!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy nem indul be a zsír új MSI K8N SLI alaplapom. Igaz még az új tápom nem érkezett meg, ami elõreláthatólag egy 450-es Chieftec lesz, így még a régi tápommal próbálkozom, ami halkan mondom, egy 400W-os Mercury, viszont az ez elõtti ASUS A8N SLI-SE lapomat is ezzel hajtottam egy hónapig. Ami még érdekes az az, hogy amint bekapcsolom a tápegységet bekapcsol a gép is, tehát beindulnak a ventillátorok, a ház világítása, a winyók stb., de a monitor már nem kapcsol be. Az alaplap kézikönyvében szerepel az is, hogy minimum 450-es táp kell a stabil mûködtetéshez, de mint írtam a az Asus lapomat ezzel üzemeltettem, úgy hogy még húzva is volt, ezért merül fel a kérdés, hogy létezik, hogy ez az MSI el sem idul vele? Az is igaz, hogy 24 pin-es tápcsatlakozója van az alaplapnak, a tápegységnek pedig csak 20, de az ASUS elment vele gy is.
Továbbá, nem tudom, hogy a VGA Power Connectort (PCIE_PW1)-et minden esetben csatlakoztatni kell e, mert az ASUS lapnál ahol ez a csatlakozó EZ-Plug-ként szerepel tudomásom szerint csak SLI mûködésnél volt jelentõsége én pedig csak 1 VGA-t használok.

Még valami, bár ez inkább tápegységre vonatkozó kérdés. Írtam, hogy valószínûleg egy 450-es Chieftec tápot veszek, de ugyan ennyért láttam 500W-os EZ-COOL tápegységet, de sajna ezt nem nagyon ismerem. Milyenek ezek a tápok, melyiket lenne érdemes inkább megvenni, figyelembe véve azt is, hogy mint írtam elvileg a stabíl mûködtetéshez minimum 450W-os táp kell a kézikönyv szerint, mer ugye ár teljesítmény arányban az EZ-COOL jönne ki gyõztesen, viszont a Chieftec már a nevével garancia, viszont errõl az EZ-Cool-ról nem sokat tudok.

Hedgehunter
Hat vegyel egyet.. Bluetooth Dongle Usb 2400 brutto......
Hedgehunter
Kilistazza az futo exe es dll fajlokat es torolheted is oket..Uninstalll utan megnezheted nem e maradt a rendszerben valami dll vagy akarmi a driverbol...
Bandi 18
Az egyik lehet maghõt mér 😊. Nekem is két érték van a speedfanban egy core meg egy temp amik között 10 fok különbség is lehet. (Inkább abban bízzál ami a biosból veszi az infot)

kirol
Közben egy másik kérdés.
Core 2 duo hõmérsékletét mivel nézitek?
Nekem az alaplaphoz adott PC Probe II ugyan azt méri, mint a bios, per pill 26 fok. (Most "teljesítményre" állítottam biosban a ventit😊)

Viszont az Everest, meg a Core Temp totál mástmér, konkrétan 40/42 fokot.

Sima ventifordulatnál meg a 35 fok volt BIOSban és PC Probe nál, még a másik kettõnél 50/52 fok.

Kicsit van különbség a kettõ között.
Most mi az igaz?

Én inkább a BIOS nak hinnék, de akkor az Everest Core Temp honnan szedi ezt?

Nincs a gepemben.
NeoMaN
Miért nem bluetoot-al csinálod?

kirol
Pinnacle PV TV a típusa. Eddig jó volt. Nem értem most mi van.

Hy.
Van egy motorola v3i telefonom es java jatekokat szeretnek ra tolteni de kell neki vmi p2k driver amit sehogy nem tudok feltenni es ezert a progi nem ismeri fel a telefont. Nem tudna vki segiteni gogy hogy kell megoldani?
Bocsi hogy ide irtam de mar tiszta kesz vagyok mert sehogy nem jon ossze.
Elore is koszi.
Bandi 18
Tedd át egy másik slotba akkor újra felismeri és elvileg jó lesz

A driver-ét is leszedted? Egyáltalán milyen tunerrõl van szó?

XP alatti memóriatesztet pedig felejtsd el. (Védett módú) OS alatt nem fogod tudni tesztelni a teljes memóriatartományt.

kirol
Ez a böngészõkhöz van.

kirol
Minden temp könyvtárat is töröltem, nem értem, hova a f@szba bakolta, hogy mindig látja a régit.

Hedgehunter
Probald meg a HijackThis spyware eltavolito programmal megnezni hatha lat valamit amit a tobbi nem....<#wow1>
kirol
Most raktam fel.

Akkor winfos húzás.

kirol
Én minden egyes bejegyzést kitöröltem, ezt is. Kereséssel csináltam, de nem lett jó. 😞

uninstall+
start/futtatás/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/A CUCC PROGIJA ÉS AZT KITÖRLÖD...

Jav:Sry most nézem kitörölted, akkor reinstal, nekem is volt ilyen a toca 2 nél.
Semmivel sem tudtam csak winfos ujjrahúzással.

kirol
Valaki légyszi azt árulja már el, hogy azt hogyan lehet megcsinálni, hogy egy progi teljesen eltûnjön.

Konkrétan:
Installálnám fel a TV tuneremet, de a végén nem lépett ki az újraindításnál, majd erõszakkal újraindítottam de indításkor már jelezte hogy hiba van a tv tuner progival.
Megpróbáltam uninstallálni, csinált is valamit, de persze nem tûnt el rendesen. Regeditben is minden bejegyzést kitöröltem, regcleaner -el is.

De a rohadék ha indítom a tv tuner installt mindig az jön be, hogy módosítom a telepítõt sbt, marhaság.

Hogyan kell azt úgy megcsinálni, hogy úgy induljon, mint legelõször, vagyis csak teletítsen simán. Mert a módosítással isszar volt.

stp4trick
ez így is van általában, csak megjegyeztem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Elképzelhetõ..Tapasztalataim szerint ha nagyon "fosh" a RAM akkor szinte azonnal az elsõ körben kijönnek a hibák, hivatalosan 2 óra az üzemmeleg állapot, de még sosem volt szükség másfél-két óránál többre, hogy kijöjjön a RAM hiba. De ebben a progiban pont az a szép, hogy válogathatsz a tesztek közül és addig járatod amíg szükségét érzed.

stp4trick
hc userek min. 24 órát nyomják minden verzióban, ha több is van (együtt, külön-külön)

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Üdv!

Ne XP alól! Memtest86
http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip
Letölt, kicsomagol, lemezre ír, lemezrõl boot és alapbeállításokkal járat ramonként másfél-két órát...

kirol
A memóriát mivel lehet letesztelni, hogy jó e?
Lehetõleg XP alól?

Sziasztok.ELõre szólok pls privibe írjatok mert ritkán nézem az SG-t. Kösz. Gépet szeretnék venni. Összállítottam egy konfigot nézzétek meg PLS hogy 300k-ból ez jó döntés lenne-e ha nem akkor mit vegyek?

Processzor :Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz 4MB cache (S775)
Alaplap GigaByte :GA-965P-DS3
Memória DDR2 :1024MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit
Merevlemez :250GB Western Digital 7200rpm 16MB SATA-II
Videókártya :ASUS EN8800GTS/HTDP/640M
CD/DVD :Samsung 52x32x52x/16x Combo Drive /fekete/ OEM /
Floppymeghajtó :FDD Samsung 1.44 (fekete)
Táp :Chieftec 550W ATX /Aktív PFC, 12cm hûtõventillátor
Ház :Aspire X-Plorer

Elõre is köszi a választ ( Még egyszer mondom privátba írjatok ) Nagyon fontos lenne. Üdv: pLg.ZapeE^

ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB

Köszi a segítségeket,megoldódott a problémám,leszedtem az alaplaphoz adott ide drivereket és egybõl jó minden,niccs se crc hiba se kilépegetés!😊
Thx!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

számítógép / összegzés -.-
túlhajtás
ott lehet nézelõdni

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sikerült megoldani a problémát csak driver frissítést kelett csinálni.<#violent><#taps>

hunbasser
ez biztos?mert az jó,én sem akarom nézegetni állandóan a biosban,everestben meg nem láttam hõmérsékletet

ReaL MaDRid x siempre

hama kiegészítõt vegyél...

castor
gagyit mondjuk tescoban (én is ott vettem :S)
jó minõségût meg még nem tudom de media marktban talán kisegítenek téged is

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Ezt hogy erted?
Es hol tudok ilyen kabelt beszerezni?
Es mi a neve a kabelnek?
 castor
hogyne lenne, de gagyit ne vegyél mert úgy jársz mint én

Hello.
Lenne egy kerdesem. Vettem egy Sound Blaster Audigy hangkartyat es van rajta egy SPDIF kimenet ami jackdugo es az erositon meg rca. Tudja vki hogy azt milyen kabellel lehet osszekotni vagy van e atalakito jack ->rca?
Elore is THX.
 castor
tutira?
vannak ennél komolyabbak is? mert akkor nem sajnálom rá a pénzt!

NeoMaN
szar a kábel

castor
Sziasztok!
Van egy kis gondom, remélem vki tud segíteni. Rákötöttem a gépem egy házimozi erõsítõre egy 5m-es hama kábel segítségével, de marhára búg. Már -44db-n is nagyon zavaró, olyan mintha erõs áram lenne a kábelben és azt adná le. Nem is tudom nagyon mihez hasonlítani, csak búg de kegyetlenül.
Ahogyan így haveri körben körbe kérdezgettem, azt beszélték hogy talán a kábel gyenge minõségû és ez okozhatja, más a hangkártyára gyanakszik. Próbáltam úgy h discmant kötöttem rá az erõsítõre, azzal semmi gond nem volt, tisztán szólt. Az is érdekes, hogy ha a kis sztereó hangfalaimat kötöm rá a gépre, azok sem búgnak, szal én a hangkártyát kizárnám.
Örülnék ha vki tudna vmi okosat mondani.

Met
szerintem format

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Adam II
Erre tudtok valamit vagy nem?

NeoMaN
AVG

NOD32bõl van full mûködõ -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Met
avg ingyenes, nod-ból is és nortonból is kasperskybõl is van trial

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tigeroo
tudtok valami jó vírusírtót ajánlani? ingyenes/trial is jó, csak egy vírusírtást szeretnék beiktatni
Falconer
Lehet hogy az alaplapodhoz adtak ilyen programot, ami egyszerubb mint a everest szal nem foglal annyi ramot, stb... (asusnal van ilyen az biztos, a tobbit nemtudom)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

szivesen

Nuno88
köszöntem 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

sokan a CPU-Z vagy az EVEREST progit használják.

Nuno88
na még egy kérdés 😊
windowsba megtudom nézni h hány fokos a proci? vagy mindig biosba kell nézegetni :S
vagy esetleg van-e vmilyen progi ehhez?!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

np😉

ok és bocs és csoki 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!