!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
phoenix bios 4.0 release 6.0-hoz 2 hónapja keresem és nem találok frissítést /upgrade,update/végelkeseredéseme ide fordulok.
legyetek olyan kedvesek és segítsetek!
elõre is köszi: Cinke16
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..😞...a tûzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek😞.....plss segítsetek...😞 pls pls
0.73 bitcomet exe has encountered a problem and needs to close.We are
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..😞...a tûzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek😞.....plss segítsetek...😞 pls pls
tom hogy ez nem hardwer de vki talán tudja a választ pls
RAM a gépbe akormár egy kis gyorsulást vetem érsze ,kevés szagatás MOHA az uj. Én már nézegete kártyát. ted aszt.
hajrá
ideiglenesen aláraktam egy fehér a4-es lapot, és akkor jól mûködött!
Lenne egy apró problémám az egeremmel. Egy logitech mx610-rõl lenne szó. A problémá abban merül ki, hogy idõnként elkezd akadni az egér. Tehát húzom, és ott marad, majd 1 másodperc múlva megindul, és ezt elég gyakran. Ha játszom, vagy valamilyen program még fut, akkor gyakrabban csinálja. Már próbáltam szûz windows installt, egér szoftver frissítését, stb, de nem segített semmi sem. A gép egy s478-as p4, 3ghz, 160-as seagate winchester, gainward geforce 6600GT, sb audigy 4. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném! Elõre is köszi, tényleg!
Valószinû az lessz a gond, csökketsd a grafikát addig még ameddig már nem szaggat.
Nem tudjátok h mi a baj h akadozik vele egy játék aminek itt a gépigénye.a gépem:
Intel Celeron 2.26 GHz 512 MB RAM DDR ATI 9250 és egy Maxtor 40 gigás winyó.
a windowsomon futtattam töredezettségmentesítést,vírusirtást,lemezkarbantartást,ccleanert lefuttattam.minden partíción.eddig jól ment a játék.lehet h vidikari gond?
Kösz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PH! teszt. Érdemes megnézni, hogy a szénnéhúzott cerka sincs szinte sehol sem az alapórajeles Sempron 3000+-hoz képest! (A tesztben szereplõ 3000+ nem támogatja az SSE3-at, ezt figyelembe kell venni a Konvertálás-kódolás résznél.)
Az a problémám, hogy miután tölt a windows, utána bejn egy kék képernyõ és fehérrel ki valani olyasmit ír ki, hogy UNNAMED_BOOT_VOLUME. Alá meg, hogy ahoz hogy bejöjjön a windows, a bios-ba kapcsoljam ki a gyorsítótárazást, vagy az árnyékolást. Meg ellenõrizzem, hogy minden hardwer, meg szoftver jól van e telepítve, amit csökkentett módba lehet csinálni, csak ha csökkentett módba akarom behozni a windows-t, akkor is ugyanez van.
Aki tudja, hogy hol kell kikapcsolni ezeket a bios-ba, vagy hogy mi a baja, meg mit kell csinálni az rjon légyszi!!
KÖSSZ
Celeront inkább ne, max ha csak netezni és szövegszerkeszteni akarsz
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Processzor vásárlás elõtt állok,és szeretnék segítséget kérni,hogy melyiket vegyem.
AMD Sempron 3400+ AM2 64 bit
vagy
Celeron D351 64 bit lga 775
Sok oldalt végignéztem már de,nagy a dilemma.Igazából nem tudom melyik miben jobb.Ha valaki megtenné,hogy értékeli nekem a két processzort,megköszönném.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A gondom a következõ: nemrég elhalálozott a WinXP-m, ezért újratelepítettem az egészet. Az alaplapi hangkártyámhoz (Realtek AC97) a legújabb drivert tettem fel (a3.94), ami már az újratelepítés elõtt is probléma nélkül mûködött. Namost, mióta a reinstall megtörtént, észrevettem, hogy folyamatosak a hanghibák. A legrosszabb, hogy egyáltalán nem tudok fejhallgatót használni, ugyanis a zenéket borzalmas minõségben (olykor vokál illetve egyéb sávok nélkül) hallom rajta. Játék közben pedig hajlamos "elfelejteni" hangokat (pl. San Andreasban az autók motorhangját, vagy a rádiókat). Mi lehet a gond?
http://joeperry.blog.hu/
Ne haragudjon senki, hogy ide írok,de valaki kérem szépen, hogy segítsen!Egy laptopot kaptam azzal az instrukcióval, hogy tzelepítsek rá egy Win 2000-ret! A telepítés közben kikapcsolt a gép(lényegtelen h miért)és most mikor bekapcsolom kiír egy következõt akkor is ha cd-rõl akarok bootolni akkor is ha nem: Invalid BOOT.INI file, Booting from C:\winnt\, NTDETECT failed
Mit tudok ilyenkor tenni?
Valaki kérem szépen mentse meg az életem!
köszönöm elõre is
üdv.
haverom most hívott h a 160GB Western Digital IDE winyója pár napja lelassult aztán mára már "0" gigásnak és NTFS helyett RAW nak látja...
még bõven garanciális de az adatok fontosak neki (of course)
mit tanácsoltok ?
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
Persze ha egy noname tápod van, akkor lehet kevés egy 400-as is. Normális tápot kell venni, egy 400-as még X1900XT CF-hez is elég.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
szval úgy indult a hétvége hogy a ház elején lévõ színes LCD KIJELZÕt bekötöttem, aztán elszállt a videókártyám ettõl függetlenül. ma délután is bekötöttem még egy két kivezetést és onnantól kezdõdtek a gondok. nem indult el a gép, be se lehetett kapcsolni. agyaltam mi lehet a gopnd majd lehúztam egy két dolgot pl dvd író és láss csodát rögtön elindult. én ebbõl arra következtetek sõt merem állítani hogy kicsi a 400w-os táp és emiatt nem indul el a gép ha minden rá van dugva.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!