!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10k-ért 80 giga körüliek vannak.
De Samsung, Seagate, Hitachi jó választás, Hogy IDE vagy Sata már rajtad múlik én az elõbbi mellett döntenék.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://atwwebmaker.tx.hu/
Összegyûjtöttem a kérdés csokromat alább, ezek alapján csak bios frissítés lehet az elsõ lépés? szerinted?
Miért van, hogy ha az alaplappal összekötõ ide kábel legégén egyedûl a dvd író van és nincs közben rádugva más akkor szépen ír bármilyen progival, de ha példáúl az olvasót is rádugom ugyanerre a kábelre akkor már nem, és kiírja, hogy a tároló túl nagy?
a és az ide/raid vezérlõ drivert nem tudom frissteni mert ha frissítem akkor nem indítja újra a gépet hanem mondja, hogy a változtatás elõtti rendszerbeállításokkal indítsam mert különben nem jó.
alamint nem engedi frissíteni az író a firmware-t pedig tuti hogy jó verzió A306 az Lg GSA-4160B hez.
és semmilyen alaplapi driver frissítést nem enged a gép. Chipset-et sem lehet frissíteni.
F.K.T.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Annak van köze hozzá?
Érdemes ezért frissíteni? Lehet hogy ezért nem lehet az alalpali drivereket frissíteni?
F.K.T.
F.K.T.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ugyan nagy bajban nem vagyok, csak egy wincsesztert szeretnék venni 😊 olyan 10-12 ezerért milyet érdemes?
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
F.K.T.
Félre ne értsd pusztán kíváncsiságból kérdezem, hogy mi indokolja a cserét? (Az Asus is egy igen "bika" lap és egy creativ hangon valamint egy firewire vezérlõn kívül jóformán ugyanazt tudja...)
Egy BIOS resetet és egy próbát az új táppal megér a dolog, ha utána sem indul akkor mehet vissza garban a lap, de elõtte valami más megbízható cuccban próbáld ki a többi eszközt. Az ördög nem alszik...Szerintem...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
F.K.T.
F.K.T.
Hát ha max fordulaton se tudja kellõképen hûteni akkor vagy rosszul van felrakva a borda, ha régi a gép akkor poros a borda. De ha elvileg minden jó akkor vagy lecseréled egy nagyobb teljesítményûre a hûtõt vagy beraksz 1-2 plusz ventillátort a házba, hogy keringtesse a levegõt.
vagy dolgozik még a proci, vagy egyéb progi a háttérben
lehet format c: jóljönne neki :9
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Köv. kérdésem lenne mindenféleképpen moduláris tápot szeretnék valaki tudna segíteni melyiket mert egyenlõre én csak egyet ismerek a Chieftech 560W-os moduláris tápját ezen kívül mik vannak még?
THX
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
És úgy is össze-vissza jumperelve.. és akkor sem akarja csak a 250GB -sról bootolni!
A kis winyó amin a windows van, azt Masterre állítottam, a 250GB -set meg Cable Selectre mert nem lehet Slave -re jumperelni... vagy master vagy cable select... Szóval mégy így is, hogy ak is winyó masteren van még így is ha be van dugva mindkét winyó, akkor a 250GB -sról akar bootolni! És nem lehet átállítani a BIOSban, hogy a First Boot Device az a Maxtor 60GB és nem a Seagate 250GB! ??? Segítség!
Van egy hatalmas problémám!Újítottam a gépet... de teljesen, új alaplap,processor,ram,vga minden... Na most az adataimat szeretném megtartani (pl. outlook expressbõl a levelek stb.). A régi gépbe 4 IDE -s eszközt használtam egyszerre, 2winyót és 2CD-ROM -ot. Az új alaplapon viszont csak egy IDE van tehát csak két IDE -s eszköszt tudok rádugni.Mivel ugye az XP az alaplap cserét azért már nem bírja, be sem indul, ezért feltelepítettem egy kisebb partícióra az XP-t hogy majd bedugom a másik winyót is és akkor a Partition Magic -el csinálok egy partíciót amire csak a Windows megy meg egy-két program... Na de bedugom a winyót, és nem hajlandó arról bootolni amire feltettem az XP-t, hanem mindenáron a 250GB -s ról akar pedig azon nincs windows csak adatok amik szintén kellenek nekem és ezért nem tehetem rá a windowst mert leformázza! A windows telepítõ CD-je meg tudtommal nem tud olyat hogy "szeletet" levágni egy winyóból... tehát a meglévõ szabad helybõl megadni neki annyi gigát amennyit akarok és azt partícionálja külön és arra menne a windows... amit viszont a partition magic tud, de az a másik winyón van amirõl nem hajlandó bebootolni a gép, ha beleteszem a 250GB-set, mert akkor a First Boot Device -nak a 250Gb-st látja és nem lehet átállítani a másik winyóra... Nem tudom mennyire érthetõ, de tudtok segíteni? Légyszi! Nagyon fontos lenne, elõre is köszi!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Tud valaki,vagy létezik olyan program amivel a ventilátor sebességét lehet szabályózni ???? konkrétan a proci ventijére gondoltam.elöre is kösz...
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Erre is érdekelne a válasz:
Továbbá, nem tudom, hogy a VGA Power Connectort (PCIE_PW1)-et minden esetben csatlakoztatni kell e, mert az ASUS lapnál ahol ez a csatlakozó EZ-Plug-ként szerepel tudomásom szerint csak SLI mûködésnél volt jelentõsége én pedig csak 1 VGA-t használok.
Holnap eljön az igazság pillanata, amikor megjön az új tápom, kíváncsi leszek.
Semmi sípszó,alapkonfig(lap, proc,VGA,RAM,)sem indul? SLI switch kártya a helyén (a NEM SLI mód az alapértemezett), RAM/RAM-ok a helyükön? A 12V-os segédtáp csatlakoztatva van?
Semmi sípszó,alapkonfig(lap, proc,VGA,RAM,)sem indul? SLI switch kártya a helyén (a NEM SLI mód az alapértemezett), RAM/RAM-ok a helyükön? A 12V-os segédtáp csatlakoztatva van?
Ha a jó öreg 6.0.0.0.ás nero val írok akkor semmi gond ha bármilyen más nero verzióval akkor mindig kiírja hogy: túl nagy a tároló.
Nos arra már rájöttem, hogy nem szoftveres hiba van hanem valami olyasmi, hogy az író nem mindegy hogy hogyan és milyen módon van az alaplaphoz csatlakoztatva, de a mikéntre még nem jöttem rá.
Szerintetek?
F.K.T.
Háát abból egy chieftech gps 500-AB t vegyél...16900 bruttó.
Tápon ne spórolj.
az nagyon sokat számít...