!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha pl ruhára fújom, akkor nem párolog el, hanem nedves marad.
Meg ha másra, akkor is néha kicsit nedves marad.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Csak van egy kis gond vele, ami lehet nem is gond, de kicsit ilyesztõ.
Jéghideg nedves valamit fúj, ami pár másodperc múlva elpárolog, és nyoma sem marad, de azért ilyesztõ, hogy nedves.
Ilyennek kell lennie, vagy pedig valami nem OK vele?
Az a neve, hogy Ednet Power Cleaner Spray Duster.
Az van ráírva, hogy nyomtatók, cd meghajtók, fénymásolók, faxok(és egyéb cuccok) nehezen hozzáférhetõ részeinek por és piszokmentesítéséhez.
Merjek vele fújkodni a gépemben, vagy ne?
Ezt írja ki minden bekapcsolásnál a gép! Mi lehet ez? Most vettem uj videókártyát nvidia 7300GT eddig ati 9600 Pro volt. 400 wattos tápom van!
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://flickr.com/photos/zolika90/
BIOS update felment de elvileg ugyanez a verziószám volt fent 😊 de a hibaüzenet még mindig fentáll.
Elemcsere és CMOS clear most is volt.
akik most kapcsolódnak be bootnál ezt az üzit kapom:
CPU is unworkable or has been changed, please recheak - CPU SOFT MENU
egyszerûen ezek után már semmi ötletem. procihoz nem lett nyúlva, nem lett huzatva.
😛
codegány házaknál elõfordul ilyen..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Haverom gépházán elöl van 2 usb bemenet, mellette található egy mikrofon, valamint egy fülhallgató bemenet. Nos, ez utóbbira rákötöttünk egy fülest, de süket maradt. Be kell állítani valamit, hogy lehessen rajta zenét hallgatni?
Inkább hálókari vagy kábel gond lehet.
Nekem ugyanilyen routerem van, mindkét végén 1-1gigás lannal és 10m-el másol.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Át lehet az .mpg-et konvertálni aviba??Akkor jó lesz?Vagy tud valaki megoldást?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Biost szeretnék frissíteni, mert bootnál mindig a cpu is unworkable or has been changed üzit kapok.
Alaplapom: Abit th7II(-RAID) a raidre nem vagyok biztos, nem találkoztam még az alaplapon vele 😊
a mostani bios meg:
award modular BIOS v6.00PG
Rendszer BIOS dátuma: 10/14/03
Bios gyártó: Phoenix Technologies Ltd.
Mielõtt nekem esnétek volt elem csere és CMOS clear is 😊
visszaállítottam alapbeállításra is bios de még ígyse 😊
Kérlek segítsetek új biost találtni kösszke !
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet kiszedni hogy ne kérjen jelszot a rendszergazdai felhasználoi fiokom inditaskor
REAL MADRID
De nincs semmivel semmi gond, egyszerûen 4 évig az a hûtõ hûtötte a régi processzoromat, és az újjal már nem bírkózik meg. Kell egy új hûtõ, szerzek rá valahonnan pénzt, és meglátjuk elég lesz e rézbordásra.
nemrégiben volt egy windows reinstallom, mert folyton kékhalált kaptam. egy ideig jól mûködött a gép, de megint jön a kékhalál, váratlan újraindulások, és fogalmam sincs mit lehetne ezzel kezdeni... a hibaüzenetek a következõek: irol not less or equal, machine check exeption vagy kernel data inpage error, és lemezindítási hibák is jönnek, amiknek a reinstall után semmi nyomuk nem volt. ha bárkinek van valami ötlete, ossza meg velem! kösz
nem fuj,hanem szivja a levegöt a hütöbordán.
mit kéne tennem h megtudjam nyitni?
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
sok hûtõpasztát, mint az elõzõ szervizes akit láttam. De aztmondta h az csak arra kell h egyenletes legyen a felület, és ha így van akkor tuti jól
van rátéve.
eddig ugyanez volt csak 2.4GHz, annak a hûtõje ezt már nem bírja fékentartani annyira:S
Még valami ötlet?
Nem értem miért nem. A szenzoroknál nem volt ott. Csak a BIOS -ban lehetett megnézni.
nekem is volr hasonló problémám, sõt néha nekem is elõjön :@