!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psg5
hiába nem engedi leokézni!

F.K.T.

Koppernikusz
vezérlõpult / felügyeleti eszközök / számítógép kezelés
klikk lemezkezelésre

[ helikopter ]

apu
Szevasztok Megtudja valaki nekem mondani, hogy tudom megnézni az XP ben hogy melyik vinyóhoz melyik partició tartozik ?

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Én nem látok egyet sem nálad 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tomsteel
Visszaszívtam az elõzõ üzit, csak kicsit felbaxta az agyamat ez a bûntetõpont

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

[NST]Cifu
Ja!!! Na, amikor kéri a lemezt, akkor ad meg neki azt a könyvtárat, ahova ki lett tömörítve az ATi driver (pl. C:\ATi\WinXP).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tomsteel
oks köszönöm, én Sapphire párti vagyok, mert nekem az van, és bevált !

Tomsteel
HEHE Ez nagyon jó, bármit írok kapok 2 büntetõpontot, hihetetlen hogy szívják a levegõnket ezek a....szóval ezek az emberek!

Nem baj, ügyes vagy fiam, gratulálok, ehhez értesz !

Rafaelo
többivel nincs tapasztalatom volt club3d 9600 asom azzal nemvolt semmi bajom

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tomsteel
és melyik a legjobb?

Rafaelo
inno-t ne rosszak

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tomsteel
Sziasztok!

Szeretnék venni egy Radeon 9800pro-t, de nem tudom, hogy melyiket válasszam!
(Sapphire, Club 3D, inno 3D, stb...)

Ha valaki tud valamilyen teszt végeredményrõl ami ezeket vizsgálta, legyen szives írja le nekem!

Elõre is köszi !

psg5
lehet valamit be kell még állítani alapon hogy a szoftvereltávolító az eredeti illesztõprogramot ne szedje le?
Restartkor új hardver elemt észlel (videóvezérlõ) és ilyenkor kéri az eredeti lemezt...😞
Vagy nem az ati szoftvereltávolítóval kellene leszedni?
Amikor mindent úgy csináltam ahogy mondtad akkor is ez volt ezek szerint akkor az új drivert rátlelepítette a régire? de teljesen jó minden.
Nem lehet hogy nem is kell leszedni csak egyszerûen feltelepíteni és így frissíti magát??

F.K.T.

psg5
nem nem mehajtót telepítek.
de mikor az ati szoftvereltávolítóval leszed mindent akkor tényleg mindent leszed és kéri a videóvezérlõhöz kapott lemezt...😞

F.K.T.

[NST]Cifu
Nincs otthon egy régebbi tápegységed? Csak próbaképpen. Rémlik valami, hogy az ATX 2.0 szabványnál volt valami kavarás az alaplapi csatlakozókkal. Bár lehet, hogy rossz úton járok én is. Nincs esetleg egy PCI videokártya (akár egy S3Trio) kéznél?

[NST]Cifu
Mindenképpen cseréld le szerintem, a Chieftec 420W-os amúgy bõven elég lesz, ha nem SLI-s rendszered van.

[NST]Cifu
Az alapi kártyádhoz rakj fel egy új drivert. Amúgy milyen alaplapod van?
Még egy apróság: az AC97 egy szabvány, nem egy hangkártyatípus...

[NST]Cifu
Kell neki az eredeti lemez? Te véletlenül nem az ATi médialejátszóját akarod telepíteni? Az szokott ilyesmiket alkotni, legalábbis anno nekem az csinált ilyen érdekes dolgokat. Egyébként az ATi vga-meghajtóprogramját tényleg Cataclystnak hívják, ahogy az nvidia meghajtóprogramját Forceware-nek. 😊

Bandi 18
C-Media vagy a régi Audigy az SB-tõl ezek vannak az általad említett fájdalomhatáron belül.

Rohamsisak
Srácok,légyszi ha tudnátok akkor ajánljatok már néhány hangkártyát, a lányeg hogy ne legyen több kb8000ft-nál és ennyi pénzért a lehetõ legtöbb cuccot támogassa alegjobban pl:az eax-ot, dolby..... Szóval valami olcsót mert csak átmeneti megoldásként kéne. Az integrált ac97-esemmel az a gáz hogy tud (néha) eax-ot a játékok alatt de ha berakom akkor visszaesik a game kb5-fps re, ami azért nem tul kellemes! Szóval játékra kéne elsõsorban. Légyszi help! Elõre is köszi!

Bandi 18
mindenképpen fõleg ha 7800GT-t veszel akkor még egy nagyobb chieftec is elkelhet

Hy!
Kb. 1,5 hónap múlva veszek új alkatrészeket.: AMD Athlon64 3200+, Gigabyte GA-K8N Ultra-9, VGA: GeForce 6800GS vagy 7800GT. Most van egy Codegen 480W-os tápom és szerintetek kicseréljem egy Chieftec 420W-osra?, mert a Codegen-rõl sok rosszat hallottam és nem szeretném ha tönkretenné az új alkatrészeket.

Sziasztok!
Szükségem van a segítségetekre. Még karácsony elõtt sikerült megvennem egy Trust márkájú wireless desksettet és mondanom sem kell a doboz tartalma elég hiányos volt. Az egér, illetve a billentyûzet megvan, de sajna a receiver(a fógadóegység) hiányzik, így nem tudom használni a settet. Sikerült beleesnem újra a csapdába, ugyanis a blokkot egy laza mozdulattal azonnal a kukába vágtam.

Ha esetleg valaki tudja, hogy hol tudok venni ilyen receivert akkor kérem firkantsa már ide nekem, mert nem szeretneém újra megvenni az egész desksettet.

Elõre is köszönöm a segítségeteket
Rohamsisak
Srácok,légyszi ha tudnátok akkor ajánljatok már néhány hangkártyát, a lányeg hogy ne legyen több kb8000ft-nál és ennyi pénzért a lehetõ legtöbb cuccot támogassa alegjobban pl:az eax-ot, dolby..... Szóval valami olcsót mert csak átmeneti megoldásként kéne. Az integrált ac97-esemmel az a gáz hogy tud (néha) eax-ot a játékok alatt de ha berakom akkor visszaesik a game kb5-fps re, ami azért nem tul kellemes! Szóval játékra kéne elsõsorban. Légyszi help! Elõre is köszi!

hen-tes
thx

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ja csak 4x sebességen fog menni

hen-tes
egy 8x AGP-s vga kártya belemegy egy max 4xAGP-s alaplapba? :oo

(ASUS A9550GE 128MB TD 128bit)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Atkamon
Ok, bocsi.

Narancs
Itt válaszolok ha újra fölteszed a kérdést. Segítség topic maradjon a bajban lévõknek.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Atkamon
Érdeklõdnék, hogy melyiket érdemesebb venni: Celeron D, vagy Sempron?

Narancs
Ja, és a slussz poén. Másik hasonló lappal és procival (DCS P3WA & Celó 600MHz) ugyanezt csinálja akármelyik ramot és VGA-t pakolom belé. Amúgy a VGA-k is biztosan jók, minden mûxik külön, de együtt sehogy.

Narancs
Srácok, lenne egy elég nagy problémám. Vettem egy P3 félkonfigot, második gépnek. Elõzõ srácnál mûködött faján, elhoztam a lapot és a procit. Soltek Via 133Pro chipsetes lap, P3 667-es /256/133 -as prockó egy Slotketben. Tettem bele itthon egy 128 megás 133-as SD ramot, elötte is ilyen volt benne az elõzõ tulajnál. Ki akartam próbálni, rányomom a Chieftec 360-ast. Bekapcs, szépen fölpörög a hûtõ de nem ad képet a monitorra. Voodoo3-ast tettem bele, elõzõleg is az volt benne. Törlöm a CMOS-t, de még mindíg semmi, elindul de nem ad képet a moncsira. Lap és proci biztos jó, kicseréltem a VGA-t és a ramot. Semmi változás. Szerintetek mi a fene baja lehet? Arra gyanakszom, hogy a Chieftec 360-assal van a baj. Lehet ez, hogy túl jó a táp neki?

Nem annyira fontos az sp2, de most sp1 van fönt, és kb. 20perce kaptam ismét egy kékhalált, amint a mozillával meg akartam nyitni egy oldalt... Ez a memória akármilyét állítsa át a BIOS-ban címû kékhalál. Namármost a BIOS gyári beállításra van téve, 3hónapig ment is úgy a gép, minden hiba nélkül, új hardver nem lett belerakva... Driverek sem nagyon lettek cserélve, ugyanazokat használom, mint idáig.

Ezt a hibaüzit 2 napja kezdte el nyomatni, és idáig összesen 2szer volt. De asszem ez az új WMF féreg miatt volt, mert mióta feltettem az erre kiadott javítást, nem kaptam meg az üzit. (bár arról fogalmam sincs hogy került a gépemre, norton internet security nélkül nem voltam neten...) Nézd meg a registry-t, és ha benne van ez: Psyme.br, akkor az a wmf féreg lesz. Microsoftéknál már van rá javítás.

psg5
akkor viszont nem értem miért nem engedi a catalystot mint illesztõprogramot telepíteni, miért kell neki az eredeti lemezt??

F.K.T.

Koppernikusz
Ha annyira muszáj az Sp2 akkor integráltat próbálj meg feltenni.
Tegyél fel más drivereket, mert lehet hogy azok akadnak össze.

[ helikopter ]

Bandi 18
Ezt nekem is ki szokta írni!!! Egy kérdésem lenne milyen gyakran csinálja ezt neked??

Lehet, hogy az újabbnak lock a neve. Amit én használok, az tool, és ugyanúgy mûkszik. Szóval errõl ennyit. 😊

#14450 -re senki??

Met
mivel van összekötve?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jakewyler
Mé mivan akkor ha össze van???mert nekem jelenleg össze van kötve és tökéletesen megy!

Met
az Atisok a catalyst nevet adták az illesztõprogramjuknak, tehát ugyan az😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem

jakewyler
Hali!
Winchester lehet össze kötni winchesterrel?

psg5
és így viszont nem félõ hogy amikor az új meghajtót rakom akkor az rárakja magát az eredeti illesztõprogramra? vagy én nagyon keverem és az illesztõprogram valamint a catalyst driver nem ugyanaz?

F.K.T.

psg5
Cifu! emelem a kalapom elõtted!
valóban igazad volt valszeg összeakadt az elõzõ verziókkal. úgy csináltam ahogy leírtad és rendben lett. KÖSZ!
Még egy: azt soha nem tudom kiküszöbölni hogy ha leszedek minden Ati cuccot akkor újrarakáskor mindig kéri a grafkártyához kapott telepítõ lemezt és nem használja hiába jelölöm ki neki az új drivert (nem engedi kijelölni hiába azt adom meg neki hogy onnan töltse be az illesztõprogit??
Még egyszer KÖSZÖNÖM.

F.K.T.

[NST]Cifu
Nem kell win reinstal. Valószinüleg a driver nem megfelelõen lett eltávolítva, ezért a maradványai szépen összeakadtak az új driverrel. Megvallom ez az a dolog, ami nekem is sok bosszúságot okozott anno. Na, akkor ha már itt tartunk, tegyük a következõt: elõször is Start -> Programok -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás alatt hozz lérte egy új visszaállítási pontot. Ha bármi baj lenne, ugyanitt vissza tudod állítani a gépet az elmentési pontnál lévõ állapotba. Sajnos ez sem segít minden esetben, de sokszor megkíméli az embert az õsz hajszálak gyülekezésétõl. Gondolhattam volna rá korábban, de hát a legtöbb esetben a driver újratelepítésnél nem történik gebasz.

Na, ha ez megvolt, akkor tölsd le a Driver Cleanert, telepísd fel, majd indísd el. Most uninstallád az ATi drivert és Control Panelt, ha ez megvolt, ne nyomj restart, hanem a Driver Cleanerben, válaszd ki az ATi-t, és utána Start. Na, ha ez megvolt, akkor restart. Most telepísd fel az új drivert, és utána a Dx9c-t, hogy teljesen tiszta legyen a rendszer.

Falconer
Nem refresh tool az, hanem refresh lock!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

psg5
hát lehet hogy ez lesz, de most megnéztem más erõs játékokat is (call of duty, panzers II ) és azok szépen mennek de példáúl a Panzers I -nél meg NFS-nél már csak hang van kép meg fekete.
Ezért akarom hátha más megoldás is van mint win reinstall.
mire lehet még gondolni?

F.K.T.

Sland
Sziasztok!

Vettem egy Logitech Cordless Desktop EX110 es bill+egeret. Fel van instalálva hozzá a program amit adtak. Az egér néha fogja magát és arréb vándorol, a billentyûzet pedig néha kihagy. Pl ha írok egy normális szöveget a betûk 70% át kihagyja. Mit tévõ legyek hogy ezek ne okozzanak többé problémát? Amit vettem azt egy másik gépehz vetem:
Annak Configja:

Alaplap: Chaintech VNF4 NF4 Socket393
Proci: AMD Athlon64 3000+ Socket939 BOX
Memória: 512MB PC3200 400MHz DDR BRAND
Winyó: Maxtor 80GB 7200rpm IDE
Videó kártya: Innovision Geforce PCX 6600 128MB DDR PCI

vajon mi lehet a billentyûzet/egér baja?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Falconer
A Catalystnál tudta, eddig 9600Prom volt, aztán most meg 6600GT, azért nem vagyok képben. Thx.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)