!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez az, ha nincs floppyd azzal a lemezzel, akkor semmit nem tudsz csinálni, mert a rendszertelepítés elött(!!!) kell beolvastatni vele!
Tehát, ha sem floppyd, sem a meghajtód nincs, akkor b@szh@tod!
Vagy marad a rendszered az ata-n!<#crazya>#crazya>
h õ pci-t ír akkor miért kéne nekem pcie-re válaszolni?
Mi az a windows?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Az xp nem ismeri fel a sata-t, azért kell az a hangos floppy meghajtó, muszály volt vennem egyet emiatt!
De csak a telepítésnél lesz szükséged rá kb 1 mp-re!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Jah.
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
amúgy ez a lap az asrock k8upgrade is ilyen van benne ez is az is
Ha van egy 256mb 333mhz-es ramom akkor muszály h amit most veszek mellé az is 333mhz-es legyen?
Vagy jo a 400mhz-es is.
Amugy amit most akarok venni az 512mbos
Ja és jár az vmi hátránnyal ha nem egyezik meg?
És mér jobb ha megegyezik a mhz (órajelük)
Dirty South
Mi az a windows?
Az utóbbinak tán gforce4 es csipszete van..
De mi a tipusa..???Pasz
Van a gépemben 2 vinyó, egy 40 GB-os és egy 120 Gb-os. Utóbbi SATA. A 120 Gb-osról csaknem 15 giga hiányzik. Az összes foglalt terület 102 giga, és van majdnem 4 giga szabad helyem, elvileg 117 gigát lehetne rajta tárolni.
A kérdésem hogyha leformázom, akkor visszanyerem a 15 GB helyet?
A windows a 40-esen van, és ujratelepítésnél mindig csak azt formáztam, a 120-as már nagyon régóta nem volt, emiatt van az egész?
Amikor berakod a floppyt, boot elött F11, beolvassa a fl.-t aztán jöhet a boot...
Mi az a windows?
Mi az a windows?
Asrock K8u alaplap. Van rákötve egy ATA vinyó, amirõl szépen megy is a rendszer, de be lett újítva egy SATA vinyó. Ha meg már van akkor menjen arra a rendszer. Igenám, de nem hajalandó a telepítõ lemez meglátni, sõt, ha az ATA vinyó le van húzva a lapról, akkor még a lap sem indul be, nem is bootol róla, minden variáció végig játszva, CMOS törlés, jumperolás...
Aki találkozott már ilyen lppal, vagy vmi tippje volna, segítsen, thx.
Vagy egy jack elosztó...
most viszont az a gondom, hogy eddig lusta voltam, de ma reggel bekötöttem a ház elején lévõ fülhallgató és usb kivezetéseket is. 😛
namost minden megy rendesen, az a baj, hogy mióta szól elöl a fülhallgató, azóta nem mûködnek a rendes hangszóróim. 😞 nagyon halkan lehet õket hallani de nagy mellette a zúgás is.
Celeron + Zalmi.
😄DDD
Inkább vettél volna egy normális P4-et gyári kúlerral.
Celeronra Zalmi kb. olyan mint trabantra a spoiler...
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
2.26 Celeron procit meddig lehet húzni maximum?
ZALMAN CNPS7700-Cu hûtés van rajta.
THX
Köszönettel: unit
-Home
-Office
-Tehather
-Custom
vki helpeljen mar pls..
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
2.26 Celeron procit meddig lehet húzni maximum?<#wilting>#wilting>
THX<#wilting>#wilting>
Sajnos nem kaptam választ a kérdésemre #21149 eddig. Mindenesetre beírom a fejleményeket, holnap meg jön egy egy hardweres arc, hátha sikerül vmit összehozni.
A fejlemények:
1. A Paraworld-del kapcsolatban; teljes részletességgel nincsen semmi újraindulás, tehát itt van még egy mostani játék, aminél nincs gond.
2. A Dark Messiah of Might and Magic már egy más tészta, itt tapasztalható az újraindulás, mint az általam már leírt 3 játéknál is. Konkrétan lepróbálgattam: ha mindent maxra felnyomok (fõleg a grafikus kártya speciális effektjeit), és a Texture/World Detail-t mediumra rakom, akkor semmi gáz, megy a játék nagyon szépen. Viszont, ha az utóbb említetteket High-ra teszem, mást ugyanúgy hagyok, a betöltési csík elõtt valamivel az megáll, és egy olyan 10mp múlva a gép újraindul - mindig!
Ez a problémám.
Alább írtam, h minden okés szoftveresen, és amúgy sem hiszem, h ez ilyen hiba lenne (mondom, vannak kivételek, ahol semmi gány nincs).
Esetleg arra gondoltam - bár lehet, h hülyeség -, h abba a memóriába van vmi hiba, amit nemrég tettek a gépbe. Ha mindent maxon próbálok, és amúgy is gépigényes a célzott játék, akkor minden memóriamodul dolgozik, ergó azt feltételezem, h az említettben van vmi hiba, amire eddig nem derült fény kevésbé proci/ram/video-igényes játékoknál, csak a "nagyoknál". Vagy ez hülyeség? Csak spekulálok. 1xûen azt nem értem, h ha nem bírná a gép a beállításokat, akkor maximum szaggatna, nem újraindulna, nem..?
Aki esetleg elolvasott és van vmi 5lete, kérem, h nézze meg a régi posztomat is a lap alja fele, ott írtam le a konfigot.
Holnap elõször a memóriával kezdünk, de örülnék, ha vkinek van vmi 5lete, azt megosztaná velem.
Köszönöm elõre is!
Üdv
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
2.26 Celeron procit meddig lehet húzni maximum?
THX