64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#60566 Mindegy... tévedtem.. ugyanúgy csinálja... Ha van torrent, ha nincs... -.- -
#60565 Azt még hozzá szeretném tenni, hogy a legfrissebb uTorrent van fent, és nem tudom, hogy közrejátszhat-e vagy placebo... de mintha ha nem lenne bekapcsolva, akkor nem lenne baj... Azért legyünk nyitottak, ez csak egy felvetés egy hozzá nem értő embertől :) -
#60564 Sziasztok!
Lenne egy laptop (SAMSUNG NP370E5R) windows 8 rendszerrel.
Valamiért a lemez kihasználtság folyton az egekben, azaz 100%on van. Vagy éppen ugrál. HDD Sentinnel megnéztem a vinyónak elméletileg nincs baja. Ezért gondoltuk, hogy valami beállítási probléma lehet. Pl töltök valami (utorrent) akkor is kb fél perc múlva már ki is írja alul, hogy lemez túlterheltség 100%... ha kikapcsolom a torrentet, akkor előveszi a második legnagyobb fogyasztású progit, és annál csinálja ugyanezt.
Valami ötlet? Ha HDD gyanús, bár szerintem nem, akkor még időbe visszaküldöm garival. De én valami másra gyanakodok.
A válaszokat előre is köszönöm. -
RYO21 #60563 Azthiszem nincs. Egyébként hónapokon át jól működött, és most kezdte el ezt csinálni. -
#60562 van rajta valami gyártó által előre felpakolt aksifigyelő (több mint valószínű hulladék) program? -
RYO21 #60561 Üdv mindenkinek!
Samsung NP350V5C típusú laptopomról van szó, melyen windows 8 van rajta. Amikor nincs töltésen akkor belassul. Valami ötlet? Próbáltam már kikapcsolni az energiatakarékos módot a windowsban, de semmi változás. -
starweb88 #60560
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy pár órájaf elraktam az új ati drivert hd7870-s kártyámhoz és a 2. monitorom teljesen meghülyült..Átalános Nem PnP kijelzőként ismeri fel és 1920x1080 as felbontást sem engedi eddig ment minden tökéletesen..Próbáltam visszarakni drivert de semmi..ha catalytba veszem ki a pipát, hogy csak a monitor által támogatott felbontások mutatása és ott berakom neki 1920x1080 tökéletesen megy de ezt minden újra indításnál megkell csinálni. Próbáltam újra rakni a monitor driverét de akkor meg ott van h 1920x1080 és teljesen szétesett kirxkraxokat mutat a monitoron..
Valaki tudna esetleg segíteni ebben? Google-n már végig próbálgattam sok mindent egyik sem volt jó..win reinstall most nem játszik :D
Köszi
-
#60559 Panasonic DMC-TZ8 fényképezőgéphez hasonló képességűt tudna valaki ajánlani? Fontos lenne az, hogy hosszú záridővel szép éjszakai képeket lehessen készíteni. -
#60558 szia!
MAC szűrést nem alkalmaztál?
Ellenőrizd nem-e a saját eszközeid kapcsolódnak-e fel automatikusan:Telefonok általában(ahogy tapasztaltam) csatlakozáskor kiírja a saját mac címet, Windows parancs:getmac. -
#60557 Ha nyomod a num lockot vagy a caps lockot reagál rá? Hanem akkor memóriamodulok igazítása(kihúzod majd vissza)?
Hagyjál benne legalább egy modult és úgy indítsd el a gépet.
Vagy a videokártyát igazítsd meg. -
#60556 Nekem is ilyen gondom van -
Zsolt80 #60555 Sziasztok. Most lett cserélve minden a gépben és az lenne a problémám hogy újra indításnál nem indul újra a gép, a monitor kikapcsol de a gép megy. Valaki tudna segíteni hogy ez mitől lehet? -
#60554 Speedport W 724V-s routeren klienseknél megjelent 3 "azonosítatlan" gép PC192.168.1.73-74-75 tehát ez van gépnév helyett ami az IPv4 címűk amit a router kioszt. Hiába van WLAN access limit az itthoni gépekre/telefonokra akkor is ott vannak. Hova tartoznak ezek? Miért vannak ott? Kicsit idegesít, de lehet ártalmatlan az egész. Jelszó már lett cserélve. A készülék kb 2 napos, a t-online küldte ki, nemnagyon tudom mit miért csinál. -
#60553 Szerintem 60 ra alkudd le. -
#60552 köszi szépen akkor megeveszem, mert 2 hónapot lett használva, s eladom kicsit többért :-D lenne is rá vevőm :-D
-
#60551 Elvileg igen. -
#60550 Sziasztok! a lenti configot össze lehet illeszteni? ezt kínálják most nekem pici pénzért, de nem tudom, hogy össze lehet e rakni. a pénz most 68 000 HUF
dolgozna e ez a gép?
köszi!
AMD Phenom II X4 3GHz 3.8 GHz
Kingmax 4 GB DDR3
AMD Sapphire Readon HD5770
Gigabyte 970A-UD3 skt940 alaplap
coolermaster elit power balck 600 W táp
-
#60549 Nekem ezt csinálta a régi alaplap ami 1066 os DDR3 as memóriát kezelt de kezel 1333 ast OC-ban. ekkor CMOS Resetelni kellett hogy elinduljon a gép 1066 os rammal(ami igazábol ugye 1333 as) Szóval szerintem CMOS reset? HA esetleg kimaradt. -
SkylineGTR #60548 OLVASSÁTOK VÉGIG ha ráértek és légyszi segitsetek!Halihó. Olyan gondom lenne hogy az asztali gépbe vettem egy e8400procit, mivel nekem régebbi volt mondták kell biosz frissités mert nem ment, ez meg volt ment is a gép, kihúztuk havernál hazavittem bedugtam és nem volt jó, csak felpörög aztán újraindul a gép, azt mondtàk elvesztette a bioszt, vissza régi proci újra megcsináltuk, cseréltünk elemet is az alaplapba hàtha azért nem tartja meg.ha kihúzom a 220ból vagy áramszünet van akkor mindig igy behalt.
Mostmár azon a szinten vagyunk hogy kb 10x felpörög és utána beindul.
Ötlet, tipp mi legyen? Mondták lehet kéne új alaplap hàtha azon szállt el vmi. Fontos lenne mert szeretném eladni a gépet csak nem tudom ez mekkora hiba -
fixi2 #60547 ziasztok!
Egy nagy problemaval kuzdok tegnap vettem egy uj notebook ot es sajna win8 van rajta es win7 et szeretnek de nem sikerul sehogy se feltenni rá !
A gep Asus k73be uefis es sehogysem akar felmenni ra a win7 boot beallitas is eleg bonyolult volt ha valaki tudna vam infot irjon mar legyszives. -
fixi2 #60546 Sziasztok!
Egy nagy problemaval kuzdok tegnap vettem egy uj notebook ot es sajna win8 van rajta es win7 et szeretnek de nem sikerul sehogy se feltenni rá !
A gep Asus k75 uefis es sehogysem akar felmenni ra a win7 boot beallitas is eleg bonyolult volt ha valaki tudna vam infot irjon mar legyszives... -
Blum #60545 Es en nem ezt irtam? -
jocking #60544 Megnéztem, és az adott menüben csak a "mikrofon" opció van kiválasztva. Ha átrakom "sztereó keverő"-re, akkor az, akivel beszélek, visszhangosan hallja saját magát, és sokkal hangosabban hallja a videóimat, mint előtte. -
#60543 Akkor: Hangerőikonra(jobbegérgombbal)>Hangerőszabályzó megnyitása(elnéztem, bocsi)>Beállítások>Tulajdonságok "Felvételhez" rádiógombra ugrás, vagy a leggördülő menuből az "input" tartalmú beállítást kiválasztod a keverőnél. -
jocking #60542 Én is xp-t használok, de ott nem találtam ilyen menüpontot.:S -
#60541 Talán a jobb oldalon lévő hangszóró tálca ikonra jobb egérgombbal a hangerő-tulajdonságok(vagy valami hasonló leírású) menüpontnál tudod beállítani(azért nem tudom pontosan mert xp user vagyok még). -
#60540 Nem nagyon van már szabad HDMI Csatlakozó a TV-n az a gond. -
jocking #60539 Fogalmam sincs... Hol lehet azt beállítani?
(Egyébként az a fura, hogy a régi, pont ugyanilyen fülhallgatóval nem volt ilyen gond...) -
#60538 Persze képtelenség mivel a ddr3 foglalata más(ddr2-höz képest),viszont kalapáccsal megoldható, de a működésük nem garantált. -
#60537 Helló!
Sztereókeverőre van-e beállítva a mikrofon?
Akkor ott a gond... -
#60536 Úgyhogy veszel egy analog vagy hdmi kábelt összekötöd a géppel a gépen meg elindítod a lejátszást. :)
UTP-vel szerintem is rosszul járhatsz. :) -
jocking #60535 Komoly gondom van hang téren a számítógéppel.
A helyzet a következő:
Tönkrement a régi mikrofonos fülhallgatóm, ezért vettem egy pont ugyanolyat, mint a régi volt. Rádugtam a gépre. Minden működik, a mikrofon és a hangszórói is. Viszont ha valakivel beszélek skype-on, és közben elindítok valamit, aminek hangja van az én gépemen (pl. videót) akkor az, akivel beszélek hallja az én videóm hangjait akkor is, ha a fülhallgatón lévő potméterrel teljesen lehalkítom a fülhallgató hangszóróit (tehát nem a fülhallgató hangszóróiból "hallja" meg a hangokat az esetlegesen túl érzékeny mikrofon). Mitől lehet ez? Hogy tudnám megszüntetni a problémát? -
#60534 Monitor driver? Monitoron beállított dolgok? egyebek? -
TomDantes #60533 Na jó van más problémám is. Már komolyan rohadtul unom. És ez mégis mi? A monitor felbontását miért nem tudom vajon feljebb venni, 1600x1200-nál? Pedig tud 1920x1080-at, de nem lehet feljebb venni. Miért nem? Monitor SamsungEx2220, VGa, Radeon 7950.
Pedig korábban még feltudtam venni. Annyin futott a monitor, csak érdekes módon bizonyos játékokban nem engedte, de mindegy. Feltelepítettem az előbb a VGA-hoz való driver-t, mondom hátha nem a legfrissebb volt eddig, erre eltűnt a 1920-as felbontás, csak 1600-ra lehet felvenni. Miért? Jó ez végülis nem hardver probléma, de rohadtul unom a problémákat. Hova lett a felbontás? A régi gépen ugyanez a monitor tudta a 1920-at, most mi a franc van? -
Blum #60532 ok -
#60531 Én eladom az enyémet kb 10-15 ezerért.
Athlon XP 3200+, Audigy 2 ZS, 2GB DDR memória.
nem tudom hol van a DVD olvasó író ház az egy szar(5.25 ös slotok előlapja hiányzik :D)
Táp az valami valami nem tudom(Biztos jobb mint ez a Mercury). :) vga X1650Pro AGP-s 256 os azt hiszem. Abit NF7 alaplap(alaplapi hangkártya halott plusz egy sata csatlakozó)
a videokártya szét van szedve, kérésre lepasztázom noctua "hűtőzsírral" (bár nem tudom miként kell egy VGA-t :) -
Blum #60530 25k tenyleg realis ar lenne erte. (De ez mar nagyon nagylelku ajanlat lenne a gepert...:D) -
#60529 22-28 ezer között. ház-táp-lg dvd író-audigy 2 arancsatis hangkártya szinte triviális, azaz ezerforintos darabárra számolhatod. -
#60528 Sziasztok ismét!
#60471 -t egy villámcsapás okozta, így a biztosító elvitte a gépet, pénzösszeget kell mondanom neki. Mit gondoltok? Egy reális árat kérnék tőletek.
Fekete házban (típusát nem tudom):
Mercury 350w táp
ASUS M2V MX alaplap
AMD 3200 + proci
2 GB Kingmax ddr2 800mhz
ATI HD 4650 512mb gddr3 vga
Audigy 2 aranycsatis 5.1 hangkártya (szinte új)
LG dvd író
Vinyót még itthon kivettem, nem akartam átadni a rajta lévő adatokat, így az nincs benne a fenti listában.
-
Blum #60527 Micsoda ironia :DDD