!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. SAJÁT topikot csinálj v van tesz topik ott azt szenvedsz amit akarsz..
3. ez segélykérõ topik..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
esetleg ez...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
na nézzük a másikat
[/url][/img]
bár ez valsz ua lesz...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
sziasztok
jöttem kicsit képfeltöltéssel szenvedni, rem. itt nem zavarok senkit 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
aztán kiporoltuk a hûtõbodát meg a ventillátort de így is 60-70 fok között mozog, de plusszba hûtöm egy nagy ventillátorral így 50-60 fok között mozog. tesóm mondta h kell vmi kenõcs a procira és lehet h jó lesz de lehet h nem, na annak a kenõcsnek mi a neve? :S
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ott van egy safe mod amiben csak a winyó 2/3 a látható.
Ha az van tedd masterre.
ha nem akkor telepíts egy sp2 t.
ReaL MaDRid x siempre
nyiss portot a torrent kliensnek, hogy aktív legyél, hogy minnél többen tudjanak kapcsolódni hozzád, de ha publikus szerverrõl töltesz akkor várható a lassú letöltési sebesség
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van egy régi laptop-om (ibm n33 sx)
az lennne a kérdésem hogy hogy leht rajta megy nyitni a biost??
Mert valamiért nincs neki C meghajója és ezért nem tudom felrakni rá a windowst!!HELP PLZ
a 160 gb-os hdd-m csak 127 gb-os,és még a formázás elõtt,amikor a partíciót állítanám be,ott is már csak 131 000 mb-ot tudok beállítani.
felhívtam egy ismerõst,és azt mondja,h bennemaradt..ööö...szóval nem tudom mi,mert nem hallottam tisztán,de a "fó" szótag benne volt -.-
azt mondja,ha újrapartícionálnám fdiskel,akkor valszeg megoldódna.
sztetek is ez lehet a gond?
egyébként biosban is 163,9 GB-ot ír
ha ti is ezt mondjátok,akkor be kell szerezni egy dos-t,és fsdikel újra kell partícionálnom
ReaL MaDRid x siempre
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Csak hátul van egy, meg egy felül.
Most ráraktam az oldallapot, és fel is ment a CPU/MB 33/42-rõl 40/45 fokra. 😞
a windows tûzfalát azt kikapcsoltam meg van fenn egy nvidia tûzfal is azt is kikapcsoltam
de nem tom mi a baj.a net az routeren keresztül van (Mercury KOB BR100)
és ennek nem tudom kikapcsolni a tûzfalát mit csináljak pls help fontos lenne
elõreis köszi további szép napot mindenkinek
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
torrentspy.com / isohunt.com on próbáld meg megkuksizni..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Asszem értem...A ház elején lévõ ventinek kell befújnia a levegõt a házba(lehetõleg pakolj el minden kábelt, hogy minél szabadabban jusson be a hideg levegõ), a ház hátulján lévõ pedig kifelé szívja a házból a meleget,ugyanúgy mint a tápegység. Nézd meg a ventillátorokat. Van rajtuk két nyíl: az egyik a forgásirány a másik az áramlás iránya. Ahogy te írtad a hátsó venti befelé dolgozik és ez nem annyira jó, mert nem felfújni kell a házat, hanem átszellõztetni😊 Megreked benne a meleg ezért fut meg a lapod, ez a konfig önmagában terhelés nékül is iszonyú mennyiségû hõt termel...
A ház hátulján van egy Zalman házhûtõm, ami pont az északi híd hõcsövét hûtõ venti elõtt van. Mindkettõ ment 51 fok volt.
Most kikapcsoltam azt a ventit, ami ott volt, ami kintrõl szívta be a hideget és fújta rá a hõcsö hûtõre, és most 42 fokos csak.
Rohadjak meg ha értem miért, amikor pont hogy jobban jött rá a levegõ, de mégis így hûvövebb 10 fokkal.
Érti ezt valaki?
köszönöm a segítséget! 😊
vagy nembírja má a tápod..vagy 1 kondi elszállt az alaplapodon..
egész héten nincs is bekapcsolva mert fõiskolán vagyok :S
Miért van az h a szgép gondol egyet és kikapcsol miközbe játszok vagy vmi, és visszakarom kapcsolni de max 3 másodpercig kapcsolbe aztán meghal, kihúzom a tápkábelt majd visszadugom és max 1 órát mûködik megint...
Van ennek vmi ellenszere?! :S
Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a windows 3.11-hez bootdisck-et??
Ha a "sajátgépben" látod a cuccot akkor valszeg a BIOS is felismerte. Master-ként van címezve az író és a kábelen is jó helyen lóg(a végén)? A master/slave címzést érdemes minden meghajtónál egyedileg beállítani, a cable select nem mindig OK. Minden lemezzel(gyári vagy írt) hozza a hibát vagy csak az ismerõsöd lemezeivel?
Mennyire igazad van! Néha az is gyanús ha elsõre elindul a gép...Ez a legrosszabb mert biztos, hogy telepítés után jön ki valami hiba, vagy amikor elvitte a tulaj és nála hal be...Én már nem is szerelem készre a cuccot, elõször csak alapkonfig(lap, proc,VGA,RAM,optikai meghajtó)és 2 óra memtest(ramonként!).Egy RAM szinte mindig hibás, tökmindegy milyen gyártó. BIOS-t mindig érdemes frissíteni, bár volt rá példa, hogy az új BIOS még nagyobb "fosh" volt mint a régi. Ha ez kész és megy akkor winyó bele, formázás és telepítés. Ha felmegy az oprendszer utána lehet szívni a hibás meghajtókkal...Néha nagyon elkeserítõ, hogy a régóta jónevû és megbízhatónak tartott gyártók mennyire elkanászodtak az állandó fejlesztési kényszer miatt...
kell venni a jumperelést??
A biost nem tom hogy mizu mert tel. segítséget szoktam adni neki, õ meg nem nagyon vágja a dolgokat.
tápcsati?
jumperelés rendben? felismerte a bios?
Vettem egy samsung dvd írót a napokba egy ismerõsömnek, de elõtte én
teszteltem egy pár napig tök jól müködött minden. De az ismerõsömnél
valamiért nem mûködik, viszont az eszközkezelõbe szerepel a meghajtó,
de ha be tesz egy megírt dvd lemezt, és rá klaty a sajátgép/dvd
meghajtóra,
üres ablak van.<#falbav>#falbav> MIÉRT VAN EZ?? Elõre is köszi
azt szereném kérdezni hogy honnan tudnék én letölteni MAGYAR Windows XP SP2-õt?
eléggé fontos lenne😊
elõre is kössz.
Csak azokat az alaplapi drivereket tedd fel ami fontos network, audio stb...
Ha 32-bites windows-t használsz akkor ne tedd fel a 64-bites cuccot!!
És semmilyen toolst ne rakj fel maximum a BIOS Update tools-t mert az még jól jöhet és egyszerû használni csak közvetlenül töltsd le a .img file-t.
No mind1 próbálok írtani max ha nemmegy gépreinst a jövõhéten úgyis kell satavinyó miatt. Thx mindenkinek!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n