!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
valoszinüleg videokártya probléma lehet ha jól irtad
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ez a gondom, hogy a gépem egyszer csak elkezdett lefagyogatni, volt a hogy össze esett a kép is ilyen csíkokra mint amikor nincs adás a tc-ben, és mostmár el se indul, elindítom és mindig megáll a kép és nem csinál semmit. mit tegyek?
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
Szóval aról lenne szó, hogy az utóbbi idõben a fájlcserélõprogramokat ha leteszem a tálcára, pár perc után bezárja magától .(Azureus, Bitcomet, Limewire) Eddig megoldottam úgy hogy nem tettem le õket, de most az Explorer is elkezdett szórakozni, se szó, se beszéd bezárja netezés közben.Mi okozhatja?
Nod és Spyboot nem talált semmit.
Milyen programmal próbálkozzak még?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Custom
Home
Office
Theater
Sztetek meikre alitsam?:S
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
csak nekem 9800 prom van..video modot kell alitani..csak nemtudom mejikre kell alitani h perfectul mukodjon...
vki?#21161?
ha nincs javulás akkor ments le mindent és próbálkozz low level formattal, na az helyrerakja és még egy ideig használható, ha megint megjelennek a hibás szektorok akkor kuka
Mi az a windows?
vagy ide csatlakkozó kontakthiba, ha sokat dugdosod a kábelt elõfordulhat, h elengedi a forrasztás a panelen a csatlakozót, volt ilyenem maxtor winyóval
hát elég könnyen feladtad a rendszeredet, minden adatoddal, munkáddal együtt, én ilyen esetben tuti 2 napig tökölnék vele, és minden meglenne 😊
Mi az a windows?
És az lenne a fõ kérdés, hogy ebbe az alablapba passzol-e a nyolcszoros AGP-s Geforce 4 ti4200-am?
http://flickr.com/photos/zolika90/
1#
Lan party volt, szép volt jó volt 😊 Hajnalra gép bedöglött, de olyan szinten, hogy 2 xp közül 1 se akart felállni 😊 sokmindent csináltam végülis, IDE kábel csere is volt..úgyse, belexartam ledöltem kicsit pihenni, aztán visszamentem..xp install...mondom törlöm xp-s particiót megvolt aztán észrevettem hogy a külön progis partició-t máris nem particiónáltnak vette....(kicsit mérgelõdtem hogy 40 giga progi elszált 😞 de aztán mondom létrehozom újra...aham...csak hogy itt jön a bökkenõ, hogy nem engedi 😊 2 "nem particionált terület" van, az egyik ügye 8 mb-os a másik meg a progis....
Feltette windózt ok..kiváncsiságból megnézem a másikat ....naná hogy megy......:@ -->idegbaj..--> lenyúgvás....->progik telepítése--> játék tovább 😊
Nos most mi tévõ legyen az ember? Adjak neki particion magic-et ?
2#
Lassacskán beigazolódik az észrevételem, hogy ha menet közbe kicsit is hozzáérek a gépházhoz, egy kis nem is tudom milyen hangnak írjam le, mert nem sípolás 😊 ilyen nyikorgás szerû...akkor szokt amikor winyó hip-hop leáll 😊 így talán már érthetõ...
Ez vajon mitõl lehet? hozzáérne vmi vinyóhóz? mert hol ez hol azt nem látja. (két seagate winyó, 120 és 160-as) vagy alaplapnak van a cserélési ideje ?😊 csak azért kérdem hátha vki találkozott már ilyennel..
Hozzáteszem eddig ejthettem rá akármit stb...nem voltak ilyen problémák 😊
és én szépen bánok mindennel...mert hiszem hogy nekik is lelkük van 😄
thx a válaszokat
Itt vannak a képek:
Ez meg le sem futott...
Most mit lehet tenni?Újat kell venni?
vki?
köszi
A gépem gyakran kifagy "Kernel_Data_Inpage_Error" hibaüzenettel, majd pedig újraindul(nem bír egybõl bebootolni sem ezután, csak ha kikapcsolom, majd be).
Ezt általában akkor csinálja a gép, ha tömörítek, másolok, vagy telepítek egy programot, játékot...szval arra gyanakszom hogy a vinyó a hibás(biztos hogy nem vírus, mert leformáztam a gépet, majd felraktam a Windowst, de még mindig jelentkezik a hiba<#szomoru1>#szomoru1>)
Tudtok ajánlani vmi progit amivel kideríthetném mi a baja, vagy ha valakinek volt már ilyene írja meg hogy oldottam meg légyszi!
Elõre is köszi
Szerk: mostanában ki sem írja a hibaüzenetet, hanem csak szimplán kifagy és újraindul
-Home
-Office
-Tehather
-Custom
És letöröltem minden dvd/cd író progit és meghajtót buheráló progit (pl. daemon), majd regcleaner indítottam, majd visszaraktam ugyan azokat, amiket elõzõleg leszedtem. És már jó is lett, írja az rw-ket.
#21158: A lemez is OK. Egyszerûen vmi összegabalyodott, és win reinstall nélkül akarom helyrehozni.
De vannak olyan lemezek is, amik birják a strapát, csak pont én nem láttam olyat...<#nevetes1>#nevetes1>
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Mert elkezdett a Hardware monitor csipogni, hogy kevés.
Eddig még sose volt ilyen.
Ha kell még adat beírom, csak kapjak választ, hogy azt is le kellene-e cserélnem vagy maradhat! (Azt már nem is merem elképzelni, hogy mennyiért tudnám eladni.... 😊 )
Köszi!
Elmör
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Egy eléggé kollektív problémám lenne, amire 1elõre még nem találtam megoldást -, ezért írok😊 - bár pár 5letem lenne (nem vagyok hülye a gépekhez, elõre leszögezem😊.
Nos, a probléma annyi, h a gép néha újraindul; eleddig 3 játéknál fordult ilyen elõ:
1. A Call of Duty 2-nél, amikor a játékot max grafikán, 1024ben próbáltam játszani, egy helyen mindig kifagyott, és újraindult a gép. Átváltottam 800x600ba, ugyanazon beállításokkal, és semmi fagyás, 1óra játék után sem, vígan továbblõve magamat azon a bizonyos részen.
2. A Titan Quest-nél, kb 15-30 percnyi játék után, szintén újraindult. Max grafikán volt, állítgattam, mindig meghalt. Bekapcsoltam próbaként a VSync-et, és azóta semmi restart.
3. A Fear-nél, már akkor, amikor a játékot betöltené (a töltési csík végére ér), újraindul. Max grafikán próbáltam, utána egyenként be-ki kapcsolgattam dolgokat, most medium-max grafon van, és no problem.
Nos, ezeket csak azért írtam le, h lássátok, teljesen behatárolhatatlan, h mi a probléma - sztem. Hozzáteszem, más játékoknál (Most Wanted, ParaWorld stb..) nincs semmi ilyesmi, fulloson megy minden szépen.
Nem arról van szó, h most belehalok, h vmelyik játék nem megy teljes részletességgel, hanem az a bajom, h mi lesz, ha egyre több játék ilyet produkál, tegyük föl, el sem indul sehogy sem (nem fogok játszani, na és aztán?😊.
Amire gyanakodom leginkább, esetleg a táp, h nem bírja a feszkót. Ha vmit részletesebb grafikán szeretnék játszani, ergó, többet van használatban proci/ram/grafkártya, a táp nem elég, h kiszolgálja õket egyszerre.
A rendszerem:
Gagabyte K8U-939 alaplap; Athlon 3,5 Ghz; 2x256/2x512 400mhz ram dualban; Ati X800 256ram videókártya; 160giga Maxtor vinyó; 2 dvd író; floppy; SBLive hang; 400watt táp!..
XpSp2, Dx9c, Ati 6.9 driver, meg minden egyéb (hozzáteszem, nem hiszem, h szoftveres gáz van).
Köszönöm, aki végigolvasott, és elõre is köszönöm annak is, aki visszaír, ha van vmi 5lete.
Üdv
Koszta
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
különbözõ modulok nem túl szerencsések. próbáld meg csak az 512 es modullal "túlmelegíteni" ha fagy, akkor melegedés, ha nem akkor alaplap nem szereti a ramjaidat
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Játék közben újraindul a gép😞((
Config:
DDR 1024(2*256+512)MB
S462 Sempi 2600+
AGP Inno 6800LE 128mb legújabb driverrel
Szûz XP-SP2
Fákjúal!