!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.ha nem imagehackrõl linkelnéd nagyon boldogok lennénk..

2. SAJÁT topikot csinálj v van tesz topik ott azt szenvedsz amit akarsz..

3. ez segélykérõ topik..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

[/url][/img]
esetleg ez...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ühü, tehát nem megy 😊
na nézzük a másikat
[/url][/img]
bár ez valsz ua lesz...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

sziasztok
jöttem kicsit képfeltöltéssel szenvedni, rem. itt nem zavarok senkit 😊

ááá. de jÓÓ én sem took már írni..A jó életbe már...

HY all. Én 1 oan ügyben kérném segítségeteket h bekapcsolom a gépet minden jó és 15perc után kijön 1 hibaüzenet h Generic Host Process for win32 services hibát észlel és leáll és utánna a szokásos szöveg. ez miért van? Ez kijön és nemlesz net és a tálca átvált szürkére mint 98-ba volt. Hogylehetne ezt megakadályozni? Pls help me

Nuno88
oké

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

saviola
hûtõ

saviola
az hûtópaszta, de szerintem vegyél egy jó kis hûtõt rá. ahhoz úgy is adnak.

Adam II
Nekem a vinyóm kicsit szét lett barmolva egy hozzánemértõ személy miatt a Partition Magic 8-al ,eltûnt az egész vinyó csak 5 GB látszódott belõle amin nem volt adat csak oprendszer na mármost vissza lett csinálva megvan minden adat csak egy partíció van de olyat csinál ,hogyí néhány fájl nem nyitható meg és nem is másolható ha másolni vagy törölni akarom akkor azt írja ki ,hogy írásvédett ha le akarom szedni róla az írásvédettséget akkor azt írja helytelen attribútum nem hajtható végre meg ilyenek és azt írja ki újra ismét mégse a mégsét fogadja csak el. Mi lehet a gond? Megoldható vagy formatálni kell?

Nuno88
na megvan a hiba... a proccesszor melegedik túl, délelõtt 91 fokos volt :S
aztán kiporoltuk a hûtõbodát meg a ventillátort de így is 60-70 fok között mozog, de plusszba hûtöm egy nagy ventillátorral így 50-60 fok között mozog. tesóm mondta h kell vmi kenõcs a procira és lehet h jó lesz de lehet h nem, na annak a kenõcsnek mi a neve? :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nézd meg a humpert.
Ott van egy safe mod amiben csak a winyó 2/3 a látható.
Ha az van tedd masterre.
ha nem akkor telepíts egy sp2 t.

hunbasser
juj,nem szóltam,én voltam a láma 😄
látszik,h már rég floppyztam -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
huha,nem teljesen ide tartozik,de bootdiscet próbálok létrehozni.leszedtem egy win98 bootdisk telepítõt,elvileg ennek egybõl rá kéne telepítenie a floppyra,de azt írja,h tegyek be egy floppyt,pedig van benne,tudom is használni,most töröltem le róla a cuccokat,amik voltak rajta,miért nem akarja az igazat?

ReaL MaDRid x siempre

kirol
Hát nagyon úgy néz ki.
Van valami jó korrekt áron?

Met
eléggé furcsálom, hogy nem lehet kikapcsolni a tûzfalat, na mindegy
nyiss portot a torrent kliensnek, hogy aktív legyél, hogy minnél többen tudjanak kapcsolódni hozzád, de ha publikus szerverrõl töltesz akkor várható a lassú letöltési sebesség

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!!

Van egy régi laptop-om (ibm n33 sx)
az lennne a kérdésem hogy hogy leht rajta megy nyitni a biost??
Mert valamiért nincs neki C meghajója és ezért nem tudom felrakni rá a windowst!!HELP PLZ
hunbasser
üdv mindenkinek!

a 160 gb-os hdd-m csak 127 gb-os,és még a formázás elõtt,amikor a partíciót állítanám be,ott is már csak 131 000 mb-ot tudok beállítani.
felhívtam egy ismerõst,és azt mondja,h bennemaradt..ööö...szóval nem tudom mi,mert nem hallottam tisztán,de a "fó" szótag benne volt -.-
azt mondja,ha újrapartícionálnám fdiskel,akkor valszeg megoldódna.
sztetek is ez lehet a gond?
egyébként biosban is 163,9 GB-ot ír

ha ti is ezt mondjátok,akkor be kell szerezni egy dos-t,és fsdikel újra kell partícionálnom

ReaL MaDRid x siempre

Azt mondja, hogy hiába kapcsolod ki az összes tûzfalat vannak olyan trackerek (innen szeded le a cuccost) ahonnan sosem fog gyorsabban lejönni az adat.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandi 18
Ha jön a torrent akkor nemhiszem hoyg a tûzfallal lenne gond hanem hogy kevés a seeder

zolo15
mivan?azt szeretném megtudni hogy hogyan kapcsoljam ki a tûzfalat a routerben vagy valami progi van -e ami jó hozzá

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Nem marad más megoldás:ekkora konfignak be kell szerezni egy rendes házat...

Bandi 18
Lehet hogy a publikus tracker az oka onnan nem szokott gyorsan jönni fõleg ha nem seedelik elegen.

kirol
Az a baj, hogy elõl nekem nincs hely ventinek.
Csak hátul van egy, meg egy felül.

Most ráraktam az oldallapot, és fel is ment a CPU/MB 33/42-rõl 40/45 fokra. 😞

zolo15
csáó!én is szeretnék torrentezni de valamiért lassú szerintem a tûzfal miatt.
a windows tûzfalát azt kikapcsoltam meg van fenn egy nvidia tûzfal is azt is kikapcsoltam
de nem tom mi a baj.a net az routeren keresztül van (Mercury KOB BR100)
és ennek nem tudom kikapcsolni a tûzfalát mit csináljak pls help fontos lenne
elõreis köszi további szép napot mindenkinek

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

3.11hez? mihez kell az?
torrentspy.com / isohunt.com on próbáld meg megkuksizni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Üdv!

Asszem értem...A ház elején lévõ ventinek kell befújnia a levegõt a házba(lehetõleg pakolj el minden kábelt, hogy minél szabadabban jusson be a hideg levegõ), a ház hátulján lévõ pedig kifelé szívja a házból a meleget,ugyanúgy mint a tápegység. Nézd meg a ventillátorokat. Van rajtuk két nyíl: az egyik a forgásirány a másik az áramlás iránya. Ahogy te írtad a hátsó venti befelé dolgozik és ez nem annyira jó, mert nem felfújni kell a házat, hanem átszellõztetni😊 Megreked benne a meleg ezért fut meg a lapod, ez a konfig önmagában terhelés nékül is iszonyú mennyiségû hõt termel...

Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a windows 3.11-hez bootdisck-et??
Bandi 18
Lehet hogy meleg levegõt szívott be vagy épp amit a másik venti vezetett volna el rátolta és ezért bennszorult a meleg

kirol
Tegnap 51 fok volt az ''MB''.
A ház hátulján van egy Zalman házhûtõm, ami pont az északi híd hõcsövét hûtõ venti elõtt van. Mindkettõ ment 51 fok volt.
Most kikapcsoltam azt a ventit, ami ott volt, ami kintrõl szívta be a hideget és fújta rá a hõcsö hûtõre, és most 42 fokos csak.

Rohadjak meg ha értem miért, amikor pont hogy jobban jött rá a levegõ, de mégis így hûvövebb 10 fokkal.

Érti ezt valaki?

szivesen.ezért vagyunk 😊

Nuno88
oké meglesz!
köszönöm a segítséget! 😊

Bandi 18
Igaz az is lehet. A kondikat ellenõrizzed és kérj valakitõl kölcsön egy tápot pár napra.

ha elindítod a winampot már az terhelés..vagy megnyitol 1 progit..a procit terheled ami fesz növelést energiafelvételt okoz..
vagy nembírja má a tápod..vagy 1 kondi elszállt az alaplapodon..

Nuno88
de milyen terhelést? :S
egész héten nincs is bekapcsolva mert fõiskolán vagyok :S

Bandi 18
Hát elég valószínû hogy a táp nem bírja a terhelést.

Nuno88
Hali!Lenne egy kérdésem!
Miért van az h a szgép gondol egyet és kikapcsol miközbe játszok vagy vmi, és visszakarom kapcsolni de max 3 másodpercig kapcsolbe aztán meghal, kihúzom a tápkábelt majd visszadugom és max 1 órát mûködik megint...

Van ennek vmi ellenszere?! :S

Sziasztok!!

Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a windows 3.11-hez bootdisck-et??
Üdv!

Ha a "sajátgépben" látod a cuccot akkor valszeg a BIOS is felismerte. Master-ként van címezve az író és a kábelen is jó helyen lóg(a végén)? A master/slave címzést érdemes minden meghajtónál egyedileg beállítani, a cable select nem mindig OK. Minden lemezzel(gyári vagy írt) hozza a hibát vagy csak az ismerõsöd lemezeivel?

Üdv!

Mennyire igazad van! Néha az is gyanús ha elsõre elindul a gép...Ez a legrosszabb mert biztos, hogy telepítés után jön ki valami hiba, vagy amikor elvitte a tulaj és nála hal be...Én már nem is szerelem készre a cuccot, elõször csak alapkonfig(lap, proc,VGA,RAM,optikai meghajtó)és 2 óra memtest(ramonként!).Egy RAM szinte mindig hibás, tökmindegy milyen gyártó. BIOS-t mindig érdemes frissíteni, bár volt rá példa, hogy az új BIOS még nagyobb "fosh" volt mint a régi. Ha ez kész és megy akkor winyó bele, formázás és telepítés. Ha felmegy az oprendszer utána lehet szívni a hibás meghajtókkal...Néha nagyon elkeserítõ, hogy a régóta jónevû és megbízhatónak tartott gyártók mennyire elkanászodtak az állandó fejlesztési kényszer miatt...

zsoleszq
Kábelek ok! ha csak a samsung dvd író van benne, akkor is figyelembe

kell venni a jumperelést??

A biost nem tom hogy mizu mert tel. segítséget szoktam adni neki, õ meg nem nagyon vágja a dolgokat.

kábel rendesen be van rakva a dvd meghajtóba?
tápcsati?
jumperelés rendben? felismerte a bios?

zsoleszq
Egy kis segíséget szeretnék!

Vettem egy samsung dvd írót a napokba egy ismerõsömnek, de elõtte én

teszteltem egy pár napig tök jól müködött minden. De az ismerõsömnél

valamiért nem mûködik, viszont az eszközkezelõbe szerepel a meghajtó,

de ha be tesz egy megírt dvd lemezt, és rá klaty a sajátgép/dvd

meghajtóra,

üres ablak van.<#falbav> MIÉRT VAN EZ?? Elõre is köszi

Bocy
hello
azt szereném kérdezni hogy honnan tudnék én letölteni MAGYAR Windows XP SP2-õt?
eléggé fontos lenne😊
elõre is kössz.

Még egy gondolat
Csak azokat az alaplapi drivereket tedd fel ami fontos network, audio stb...
Ha 32-bites windows-t használsz akkor ne tedd fel a 64-bites cuccot!!
És semmilyen toolst ne rakj fel maximum a BIOS Update tools-t mert az még jól jöhet és egyszerû használni csak közvetlenül töltsd le a .img file-t.

Good Luck!!!

Régen én is raktam jópárat össze vagy 4-5 éve cvsak azóta nemérdekelt egy 1.55-re húzott tuacerkával nyomultam a kis gef4ti-vel benne,de az akkoriban összerakott gépeknél általában vagy alaplap vagy memókínom volt de kicsit más tünetekkel...😊
No mind1 próbálok írtani max ha nemmegy gépreinst a jövõhéten úgyis kell satavinyó miatt. Thx mindenkinek!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

saviola
mindnek

saviola
gépekkel csak a baj van :-D egyébként én már párat összeraktam és mindegyikkel volt valami nem megy simán egy gépnek se az összerakása. Lelkük van az tuti is mindek más a baja :-D