!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
DVD író csere történt. A régi: LG-Toshiba GH22NS50. Annak ellenére, hogy LG dícsérik..
Ami jött (volna): Samsung SH-222AB
Probléma: Gyári (nyomott) Audio CD lejátszás a Samsung esetében akadozik, mintha fél sebességen játszaná le, vagy pattog, de csak Media Playerben. Foobar-ral rendesen lejátsza.
WTF??? Én ilyet még nem láttam.
LG szépen viszi mind Foobar alatt mind pedig Media Playerben.
No ez mi lehet???
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A rendszerem Windows 7 64 bit. A realtek beállításai közül eltûnt a hangszóró konfiguráció, ami eddig ott volt, így ott nem is tudom kiválasztani, hogy hány hangszóróm van. Minden ötletet szívesen fogadok😊
Elég gáz, de a probléma annyi volt, hogy két kábel volt a videókártyában, és a monitoron a második képernyõ jelent meg, ami ugye üres volt...😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Friss windows 7 x64 install.
Elsõnek elindult, ujraindítás után háttér bejön, egér mozog, de semmi mást nem csinál. Valami ötlet?
Furcsa eset, mert ha csak a 8pines van csatlakoztatva, akkor elindul a gép és a kártya, ha a 6pines is, akkor meg nem. Sõt, csak 6 pinesel szintén nem, viszont, a power csatik csatlakoztatása nélkül viszont felpörög a kártya és képet is ad, de azonnal kiírja, hogy tegyem rá a pcie power csatikat, és nem megy tovább.
Nem táp, mert más táppal is ezt csinálja, és szerintem nem egyértelmûen videokártya probléma. Gondoltam procira, alaplapra is, de ki lehetne ezt szûrni valahogy tök egyszerûen? Minden garanciális.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem ártana egy sorrendet beállítani a boothoz a biosban.Ellenõrizni kéne a perifériát hogy egyáltalán van-e boot szektorra(bootolható-e).
Én is jártam hasonlóan egy usb-s eszközzel a ,tesztidõszak környékén aztán kiderült hogy nem is rendeltem hozzá bootprogit.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Talán reseteld még a routert.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Van egy számítógép amiben a tanácsotokat kérném. az alaplapján nincs ide csatlakozó felület, csak sata, viszont a dvd író benne meg ide csatlakozású, mivel lehetne ezt összerakni hogy felismerje a dvd írót, az ide sata átalakítóval már próbáltam, azzal ak is piros kártyával de nem ismeri fel, ebben kérném a tanácsotokat.
Nincs bent a pipa szóval nem ezzel van a gond, az más kérdés hogy úgy viselkedik mintha bent lenne.
Bizonyos vírusok a saját állományukat is képesek elrejteni(kérdés meddig volt online AV nélkül vagy volt-e pendrive csatlakoztatva,netán "virágbolti" a os), így nem is vennéd észre.
Környezet: Windows 7, 4 GB RAM, 4 magos proci, a rendszer egy 32 GBos SSDn van (csak az van rajta, semmi más, 10 giga üres hely van, mert tudom hogy kell hagyni).
Tehát úgy kell elképzelni, mintha iszonyatosan le lenne terhelve a gép, emiatt válaszol lassan, közben pedig azt látom, hogy mindenhol 0% körül van a terhelés, és minden kattintás után másodpercekig mégse történik semmi (kirakja a kék pörgõ várakozó ikont). Baromi idegesítõ a tehetetlenség.
Hol tudom megnézni, hogy mi a gond? Már egyszerûen nem tudok mit kitalálni. (Nem érzem azt, hogy ismét újratelepítve minden megoldódna.)
segítséget szeretnék kérni.
Meg tudná nekem mondani vki hogy az alábbi videókártya : Ati 6450 (ati-102-c26405(b)kezeli e az alaplapom?
Alaplap: ASRock ConRoe1333-D667
jack dugóval csatlakozik? mert azok szeretnek ilyeneket játszani.
"The trees move. Do you not see it?"
Valami ötlet???
Kaptam egy új monitort és ennek más a felbontása.
Eddig a régin oda raktam az ikonjaimat ahová akartam.
Viszont az új berendezte õket a képernyõ bal szélére függõleges sorban és bármit csinálom mindig ott maradnak.
Hiába rendezem õket a régi megszokott helyükre a következõ újraindításnál mindig visszakerültek oda.
Pedig az automatikus elrendezés nincs bepipálva még sem hagy semmit csinálni.
Hogyan tudom ezt megoldani? Kérlek segítsetek!!!
btw valószínûleg csak egy kondi pukkant el benne, kérdezz körbe környékbeli szervizeknél h mennyibe csinálnák meg, vagy kis ügyességgel, alapanyaggal és forrasztópákával te is simán össze tudod rakni, vannak bõven videók youtube-on hozzá - már ha veszõdni akarsz ilyennel egyáltalán.
Nem mai darab, de eddig jól mûködött. A VGA-ra nem is gondoltam, megpróbálom akkor kipróbálni más géppel.
Köszi!
Nem irtad,hogy pontosan milyen tipusu monitorod van,de ha van tobb csatlakozo is rajta a D-Subon kivul,akkor masik kabellel is megprobalnam.
A kérdés, hogy valószínûleg tönkrement? Vagy lehet, hogy a kábellel lehet valami? Vagy ez utal valami tipikus problémára? Garancia már nincsen rá.