreztem egyik játék szereplõit sem.Mire befejezed már Ellie és Joel kis túlzással olyan mint egy csalàdtag😊

Kongy
Nem rossz játék, de félbehagytam egyelõre, mert annyira nem kötött le.

arty
Megfogom, majd. Egy demo ezt elõrébb hozhatná!

Forza.

TDC Geronimo
Meg kell venni teljeset. Szerintem ember nincs a földön akinek ez ne tetszene 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
Nekem annál drágább a szabadidõm, ugyhogy szvsz nem 😄

(megvolt, 1-2 órát bírtam)

Forza.

arty
kapjákbe 😞

Forza.

DarkSector
Mármint mi újat mutatott? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Aztán lehet, hogy a legkönnyebben nyomta végig, de szerintem nem ez számít. Mondjuk akkor ezen azt hiszem össze is vitáztunk. Rühellem, ha valaki kapásból az "easy" fokozat után nyúl. Bár szerinte jobb élvezni a játékot (ez volt õ), mint Istenfa...ázni, meg pics..zni egyfolytában. (voltam én).

Bil Ur Sag
Az "easy" alatt, az annak megfelelõ nevesített fokozatot értem.

Bil Ur Sag
Jaja. Emlékszem anno vagy a második vagy a harmadik résszel játszhattam, amikor a párom (az akkori), leült mellém és nézte mit csinálok. Majd amikor abba hagytam megkérdezte, hogy elkezdhetné-e, mert neki is nagyon tetszik. Életében kb. akkor fogott másodszor kontrollert (az elsõ a motorstorm volt). és végignyomta. 😊) Igaz a fõellenségeknél levette easy-re, de kijátszotta.
Pedig ha volt valaki akit igencsak ritkán fogtak meg játékok, hát õ az volt.

Kongy
Igen, 2 vége, 3 eleje 😄

Bil Ur Sag
Ez pedig a kettõ legvégén van, amikor a Titánok megrohamozzák az Olümposzt, és Kratos Gaia "hátáról" kiált. 😊 jól van akkor. Azt hiszem "összegyûltünk" 😄

Kongy
Zeus, your son has returned, I bring the destruction of Olympus!! 😄

Kongy
Hát azok is félelmetesen jók! Fõleg a Ghost of Sparta... az a játék még 4 db God of War után is tudott újat mutatni úgy, hogy handheld-re készült. PS3-on meg frenetikus. 1080p, 60 fps, és handheldhez képest isteni grafika.

Bil Ur Sag
- take these steps to Olimpus and place among the gods -
Athena szavai a mai napig a fülemben ülnek, az elsõ rész végérõl.
és lõn spártai harcosból a háború Istene 😊

DarkSector
😛<#eljen>

Látom PSP-s részek is elérhetõek PS3-ra ha ne lenne ilyen drága azt is bepótolnám.

Bil Ur Sag
Egyetértek! Az egy visz mindent. Fõleg a kihívás tekintetében. Anno nekem már a kettõben is (pedig nagy kedvencem) hiányoztak azok a platform részek mint az egyben, amikor Hades birodalmából kellett megszökni. És ez csak egy abból a sokból ami a játékban van. Szvsz a kettõ felhúzott grafikája (HD Collection) még most is bõben megállja a helyét. Helyenként most is gyönyörû.

Kongy
Jó hát én nagy God of War-os vagyok, a 3 a kedvenc játékom mind közül, bár most a Last of Us arra törekszik, hogy ez megváltozzon 😄

davidka003
Resistance 2, 3 font
Annyit röhögve megér.

DarkSector
Akkor a 4.rész demoját rosszul láttam nekem ott valamiért nem tûnt olyan szupernak.

Elsõ 2 részt kijátszottam PS2-re tövitõl-hegyire, azokat ismerem, rajongója is vagyok emiatt a sorozatnak. 😊
6k az sok érte. 😄

Kongy
Ez nem így van. A 4. részben szebb a kinézete, részletesebb a testén a textúrakupac, sokkal jobban látni, hogy testét hamu borítja, kiváltképp az átvezetõkben. Eszméletlen jól össze lett rakva, és csak egy picit van rókabõr szaga. Az elsõ 2 rész is kötelezõ, mert olyan élményt nyújtanak amit nem sok játék mostanában. Az 1.-ben talán kicsit több a kihívás, mint a többi részben, talán kicsit nehezebb, de érdemes vele kezdeni, és picit megszenvedni vele, mert bõven kárpótol. 6000 Ft-ért lehet asszem dobozosan kapni együtt a 2 részt, szerintem jó vétel.

DarkSector
God of War-ban nekem az tûnt fel mintha a 3. részben a karakter szebben nézne ki. Mármint a 4. részhez vinyonyítva.

Kongy
Ez a Last of Us kéremszépen egy valódi MEGVÁLTÁS a tucat TPS-ek, tucat játékok korában, ahol MINDEN klisékbõl építkezik. A Last of Us se mentes a klisékben de mégis, minden egyes eltöltött perc a játékkal ÉLVEZET. Az a másfél-két óra amit naponta játszok vele egy olyan élményt ad, ami egészen a nap végéig elkísér, majd másnap ismét kedvet ad, hogy nekiüljek. Szenzációsan jó lett, túltett az Uncharted-okon, sõt, az én szememben már-már a God of War 3-on is. Kötelezõ darab.

Bil Ur Sag
Az a játék egy mûvészet. Nem is mondom el, mennyire várom már Beyond Two Souls játékot <#hamm>

TDC Geronimo
Nem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Viszont az nem van ingyen. 😄

Laza
A Last of US demóját végül nem fogják elérhetõvé tenni mindenkinek?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bil Ur Sag
Ha készülne film belõle Alden Tate nyugodtan lehetne Michael Ironside <#eljen> (ha már a Scannerset is szóba hoztam).