!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

70-80 fokon..kb 2 hete..
XDL DL-ATX450W a táp..
Calver
videokártya hány fokon áll meg, illetve portalanítva mikor volt utoljára?

valamint tápod azon belül h 450w milyen? mert azért egy ilyen konfig egy noname tápot könnyedén megtépáz, akkor még inkább, ha már van pár éves.

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy a gépem kifagy miközben játszok!
Nem mindig csinálja,de mostanában elég sûrû..Kép el sötétül teljesen..a vga felpörög elég durván..
Mi lehet a gond ?
Asus P5B deluxe
Q6600
HD 4870
3 GB ram
450w táp..
régen semmi gond nem votl vele..
Sziasztok.olyan problémám lenne hogy a letöltött dolgoknál telepítés közben állandóan vinnyog hogy hibás a fájl...és ki kell hagynom különben nem tudom feltelepíteni,legyen az szó programról,vagy játékról,vagy bármi másról. CD-rõl vagy DVD-rõl telepített szoftverek vagy programokra nem visít telepítés közben.
Eredeti Win7 Professionnal is ezt csinálja,warezolt Win7-el is.....a winchesterem 100%-os,megnéztem HD Sentinellel.Nem tudok rájönni hogy mi lehet a gond. Ötletetek esetleg van? Mert eléggé idegesítõ ez a hiba!

ó, de van lyuk... megfordítottam a monitort és most már látom rendesen <#zavart1>
a kábel meg azért nem ment bele, mert nem nyomtam elég erõsen

szóval problem solved, de köszi azért a segítséget 😄
nincsen 4 kis cucc, csak egy hosszú láb
a monitoron be van jelölve a hosszú lábnak a hely, csak éppen lyuk nincs rajta. amúgy hanns-g hx191d a típusa
Calver
nem a hosszú láb fölötti/alatti 4 kis cuccnak nincs lyuk? legszebb emlékeim szerint azok analóg jelet viszik (pl ha átalakítózol), és tényleg szokása gyártóknak "lehagyni" õket monitorról.

"The trees move. Do you not see it?"

Pontosan milyen monitorod van?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nem megy bele, mert a hosszú lábnál a monitoron nincs lyuk
A kepen DVI-D dual link kabelt lehet latni ami -tudtommal- barmihez hasznalhato.

Egyatlalan nem is megy bele a monitorba vagy nem ad kepet?

ehh, elrontottam a linket

kép
van egy dvi-hdmi kábelem, de nem tudom használni a monitoromhoz, mert a kábelen a 24 tû mellett van még egy hosszabb, a monitoron meg nincs

http://www.kephost.com/images4/2013/2/4/a1_2013_2_4_yc88k354y8.jpg]errõl van szó

el lehet valahogy távolítani azt a plusz 1 tût, egyáltalán mûködne úgy?
LINK

Par kartyat visszahozott mar a halalbol a srac! 😊

Fehercsoki
Hát ne nvidiat vegyél ha jó vga-t akarsz...

Megmondom õszintén, ez 2011 nyarán történt. Azóta egy GTX 550-es dolgozik a gépben, de azóta is sajnálom ezt a 260-ast. Nem az igazi ez az 550-es.
Azért is érdekelne hogy javítható-e.
Köszi a segítséget!

i5-6600K / 16GB RAM / MSI Gaming GTX 1070 /

biomage
azt mondod hogy végleges?
ha igen akkor nincs mit tenni, venned kell újat

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hát jó kérdés. A restart után már csíkozott, nem lehetett növelni a felbontást. Másnap is ugyanezeket produkálta. Szerintem nem a hõ (most már) a baja.

biomage
esetleg nézd meg menyi höje van, lehet ugyan az a hibád mint ami nekem van, olvas lejjebb.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Az a baj, hogy már nem garis (2 év volt rá). Ha javítható, akkor lehet megcsináltatom(persze ártól függ), ha nem akkor megy eladóba. Hátha tud vele kezdeni valaki valamit.

Fehercsoki
Nekem is ugyanez volt, gariba javították.

Fehercsoki
Memória hibának tûnik.

Sziasztok!

GTX 260-as videókari pusztult meg egy kicsit. Játék közben beakad a kép meg a hang, nem reagált semmire a gép. Restartoltam, majd a kép csíkoz és csak 800*600 as felbontás "bír". Esetleg valami tipp? Javítható?

Üdv!

biomage
Szóval a paszta, hát cpura esetleg van pasztám, de vgara max egy olyat tudok rakni ami csere vga coolerben volt.

Kösz 😊
Majd jelentkezem az eredménnyel holnap.

Na,akkor valoszinuleg meg is van a problema.

Gepet szetszeded,az utolso csavarig kifujod a port mindenhonnan. Ezutan a VGA-rol a hutot leszeded,GPU-rol a regi pasztat ledzsuvazod es teszel ra ujat. Ugyanezt a procival is.

Ha meg nem csinaltal ilyet,akkor szolj egy advanced haverodnak vagy olvass kicsit utana a neten,mert nem nehez elkurni.

biomage
Vga teszt alapbeállítással és Burn-in test volt, 5 percnél elérte a bûvös 100c fokot és 10 percig ott ugrált 95-105 közt, de a legnagyobb hõ 113 volt.
Cpu teszt, beállítás Standard,.a max hõ magokra bontva 97/99/98/99 volt és a venti max RPMje 2083 volt.

Nagyon beijedtem a vga hõjén amikor feljutott 100c ra, azt mondtam pár perc és lefagy a gép 😄

Futtass egy Furmarkot 10 percig es irdd meg hogy mi volt a legmagasabb hofok.

Procinal ugyanezt eljatszani IntelBurnTesttel + kozben figyelni a homersekletet Aidaval vagy CPU-Z-vel.

biomage
Vgara nemrég raktam fel a legújabb driverét, alaplapra nem tudom milyen van.
Mivel nézem meg a hõfokot? ja és nem tuningolom, alapból ez a vga gyári tuningos.

Mikori driver van fent?
Nincs tuningolva a kartya?
Hofokok?

Elso korben ezeket kene csekkolni.

biomage
Mostanában erõsebb gép igényû játékoknál a gép lefagy, ma például a Wizardry online játéktól.
A fagyás mindig ugyan olyan, berregõ a hang jön a hangkártyából, és a monitor nem érzékel jelet, legalább is ezt írja ki, és pc reset után minden rendben.

Ennek szerintem fuss neki megegyszer mert semmit nem erteni belole.

biomage
Hogy milyen rég voltam itt, a gépet az aláírásban van.
Néhány játéknál, randomban lefagyasztja a win 7 et, annyi a tünet hogy a hang berreg, és a monitor nem érzékel jelet, szal nem tûnik window fagyásnak mert aszem be van kapcsolva a hiba kijelzés,ja és resetelés segít.
Ötlet hogy mivel van baj?

marsu
Vadi új rendszer van rajta, nincs vírus sem, driver frissítés is volt, flash playert is tettem fel, mert leginkább azok az oldalak szarakodnak, amiken sok a flash.
gergely1991
Akkor a gépben lesz a hiba:Víruskeresés volt(nem ritka eset)? 127 MB ram esetén is kellene lennie internetnek(nem ram lõdd ki a lehetséges hibákból).Driver van telepítve?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

marsu
megtörtént, és lassú, tettem bele másik háló kártyát, de az sem oldotta meg a problémát. memória okozhatja ezt a gondod?? mert a tulajdonságoknál azt írja ki, hogy 503mb ram
gergely1991
Akkor csatlakoztasd I. számú gép utp vezetékét a II.számú géphez, a többit majd meglátjuk.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Fehercsoki
Most ahogy eljött 2013 változtak a csomagok és ezzel együtt jött ez a szopatás.(legalábbis itt Kecskeméten) Eddig és azóta is teljes mértékben tökéletes ez a szolgáltatás, mindig gyors, sosem ment még el a net.

marsu
Sziasztok.

szóval, van az 1-es számú gép ami tökéletesen mûködik, 10mbps internettel, nincs akadozás, nincs semmi gond. van a 2-es számú gép, amire új rendszer van, de amikor nettezni akarok, behal az egész, nem lehet vele nettezni, valami ötlet??
SzirmosSzisza
Nekünk eddig Invitel, Thome,Digi és UPC volt de sehol sem volt probléma. (jó Thome direkt baszakodott valami a DNS-sel és átirányította a saját oldalára, hogy be kéne fizetni a tartozást, de amúgy kb mindig jön max sebesség)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lacee86
Nekem T-Home-os (régen T-Online, még régebben Axelero) netem van pokol óta. Sose volt még, h tartósan ne lett volna elérhetõ a max. sebesség.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

marsu
Köszi mindenkinek
gergely1991
Ami akadályozhatja:szolgáltató,p2p,vírus.

Ryder159
Nálunk a 10 megás netre 3 megabit a garantált. Mondjuk nekem 5 megás van és szerencsére 98%-ban megvan az 5.

Fehercsoki
Simán sunyi a szolgáltató... T-mobile most azt csinálta, hogy 8 mega feltöltésre fél megát garantált és folyamatosan csak a garantált feltöltési sebességet lehetett elérni... Váltottam nagyobb csomagra(50/25) és itt érdekes módon mindig elérhetõ a maximális sebesség.

Lacee86
A 2,89 a 10-hez akkor is drasztikusan kevés. Tuti, h vmi probléma van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ryder159
Az nem biztos hogy a 10mb/s a garantált sebesség. Lehet az csak a maximális amit elérhetsz...

SzirmosSzisza
Írj a szolgáltatónak osztán kiküldenek valakit.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

marsu
sziasztok

10mbps internetem van, de a sebességmérõvel, csak 2,89mbps-t tudtam mérni. valami akadályozza az internet mûködését.
hálózati kártya: Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC

segítséget lõre is köszönöm
semmi túlzás nincs benne, ez történt

utánaolvastam és általában szoftverfrissítés után jelentkezik ez a probléma, de én nem frissítettem semmit sem. viszont a kártya mûködik tökéletesen, de csak ebben a telefonban, a jelszó miatt.
(az egy érdekes dolog lenne, ha a drága telenorban esetleg egy olyan telót adtak volna el nekem, ami már volt használva... és esetleg elbaszták a memóriakártyát, szerintem nincs kizárva... de ez sajnos örök rejtély marad)

a megoldás az lenne, hogy egy fájlkezelõ progival meg kell nyitni a c:/system mappában lévõ mmcstore nevû fájlt, ebben tárolódik el a jelszó. a gond csak az, hogy nekem nincs ilyen mappa, sehogyan sem tudom elõhozni, pedig már 4 féle programmal is próbáltam :/
(csak "predefjava" és "predefgallery" van)
gergely1991
Volt már olyan hogy nekünk egy 3.-ba kellett tenni.

gergely1991
Kicsit enyhe túlzás lenne egy memóriakártyát jelszavaztatni.Másik típusú telefonba volt már téve?