!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Friss driverrel, directx-el és net framework-el könnyebb lenne lenne.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mi ez???
F.K.T.
csak feketeség semmi más ha játszani akarok, bár photosop meg ilyenek mennek szépen
F.K.T.
telepítsd újra a wint
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
azt hiszem a sok reinstall meg driver felrakástól meghalt a grafikus kártyám!!
Bármilyen grafikai programot, játékot elindítok csak fekete képernyõ fogad!!
Már leszedtem minden ati szoftvert illesztõprogit és visszaraktam az eredetiket de így is csak feketeség van ha elindítok valamiT. Mit tegyek???
F.K.T.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most pár játék 60hz-en fut, és a szemem majd' kifolyik.
Thx
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
De a SMART helyén nincs semmi az everestben, rámegyek a vinyóra azt semmi , szürke kép( szerintem azért mert 2db 120 bg vinyo sataraid-ben megy) A másik IDE vinyót azt látja és az értékeket is látom.
Az élet eleme a lét!
ez mi?
hát mégesem sikrûlt felraknom az új drivert?
F.K.T.
Segítséget szeretnék kérni. Olyan progi kellene amivel a vinyót lehet tesztelni (S-ata)
Köszi
Az élet eleme a lét!
hát az nem egyenlõ a meghajtóval?
F.K.T.
hangkártya audigy2, alaplap abit.
most csináltam egy rendszervisszaállítást mai nap 3 órára. 3 után semmit nem csináltam a hanggal, nem tom miért "szállt" el.
Felrakni egyszerû: fogod, és a programok telepítése és eltávolítása menüben eltávolítod az ATi drivert és control panelt, majd restart, és felrakod az új drivert.
Magát a szoftvert is mejjel a videókártya rajt van a gépen is le kell szedni? és helyére az új drivert vagy lehet frissíteni?
F.K.T.
ha meg cserélek alaplapot, akkor tudom, hogy a vinyóm már jó hozzá<#zavart1>#zavart1>
The Matrix has you...
valóban most ez a 5.13-as van az ati oldalán, de komolyan két jó lehet hogy három hete még az 5.6-os volt.
Na de ez akkor nem visszalépés??
Most komolyan miért így van a következõ verzió?
Szerinted felrakjam azt?
F.K.T.
Ma tettem össze egy gépet egy újj gépházzal!
Annyi vele a probléma amikor bekapcsolom hogy csippan egy nagyot !!??
Ez miért lehet?
Túlmelegszik a kártya? Mert ha nem, akkor a VPU recovery kikapcsolása bajt nem okozhat. Ha viszont túlmelegszik a kártya, akkor annak nem csak egy játékban kéne jelentkeznie. Szóval szerény véleményem szerint nyugodtan kikapcsolhatod.
Amúgy ezen a két megoldáson túl más ötletem nincs...
kikapcsolni nem szeretném hiszen azért van hogy komolyebb bajt megelõzzön. meg hát csak egy játéknál van...
más megoldás?
F.K.T.
Amúgy halál nyugisan válaszoltam, szóval mégcsak ezt a heccelést sem igazán vágom le. De ha meg láttad a honlapon, akkor miért kérded meg? Hátha a gyártó téved, és nem tudja, hogy milyen kártyára jó illetve nem jó a hûtõje? 😊
Ilyen árkategóriába pl. a Primecooler PC-VGAHG1 hûtõ van, ami elvileg felmegy a Radeon 9x00 szériákra is. De én speciel még csak nem is láttam eddig ilyen hûtõt, tehát túl sokat nem tudok róla.
Lcd monitoron erõs villódzás látható, akkor ha vmi ablakot nyitok, ugyan ez van, ha win feladatkezlõben a proci teljesítmény ablak van megnyitva, a grafikon minden frissítésnél rángatózik-villódzik a kép.. inkább HW-s problémára gyanakszom mint szoftveresre. De vajon minek a hibája?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Vpu recover visszaállítja a grafikus kártyámat állandóan de csak egy fajta játéknál és csak egy bizonyos helyen.
MIÉRT??
Ati radeon 9800pro
Driver 5.6 két hete felrakva (lehet hogy ez a baj?)
F.K.T.
vagy esetleg a BIOS-t kellene frissíteni, hátha akkor már tudná😊
apropó BIOS. ettõl függetlenül valszeg frissíteni fogom. a kérdésem az lenne, hogy az ABIT-nak van egy Flash-elõ progija, ami XP alól müxik. Le lehet vele menteni az éppen mûködõ BIOS-t, illetve fájl-ból, Internet-rõl frissíteni. Ha jól tudom, floppy-ról való upgrade után ki kell kapcsolni a gépet és törölni kell a CMOS-t, jumper áthelyezésével. a Flashprogi után is meg kell ezt csinálni? vagy ez máshogy müxik?
The Matrix has you...
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Azért nem kell egybõl harapni.....vau-vau<#beka2>#beka2><#wilting>#wilting>
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
The Matrix has you...
Application:
ATI X800 (R420) SE, PRO, XT, XT PE
AGP: FireGL X3
PCIe: FireGL V5100, FireGL V7100
Én itt nem látok Radeon 9700-at...
Itt van egy érdekes ábra:
A 9700-es alatt csak az ATi Silencer 1 sorában van csillag, tehát csak az szerelhetõ fel rá...
Hogyan tudnék egy Ati silencer 4-et felmûteni egy 9700pro-ra..
Az a nagy gondom van, hogy kb. 1hete elkezdett szarakodni a gép (pl. half life2->kék ablak->restart), azt hittem a windowsom szar, ezért tegnap újra raktam (másodikra sikerült is, mert telepítés közben kékhalál volt, de egy bios factory settings restore után felment normálisan). Egészen addig mûködött is, amig nem jött le az sp2 update, újraindítás után a win töltõ képernyõnél lefagyott a gép. Ma ismét feltettem a win-t, semmi problem nem volt, minden driver felment, látszatra okés a dolog. De kibróbáltam egy emulátoros progit (visual pinball), és amint kiléptem belõle ismét kékhalál+restart. Most megint windows uptade ment, és közben ezt kaptam:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060106/error_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én a memóriára gyanakszom... És lehetséges, hogy ez az emulátor progi vágta haza a gépet?? (mert elõzõ gépem is azután kezdett hasonlókat produkálni, miután felraktam ezt a progit (bár másnak nem volt vele gondja)). Ja igen, az elõzõ gépembõl csak a ram van ebben is benne (annak az alaplapi chipsetje feküdt ki), de amikor meghalt az a gép, azután megnézettem a ramokat, és állítólag nem volt bajuk.
Még egy dolog; ata133-as a vinyóm, de bios boot után csak ata100-nak van írva a táblázatban. Erre mi a megoldás?
Bocs a hosszért, és remélem tud valaki valami okosat mondani, mert tanácstalan vagyok...
Az is szép! 😊 Bocs!
ON
Nem onnan vettem. A nevem Karbuczky...
ON
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Off Bocs, hogy megkérdezem de neked a neved ez a czky ez a vezetéknevedbõl van? Ugyanis ez az én vezetéknevem tökéletes rövidítése.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Vettem egy 250 GB-os SATA 2-es, samsung vinyót. ezt szeretném rendszervinyónak beállítani. a formatálás sikerült, partícionálás szintén (10 GB-os szeletet szántam rá, korábbi tapasztalatokat figyelembe véve).
igazi gondom az vele, hogy felismeri ugyan az XP, de úgy, mintha USB-s csatis Pendrive lenne (van egy ilyenem, azért mondom, hogy olyan). szóval a jobb alsó részen megjelenik egy ikon, amivel "le lehetne állítani" és eltávolítani biztonságosan a rendszerbõl. a másik, hogy nem boot-ol róla az XP. vissza kellett rakni a régi vinyót, amin rajta van a régi XP, így már bebootolt és felajánlott két XP-t is (a régit és az újat is). hogy lehetne rábírni, hogy a SATA-s vinyóról is bootoljon, önállóan? elvileg jó a telepítés, hiszen ha bent van a régi, akkor elindul.
Megpróbáltam úgy is, hogy eleve nem volt bent a régi rendszervinyóm, ekkor eljutott odáig, hogy kért egy SATA-s driverlemezt (amit az alaplapi cd segítségével tudtam létrehozni korábban) és ezen kiválasztottam a megfelelõt. RAID-es driver volt, meg valami Storage Driver, utóbbit nemtommi, de az elõbbit elfogadta. töltögetett, aztán elõkerült az a rész, amikor kiválasztható, hova telepítsen. megadtam a SATA-s partíciót, erre kiírta, hogy az nem kompatibilis az XP-vel, hozzak létre új partíciót, esetleg töröljek egy korábbit. visszaléptem, töröltem a partíciót, létrehoztam egy újat, továbbléptem és ismét ugyanazt írta ki. magyarán nem tudtam elkezdeni a telepítést rajta.
ilyenkor mit tudok tenni? miért nem akarja telepíteni? egyszer már sikerült, de a régi vinyónak bent kellett lennie!!!
The Matrix has you...
keresnék olyan site-ot, vagy könyvet, vagy valamit ahol rendesen le van írva a routerekben mi mit jelent, router/hálózati fogalmak és magyarázata, , ,
thx,
B:
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!