64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mester1987 #60606 Nincs nekem arra időm, hogy fazságokért kérjek pont egy ilyen körülményesebb segítséget, van szerintem más is a földön bőven!!! -
Blum #60605 Nem veletlenul nem latsz koztuk kulonbseget,mivel egyszeruen nincs. Ha megis van,az csak 1-1,ilyen eroforrast hasznalni tudo folyamat kozben jon ki DE az is elhanyagolhato. -
mester1987 #60604 Egyáltalán nem nagyzolásként írtam, csak semmi különbséget nem látok a 2x2 GB-os 800-as és eközött a 1066-os között (mivel az volt ezelőtt), sőt, ezért kérdeztem, hogy reális ez vagy lehet valamit finomítani mégis.
Ezért kérdeztem, nem másért vazzeg...:D -
Blum #60603 Mit akarsz azon barmit is allitani? Egyaltalan minek?
Ha tuningolod,akkor az max. nagyobb e-penis-szel fog teged ellatni,hasznat az eletben nem fogod venni.
Arrol mar nem is beszelve,hogy ilyen lapban ilyen RAM-okat tuningolni kvazi lehetetlen. -
mester1987 #60602 Üdv.
tud valaki segíteni 2x2 GB DDR2 1066-os KingMAX Dual RAM optimális időzítésében egy ASUS M3A78-as alaplapnál?
Sehol sem találok körülményesebb leírást, hogy mi mit állít és mit érdemes a gyorsaság érdekében, de viszont a stabilitás az elsődleges szempont aztán a gyorsaság...
Szóval nem oltári tuningra gondoltam, hanem egy picit gyorsítani különösebb rizikó nélkül. -
#60601 Újraindítottam, csináltam másik grafikont, de semmi... -
Valami tipp, hogy miért nem képes berakni egy grafikont rendesen? Eddig nem volt gondom vele. Az excelfájlban van kettő, mindkettőt külön szeretném berakni. -
#60599 Mert minden más jól megy mellette az idő alatt, és mert fuck logic. -
#60598 Ha a HDD kattog, felpörög akkor miért a tápra gyanakszol?:D -
#60597 Vinyó csere -
ChuckYeager #60596 Üdv!
Problémám:a HDD időközönként felpörög (kb mint induláskor) és olyankor kattogó hangot ad ki (mint régen a floppy-k hoz hasonlóan) ilyenkor megfagy a rendszer ,van hogy újra indul,van kék halál,van hogy csak fél perc múlva tovább megy.Ilyenkor a HDD mindig szenved kattog,felpörög.
Mi lehet a baj?a tápra gyanakszom
Fx-6300
M5A99X asus alaplap
8GB Ram
Ati7790 1GB
CHIEFTEC 500W iArena
WD 1TB RED 7200rpm
+ egy DVD iró/olasó
pls help!!! -
#60595 Uhh! Nagyon köszi! -
Blum #60594 MSI Afterburner -
#60593 Nem tudjátok véletlen, hogy mi annak a proginak a neve ami pl. játék közben mutatja az FPS-t és a teljesítményt(terhelés, ventik...stb.) -
#60592 SATA AHCI-t állítsd át IDE-re, vagy gigabyte honlapjáról szedd le az AHCI drivert. -
roncsolo #60591 Hali!
Egy kis segítség kellene!
Vettem egy gigabyte p35-ds4-et Cmos resi kellett a kcisinek, aztán kapott friss biost is (f14).Most telepíteném és ilyet ír ki : "Egy CD/DVD meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen, CD-n vagy DVD-n, illetve USB flash meghajtón található, helyezze be a lemezt, vagy csatlakoztassa az eszközt most. "
Na van a gépben egy IDE-s dvd olvasó meg egy SATA-s hdd.Valamiért összeakadnak, gondolom bios beállítás lesz...
Integrated Peripherials/
Sata Raid/Achi mode: ??
Sata Port0-3 Native Mode:???
Onboard Sata/ide Devices:??
Onboard Sata/Ide Ctrl mode:???
mit állítsak be hogy tovább menjen a telepítőm és ne akadjanak össze??
Előre is köszi a helpet!! -
#60590 Köszi, per pillanat úgy tűnik ez megoldotta.
fery02: Imádom, hogy kb. minden héten frissítenek rajta valami istenfaszát, és mindig csak szarabb és szarabb lesz tőle.. -
#60589 Ha ez megnyugtat nálam is, meg sokaknál is egyre bug-osabb a youtube. :/
HD felbontásba szenvedve akarja csak beváltani a videókat pl.
Bezzeg telefonon meg semmi probléma sincsen, viszont ott meg azért a kicsi képernyő miatt nem annyira élmény a HD. -
Blum #60588 Hi!
Tedd fel Mozillahoz az AdBlock-ot,az kiiktatja a sarga csikot (reklamot). Nem biztos,hogy jo lesz de egy probat meger. -
#60587 ªziasztok!
Jelentkezett egy baromi idegesítő hiba és nem tudom a youtube ekkora rakás trágya vagy a böngészőmmel van-e gond..
Ha youtubeon nézek egy videót akkor újabban azt csinálja, hogy ahol a kis sárga csík van odáig megy a videó, majd visszaugrik a számláló 0 másodpercre, pár másodpercet még megy a videó, de a számláló ezt nem követi, majd kimerevedik a kép, aztán pedig ezt írja ki.
Először azt hittem csak HD felbontásnál csinálja, de direkt kipróbáltam és minden felbontásnál ugyanazt csinálja. Rohadtul idegesít már mert egy nyomorék youtube videót nem tudok normálisan megnézni...
A böngészőm egyébként Firefox, az oprendszer pedig win7..
Ja és például a Vimeoval nincs semmi probléma, az szépen működik.
Köszi előre is. -
Bal0924 #60586 Sziasztok!
Gyors segítséget/tanácsot kérnék!
Melyik a jobb?
ffdshow Video Decoder
Microsoft DTV-DVD Video Decoder
ffdshow Audio Decoder
Microsoft DTV-DVD Audio Decoder
És a különbség mennyire észrevehető?(audió- és videóban) -
roncsolo #60585 Megvolt a CMOS reset, de most meg Scanning for BIOS image....most hdd-re rakjak biost? és megtalálja onnan? -
piamania #60584 Hello!
Miért van az, hogy ha rámegyek a Start->Leállításra-akkor itt nem jön fel a kikapcsolás gomb?Valamit elállíthattak?Köszönöm szépen! -
#60583 Reset CMOS-megvolt? -
roncsolo #60582 Hali!Olyan problémám lenne!Hogy: a régi alaplapom elszállt túláram miatt kondi puff....vettem újat (Gigabyte P35-DS4) összerakom minden megy ahogy kell. elinditom minden elindul egyszercsak restarol, majd kis idő és megint és ezt csinálja mig ki nem lövöm! Néztem proci működik,táp működik! A többi vasat bele sem raktam!
valaki valami help? hogy mi lehet a gond? -
#60581 helló!
szeretnék segítséget kérni abban hogy feltettem a win 8.1-et azóta a a dvd írómat nem látja az oprendszer,se kezelőben se sehol,biosban ott van de az rendszer semmit nem mutat,ötlet? -
#60580 Van nekem két fájlom: "No WSR.zip.001" és "No WSR.zip.002". Hogyan tudnám a kettőt egyesíteni? Vagy mit kell velük csinálni, hogy használni és kicsomagolni tudjam őket? -
#60579 FSP Táp HEXA 500 DC2T R9280X el(főbb fogyasztó). Alaplapon nincs ilyen beállítás, csak dehumidifier de az meg off. -
Blum #60578 BIOS-ban nincs bekapcsolva valami leallitas utani hutes funkcio?
BQ tapok hulyesege ez asszem,hogy leallitas utan meg egy darabig huti magat. -
#60577 Na szerintetek ez mitől van?;
Win7 - Kikapcsolás - Ki kapcsol a monitor meg a HDD-k de minden más megy tovább, mi lehet a ludas? Táp? -
Blum #60576 Udv!
Ez minden bizonnyal tapegyseg vagy alaplap problema. -
#60575 Ez nálam táp gond volt, "anno" túl kicsi volt a táp a konfighoz és meg meg elégelte hogy folyton maxon jár. -
#60574 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy néha magától kikapcsol a gép, és utána egy darabig nem lehet visszakapcsolni. A bekapcsológombot hiába nyomom semmi nem történik, ha igen akkor bekapcsol de azonnal le is áll, és még magától is próbál bekapcsolni. Végül ha nagy nehezen bekapcsolom utána max 2-3* kikapcsol, de azután már nincs semmi baj vele.. Az a baj, hogy ez a probléma csak néha (1 hónapban max 2*) jön elő és akkor is csak pár percig tart, így egy szerelő sem nagyon tud vele mit kezdeni. -
#60573 Sziasztok! Adott egy compaq notebook. 2 problémám van.
1. az akksim eléggé a végét járja, windows is cserét javasol. Tegnap kivettem az akksit, ma pedig nem tudtam bekapcsolni a gépet, hiába volt hálózatba dugva. Betettem az akksit, és láss csodát, elindult a gép is. WTF? És az is fura, hogy a windows mintha folyton úgy kezelné a gépet, hogy akksiról megy. Fényerőnél is hiába állítom hogy 2 perc múlva kapcsoljon ki a világítás, tojik rá. De ha a telepről való működésnél állítom be, akkor 2 perc múlva elveszi a fényt. pedig mindig hálózati kábelen van a gép.
2.Ez jobban zavar. Iszonyatos hőt termel, és a venti is jobban forog mint kellene, de legalábbis hangosabb a kelleténél. Tavaly volt proci pasztázáson, és azzal nincs is baj. Speedfan program szerint alapjáraton 40-41 fokon döcög, terhelésnél is teljesen normális. Viszont a videókari 50 fokról indul, terhelésnél 69-70 a teteje, ekkor már akadozik a 720p-s videó is (pedig régen bírta, 512-es nVidia), és eléggé meleg a gép alja. Speedfan szerint van egy temp1 jelölésű valami, az is szerinte túl meleg, 65 fokig is felmegy. Nem tetszik ez nekem.
Mindkét esetben azt szeretném megtudni, mi okozza a bajt, és mi a megoldás. Nem szeretném kukázni a gépet, mert nekem elég lenne, de most nem tudom hogy halott a videókari, vagy lehet-e azt pasztázni?? vagy vegyek alá hűtőt, vagy készüljek a legrosszabbra. Szóval bárki is segít, nagyon megköszönöm előre is! -
#60572 ASUS
XFX
Szerintem az XFX jobb lehet, de az gyengébb is. -
Cat #60571 melyik jelenleg a legerősebb passzív hűtésű videókártya?
Nem szeretnék egy hangos helikoptert a gépembe. -
#60570 Igen, mi is pont azt néztük, hogy mindenhol írnak erről, viszont megoldás nagyon nincs. Most beállítottam azt, amit ajánlottál. 500-ra állítottam, nem 200-ra, az gondolom nem baj :P
Mivel eredeti a win8 lehet, letiltom az összes samsung féle bullshittet :) -
Blum #60569 Hat latod ez egy erdekes dolog...mert en szemely szerint csak utorrentnel talalkoztam eddig ilyen 100%-os HDD kihasznaltsagi dologgal.
Szinte kizartnak tartom,hogy a HDD hibaja lenne ez. Ez valoszinuleg valami szoftveres gond lesz,talan valami szolgaltatas fogja meg allandoan a vinyot.
Esetleg probald meg azt,hogy teljesen kilovod a Windows Update-t,hatha az cseszekedik a hatterben.
Mindenestre erdekes hiba. Bar a google-n rakeresve dugig vannak vele a forumok. -
#60568 Es ha pl ezt csinalja minden mas programnal is? Pl Eset virusirto. Vagy random. Rendszerben nem lehet ilyen beallistast vegezni, hogy univerzalisan mindennel igy cselekedjen?
Kerdes: akkor nem valoszinu, hogy Hdd hibas?
-
Blum #60567 utorrentben beallitasok-->Advanced-->Disk Cache-->Automatikus gyorsitotar felulbiralas blablabla..-->kipipalod es beirsz pl. 200-at vagy tobbet.