!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De nem fog ártani a gépnek?
Mert ha pl ruhára fújom, akkor nem párolog el, hanem nedves marad.
Meg ha másra, akkor is néha kicsit nedves marad.
NeoMaN
Ilyennek kell lennie...

mit tudok olyankor csinálni amikor egy web oldalon szeretnék megnézni egy kisfilmet(www.ingyenfilmek.hu) de amikor bejön az oldal egyszerûen nem kezdi el pufferelni a videót, egyszerûen miután betöltött megáll?????

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Vettem ilyen sûrített levegõs sprayt.
Csak van egy kis gond vele, ami lehet nem is gond, de kicsit ilyesztõ.
Jéghideg nedves valamit fúj, ami pár másodperc múlva elpárolog, és nyoma sem marad, de azért ilyesztõ, hogy nedves.
Ilyennek kell lennie, vagy pedig valami nem OK vele?

Az a neve, hogy Ednet Power Cleaner Spray Duster.
Az van ráírva, hogy nyomtatók, cd meghajtók, fénymásolók, faxok(és egyéb cuccok) nehezen hozzáférhetõ részeinek por és piszokmentesítéséhez.

Merjek vele fújkodni a gépemben, vagy ne?
balvin
téglalap alaku tehát nem ronthatta el😄 fejjel lefelé meg nem hinném mert a ventillátor nem tud forogni ha rá van szorítva a cpura😄

saviola
Rendesen hût? még akkor írhat ki ilyet ha nem elég a táp, de a 400w-os elégnek kéne lennie

Gyocsika
Rá van!

saviola
Rá kell kötni a videókarit a tápra.

Gyocsika
Segítséget szeretnék kérni!
Ezt írja ki minden bekapcsolásnál a gép! Mi lehet ez? Most vettem uj videókártyát nvidia 7300GT eddig ati 9600 Pro volt. 400 wattos tápom van!

zolo
Azt tudod tenni, hogy beviszed sulinetes szervízbe, és ott megcsinálják neked.

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Azt tudod tenni, hogy beviszed sulinetes szervízbe, és ott megcsinálják neked.

http://flickr.com/photos/zolika90/

dookie
1+2 -be van 😊 magyarul a helyén..és nem piszkálta senki hidd el ! 😊

NeoMaN
pedig ezt húzgálta valaki
vagy esetleg a CMOS reset jumper van rosszul a helyén

dookie
hello.
BIOS update felment de elvileg ugyanez a verziószám volt fent 😊 de a hibaüzenet még mindig fentáll.
Elemcsere és CMOS clear most is volt.

akik most kapcsolódnak be bootnál ezt az üzit kapom:
CPU is unworkable or has been changed, please recheak - CPU SOFT MENU

egyszerûen ezek után már semmi ötletem. procihoz nem lett nyúlva, nem lett huzatva.

Ramore
Sajna nem lehet szétnyitni a házat, mivel matricázott sulinetes csoda. Én is gondoltam rá, hogy esetleg nincsen rákötve, de ha mondjuk rá lenne kötve, akkor mindenféle beállítások nélkül mûködnie kellene?
NeoMaN
Az elõlapi kivezetéseket a gépen belül az alaplaprai is rá kell dugni. Lehat, hogy nincs rádugva, vagy rosszul van csatlakoztatva...

NeoMaN
Láttam én már nem egy gépben fordítva felrakott bordát. Nagy mágusok simán ráeröltetik a cpu-ra.
😛

meg kell nézni h az alaplapon be van e dugva a kábel..vagy esetleg hátra kell e vmit bedugni..
codegány házaknál elõfordul ilyen..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ramore
Tudna valaki segíteni?

Haverom gépházán elöl van 2 usb bemenet, mellette található egy mikrofon, valamint egy fülhallgató bemenet. Nos, ez utóbbira rákötöttünk egy fülest, de süket maradt. Be kell állítani valamit, hogy lehessen rajta zenét hallgatni?

mycso
Hát beállítási gond nemhiszem, hogy lehet /bár esetleg a hálókártyák konfigjánál/
Inkább hálókari vagy kábel gond lehet.

Nekem ugyanilyen routerem van, mindkét végén 1-1gigás lannal és 10m-el másol.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
sima:
raid: biosokbiosok

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Tufa
Beállítás vagy kábelgond lehet az hogy helyi hálón(SMC7004VBR) csak 5mbitel másolok egyik géprõl a másikra?

Sziasztok! Nem tudom,hogy ebbe a topicba tartozik-e vagy sem,de szeretnék tõletek segítséget kérni. Kiírtam dvdre egy sorozat 18 részét. Minden részt külön könyvtárba raktam és mindegyikhez mellékeltem a hozzá való .srt feliratot.Még arra is figyeltem,hogy a nevük egyezzen. Berakom a divxes lejátszómba és a sorozat epizódok mennek de a feliratot nem ismeri be sehogyan sem. Eddig nem volt ilyen gondom. Talán az lehet a baj,hogy a sorozat részei .mpg formátumúak???Számítógépen le tudom játszani és felirat is jó hozzá,de nekem dvd lejátszóba lenne az igazi.
Át lehet az .mpg-et konvertálni aviba??Akkor jó lesz?Vagy tud valaki megoldást?
Elõre is köszönöm a segítséget.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

dookie
Hali.
Biost szeretnék frissíteni, mert bootnál mindig a cpu is unworkable or has been changed üzit kapok.
Alaplapom: Abit th7II(-RAID) a raidre nem vagyok biztos, nem találkoztam még az alaplapon vele 😊
a mostani bios meg:
award modular BIOS v6.00PG
Rendszer BIOS dátuma: 10/14/03
Bios gyártó: Phoenix Technologies Ltd.

Mielõtt nekem esnétek volt elem csere és CMOS clear is 😊
visszaállítottam alapbeállításra is bios de még ígyse 😊
Kérlek segítsetek új biost találtni kösszke !

felhasználói fiókban lehet beállítani...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

pihi

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

hali

olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet kiszedni hogy ne kérjen jelszot a rendszergazdai felhasználoi fiokom inditaskor

REAL MADRID

saviola
Beraksz egy másik tápot azt meglátod, ezt így elsõre szerintem nehéz megmondani.

balvin
azt nem szedtük szét szóval nem😄
De nincs semmivel semmi gond, egyszerûen 4 évig az a hûtõ hûtötte a régi processzoromat, és az újjal már nem bírkózik meg. Kell egy új hûtõ, szerzek rá valahonnan pénzt, és meglátjuk elég lesz e rézbordásra.

hello mindenkinek!

nemrégiben volt egy windows reinstallom, mert folyton kékhalált kaptam. egy ideig jól mûködött a gép, de megint jön a kékhalál, váratlan újraindulások, és fogalmam sincs mit lehetne ezzel kezdeni... a hibaüzenetek a következõek: irol not less or equal, machine check exeption vagy kernel data inpage error, és lemezindítási hibák is jönnek, amiknek a reinstall után semmi nyomuk nem volt. ha bárkinek van valami ötlete, ossza meg velem! kösz
Banyapapa
nem lehet (ha lehetséges egyáltalán),hogy a venti forditva van felrakva?
nem fuj,hanem szivja a levegöt a hütöbordán.

pihi
csoki, ijet dob ki a citalyst control center ha emg akarom nyitni: "Exception has been thrown by the target of an invocation"
mit kéne tennem h megtudjam nyitni?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

balvin
szemem elõtt rakta össze, annyi volt amit nem értettem h nem kent rá olyan
sok hûtõpasztát, mint az elõzõ szervizes akit láttam. De aztmondta h az csak arra kell h egyenletes legyen a felület, és ha így van akkor tuti jól
van rátéve.

csá mindenkinek. a gépem egy ilyen piros fõkapcsolóval ellátott hatos elosztóra van kötve. namost ma délelõtt mikor ezt felkapcsoltam a gépem tápegységébõl egy nagyon büdös égett szag kezdett el szivárogni, természetesen a gép nem kapcsol be. Na most ilyenkor mivan? csak a táp mehetett tönkre vagy az egész cucc az alaplappal együtt elszállt a táp miatt? a táp 2 éves , valami imbp márkájú.

sdg
Beraktam de sajnos nem változott semmit. Esetleg vmi más 5let?<#help>

NeoMaN
Ja, ha tegnap tették bele, akkor szvsz rosszul tettér rá a hûtõt.

balvin
na szétszedem gépet megmozgatoma hûtõt kicsit prtalanítom meg ienek. hátha lejjebhûl tõle

balvin
de az a baj h nem akarok 3-4ezernél többet költeni hûtésre:S most vettem procit meg alaplapot csomó pénz elment már rá

balvin
tegnap tették be, egy új Pentium 3GHz Prescott proci
eddig ugyanez volt csak 2.4GHz, annak a hûtõje ezt már nem bírja fékentartani annyira:S

Nem sikerült úgy se 80Mhz-n fut Amúgy LG F900P a monitor.
Még valami ötlet?

NeoMaN
Egyébként egy kitakaraítás és újrapasztázás biztosan hoz -15-20 fokot.

NeoMaN
Milyen procid van pontossan? Rézbetétes hûtõt vegyél mindenképp, sztem ez nemaz...

balvin
vagy elegendõ egy gyengébb is, ami olcsóbb, pl ez

balvin
nekem alapjáraton 55-60 fokos most. Akkor ha jáccom ez gondolom megnõhet 80ra is. Érdemesebb akkor egy jobb zalmann hûtõ?

kirol
Nekem amíg itt volt a kölcsön RAM-om, és próbáltam nézni a CPU -hõfokát semmi sem mutatta, még Everest se.

Nem értem miért nem. A szenzoroknál nem volt ott. Csak a BIOS -ban lehetett megnézni.

60-70tõl..

balvin
megint én😊 egyszerû a kérdésem: Hány foktól veszélyes a processzor hõmérséklete?

Nem tudja valaki,hogy az atw-s oldalakon nincs-e regisztrálás,valamint ha van,hogy kell azt a html szerkesztõvel megoldani?
valamelyik meghajtódba (cd vagy dvd), rakjál lemezt (mind1 milyet)
nekem is volr hasonló problémám, sõt néha nekem is elõjön :@

sdg
Cökkentet módba se hajlandó belépni. Újratelepítéskor meg elvesznek a progik... szerintem a vinyóval van valami mert amikor elkezdni a bootolást akkor kerreg...<#heureka>