!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
ötlet kell ved ki a vga és rakj másikat itt a nagy ötlet 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

még egy kicsit babrálom de ha nem lesz jó továbbra se akkor szervízba viszem. 😛 öteteket azért még várok továbbra is! 😊 biomage neked meg köszi 😊

biomage
vid el szervizbe
valoszinüleg videokártya probléma lehet ha jól irtad

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

sziasztok!
ez a gondom, hogy a gépem egyszer csak elkezdett lefagyogatni, volt a hogy össze esett a kép is ilyen csíkokra mint amikor nincs adás a tc-ben, és mostmár el se indul, elindítom és mindig megáll a kép és nem csinál semmit. mit tegyek?

Elerath
aha, azér mondom mert nálam csak annál az 1 játéknál csinálja (régen játszottam cod2vel is neten de ott nem volt baj), ha újrarakom a CSt akkor se lesz semmi, vagyis marad a fagyás 15 percenként

-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!

pihi
Nalam minden jateknal bajavan..😄 strategiai jatekoknal tovabb birja, ugye az nem terheli a videokartyat annyira..

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Elerath
hallod de nkem csak a counter-strike 1.6nál van ilyen bajom, azzal is akkor ha neten jáccok, neked milyen gamenél van baja?

-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!

zolo
Bocs, hogy ide írom, de ide legalább járnak.
Szóval aról lenne szó, hogy az utóbbi idõben a fájlcserélõprogramokat ha leteszem a tálcára, pár perc után bezárja magától .(Azureus, Bitcomet, Limewire) Eddig megoldottam úgy hogy nem tettem le õket, de most az Explorer is elkezdett szórakozni, se szó, se beszéd bezárja netezés közben.Mi okozhatja?
Nod és Spyboot nem talált semmit.
Milyen programmal próbálkozzak még?

http://flickr.com/photos/zolika90/

pihi
ugyanaz mint nekem video moidot kellene atalitani..:Sde ense udom h mire alitsam at...
Custom
Home
Office
Theater
Sztetek meikre alitsam?:S

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

pihi
ugyanaz a baja mint most nekem..😄😄
csak nekem 9800 prom van..video modot kell alitani..csak nemtudom mejikre kell alitani h perfectul mukodjon...
vki?#21161?

videókarihoz kell driver azt rakd fel..

Elerath
Kifagy és nem indul újra. Én lelépek a szerverrõl, a kifagyott 'emberkém' meg ottmarad amíg ki nem dobja az admin vagy a szerver magától. Aztán újra kell csatlakoznom. Videókártyákban nem nagyon vagyok otthon, beömlesztem amit tudok róla: Ati radeon 9600 series sapphire, 128 MB ram

hii mindeki lenne egy kis problémám a monitorral görgetéskor a görgetés irányától függõen vagy lefeleé vagy felefelé "szalad" egy csik és ugy frissit drivert nem raktam fel mert a cd-n lévõt nem engendi felrakni. (error occur, while installing monitor adaptor. Error code: 259) a neten meg találtma a monitorhoz driver-t (Samsung SyncMaster795M😎segítsetek légyszi

nyugodtan belerakhatod,ez a 4x 8x agp sebesség gyakorlatilag parasztvakítás.sebesség csökkenést ha okozni fog valami akkor nem ez fog..

Schwarz
mi az, hogy damaged? mind a 31mb? utálom az ilyen programokat. windóz alatt hddt ellenõrizni. brrrr... ezek bad sectorok? eressz rá scandisket vagy chkdsk-t, mint vki írta.
ha nincs javulás akkor ments le mindent és próbálkozz low level formattal, na az helyrerakja és még egy ideig használható, ha megint megjelennek a hibás szektorok akkor kuka

Mi az a windows?

Schwarz
kontakthiba a winyó tápcsatlakozójánál, szarok ezek a csatlakozók nem valók semmire, kicsi csavarhúzóval szorítsd össze a dugóban a csatlakozókat
vagy ide csatlakkozó kontakthiba, ha sokat dugdosod a kábelt elõfordulhat, h elengedi a forrasztás a panelen a csatlakozót, volt ilyenem maxtor winyóval

hát elég könnyen feladtad a rendszeredet, minden adatoddal, munkáddal együtt, én ilyen esetben tuti 2 napig tökölnék vele, és minden meglenne 😊

Mi az a windows?

zolo
Adott egy Abit VH6 alaplap, amire azt mondták nekem, hogy kétszeres az AGP portja, de én a neten négyszeres AGP-snek láttam.Melyik igaz?
És az lenne a fõ kérdés, hogy ebbe az alablapba passzol-e a nyolcszoros AGP-s Geforce 4 ti4200-am?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Elsõ körben chkdsk c: /r (c: helyére értelemszerûen az aktuális meghajtó betûjel). Ezzel lehet elvész egy két file, de ha nincs fizikai sérülés, akkor rendberakja a partíciót. Esetleg maradhat rajta bad secter, de az sem biztos, hogy fizikai, lehet csak logikai, akkor viszont minimum format, de nem lehetetlen, hogy partícionálás kell az eltüntatéséhez.

pihi
JAtek kozbe gondol egyet kifagy es ujraindul? videokartyad mien?

Elerath
#21128 valaki legalább olvassa el.. légyszi

dookie
Hali.bajban vagyok

1#
Lan party volt, szép volt jó volt 😊 Hajnalra gép bedöglött, de olyan szinten, hogy 2 xp közül 1 se akart felállni 😊 sokmindent csináltam végülis, IDE kábel csere is volt..úgyse, belexartam ledöltem kicsit pihenni, aztán visszamentem..xp install...mondom törlöm xp-s particiót megvolt aztán észrevettem hogy a külön progis partició-t máris nem particiónáltnak vette....(kicsit mérgelõdtem hogy 40 giga progi elszált 😞 de aztán mondom létrehozom újra...aham...csak hogy itt jön a bökkenõ, hogy nem engedi 😊 2 "nem particionált terület" van, az egyik ügye 8 mb-os a másik meg a progis....
Feltette windózt ok..kiváncsiságból megnézem a másikat ....naná hogy megy......:@ -->idegbaj..--> lenyúgvás....->progik telepítése--> játék tovább 😊
Nos most mi tévõ legyen az ember? Adjak neki particion magic-et ?

2#
Lassacskán beigazolódik az észrevételem, hogy ha menet közbe kicsit is hozzáérek a gépházhoz, egy kis nem is tudom milyen hangnak írjam le, mert nem sípolás 😊 ilyen nyikorgás szerû...akkor szokt amikor winyó hip-hop leáll 😊 így talán már érthetõ...
Ez vajon mitõl lehet? hozzáérne vmi vinyóhóz? mert hol ez hol azt nem látja. (két seagate winyó, 120 és 160-as) vagy alaplapnak van a cserélési ideje ?😊 csak azért kérdem hátha vki találkozott már ilyennel..
Hozzáteszem eddig ejthettem rá akármit stb...nem voltak ilyen problémák 😊
és én szépen bánok mindennel...mert hiszem hogy nekik is lelkük van 😄
thx a válaszokat

Tojesz
Na lefuttattam a HDTune-t és jelzett hibákat...
Itt vannak a képek:

Ez meg le sem futott...

Most mit lehet tenni?Újat kell venni?

pihi
#21161?
vki?

Tojesz
Hello, memtestet már próbáltam, nem jelzett hibát, most kipróbálom akkor a HDTune progit
köszi

Bandi 18
Hello. Futtass egy HDTune-t és egy memtestet ha ezek nem jeleznek hibát akkor lehet hogy valami túlmelgszik tisztísd meg a hûtõket

Tojesz
Sziasztok, ha valakinek van vmi ötlete szívesen várom!

A gépem gyakran kifagy "Kernel_Data_Inpage_Error" hibaüzenettel, majd pedig újraindul(nem bír egybõl bebootolni sem ezután, csak ha kikapcsolom, majd be).
Ezt általában akkor csinálja a gép, ha tömörítek, másolok, vagy telepítek egy programot, játékot...szval arra gyanakszom hogy a vinyó a hibás(biztos hogy nem vírus, mert leformáztam a gépet, majd felraktam a Windowst, de még mindig jelentkezik a hiba<#szomoru1>)
Tudtok ajánlani vmi progit amivel kideríthetném mi a baja, vagy ha valakinek volt már ilyene írja meg hogy oldottam meg légyszi!

Elõre is köszi

Szerk: mostanában ki sem írja a hibaüzenetet, hanem csak szimplán kifagy és újraindul

pihi
hello, Ati radeon 9800 pro videokartyam van, jatek kozben megfagy..a gep mindegy mien jatek fut, video modot kellene atalitanom csak nemtudom h mire..:S
-Home
-Office
-Tehather
-Custom

kirol
Hát nekem a vadi új íróm csinálta ezt, és ott sem hardveres gond volt, azért kérdeztem.
És letöröltem minden dvd/cd író progit és meghajtót buheráló progit (pl. daemon), majd regcleaner indítottam, majd visszaraktam ugyan azokat, amiket elõzõleg leszedtem. És már jó is lett, írja az rw-ket.

LG GSA 4160B a dvd iróm. nem hiszem, hogy azzal van gond, mert találkoztam már ilyennel.

#21158: A lemez is OK. Egyszerûen vmi összegabalyodott, és win reinstall nélkül akarom helyrehozni.

ajem kisa
Nekem volt olyan pl., hogy a lemez egyszerüen besz@rt, ezekkel az ujrairható lemezekkel elõfordult már az ismerõseimnél is...
De vannak olyan lemezek is, amik birják a strapát, csak pont én nem láttam olyat...<#nevetes1>

Ha van vmi 5let, még mindig várom😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

5V Stand By. Csak akkor lényeges, hogyha mondjuk Wake On LAN, Wake On Alarm vagy Wake On PCI eljárást akarsz alkalmazni. Egyébként nincs jelentõssége. A sw feszültségmérés pedig nem megbízható, nem érdemes foglalkozni vele.

kirol
Egész véletlenül nem NEC ND4571A-d van?

Hali mindenki! valaki meg tudná mondani, hogy miért van az, hogy semmilyen cd iró szoftver nem hajlandó a gépemen újrairható lemezt törölni? Azt irják ki, hogy csak egyszer irható lemez van a meghajtóban. Volt már ilyen, akkor egy windows reinstall segitett. Most ehhez nincs idõm. Neroval és alcohol-lal is próbáltam. az eredmény ugyan az. sima, egyszer irható lemezzel nincs baja.

kirol
A tápnál az 5Vsb az micsoda?
Mert elkezdett a Hardware monitor csipogni, hogy kevés.
Eddig még sose volt ilyen.

hii mindeki lenne egy kis problémám a monitorral görgetéskor a görgetés irányától függõen vagy lefeleé vagy felefelé "szalad" egy csik és ugy frissit drivert nem raktam fel mert a cd-n lévõt nem engendi felrakni. (error occur, while installing monitor adaptor. Error code: 259) a neten meg találtma a monitorhoz driver-t (Samsung SyncMaster795M😎segítsetek légyszoi
My problem: végre úgy néz ki, hogy lecserélem a gépemet egy pörgõsebbre, viszont az alaplap, proci, VGA, RAM, vinyócsere mellett beletette egy barátom a bogarat a fülembe, mégpedig a monitorral kapcsolatban. Kb. 7 éves noname 15" tft lcd monitor (tényleg nem találtam semmi márkajelzést, feliratot, még a használtati utasításban sem. Megnéztem a leírását és a válaszideje (Tr=10msec, Tf=35msec akkor gondolom 35ms inkább a válaszideje) nem éppen a legjobb, s lehet, hogy most ez nagy butaságnak hangzik, de félek, hogy a viszonylag ütõs gépemet a monitor ellensúlyozza majd és a játékok mégsem mennek majd zökkenõmentesen. Ez lehetséges?

Ha kell még adat beírom, csak kapjak választ, hogy azt is le kellene-e cserélnem vagy maradhat! (Azt már nem is merem elképzelni, hogy mennyiért tudnám eladni.... 😊 )

Köszi!

Elmör

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Én elsõre a videókártyádra gondoltam, ugyanis nálam is volt hasonló problem más VGA-val és abban közös mindkettõ, hogy az állítgatással meg lett oldva, tehát lejebb kellett tennem a beállítást, de sajnos nem vagyok szakértõ, csak egy tapasztalat!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Hello Mindnyájatoknak!

Egy eléggé kollektív problémám lenne, amire 1elõre még nem találtam megoldást -, ezért írok😊 - bár pár 5letem lenne (nem vagyok hülye a gépekhez, elõre leszögezem😊.
Nos, a probléma annyi, h a gép néha újraindul; eleddig 3 játéknál fordult ilyen elõ:

1. A Call of Duty 2-nél, amikor a játékot max grafikán, 1024ben próbáltam játszani, egy helyen mindig kifagyott, és újraindult a gép. Átváltottam 800x600ba, ugyanazon beállításokkal, és semmi fagyás, 1óra játék után sem, vígan továbblõve magamat azon a bizonyos részen.
2. A Titan Quest-nél, kb 15-30 percnyi játék után, szintén újraindult. Max grafikán volt, állítgattam, mindig meghalt. Bekapcsoltam próbaként a VSync-et, és azóta semmi restart.
3. A Fear-nél, már akkor, amikor a játékot betöltené (a töltési csík végére ér), újraindul. Max grafikán próbáltam, utána egyenként be-ki kapcsolgattam dolgokat, most medium-max grafon van, és no problem.

Nos, ezeket csak azért írtam le, h lássátok, teljesen behatárolhatatlan, h mi a probléma - sztem. Hozzáteszem, más játékoknál (Most Wanted, ParaWorld stb..) nincs semmi ilyesmi, fulloson megy minden szépen.
Nem arról van szó, h most belehalok, h vmelyik játék nem megy teljes részletességgel, hanem az a bajom, h mi lesz, ha egyre több játék ilyet produkál, tegyük föl, el sem indul sehogy sem (nem fogok játszani, na és aztán?😊.
Amire gyanakodom leginkább, esetleg a táp, h nem bírja a feszkót. Ha vmit részletesebb grafikán szeretnék játszani, ergó, többet van használatban proci/ram/grafkártya, a táp nem elég, h kiszolgálja õket egyszerre.

A rendszerem:
Gagabyte K8U-939 alaplap; Athlon 3,5 Ghz; 2x256/2x512 400mhz ram dualban; Ati X800 256ram videókártya; 160giga Maxtor vinyó; 2 dvd író; floppy; SBLive hang; 400watt táp!..
XpSp2, Dx9c, Ati 6.9 driver, meg minden egyéb (hozzáteszem, nem hiszem, h szoftveres gáz van).

Köszönöm, aki végigolvasott, és elõre is köszönöm annak is, aki visszaír, ha van vmi 5lete.

Üdv
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

PíszLávJuniti
memória?
különbözõ modulok nem túl szerencsések. próbáld meg csak az 512 es modullal "túlmelegíteni" ha fagy, akkor melegedés, ha nem akkor alaplap nem szereti a ramjaidat

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Elerath
valaki majd azér olvassa el plz: #21128

ffxi
Nehéz lesz kiszûrni...

Fákjúal!

NeoMaN
Az is lehet, igen.

ffxi
Van köze a tápnak?

Fákjúal!

NeoMaN
VGA vagy CPU

ffxi
De hol?

Fákjúal!

NeoMaN
melegedés

ffxi
HELP!!
Játék közben újraindul a gép😞((

Config:
DDR 1024(2*256+512)MB
S462 Sempi 2600+
AGP Inno 6800LE 128mb legújabb driverrel
Szûz XP-SP2

Fákjúal!

NeoMaN
😄DDD

thomasthomas
gyári hûtõvel sztem igen,és leszedni azt én nem fogom....