!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van 1 nagyon nagyon nagyon nagy problémám!

phoenix bios 4.0 release 6.0-hoz 2 hónapja keresem és nem találok frissítést /upgrade,update/végelkeseredéseme ide fordulok.
legyetek olyan kedvesek és segítsetek!

elõre is köszi: Cinke16

Hali! Próba sikeres. 😊 Lenne egy kérdésem. Vagyis több is. Mi a különbség az optikai és a lézeres egér között?? Az optikai nem lézerrel megy? A vezeték nélkülire gondolok. És mi az a dpi? Valami érzékenység asszem. De az azt jelenti hogy ha hirtelen elrántom az egeret, akkor az egér nyíl kurzora azonnal késés nélkül követi a mozgást? Mert van egy régi Genius opt egerem az hirtelen elrántásoknál érezhetõen ott marad pár tized másodpercet. Szóval ezek a kérdések, örülnék ha valaki aki ért ezekhez, válaszolna. Köszönöm elõre is. És nincs valakinek Logitech LX7 egere? Ez vezeték nélküli, elemes. Üdv
Hali. Próba
saviola
Nah csak azért kérdezem, mert potyára nem akarok egy új hûtõt venni

saviola
az már nem

Banano007
*azureus vagy mi XD 😄 de nem ismerem na kipróbálom

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Banano007
hát azereust még nem szedtem le de a bittorrent és az utorrent igen ugyen ezt csinálja

jbal
jaja nekem is kéne.igaz h ezt is tavaly télen vettük😄

bit torrent vagy az azureus is ugyanezt mûveli?

Banano007
0.73 bitcomet exe has encountered a problem and needs to close.We are
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..😞...a tûzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek😞.....plss segítsetek...😞 pls pls

0.73 bitcomet exe has encountered a problem and needs to close.We are
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..😞...a tûzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek😞.....plss segítsetek...😞 pls pls

tom hogy ez nem hardwer de vki talán tudja a választ pls

pontosan kéne leírnod a problémádat...

hitman86
nekem is az agodom akadnak néha játékok(ati9200 /128),de volt bene 768
RAM a gépbe akormár egy kis gyorsulást vetem érsze ,kevés szagatás MOHA az uj. Én már nézegete kártyát. ted aszt.
hajrá

DjTsabee
Az én problémámta nem tud senki megoldást a windows újratelepítésen kívül???<#help><#help>

Vagy vastagon ganés a ventilátor belseje.

Lehet. Úgy hívják DVD±R DL. Kétrétegû, 8,5GB kapacitású.

jbal
eddig ment jól.és csökkentettem de ugyanaz teljesen csak szar grafikával

Hát, simán az asztalon van rajta, eleinte semmi gond nem volt vele. Az elmúlt pár hétben kezdett furcsán viselkdeni, de köszi, megpróbálom így is, hátha 😊
ajem kisa
bocs ez pitesy-nek szólt<#zavart1>

ajem kisa
Nekem is szokott szaggatni, de rájöttem, hogy sima felületre kellene raknom!
ideiglenesen aláraktam egy fehér a4-es lapot, és akkor jól mûködött!

thomasthomas
COLORS házat veszek de nem ismerem a tápjait...help plz

Sziasztok!

Lenne egy apró problémám az egeremmel. Egy logitech mx610-rõl lenne szó. A problémá abban merül ki, hogy idõnként elkezd akadni az egér. Tehát húzom, és ott marad, majd 1 másodperc múlva megindul, és ezt elég gyakran. Ha játszom, vagy valamilyen program még fut, akkor gyakrabban csinálja. Már próbáltam szûz windows installt, egér szoftver frissítését, stb, de nem segített semmi sem. A gép egy s478-as p4, 3ghz, 160-as seagate winchester, gainward geforce 6600GT, sb audigy 4. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném! Elõre is köszi, tényleg!
David01
Ajánlott: ATI Radeon 9600 vagy nagyobb

Valószinû az lessz a gond, csökketsd a grafikát addig még ameddig már nem szaggat.

jbal
Hello!
Nem tudjátok h mi a baj h akadozik vele egy játék aminek itt a gépigénye.a gépem:
Intel Celeron 2.26 GHz 512 MB RAM DDR ATI 9250 és egy Maxtor 40 gigás winyó.
a windowsomon futtattam töredezettségmentesítést,vírusirtást,lemezkarbantartást,ccleanert lefuttattam.minden partíción.eddig jól ment a játék.lehet h vidikari gond?
Kösz!

saviola
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha a videókari ventije nem forog eléggé az lehet attól is hogy a táp nem ad neki elég energiát. Olyan a ventilátorja, hogy direkt kell a tápra kötni.

akyyy
Lehet kb 6 gigás dvd-t venni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A Sempronok nagyon is jó procik. Az architektúra alig érzékeny az L2 cache méretére és a HT órajelére. A NetBurst meg ugye a legkisebb légmozgás hatására is belassul. A cerka viszont nem egy kis szellõt, hanem egy hurrikánt szenvedett el. Emellett a cerka D-k még melegednek is mint állat, a Sempronok meg nem. Sosem értettem miért vesznek az emberek NetBurst cerkát. Annyi pénzért már processzort is lehet venni.

PH! teszt. Érdemes megnézni, hogy a szénnéhúzott cerka sincs szinte sehol sem az alapórajeles Sempron 3000+-hoz képest! (A tesztben szereplõ 3000+ nem támogatja az SSE3-at, ezt figyelembe kell venni a Konvertálás-kódolás résznél.)

DjTsabee
Hello!!
Az a problémám, hogy miután tölt a windows, utána bejn egy kék képernyõ és fehérrel ki valani olyasmit ír ki, hogy UNNAMED_BOOT_VOLUME. Alá meg, hogy ahoz hogy bejöjjön a windows, a bios-ba kapcsoljam ki a gyorsítótárazást, vagy az árnyékolást. Meg ellenõrizzem, hogy minden hardwer, meg szoftver jól van e telepítve, amit csökkentett módba lehet csinálni, csak ha csökkentett módba akarom behozni a windows-t, akkor is ugyanez van.
Aki tudja, hogy hol kell kikapcsolni ezeket a bios-ba, vagy hogy mi a baja, meg mit kell csinálni az rjon légyszi!!
KÖSSZ

Persze lapot is veszek.Tudom,hogy más-más a foglalat.De miben jobb az egyik a másiknál?

sempron se sokkal jobb...

Met
lappal együtt akarod venni? mert, hogy 2 másfajta tokkozásút sikerült összeválogatnod 😊
Celeront inkább ne, max ha csak netezni és szövegszerkeszteni akarsz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!
Processzor vásárlás elõtt állok,és szeretnék segítséget kérni,hogy melyiket vegyem.
AMD Sempron 3400+ AM2 64 bit
vagy
Celeron D351 64 bit lga 775
Sok oldalt végignéztem már de,nagy a dilemma.Igazából nem tudom melyik miben jobb.Ha valaki megtenné,hogy értékeli nekem a két processzort,megköszönném.

OrioN the S
nekem ugyan ez az integrált hangom van és pl. a SA az EAX miatt baszakodott :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

próbálj meg egy másik drivert😛

formatáld le a partíciót amire telepítetted, és próbáld meg újból.

Bugz
Kössz h válaszoltatok a #21228-ra...

Dirty South

joeperry
Hello mindenkinek!
A gondom a következõ: nemrég elhalálozott a WinXP-m, ezért újratelepítettem az egészet. Az alaplapi hangkártyámhoz (Realtek AC97) a legújabb drivert tettem fel (a3.94), ami már az újratelepítés elõtt is probléma nélkül mûködött. Namost, mióta a reinstall megtörtént, észrevettem, hogy folyamatosak a hanghibák. A legrosszabb, hogy egyáltalán nem tudok fejhallgatót használni, ugyanis a zenéket borzalmas minõségben (olykor vokál illetve egyéb sávok nélkül) hallom rajta. Játék közben pedig hajlamos "elfelejteni" hangokat (pl. San Andreasban az autók motorhangját, vagy a rádiókat). Mi lehet a gond?

http://joeperry.blog.hu/

Sziasztok!
Ne haragudjon senki, hogy ide írok,de valaki kérem szépen, hogy segítsen!Egy laptopot kaptam azzal az instrukcióval, hogy tzelepítsek rá egy Win 2000-ret! A telepítés közben kikapcsolt a gép(lényegtelen h miért)és most mikor bekapcsolom kiír egy következõt akkor is ha cd-rõl akarok bootolni akkor is ha nem: Invalid BOOT.INI file, Booting from C:\winnt\, NTDETECT failed
Mit tudok ilyenkor tenni?
Valaki kérem szépen mentse meg az életem!
köszönöm elõre is
üdv.
mégse a táp a szar... vmi érintkezési gubanc van mer csak akkor megy a gép ha le van fektetve, amint felállítom nem indul el :S azt hiszem most elégeltem meg és viszem a szervízbe.

Sziasztok !
haverom most hívott h a 160GB Western Digital IDE winyója pár napja lelassult aztán mára már "0" gigásnak és NTFS helyett RAW nak látja...
még bõven garanciális de az adatok fontosak neki (of course)
mit tanácsoltok ?

Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,

Tévedsz. Ez éppenhogy nagyon felé számol. Eleve az összes ilyen netes kalkulátort el kell felejteni, nem valóak semmire.

Persze ha egy noname tápod van, akkor lehet kevés egy 400-as is. Normális tápot kell venni, egy 400-as még X1900XT CF-hez is elég.

hát nemtom ez nagyon keveset számolt. 😛 pedig tuti ez lesz a baja

biomage
menj ide nyomd "Start the power supply calculator"

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

na összekaptam a gépet most arról írok... rájöttem valszeg mi a gond. leírom mit csináltam:
szval úgy indult a hétvége hogy a ház elején lévõ színes LCD KIJELZÕt bekötöttem, aztán elszállt a videókártyám ettõl függetlenül. ma délután is bekötöttem még egy két kivezetést és onnantól kezdõdtek a gondok. nem indult el a gép, be se lehetett kapcsolni. agyaltam mi lehet a gopnd majd lehúztam egy két dolgot pl dvd író és láss csodát rögtön elindult. én ebbõl arra következtetek sõt merem állítani hogy kicsi a 400w-os táp és emiatt nem indul el a gép ha minden rá van dugva.

francois
Na konkrétan az a problémám, hogy nyáron tóltam az oblivionnal egy csomót amikor dög meleg volt, najó annyira nem mint kint, de melegebb mint most és akkor hogyhogy nem melegedett túl a cucc? Most meg esténként fagypont körüli a hõmérséklet, (mackóban kelek fekszek) és most meg kifagy minden játék, lejárt az élettartama a ventinek vagy mi?

jajj ne :S

bertino
sztem ez lap káput lesz <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

de lehet hogy elõbb rosszul írtam, ugyanis nem csak a monitor nem megy, hanem a gép se csinál semmit. elindítom, pörögnek a ventik meg hallom hogy megy is de még odáig se jut el hogy leellenõrizze a ramot meg ezeket... csak megy és kész. de olyat is csinált hogy ahogy benyomtam a power gombot rögtön le is kapcsolta magát. egyszerûen nem tudok vele mit kezdeni 😞

nem, most egy másik géprõl írok...

Schwarz
úgylátom a fórumozás monitor nélkül is megy 😊
szerintem is kontakthiba

Mi az a windows?

mért van az, hogy bekapcsolom a gépet, a monitor tök sötét marad, hallom hogy megy minden de nem csinál semmit? olyan is volt hogy bekapcsoltam és rögtön le is kapcsolt magától? én vmi érintkezési problémára gyanakszom... ti?