64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#60966 de mert szted, ha veszel egy bútúsz bill+egér párost, akkor két kis pöcköt kapsz? meg veszel egy fülest, meg telefont, aztán el is fogyott az usb? :D -
#60965 magyarul majd kiderül :D -
#60964 "Egy hálózatban egy időben 1 „mester” eszközhöz legfeljebb 7 másik eszköz csatlakozhat. Az egymáshoz csatlakozott eszközök ún. personal-area network-öt (PAN), más szóval piconet-et hoznak létre, ami például az egy szobában lévő eszközök által alkotott hálózatot jelenti (vagy az autóban a mobiltelefon és a fejhallgató közötti kicsiny hálózatot)." -
#60963 Üdv! azt szeretném kérdezni ,hogy bluetooth-on(4.0) keresztül lehetséges egyszerre több dolgot használni(gondolok itt bill.-re ,és hozzá egy egérre ),vagy egyszerre csak egy eszközt tudok vele kezelni?
-
#60962 Ok, köszi a tippeket. -
#60961 Próbáld meg hivatalos oldalról leszedni a drivereket. Ha 3 éves gép, azok a driverek már elavultak. Bár fagyást meg ilyesmit nem nagyon okoz, de azért egy próbát megér -
#60960 Hd sentinel-el nézz rá -
#60959 Na ma már megint windows telepítés volt, tegnap este kikapcsoláskor lefagyott, ma reggel már nem akart indulni és most teszi a barátnőm másodszor a windowst rá. Lehet hülyeséget mondok de nem lehet, hogy a hdd adta meg magát? -
#60958 Most nem tudok hibakódot mondani, mert barátnőm nem írta le sajnos és mikor én ott voltam a gép előtt csak fagyott néha de kékhalál nem volt, amint lesz még kékhalál lesz kód is, ráállítottam a barátnőm a dologra. Programok amik felkerültek, eredeti DVD-ről a driverek és utilitik, csak az a problémám, hogy már lassan 3 éves a laptop, ezalatt az idő alatt mindig, ugyan azt a windowst isntaláltam mindig ugyan arról a DVD-ről, mindig ugyan azok a programok kerültek fel a gépre és tökéletesen ment(virágbolti windows van rajta és ugye ehhez a mellékelt aktivátort használtam mindig, ez egy sima windows 7 64bit de tökéletesen működött eddig, másoknak akinek kölcsön adtam mai napig működik). Ezek a jelenségek pár hónapja tartanak, régebben nem volt annyira idegsítő de mostanra felerősödtek. Everest-ben is megnéztem, teljesen normális adatokat mutat 45-50 fok nyugalomban és terhelés alatt max 70-75 fok, én legalábbis normálisnak találom, porral nem nagyon telhetett meg mert rendszeresen takarítom neki. Azért gondolok hardware-es problémára, mert mióta megvan mindig ugyan azok az alap programok kerültek fel rá és most meg ugyan ezekkel már nem képes normálisan működni.
Remélem sikerül kideríteni a probléma forrását, mert szegénykémnek egyetlen szórakozási forrása a laptopja, ha épp nem egyetemen van.
Köszi. -
#60957 A gép teljesen jó specifikációkkal rendelkezik, alapvető dolgokra bőven elég, 720p-t meg pláne vinnie kell.
Esetleg a kékhalálnál nem volt hibakód? Az nagyon sokat segítene. Milyen programokat telepítettél? Tehát felraktad a friss win-t. Melyek voltak azok a programok, amelyek minden alkalommal felkerültek a gépre?
Minden win telepítésnél ugyan azt a win-t raktad fel? Ugyan arról a cd-ről?
Driver ütközés lehet. Nekem volt már kékhalálozás ilyen miatt, egy internet sebességmérő driver bekavart. Szóval bármi ilyesmi (is) lehet. Hibakód jó lenne.
Everest-tel jó lenne megnézni a hőmérsékleteket, lehet hogy már teli van porral és melegszik a gép, az is szokott kékhalált okozni.
Ezekre írd meg a választ, aztán majd elagyalgatok rajta.
(Már csak holnap leszek, de sokan bejárnak ide, hátha tud valaki okosat.) -
#60956 Az a baj, hogy a barátnőm laptopjáról van szó de amiket én észrevettem, hogy nagyon belassult, ekkor a windowsra gyanakodva újra telepítettem egy teljesen frisset de akkor is elég nehezen emésztette a flash alapú dolgokat, régebben a 720-as youtubos videók simán futottak, most már esze ágában sincs lejátszani és nem rég elkezdett kékhalálozni meg lefagyott, oly módon, hogy az egér még mozgott de semmit nem lehetett csinálni vele. Ma pedig már el sem akart indulni, felkerült rá egy friss windows ami úgy tűnt orvosolta a dolgot de miután a driverek is felkerültek ugyan azt csinálta, nem idult el, ekkor volt még egy windows telepítés és mikor felment csak a videókártya driver lett felinstalálva rá, most úgy ahogy megy a laptop de félek nem sokáig lesz ez így. Ezért szeretném még most megtudni, hogy mi okozza a bajt, hogy mielőbb orvosolva legyen. Amúgy erről a laptopról van szó, ASUS K53U-SX003D, tudom nem nagy cucc de barátnőmnek nagyon megfelelt, csak most már lassan használhatatlan.
Bocsi a terjedelemért és előre köszönöm, ha valami segítséget tudtok nekem nyújtani. -
#60955 Szerintem ilyen nem nagyon van.
Külön hardverekre vannak külön programok. De így egyben az egész, ilyen nincs.
Mik a tünetek? -
#60954 Helló, tudnátok nekem ajánlani egy olyan software-t ami leteszteli mindent egy laptopban és ki írja, hogy mivel lehet a baj? Googliztam egy keveset de feladtam.
Előre is köszönöm. -
#60953 Általában célszerű kihúzni a WAN kábelt ha configolsz.... -
#60952 Szolnoki vagyok, szűkösebbek a lehetőségeim. De azért köszi! -
Blum #60951 Nem hiszem,hogy lehet ott kapni de ha lehet se vennek ott ilyet.
Ha Budapesti vagy akkor csorogj neki: Hutopaszta bazar
Kivalo minosegu cucc,tobbszor is vasaroltam mar tole ilyet es ismeroseim is megvannak elegedve az anyaggal. -
#60950 Sziasztok!
Furcsa kérdés: Media Marktba vagy más "nagy" boltban lehet kapni hűtőpasztát? 6 után tudok csak elmenni venni, akkor meg már a kis számtech boltok zárva vannak. Pedig holnapra már szükségem lenne rá.
Köszi! -
Bal0924 #60949 ez lemaradt..
Honnan tudom megszerezni a Norton minialkamazását, ha nem telepítette, vagy egyáltalán van Nortonnak? -
Bal0924 #60948 Sziasztok!
A Norton Studio csak a Win8-hoz van Win7-hez nem? -
#60947 nálam ház venti van a Codegen tápban, bő egy éve behalt a ventije, de nem akartam még cserélni a tápot, szeretek veszélyesen élni.. :DD
na ez úgy fúj és szív ahogy én akarom :D -
#60946 Hát eskü úgy éreztem, hogy ott fúj és hátul szív.. Mindenesetre teljesen mindegy akkor, a felállás ugyan az, lényeg hogy nem a gépből/be. kb másfél 2 centi van a gép alja és az üveg között amin van.
Ismét köszi -
Blum #60945 oooo....a tap az nem fuj,hanem sziv. Tehat teljesen mindegy,hogy venti lefele vagy felfele nez,ugyis a tap hatuljan tavozik a meleg.
Also tapos a hazad,tehat ugy legyen,hogy alulrol szivja be a friss levegot. Ha van a gep alatt szonyeg vagy barmi mas ami miatt nincs tul sok hely a gephaz es a padlo kozott akkor forditsd meg a tapot. Vagy a szonyeggel kezdj valamit :) -
#60944 Lenne még egy, tápon a ventirács merre álljon, ha a házban alul helyezkedik el, van lába és rácsos is? Feltétlen befelé kell fujatnom vele a szemetet? Jelenleg úgy raktam be, hogy kifelé tolja a ház alján, hülyeséget csináltam?
konkréran egy Thermaltake Commander MS-I Snow Edition ház -
#60943 Értem, egyébként 72 fok a "hivatalos" maximum is, csak azért csekkoltam, mert ma raktam be házba még1 ventit mivel tegnap crysis 2 78 fokra fűtötte.
köszi mégegyszer srácok -
#60942 Az teljesen jó. Gyakorlatilag szintetikus 100%-os terhelést csinál, ami a valóságban úgyis valószínűtlen. -
#60941 köszi!
1 órát futtattam, 72 fok, belefér. -
Blum #60940 Prime95-nel jobban semmi nem terheli meg a CPU-t,ugyhogy erre a celra ez a legalkalmasabb.
1 ora eleg neki,de ha tutira akarsz menni akkor 3-4 orat is sutheted a cuccot :D -
#60939 hali.
Prime95 futtatása alkalmas arra, hogy megnézzem menynire melegszik proci, vagy játékok/egyéb alkalmazások jobban felfűtik?
Valamint meddig futtassam, ha igen?
-
#60938 bemész valami hipermarketbe, ott tuti lesz usb-s bútúsz. occó kis pöckök. -
#60937 Jó de én nem laptopról akarom nyomatni, hanem PC ről és azon nincs BT adó.
Szóval, akkor lehet szerezni valami USB-s BT adót, amit párosítani tudok egy vevővel, amit a speakerre kapcsolok? -
#60936 Oszd ki routeren hogy ők ne kapjanak akkora sávszélességet, hátha. Amúgy meg a Diginek néha vannak ilyen kis belassulásai, ha ez ennyire permanens akkor hívnám őket. -
#60935 Pontosan. -
#60934 próbálgattam amit írtál, de nemigazán jött be, végül újraraktam a win-t és most tökéletesen működik a hivatalos HP program :D -
#60933 Jó estét Úrak!
Van egy win7 a gépemen. Szeretnék win8-at, de arra gondoltam, hogy felteszem a win7 mellé, aztán próbálgatom, kisérletezgetek vele, aztán ha beválik, a 7-et törlöm.
Ez elvileg annyiból áll, hogy csinálok egy particiót win8-nak, feltelepítem rá, és induláskor eldöntöm, hogy melyiket bootolja? -
gmilan #60932 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy TP-link TL-WR740N routeremre 2 gép van kötve, a hálózati sebesség 80/30 MBit/s(Digi) és néha az internet sebessége radikálisan lelassul úgy, hogy a google.hu is tölt kb fél percet, mire látok valamit, de pl. az index.hu vagy az SG fórum oldala is legalább egy perc várakozás után tölt be, és néha a router config oldala is ugyanígy belassul. Mitől lehet ez?
Már reseteltem a routert, kábelt cseréltem, malware-t irtottam, DoS-védelmet beállítottam(ami nem használt, úgyhogy ki is kapcsoltam), mégis fennáll a probléma, 3 hete csak nincs hálózati karbantartás(Nyíregyháza). A másik gépen albérlők nézik rtl most-on a barátok köztöt 0-24, de nem hiszem, hogy az annyira lehúzná a hálózatot, P2P és hasonlók nem mennek. Köszönöm a segítségeteket! -
#60931 Bakker, bocs a dupláér, más; CCC auto startupnál megfogja gépet vagy másfél percig, addig marha lassú, más tapasztalt ilyet? (ideiglenesen kikapcsoltam, azt se nagyon használom úgyse) -
#60930 Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy ha DVD rom csatlakoztatva van lapra akkor hol látja hol nem? Elvileg nincs semmi baja, másik gépben tökéletesen működik, mind a 6 sata portot próbáltam, flasheltem biost is.
2 HDD megy rendesen, viszont ha DVD rom be van kapcsolva akkor bootidő duplájára emelkedik ha éppen biosban nem látja, feláll a gép rendesen, csak 2x annyi ideig tart neki, windows már látja rendesen. Próbáltam achi/ide is, mindenhogy csinálja, ha csatlakoztatom. (nem mintha hiányozna, szökőévente egyszer használom, csak kiváncsiság) Meg van már egy 6-7 éves, lehet ez ok attól függetlenül, hogy másik gépben hibátlan? -
Blum #60929 Miert nem probalsz ki egy ertelmes szkenner programot?
Nekem Canon multifunkcios gepem van es annal is egy rakas szar a gyari program.
Vue Scan-t ajanlom. -
#60928 Tedd rá a kezed amikor szkennelsz finoman nyomd a mágikus erőddel. Hátha. Amúgy amit írt gondolom próbáltad már. -
#60927 utoljára december végén szkenneltem be a gépbe bármit is, azóta csak fénymásolgatok vele, ma délután ismét beakartam szkennelni a gépbe, de folyamatosan ezt a hibát kapom, végigcsináltam mindent amit ír, újraraktam már vagy 4-5 verziószámos és oprendszeres progit hozzá, de még mindig ezt a hibát kapom.. :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
van még valakinek valami ötlete hozzá ? :D
simán fénymásolni tud, a böngészős szkenneres része is megy, de a programjával nem akar szkennelni :-/