!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XDL DL-ATX450W a táp..
valamint tápod azon belül h 450w milyen? mert azért egy ilyen konfig egy noname tápot könnyedén megtépáz, akkor még inkább, ha már van pár éves.
"The trees move. Do you not see it?"
Az lenne a problémám hogy a gépem kifagy miközben játszok!
Nem mindig csinálja,de mostanában elég sûrû..Kép el sötétül teljesen..a vga felpörög elég durván..
Mi lehet a gond ?
Asus P5B deluxe
Q6600
HD 4870
3 GB ram
450w táp..
régen semmi gond nem votl vele..
Eredeti Win7 Professionnal is ezt csinálja,warezolt Win7-el is.....a winchesterem 100%-os,megnéztem HD Sentinellel.Nem tudok rájönni hogy mi lehet a gond. Ötletetek esetleg van? Mert eléggé idegesítõ ez a hiba!
a kábel meg azért nem ment bele, mert nem nyomtam elég erõsen
szóval problem solved, de köszi azért a segítséget 😄
a monitoron be van jelölve a hosszú lábnak a hely, csak éppen lyuk nincs rajta. amúgy hanns-g hx191d a típusa
"The trees move. Do you not see it?"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyatlalan nem is megy bele a monitorba vagy nem ad kepet?
http://www.kephost.com/images4/2013/2/4/a1_2013_2_4_yc88k354y8.jpg]errõl van szó
el lehet valahogy távolítani azt a plusz 1 tût, egyáltalán mûködne úgy?
Azért is érdekelne hogy javítható-e.
Köszi a segítséget!
i5-6600K / 16GB RAM / MSI Gaming GTX 1070 /
ha igen akkor nincs mit tenni, venned kell újat
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
GTX 260-as videókari pusztult meg egy kicsit. Játék közben beakad a kép meg a hang, nem reagált semmire a gép. Restartoltam, majd a kép csíkoz és csak 800*600 as felbontás "bír". Esetleg valami tipp? Javítható?
Üdv!
Kösz 😊
Majd jelentkezem az eredménnyel holnap.
Gepet szetszeded,az utolso csavarig kifujod a port mindenhonnan. Ezutan a VGA-rol a hutot leszeded,GPU-rol a regi pasztat ledzsuvazod es teszel ra ujat. Ugyanezt a procival is.
Ha meg nem csinaltal ilyet,akkor szolj egy advanced haverodnak vagy olvass kicsit utana a neten,mert nem nehez elkurni.
Cpu teszt, beállítás Standard,.a max hõ magokra bontva 97/99/98/99 volt és a venti max RPMje 2083 volt.
Nagyon beijedtem a vga hõjén amikor feljutott 100c ra, azt mondtam pár perc és lefagy a gép 😄
Procinal ugyanezt eljatszani IntelBurnTesttel + kozben figyelni a homersekletet Aidaval vagy CPU-Z-vel.
Mivel nézem meg a hõfokot? ja és nem tuningolom, alapból ez a vga gyári tuningos.
Nincs tuningolva a kartya?
Hofokok?
Elso korben ezeket kene csekkolni.
A fagyás mindig ugyan olyan, berregõ a hang jön a hangkártyából, és a monitor nem érzékel jelet, legalább is ezt írja ki, és pc reset után minden rendben.
Néhány játéknál, randomban lefagyasztja a win 7 et, annyi a tünet hogy a hang berreg, és a monitor nem érzékel jelet, szal nem tûnik window fagyásnak mert aszem be van kapcsolva a hiba kijelzés,ja és resetelés segít.
Ötlet hogy mivel van baj?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
szóval, van az 1-es számú gép ami tökéletesen mûködik, 10mbps internettel, nincs akadozás, nincs semmi gond. van a 2-es számú gép, amire új rendszer van, de amikor nettezni akarok, behal az egész, nem lehet vele nettezni, valami ötlet??
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
10mbps internetem van, de a sebességmérõvel, csak 2,89mbps-t tudtam mérni. valami akadályozza az internet mûködését.
hálózati kártya: Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC
segítséget lõre is köszönöm
utánaolvastam és általában szoftverfrissítés után jelentkezik ez a probléma, de én nem frissítettem semmit sem. viszont a kártya mûködik tökéletesen, de csak ebben a telefonban, a jelszó miatt.
(az egy érdekes dolog lenne, ha a drága telenorban esetleg egy olyan telót adtak volna el nekem, ami már volt használva... és esetleg elbaszták a memóriakártyát, szerintem nincs kizárva... de ez sajnos örök rejtély marad)
a megoldás az lenne, hogy egy fájlkezelõ progival meg kell nyitni a c:/system mappában lévõ mmcstore nevû fájlt, ebben tárolódik el a jelszó. a gond csak az, hogy nekem nincs ilyen mappa, sehogyan sem tudom elõhozni, pedig már 4 féle programmal is próbáltam :/
(csak "predefjava" és "predefgallery" van)