!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
hát, olcsó az nem lesz, a leg költséghatékonyabb ha te magad szereled össze
nézegessél a lakhelyedhez közeli boltokat hátha van valamelyiknél olyan lehetõség, hogy ingyen beszerelik ha náluk veszed meg az alkatrészeket
a szervíz óradíj kb. 3k/óra és ettõl felfelé

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
Sziasztok! A következõ problémám lenne: Van egy gépem a következõ konfiggal: Nvidia Geforce 7900gt, AMD Athlon 64 x2 dual core processzor, ASUS A8N-e alaplap, 2 giga memória.
A gépre egy normál windows xp professional van feltelepítve.
Amióta ez a gépem van, rengeteg játék a kelleténél gyorsabban fut, mintha gyorsítottfelvétel lenne. Idegesítõ, mert nem azért vettem a gépet, hogy élvezhetetlenek legyenek a programok. Szerintetek mi lehe a hiba? Hogy lehet ezt kijavítani?
Elõre is kössz!!!

balvin
Ha tudtok mondjatok Budapest belvárosában egy boltot ahol olcsón átépítik a gépemet (új alaplap+proci), mert bennevan már 34e Ftom és nem akarom itthon garancia nélkül szerelgetni😊 thx elõre is

Prypiat
Sziasztok!

Kártyaguruk segítségét kérném mert van egy kis gondom.
Egy Gericom notebookom van Ati Mobility Radeon 7500-as kártyával. Egy két játékot próbálok elindítani de elég érdekes hibaüzeneteket kapok.
"cannot find renderer" "d3dpimsccaps_null" "adapter0" "create device not available"
A legújabb driver van fent tudomásom szerint,direct x is van fönt.
Szerintetek mi lehet a probléma?

Köszönöm elõre is a segítséget!

Üdv: Pripyat

Állítólag több milliárd weblap van ma a világon, én meg legalább akkora barom vagyok a weblap feltöltésben mint amennyi oldal létezik.

Na arról van szó hogy állítólag van egy weboldalam megkaptam minden fontos infót: -kiszolgáló
-jelszó
-felhasználónév stb.stb.stb.

Letöltöttem egy két weblapszerkesztõt ezek közül a Dynamic HTML Editor tetszik.

Na innentõl van gond,szerkesztek alapból egy lapot teszt-ként,amit fajinul elmentek.
Van Total-Commanderem ami állítólag kell a feltöltéshez,ha valaki le tudná írni a fõbb lépéseket annak hálás lennék,ha sikerül megoldani még fizetnék is annak aki segített.

PíszLávJuniti
Külsõ DVD író élet képes e vajh USB 1.1 el?
Létezik ilyen?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Falconer
Nagyon ugy tunik, hogy T-online. Most szorakoznak mindenfele savszelesseg novelessel, meg ilyesmi, siman elofordulhatnak problemak.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kirol
Na mindegy, már nem tudom kipróbálni.

trogerzsiger
Hello!

A hülye t-online miatt 4 napig nem volt netem, de most végre felhívtam õket és megcsinálták, és belassult a netem a speedtest.net-en multkor megmértem a netem és 3 megával lazán töltöttem le mostmeg alig 300kb/seccel és a modemem folyamatosan adatforgalmat "mutat". és szoftverbázisról is már csak 50 kb/sec tudtam letölteni az 500 helyett.
Na most azis lehet hogy a szomszéd lopja a netem, bár ezt azért kétlem.
szerintetek mi lehet? nálam van a baj vagy a t-onlinenál?

mycso
Hát ezt a megoldást én olyankor ismerem, amikor 800-as ramot akar az ember egy olyan lapba belerakni, ami csak 533 vagy 667-et tud hivatalosan.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

hen-tes
Abit IL8 - P 820D
Kérdés a tuning.
Kapásból felmegy 220*14-re, de e fölött se kép, se hang. Csak a bios reset segít. :S
Mitõl lehet?
Ramok: 2*512 533-as

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

NeoMaN
suttyókám, én 4 éve a PH-ról vásárolok.
😄

kirol
Ilyen memóriám van: Corsair

Itt 1,9 V -ot írnak. De csináltam BIOS resetet is, de úgy se ment.
Alapon mennyit ad egy Asus P5W DH Deluxe a RAM-nak?

kirol
PH-n ezt mondták nekem:
"Haverod ramjával emelj feszt 2.0v-ra, majd mentsd el a biost és úgy próbáld!"

Ez lehetséges megoldás lenne?
Bár ma visszaküldtem a RAM-ot a boltba.

Tudnátok segíteni abban, hogy mi a bánatért dob ki a Titan Quest multiplayerje játék közben?
Megcsináltam mindent, ami ehhez kell, új Hamachi, összekapcsolódás, tûzfal kikapcsolása, azonos verziószámú (1.20) game... Kicsit megy is, látom a másik gépet, játszunk együtt önfeledten 15 percig, de aztán bejön ez a hibaüzenet. Megáll az internet, lehet újraindítani a gépet...
Próbáltam valami winfos javítást letölteni ehhez, de nem segített...
Légyszi segítsen valaki...
Köszönöm elõre is.

Dj Faustus
Start/Futtatásba írd be: gpedit.msc/a megjelenõ ablakban: Számítógép konfigurációja/Felügyeleti sablonok/Rendszer/Automatikus lejátszás kikapcsolása/Nem konfigurálva vagy Letiltva

Vagy:
Itt az autorun értékének 1-nek kell lennie.
Itt is írnak az automatikus lejátszás (Autoplay) beállításáról

Halihó!!
Valaki legyen szíves írjon valami okosat, ha van ötlete!!
Az a problémám, hogy ha beteszek egy cd-t (adat, zene, film, ....) akkor nem indítja el automatikusan a gép, pedig ez elvileg alapbeállítás a windows-ban. Hol állítsam be? De ne a CD-ROM "tulajdonságok" menüjében, az "Automatikus lejátszás" beállításait mondjátok, hanem valami mást találjatok ki, mert ott bármit állítok, nem lesz jóóó!!! Vagy az gond lehet, hogy van benne egy Samsung cd-író és egy Pioneer dvd-író is? Bár ez eddig nem okozott gondot, addig míg fel nem tettem egy másik XP-t (Microsoft Windows XP Professional - 2002 - Szervízcsomag 2).
Lécci segítsetek<#help><#help><#help>
köszike
kirol
Na de már megoldódott a probléma némelyest.

Elmentem haverhoz, berakom a gépébe rögtön adta a képet nála.
De gondoltam még itthon, hogy a RAM-ot is elviszem, hizs az is könnyen mozdítható.
Az õ VGA-ja volt benne, belerektam a RAM-omat, és az õ VGA-ja se adott képet, mint az enyém.

Utánna elhoztam az õ ramját, és beleraktam az én gépembe az én VGA-m hoz, és még a régi rendszerem XP-jét is betöltötte a gép. Nem semmi.

Vagyis a RAM a szar, emiatt nem indult el.

Ja és ez egy hiperdrága extramárkás 1x1GB 800 Mhz Corsair XMS2 Pro RAM élettartam garanciával.

Na ennyi a nagy márkáról. Tök szép a tetején a ledsor, de ennyi.

Most megint baszakodhatok, amíg kicserélik a RAM-ot.

Köszi mindenkinek a segítséget.

Pont az általánosítás a probléma. Tény, hogy vannak megbízhatatlan boltok, de nem feltétlenül ez az általános.

mycso
Ja: "nem csak a PH-sokra"
Na mind1, higyj amit akarsz!
Saját tapasztalataim: (csak hogy legyen ellenérv is) kb.:3 éve vagyok a közösség tagja, azóta vagy ~15 konfig megfordult a kezeimközt --> mindegyik alkatrészeit 90%-ban a PH-ról szedtem össze volt posta, személyes, stb. vásárlás eddig még soha senkivel nem volt gondom.
Persze lehet ott is 1-2 ember aki "suttyó" de elhiheted az nem lessz hosszú életû azon a fórumon.
Akinek nemjön be az új garanciális hardverelemek, nettó vagy az alatti árai (használt alkatrészek még olcsóbbak) és bizalmatlan az ne vásároljon a PH-n.

Bakker"áltban"...
Na mind1 nem taglalom....<#bdead>

Met
bravó, most minden eladót megsértettél nem csak PH-sokat...

Ezt áltban mondtam.....
Na csak a ph sokra.

mycso
LoL már elõször tájékozódj, és azután írkálj hülyeségeket!!!!

Falconer
Ezt most gonolom ugy mondod, hogy az eletben nem vasaroltal PHrol, meg nem is hallottal rola.
Ezek az emberek nagyban nyomjak, nem csak egyszer egyszer adnak el vmit. Ha felkerul a forumra, hogy hibas cuccot adtak el, es a penzt lenyultak, akkor soha tobbet senki vasarolna naluk. Ok szivnak meg a legjobban. Szoval amirol fogalmad sincs arrol ne nyilatkozz, foleg ne ilyen kritikusan.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

zolo
Ha sípol, akkor nézd meg alaplapi kézikönyvben mit ír a sípolásra.
Gondolom rádugtad a tápot meg mindent jól a gépre, vidkárytára...

Felpörög a kártya hûtése? Valami életfunkciót kéne mutatnia egy vadonatúj VGA-nak...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Zoty a PH! egyik legmegbízhatóbb kereskedõje. Ha nem az lenne, akkor nem is lehetne kiemelt aprós topicja. Nem ártana utánanézned mielõtt véleményezel. Inkább Te vagy suttyó.

kirol
Ez most komoly?
Amúgy ezt az egyet vettem elõször és utoljára. Amúgy mindent boltban vettem szerencsére.

Te ilyen suttyóktól veszel???
Külld vissza.Ill mennyvele vissza mert az ienek a pénzt se mag a karit se adják vissza.

kirol
Hát igen. Lehet hülye voltam.
Itt vettem: Z0ty bazárja

Met
100k-s kártyát a PH-n veszel?<#wow2>
És ha eltûnik az eladó mint ezres a cigánybúcsúban? Ott állsz a szar VGA-val 100k minuszban.

kirol
Nem is sípol, csak a PH-s eladó azt mondta, hogy VGA nélkül nézzem meg, hogy sípol e, mert kellene.

Nem.
Ha sípol akkor az lehet ram meg proci, mozgasd meg mind a 2t.

kirol
VGA nélkül a gépnek kellene sípolnia?

Azért az nV be tudta bizonyítani, hogy egy chip(set) tud úgy melegedni, mint egy processzor. Azóta ebbõl hagyományt is csináltak házon belûl.

kirol
Hát csak pestrõl rendeltem, vagyis PH -ról.
Ennyit arról a szar helyrõl. Ha beszopom 100.000 HUF -t, akkor nem tudom mit csinálok.

Most este átviszem haverhoz, nála mit csinál.

Ha gyende a tápja de a VGa az jó, azért a biosig el kell nála jutnia nem?
Csak hogy lássuk, ad e jelet.

Menny el egy szervízbe azt mond dobják be egy gépbe...
De sztem híbás a cucc.

kirol
Hát gondolom ad, mert ha kivettem belõle akkor sípolt.

Hát asszem felrobbanok. <#szomoru1>

öööö...
táp ad áramot arra az ágra???
elvileg semmi baja nem lehet.
Ha nem ez akkor....
Ha már dvi n keresztûl sem ad jelet akkor ott nagyobb baj van....

kirol
Na megjött végre a VGA-m, kapcsolom be a gépet, és a VGA nem ad jelet a monitornak, de se analógon, de DVI-n.

Ilyenkor mi van?

Kicsit ideges vagyok.

Ivan Pjodr
Nem Celeron procim van, hanem Intel Pentium 2.4-es, a videókártyát meg kihagytam 😊 Ati Redeon 9600XT 128 Mb-os fajta

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

saviola
Szia! Hát nem tudom, de boltja válogatja, szerintem megbízható, de akkora az árkülönbség, hogy én még el is jönnéka helyedbe. De szerintem ki szállítják.

Bandi 18
És a videokarid milyen? A proci celeron?

Ivan Pjodr
Sziasztok!

A következõ a problémám:
Bizonyos játékokban(fõleg fps-ek) meglehetõsen furcsán viselkedik a gépem. Ha például egyszerre mozgatom az egeret, és néhány gombot is nyomok a billentyûzeten(néha még ez sem kell), akkor vhogy beszaggat az irányítás, és ha elengedtem mindent, még egy darabig úgy mozog a célkereszt, ilyenek, ahogy elõtte akartam, csak belassítva. Nem azért van ez, mert szaggatnának a játékok, mert olyanokkal is csináljak, amik régiek, és korábban gond nélkül mentek.

Mostanában fogom újratelepíteni a win-t, hátha szoftveres a gond, de az alaplapom is szórakozik mostanában. Nem hinném, hogy az egérrel lenne a baj, mert minden másnál tökéletesen mûködik. Szóval ha valaki tudna segíteni, hogy mitõl lehet ez, vagy valaki hallott már ilyen problémáról akkor írjon légyszi.

A gépem (ha esetleg fontos vmi): P4 2.4Ghz, Abit IS7 alaplap, 1Gb Samsung Ram, az egér megy egy Xtensions vezetékes optikai egér

Elõlre is köszi!

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Okés köszönöm a tippet megnézem!

\" örökké nem eshet.... \"

hát szerintem semmi nem melegedne...ez szoktatás max....

Falconer
Hat miert nem probalod ki?!

Falconer
Akkor raknak ra meg ket deka aluminium bordat az eszaki hidra (vagy deli vagy nyugati vagy mittomenmelyik az 😊. Semeddig nem tart.

Pl hogy lehetõleg minnél kevésbé emelkedjen a tranzisztorszám, és ezzel a melegedés.

kirol
Köcsögök.
Akkor egy külön foglalat vinyónak, amikor úgyis sata -s vinyók vannak. Hát ez logikus tõlük.