64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#60846 Netán Asztal kiterjesztése(bepipálni)? -
#60845 Szia!
Tényleg BSPlayert akarsz használni?
VLC nem jó? -
sanya200 #60844 Sziasztok,olyan kérdésem lenne tudtok-e olyan routert ajánlani amire tudok külső vinyót kötni,ha lehet minél olcsóbbat 20-at nem nagyon akarok érte adni.Itthoni media centerhez lenne jó.Van ez a plex progi de ez csak úgy megy hogy ha megy a gép akkor éred el tablettről telóról a cuccokat,kivéve ha veszek olyan rouert amire külső hdd-t is lehet kötni akkor nem kell menjen a gép és 0-24-be elérem az összes zeném,filmem...stb -
#60843 Win7-en rákötöttem a gépre egy második monitort, aminek a felbontása, meg semmilyen paramétere nem egyezik az eredetivel. Az alapból megy, hogy ha játszok, akkor a másodikon lehet bármi, működik, nem lép ki. Azt viszont meg lehet csinálni, hogy a tálca átlógjon a másikra, és az éppen futó programokat tudjam állítgatni? -
#60842 De csak az alap 360p-ről beszélsz, ami régen nem akadt, most meg igen? Amúgy sztem a vinyónak nem sok köze van hozzá. -
Kawaninjarider #60841 Üdv
Adott egy számítógép
intel 2.8 egymagos proci
ati radeon 9600 256 Mb
2x512 Mb ram
ata winchester
win xp sp3
Internet sebességem fel lett emelve 15-ről 30 Mbit-re (t-home)és a netem is és a netes videók is akadoznak kép is hang is.
Az lenne a kérdésem hogy a winchester csatlakozása befolyásolni tudja-e az internet sebességét úgyértem ha sata vinyót kötök be ata helyett az gyorsíthat rajta ?
Nincs semmilyen háttérben futó torrent se más program.Köszönöm -
#60840 Valahogy sejtettem :) -
#60839 Sorry Tibi7, nem neked szántam a kérdést... -
#60838 Pro. Master Disk HDD S.M.A.R.T. capability .... Disabled
Ez mit jelent? Ezt is kiírja az előzővel megegyező képernyőn. -
#60837 1 problémát megoldottam jött egy újabb , még mindig adott a samsung np370r5v-s01 laptop, win 8.1 el jól települt a catalyst , viszont fényerőt nem tudok állítani. Se gombra , se vezérlőpultos húzogatásra se semmilyen más menüpont alatti állításra nem csökkken a fényerő. -
#60836 Sziasztok. BS playerrel problémám, hogy mikor kedvenc sorozatomat felirattal szeretném nézni és teljes képernyőre váltok, úgrálni kezd a kép. Ha kikapcsolom a feliratot, nem csinálja. Valami beállítás probléma? -
#60835 Minden hónapra jut egy gond...
Verifying dmi pool data
Talán találkoztatok már vele, nem töltődik be az XP, hanem a legelején kiírja ezt és nem megy tovább.
Sokat olvastam már utána, írtak mindenfélét. Nem volt a gép piszkálva, nem volt állítgatva, előjel nélkül alakult ez ki. Amiket tanácsoltak, azokkal próbálkoztam. Bios-ban állítottam prioritást, hogy miról boot-oljon, de semmi. XP telepítő cd-t beraktam, arról boot-oltam, el is indult valami, kérte, hogy nyomjak meg a továbblépéshez egy billentyűt, akkor "a számítógép szerkezetét elkezdte átvizsgálni", valami hasonló volt kiírva, utána fekete képernyő és semmi.
A táp jó, mert hallani, ahogy megy. Kábeleket átnéztem, nem lazultak ki, semmi rendellenes sincs.
A gyanúm, hogy a hdd nem tud bootolni. A kérdés, hogy mégis ilyenkor kampec a merevlemeznek? Vagy lehet, hogy még menthetőek a dolgok róla?
Nincs másik gépem, hogy legózni tudjak és mindent külön-külön kipróbálni, hogy melyik alkatrész mehetett tönkre. -
#60834 Sziasztok !
Olyan problémám lenne hogy újból szerettem volna tenni a video kártya drivert mert problémák voltak vele. Az alany amin csináltam volna egy Samsung Notebook ( NP370RV-S01) . Na hát a frissítés után eltűnt a váltható graf rendszer az egész gépről. Gondoltam újból rakom és jó lesz. Na ekkora letöröltem , jól is ment minden újbólindítóttam és raktam volna újra a legújabb Catalystot , ekkor azonban kb 2 másodperc után megkaptam az üzenetet hogy minden rendben megtörtént, de nem történt semmi mert semmilyen drivert nem tett fel. Vezértlőpultpol letöröltem újra , és több verziószámú driverrel próbálkoztam de semmi. Csak a gyári samu 2012 szeptemberi driver megy fel rendesen de az viszont nem támogatja az Ati 8750M kártyát és ha rámegyek a váltható graf kártyára akkor a catalyst nem csinál semmit ha meg megvan nyitva akkor kilép.
Megpróbáltam a neten látottak alapján minden Ati/AMD cuccot letörölni a gépről , a registryből is elpusztítani minden és úgy újból rakni de akkor is csak a gyári ismeri fel. Pedig előtte egy őszi verzió volt fent azt hiszem. Nem tudom mit lehet a probléma.
Szívesen várnék tippeket , ötleteke.
Win8 64bit oprendszer.
(legrosszabb esetben win újrarakás lesz :/) -
#60833 Dimarson dmp-360 dvd lejátszóhoz keresek firmware frissítést egy munkatársamnak, de nem lelek? Tud valaki segíteni? -
#60832 Futtasd le az alábbi prancsot is(parancssorban):
chkdsk C:(a problémás meghajtóbetűjele) -
TomBond #60831 Elméletileg nincs. A hdd sentinel szerint 93%-os. -
S8DJ #60830 Nincs semmi baja annak a 120asnak? -
TomBond #60829 Adott egy ezer éves gép (Win XP-vel), amiben volt egy 80 Gb-os hdd, és miután mellé lett téve egy 120 Gb-os azóta iszonyat lassú lett! Mit lehetne tenni, hogy gyorsabb legyen? Hol milyen beállításokat nézzek meg (állítsak át) hogy gyorsabb legyen? -
Blum #60828 Nalam akkor volt ilyen,amikor egy gagyi tap volt a gepben. Ha a tap hatuljan levo kapcsolot 0-ra allitod akkor mar nem kene,hogy vilagitson. -
#60827 Minek nyomkodod a kikapcsolt gép billentyűit?:D meg az egeret. Vagy én ezt nem értem, nem tudom összerakni. Kikapcsolod a gépet, és amikor használod a billentyűzetet akkor világít. De minek, mikor ki van kapcsolva:DD -
#60826 Üdv. Egy olyan problémám lenne, hogy amióta Win8-at használok a gép kikapcsolása után a billentyűzet és az egér (mindkettő világít) is világít (nem folyamatosan). Ha csak hozzá érek az egérhez felvillan illetve a billentyűzet is reagál a lenyomásra. El nem indítja a gépet de felvillan... néztem a biosban de ki vannak véve ami ezzel kapcsolatos lenne. Valakinek valami ötlet?:) (win8 elfelejtése mellett...) -
#60825 Rendben!
Köszönöm válaszod! -
Blum #60824 Nem kell allitgatni,Win7 mar tokeletes munkat vegez ezen a teren. -
#60823 Sziasztok!!
Van egy win 7 64bites op rendszerem + 4 gb ramom.
Mekkora értékre érdemes beállítani a virtuális memoriát? A legjobb teljesítmény érdekében. /játék/
Választ előre is köszönöm! -
#60822 Azért használj T elosztót. -
PewdieCry #60821 Közben megoldottam a problémát, Realtek_HD szoftver segítségével feltudtam cserélni a 3 dugasz funkcióját és úgy már felismerte az első/hátsó/mély-t ^^
-
#60820 nemigazán hittem benne, hogy fordítva is működne, de azért most kiviácsiságból felraktam az egyik kábel végére anyát és be a toldóba.. tökéletesen működik :DD
kézi beállítással megadtam a 610,002MHZ-et és tökéletesen ott a közszolga HD, egy ch-list, jobbra-fel-ok kombóval meg már a kábeles részt mutatja, majd ezt a nem túl hosszú bill kombót megismételve az antennásat mutatja :D -
#60819 Jobban belegondolva a hangholással lehetnek még gondok(tudtommal kábeles illetve "légteres" csatornákat nem lehet egyszerre kikeresgélni). -
#60818 Ha van elosztód(T-alakú koax elosztó) akkor "szorzóként" is felhasználhatod szerintem.2 koax oldalra és a 3. pedig a tv felé.Esetleg a probléma az lehet ha a DVB-T illetve a DVB-C csatorna valamelyik csatornája megegyezne.Erre specializálódott "megoldásról" nem tudok. -
PewdieCry #60817 ALAPLAP
A HANGFAL pedig hasonló ehhez (nem tudom a pontos típusát csak h Genius), 3 színű jack-es kábeles (fekete, zöld, lila).
-
#60816 koax osztó van, na és szorzó ? :D
egy koax kábelen kábeles tv amit a tv-ben lévő ca modul old fel, egy másik koax kábelen a mindigtv
tv-n egy koaxbemenet... megoldás ? :) -
#60815 Most olvasom, hogy külföldön volt akinek cserélték, és azon is volt döglött pixel.
A papír szerint a Samsung 51es tévénél egy pixel hiba után is cserél. Elvileg. Gyakorlatilag meg van az esélye, hogy körberöhögnek a boltban. -
#60814 Képet tudsz csinálni a hangfal hátuljáról, meg az gép integrált kártyájáról is? Nem írtál pontos típust. -
#60813 Na megvan a ludas. Xfast ram-ban kevés volt a hely így nem tudta hova írni a driver file-okat. Azért fura, hogy eddig elég volt neki a hely. -
#60812 Olyan problémám van ,hogy GTS 450-hez fel akartam rakni az új drivert de akármit csinálok mindig sikertelen az illesztőprogram telepítése, ezek után persze a vindows valahonnan előkapar valami régi verziót és felrakja de hát ez így nem frankó. Mit tudnék kezdeni, hogy a hiba megoldódjon? -
#60811 pixel garancia változó a készülékeknél, van ahol 1 pixelnél már cserélnek van ahol kb a fél kijelzőnek szarnak kell lennie hogy kicseréljék. Nézd át a garikönyvet, vagy mi is az. -
#60810 Sziasztok!
Ha egy még hónapokig garanciális Samsung plazmánál függőleges csík volt láthat, szervizbe került, és ezt javították (vagy cserélték a kijelzőt vagy csak javították, passz), de a visszaszállítás után kb. bekapcsolásnál azonnal kiderült, hogy most meg pixelhibás (kb. azon a tájékon, ahol a csík volt, most villog egy pixel), akkor ilyenkor milyen lehetőségeim vannak? Törvényileg és nem törvényileg:
Ha rendesek ismét javítják, újból szervizbe kerül (eddig egy hónapig volt bent, roppant fasza volt karácsonykor), leszarják, mondván egy pixel (egy pixel százat csinál?), vagy kérhetem, hogy most már ne is javítsák, hanem cseréljék más típusra ráfizetéssel úgy, hogy ezt beszámítják?
-
PewdieCry #60809 Sziasztok :)
Egy kis segítséget kérnék, 5.1-es Creative számítógépes hangfalat szeretnék olyan alaplapú gépbe dugni amiben nincs hangkártya csak az integrált 3-szines hely van aminél csak ha a középsőbe dugom a hangfal 3 kábelének egyikét (jack-es: mélynyomó, front, rear) akkor csak az szól.
Hallottam olyan kábel átalakítóról amibe a hangfal 3 kábelét belehet dugni és a végén csak 1 kábel lesz, csak nem tudjuk mi a neve vagy hogy keressek rá mert olyan sokféle van.
Válaszotokat előre is köszönöm. :) -
Blum #60808 ...csak mert en a kepen a 12V-nal 9.2-t latok AIDA-ban. -
#60807 11,872/11,924 a 12V-re a többi az nagyjából stimm