!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
videozáshoz😊
ha pedig addig sem huzza, hát akkor levonom a tapsztalatot😊
de eddig minden ok....
viozáshoz meg pont ok, mert baromi gyors (ahhoz képest h sima ide-s atapi)
Celeron 266Mhz(S478)533Mhz.
ezek voltak az elsõ 478-s chippek, nagyon érzékenyek voltak a megfelelõ hûtésre! a biosban is szokott lenni egy hömérs figyelõ, ha van elég idõ belépni oda és megfigyelni az értékeket akkor ez is segthet a kiküszöbölésben
ha a rögvest bekapcsolás után elszálna akkor én is a tápra gyanakodnék, de így hogy 1 órára rá, az már kicsit gyanus
sztem érdemes lesni a táp ventijét is, illetve azt, hogy mennyire forrósodik a kiáramló levegõ
integrált vidákrtya van benne vagy vmi különálló? ha vmi külön kártya van benne akor annak is lehet egy igen komoly hõleadása, sõt egy igen komoly teljesítmény felvétele is
az elsõt a vidikártyán elhelyezett hûtõvel lehetne orvosolni a másodikat pedig egy uj, erõsebb (min 350W-s) táppal
azt is érdemes megfigyelni, h egész pontosan mikor adja abe a kulcsot, vagyis mi fut olyankor a gépen. lehet, hogy 1 bizonyos progi indítása idézi elõ azzal, hogy bekapcsol vmit, vmelyik alaktrészben ami pl. a gép bekapcsolásakor nics érintve (pl. egy játék ami használni akarja vidikártya vmely hardweres elelmét, pl. a T&L efektust)
1 biztos, addig ne hozd ela tölük a gépet amig meg nem javították, hacsak nem rendelkezel odahaza megfelelõ tudással és eszközökkel a fentiek felderítésében!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Van egy Seagate Barracudam is, 2 eves, hangja semmi es szerintem gyorsabb is vele a konfigom.
U.I.: van meg egy 8 eves 4.2 gigas seagatem ami meg mindig nagyon jol muxik!😛
milyen értékeket kellene beírni a konfigjába hogy jó legyen? ez a két ráutaló sor:
InputSettingAnalog("TurnLeft", "J0 axis 1 (+)", 2, 0, 1, 0, -1, 1.0, 0.04)
InputSettingAnalog("TurnRight", "J0 axis 0 (+)", 3, 0, 0, 0, 1, 1.0, 0.04)
ezek az alapértékei, megpróbáltam úgy hogy a második sor (+)-át átírtam minuszra de úgy sem jó
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ezt komolyan kérdezted?😊
mik az igényeid, sata vagy pata kell?
szerintem maxtort ne
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Látatlanba ez ügyben nem sokat lehet mondani, többet kéne tudni a részletekrõl (kikapcsol? nem csak újraindul?).
valszeg valamely hûtéssel vagy memóval van gond
Az én bajom a következõ:van egy összeállított gépem ,ami még nincs egy éves.Kb óránként kikapcsol,ha erõs játékkal játszok.Ha internetezek akkor tovább bírja.A szervízbe bevittem, terhelés nélkül menneték,de nem kapcsolt ki.Terhelésre kapcsol ki,akkor mi lehet a baja?Elõre is köszönöm a választ!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Van hozzá egy ilyen átalakító. A molexben csak megcserélni tudom a 2 érintkezõt, a másik kettõhöz nem tudok hozzányúlni és a 3 tûs érintkezõn tudom variálni a 2 drót helyét.
2500+, valós órajele 1833Mhzkb.
Egy*csak azt írta ki a gép indulásánál hogy a cpu megváltozott vagy nem jól van belõve, F1 vagy del, állítsd be. Az a durva hogy a biosban nem maceráltam semmit soha, nem húztam se a cpu-t sem a videó kátgyát.
Az fsb is renben van! Mi lehet a baj? Bios-t kéne frissíteni? Segítség méé' van ez?elem is új az alaplapban, még 1 megjegyzés, a biosban ha valamit változtaok, mentés és kilépés után, eltlik 30 mp mire valamit csinál, és utána 5mp power gomb nyomás jön mert nincs semmi reakció.elindul és megnézem a biost az van beállítva amit én állítottam, de ennek nem igy kell mûködnie!!!!
Kösz sega
Elõre is kösssszzzz ------
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
van a gépemben egy 120as sata(amin a rendszer van), és egy 120as normál(mobilR) winyó. a gondom az, hogy ha be van kapcsolva a mobilrack, akkor nem indul el a a gép egy ideje. az XP betöltésénél villog a kis piros led a rack-en ahogy szokot, csak hirtelen piros marad és a gép kiírja, hogy hiba miatt a renszer leállt. probáltam már hogy csak simán rack nélkül kötöttem be, meg kicseréltem az IDE kábelt, átdugtam az IDE2-be, sõt még az alaplapi drivereket is lecseréltem de semmi.
azt mondanám, hogy besz@rt a winyó, ha nem menne tökéletesen 3 másik gépben. azokon megvizsgáltam, de nem badsectoros vagy vmi, töredezettség-mentesítettem , a chkdsk-t is futtattam rajta tehát úgy néz ki mintha jó lenne.
pls help!
Internet Explorer-t használok, és régebben felajánlotta a jelszavak mentését, de most már nem! amik el voltak mentve, azok megmaradtak, de újakat is el kellene menteni. tud valaki segiteni?
elõre is kösz!
ha esetleg nem tettem volna hozzá, ez a port a gép elején található, tehát egy kis vezeték köti össze az alaplappal. nemtom esetleg ez okozhatja-e a problemet?
The Matrix has you...
CODEGEN ATX MIDI toronyház
Chieftec 410W aktív tápegység 24pin (1x 12cm cooler)
ASUS P5GD2-X i915,DDR-2 PCI-e alaplap ,
iP4 3000 / 2MB IEM64T processzor, s775 CPU hûtõ ,
1GB DDR2 PC4200 533Mhz memória Dual Ch. (2modul) ,
200 Gb/7200 Samsung merevlemez S-ata2-8MB (3 év gar.)
3.5” Floppy meghajtó,
Geforce 6600GT PCI-e 128MB (Tv out,DVI ) VGA vezérlõ,
LG GSA 4163B 16x +/- Dual Layer DVD író,
Genius K-16 320W PNPO hangszóró
Samsung Win98 hun. Billentyûzet 108g.,
MS Wheel Optical Scroll mouse USB/PS2
64bites AMD PC 3D támogatással
CODEGEN ATX MIDI toronyház (400W),
ASUS A8N-E Nforce4 alaplap USB 2.0,6ch audio 2xPCIex ,
AMD Athlon 64 3.2+ s939 processzor, s939 Ball hûtõ ,
512MB DDR PC3200 memória Dual Ch. (2modul) ,
160 Gb/7200 Samsung merevlemez (3 év gar.)
3.5” Floppy meghajtó,
Geforce 6600GT 128MB DDR (Tv out,DVI ) VGA PCI-e,
int. PNP 6CH hangkártya ,
LG GSA 4163B 16x +/- Dual Layer DVD író,
Genius K-16 320W PNPO hangszóró
Samsung Win98 hun. Billentyûzet 108g.,
MS Wheel Optical Scroll mouse USB/PS2
One man\'s hero, is another man\'s demon...
hétvégén megbütyköltem a gépet és úgy néz ki minden rendben😊)) beraktam a jumpert, hogy SATA-1 legyen, kiszedtem minden ATA-s vinyót, szereztem egy másik SATA-drivert (1.01 volt az alaplapi cd-n, ez most 1.05-ös volt, netrõl, ABIT oldaláról). XP gond nélkül felment és azóta is müxik. már csak a régi vinyókat kell helyrepofozni (pqmagic-kel adok nekik😊), aztán remélhetõleg minden rendben lesz. kösz a segítséget mégegyszer.
arra esetleg van ötleted, hogy hogy lehetne eltûntetni a "hardver biztonságos eltávolítása" nevû kis ikont a jobb alsó részrõl (az óra mellett)? most, ha berakom a PenDrive-omat, akkor megjelenik, hogy USB-s háttértár csatolva, egy másik ikon is feltûnik (ennek az eltávolítására), de az pár perc után eltûnik onnan és csak hosszas kattingatások után érem el a hardver biztonságos eltávolítását.
The Matrix has you...
nos még egyszer megnézem viszont, bár most minden rendben igaz az 5.6-os drivert raktam fel és fel is ismeri a rendszer.
a következõ telepítésnél megpróbálom mjad ezek szellemében.
Még egyszer KÖSZ!
F.K.T.