!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F8 és állítsd be a monitorodat ha crt van akkor max 80Mhz-re...

ööö...
Sztem egy egyszerû összeomlás...
Húzd ujra...

sdg
Sziasztok! Lenne egy kis problémám.. Bekapcsolom a gépet, a Windows elkezd betölteni, de amikor már a bejelentkezõ képernyõnek kéne látszódnia egyszerûen fekete lesz a képernyõ és ennyi, nem történik semmi. Már próbáltam kivenni a memóriát, és az XP telepítõ cd-jével is próbáltam javítgatni. (A gépen amúgy van SP2.) Van valakinek ötlete, hogy mit kéne megpróbálnom?

Hell
Most vettem egy 19" monitort, azt kérdezném vele kapcsolatba hogy 1280x1024-es felbontáson fut és eggyes oldalaknál (firefox 2.0-at használok) a jobb oldalon marad egy csik amit nem használ ki a monitor, hogy lehetne azt beállíitani hogy teljes képernyõt kihasználja?
HELP
THX

mondjuk ez vicc....valljuk be õszintén
zoty kollégával nagyon sok embernek volt gondja,nem az elsõ eset...

mycso
Én vásároltam tõle: c2d E6300, a számlát énis kb 1 hétmúlva kaptam meg tõle, mert akkor nemért rá írkálni.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

ez olyan tipikus értelme nem volt hozzászólás...
ki mit hogyan csinál..<#confused><#confused><#confused><#falbav>

Rakj fel egy ati catalist ot...

Falconer
En nem ismerem. PHn kerdezd meg.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kirol
A PH-n Zoty -tól vásárolt már tõletek valaki?
Mert a VGA-at azt megkaptam, de se számlát, se garipapírt nem adott hozzá.
Azt mondta nem tudta megírni amikor feladta a csomagot, de hétfõn feladta levélben. Azóta meg hiába keresem, nem válaszol.

És azóta sem kaptam semmit.

kirol
Köszi

Hell
Most vettem egy 19" monitort, azt kérdezném vele kapcsolatba hogy 1280x1024-es felbontáson fut és eggyes oldalaknál (firefox 2.0-at használok) a jobb oldalon marad egy csik amit nem használ ki a monitor, hogy lehetne azt beállíitani hogy teljes képernyõt kihasználja?
HELP
THX

mycso
Elméletileg az egy 1w-os 56ohmos ellenállás, és igen arra szolgál, hogy csökkentse a venti fordulatát.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

kirol
Ezért írtam, hogy vagy valami, és ez pont oda tartozik. 😊

Falconer
Ellenellas mondjuk, kondi az nem csokkent fordulatot.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kirol
Mert nincs memóriám, mivel visszaküldtem a boltba, anélkül meg ne mindul el. Vagyis áramot még csakcsak ad, de csak kicsit, vagyis alig pörgeti alapból a ventit ,rendesen csak akkor ha pittyen a gép és elindul.

hen-tes
Miért nem próbálod ki?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kirol
Van nekem 2 Zalman 10 cm-es ventim ,ehhez van ilyen kis mindkét végén csatis 3 eres vezeték és a középsõ szálon van egy kis kondi, vagy valami.
Ez ugye azt csinálja, hogy nem mittudomén 12 V-ot, hanem csak 5 V -ot ad a ventinek, hogy ne pörögjön annyira, ugye?

Mert úgy nagyon hangos nekem.

saviola
Hát szerintem ez jó lenne Gigabyte GA-965P-S3. Persze ez attól is függ mennyit szánsz rá

kirol
Hát ezzel most jól kisegítettél! 😊

Csacsi
de elméletileg tudná a 2048X1536-ot is.

Csak az 1366#768 nincs benne a skálában.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Háát...
Lehet, hogy a kari csak annyit tud...

Na emberek lenne 1 bonyolult és nagy kérésem 1 alaplapot szertnék ami a következõknek megfelel:lga 775 processzorcsatlakozó, még támogatja a celeront de már core duo 65nm-est is (ebböl adódig tuttomal hogy 1066 FSB támogatás), pci-e videókari csatlakozó, legalább 1 IDE, 400MHz-es DDR2-es ECC-s memória támogatása dual-ba, ne legyen abit se asrock. És lehetõleg vmi olcsót nem kell SLI meg Crossfire se. Ha létezik ilyen bõven elég a 945-ös csipszett is.
Csacsi
Lehet nem ide kéne írnom, de mivel nincs más ötletem, és nem akarok felesleges topicot.

Szóval mivel van egy laptopom, amiben ati x200-as videókártya van, és van egy LCD-tvm, aminek van monitor kimenete, így össze tudom kötni a laptoppal, mint monitort.

Látják is egymást szépen, de sehol nem tudom beállítani az 1366X768-as felbontást, mert ugye az LCD-nek olyan a felbontása.

SZal ötlet vkitõl, vagy esetleg olyan, ahol drivert találhatnék? Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

NeoMaN
Ne haragudjatok meg, de eccerû a képlet szvsz:
nem kell méregdrága asus lapot és crossair ramot venni
😊

15 éve gépezem, és sose volt ilyesmi bajom, igaz sosem vettem meg a "menõ" cuccokat, jó volt nekem az Abit és az Inno is.
😊

NeoMaN
Ne haragudjatok meg, de eccerû a képlet szvsz:
nem kell méregdrága asus lapot és crossair ramot venni
😊

15 éve gépezem, és sose volt ilyesmi bajom, igaz sosem vettem meg a "menõ" cuccokat, jó volt nekem az Abit és az Inno is.
😊

el kéne indulnia kisebb feszen is....
max tuningnál kéne emelned...

kirol
Van valakinek ASUS P5W DH Deluxe lapban Corsair XMS2 PRO -ja?

Mert nekem ilyen lett volna mint írtam lentebb, de nem indult el vele a gép, sõt másik gép se ment vele.

Most visszaküldtem a boltba, de közbe azt mondták nekem, hogy a haverom ramjával emeljek feszt 2.0v-ra, majd mentsem el a biost és úgy próbáljam ki.

Hát ez már lekéstem. De valakinek volt hasonló problémája?

Mert mint írtam a gép a RAM-al nem indul, a tetején a ledsor végigfut, majd csak pár zöld marad égve és ennyit csinál.

De ha még jó is lenne a ram, akkor ez elég gáz lenne, mert mondjuk ha tuningolnám, és nem bírná pl a feszt, akkor visszarakja magát a gép bios-a defaultra, és minden egyes alkalomnál mehetnék RAM-ot kunyerálni, hogy bebírjam indítani?

KLÓNozni vagy DUAL Wiew ban kell hajtani..
S-Video kimenet ke.. a VGAra..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Rexor
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a TV mutassa amit a gépen csinálok?
Szal mint ha a TV lenne a monitor?
Régebben már ez megvolt csinálva de valami miatt megszakadt...<#help>

A tv-t látja. Van rajta FF kép. A kábel meg eddig is ez volt. Ugyanúgy mint most. Meg se lett mozdítva. Amugy a tv 72 centis orion

balvin
kis apró boltban 2ezerért összerakja nekem😊 holnap leviszem aztmondta félóra alatt megcsinálja nekem

lehet kábelhiba...
nekem is volt ijen gondom..driver csere és megszünt..
82.14 Z-Tweaked

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Falconer
Arnyekolas hianya miatt nemhiszem, hogy a szines jel atvaltana FFre

ha nem kisTVd van akkor állítsd annyira..
de látja is? (azonosítja a TVt??)
vagy lehet nem árnyékolt a kábelod..és ezért lehet..

Annyira állítsam???? Az elõzõ kártyám a másik gépben MX 440 volt. Ott nem kellett állítani ilyesmit!

trogerzsiger
hihi

nem nekem chello classic.
csak figyelemmel követem az ADSL útját 😊

trogerzsiger
oké. tulélem csak azért ilyedtem meg mert az ismerõseim nem panaszkodtak..
õk ott örültek hogy húúúú 2 megával töltök! de akkor megnyugodtam.. neked is ilyen?

február 28 ilyen lessz..addíg amig nem véglegesítik a rendszert..
neaggódjál...

trogerzsiger
Hello!

A hülye tonline megcsinálta a netem mert a gyorsítás után volt vmi, és mots rohadt lassú a speedtest.neten multkór volt vagy 3 mega a letöltésem mostmeg max 256kb és a szoftverbazison pedig 200kb kezdte és folyamatosan csökkent.. mi a szar lehet?

TV-t beálítod 1024x768 32bitre?

Igen az is megvolt de nem megy úgy se

PAL B magyarország kódja...

Sziasztok.
Légyszi ha tud vki segítsen!
Szóval decemberben vettem egy új gépet abba pedig 1 nvidia 7600GS videókártyát. Namármost: mit csináljak ahhoz hogy a tv kimeneten SZÍNES kép legyen? Mert most csak feket-fehér van. Próbáltam eddig kb 6-8 driver verziót de egyikkel se adja színesen.(a gyárival se) hiába állítom PAL D, G ...... állásba meg bármilyen országra akkor se akarja színesen adni.

kösz
PíszLávJuniti
bootCDs virusirto.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sziasztok. A gépemen találtam egy- Win 32/adwere n dotnet- nevû virust amely a C: system volume information-ba van. A Nod 32 nem szedi le csökkentett módban sem. A gépet visszaállítani sem lehet. Több mappa nyitásánál azt üzeni:runtime error! Ha valaki tudna segíteni a virus kiirtásában nagyon megköszönném. Elõre is köszi.
Bandi 18
Hello. Az amd oldalán van egy patch ami a proci teljesítményét optimalizálja. Az elõbbi hszekben meg is lehet találni a linket ami oda vezet