64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Blum #61006 iArena meg csokolom..ja..:D
Elobb veszek 9k-ert egy hasznalt Seasonicot vagy FSP-t,mint azt a bucsus fost. Az az iArena a Chieftec nev meggyalazasa konkretan. -
#61005 Chieftec iArena 80+ 450-es, 9 ezerért, aztán csókolom. -
Blum #61004 Inkabb sporolsz 2k-t (azaz KETTO ezer forintot) es megveszed a rosszabbat.
Nincs tobb kerdes. -
#61003 15 ezret azért kicsit sokallok egy tápegységért és nem valami tip-top ez a gép amúgy se... -
#61002 Blum jobban ért hozzá mint én, úgyhogy tényleg a másik tápot vedd! -
Blum #61001 Nem lesz megoldva a problema egy tap cserevel. Ketsegtelenul egy rakas fos az a tap es jolteszed ha veszel egy ujat (bar a Hexat elfelejtenem,inkabb FSP Raider) de ez a fajta hiba tipikusan VGA problemara utal. Nagy valoszinuseggel VRAM problema,ez esetben pedig nyilvan csere. -
#61000 okok. -
#60999 Majd írd meg ha erre jársz, hogy mi volt. -
#60998 Ok kösz szépen. Akkor veszek egy normális tápot, ha azzal se lesz jó akkor meg kártya csere. -
#60997 FSP Hexa 500W - 13 000 Ft. Ez jó lenne neki. (Milyen gépet vegyek topikból) -
#60996 Az biztos, hogy ez a táp kevés ehhez a kártyához, úgyhogy ezt mindenképp cseréld majd le, mert ha valami gáz lesz vele még kinyírja a többi alkatrészed is. Vga hiba lesz szerintem. Gondolom ha egy hónapos akkor van rá gari -
#60995 Egy Codegen 450W 400X. Tudom, hogy nem a legjobb de hát most ez van. -
#60994 A táp pontos tipusát megtudod mondani?
Érintkezést meglehetne nézni hogy biztos rendben van-e. Én hibás vga-ra szavazok. -
#60993 Sziasztok!
Kb egy hónapja vettem egy új GIGABYTE Radeon R7 260X OC 2GB-t és fekete tégla lapok villognak a képernyő szélén böngészés közbe, játék közbe meg randomra 1-2 dolog textúrája kezd el vibrálni szinte az összes játékban. Szinte az összes létező drivert kipróbáltam és ugyanúgy csinálja tovább. Alapvetően két problémára gyanakodok. Vagy kevés a 450W-os tápegység vagy hibás a kártya. Szerintetek inkább egy új tápot kéne venni vagy visszaküldeni a kártyát?
-
Blum #60992 Video Memory Stress Test 1.7 -
#60991 Tudtok valamiféle VRAM tesztelő progit, ami egyből futtatható W7 alól? -
szepesi79 #60990 Akkor nem, de amint használtba veszem egyből indul,de van úgy, hogy 2-3 percig semmi, aztán megint kezdi és mondom van, hogy 1 perc alatt akár többször is beindul-leáll. Van, hogy elindul egy lassabb tempóval, majd begyorsul, újra lelassul aztán így folytatja percekig. Aztán leáll, de kb. 10-15 másodperc múlva újra indul. A legzavaróbb az egészbe, hogy nagyon hangos. Nappal még annyira nem figyelek rá, de este nagyon idegesítő. Nem beszélve arról, hogy nem tudom mi okozza az egészet!
Egyébként köszönöm, hogy reagálsz a kérdésemre! -
#60989 Ha nem használod, hozzá se nyúlsz, frissen indult a gép. Akkor is? -
szepesi79 #60988 Sziasztok!
Lenne egy gondom:
5 napos laptop HP 17 e051sh. A ventilátor nagyon hangos és eszméletlenül pörög! Nem mindig, hanem szakaszosan, de beindul-leáll, beindul leáll. És ezt egy perc alatt akár 10 x is megcsinálja! ez természetes, vagy valami hibára utal? Ha tud valaki kérem segítsen, Köszönöm!!!!
Üdv.: Pisti -
#60987 köszi -
#60986 Hát, az már a legkevésbé. A leggagyibb gép sincs már 10 MP alatt sztem. Inkább fontosabb sztem az, h pl. hányszoros optikai zoom van benne, mekkora a látószöge, mennyi a fókuszálási ideje, meg úgy alapból milyen minőségű képeket képes készíteni. Érdemes sztem online teszteket olvasgatni. Sokféle gépről találni. -
Blum #60985 ITT szvsz tobbre fogsz jutni a temaban. -
#60984 köszi és Panasonic vagy Sony?
az a baj nem nagyon értek hozzá.. vásárlásnál arra kell odafigyelni, hogy minél nagyon megapixeles legyen? vagy az nem számít? -
#60983 Olympus, Nikon leginkább sztem. -
#60982 sziasztok
milyen kompakt digitális fényképezőt vegyek? melyik márkát ajánlanátok? -
#60981 Update: sikerült belépni a Windows-ba, de a WLAN illesztő telepítése még mindig nem sikerül :| -
#60980 Sziasztok!
Adott egy Aspire 5742Z laptop, Windows 7 újratelepítés, "régi" Windows ment a windows.old mappába ahogy kell.
WLAN drivert (több félét próbáltam) nem tudtam feltelepíteni, kidobott egy "QMI module not exist" hibaüzenettel. Megpróbáltam hát az eszközkezelőből manuálisan telepíteni a drivert, egész jól haladt a dolog, ám egyszer csak bejött a kék halál setup közben. Restart, és most már a "Windows betöltése folyamatban" felirat után mindig újraindul kék halállal a gép.
Remélem Ti tudtok segíteni, tök para az egész!
Köszönöm előre is! -
Blum #60979 Lehet,hogy csak valami kontakt hiba. Ha hallod,hogy felporog de az Istenert se ismeri fel egy gep se akkor valoszinuleg valami firmware problema vagy kontakt hiba.
Egy kirandulast a szervizbe lehet,hogy megerne a dolog. -
#60978 Ha sehogy sem működik, akkor az kuka? -
#60977 Akár. Vagy 2013. Amire neked kell, megfelel bármelyik. -
#60976 Megnézni másik gépben működik e, formázni, stbstb -
#60975 Van egy 250 gb külső hdd-m, de amikor rádugom a gépre, akkor nem észleli a pc-m, viszont a hdd az kéken világít.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
#60974 2014? -
#60973 Kaspersky internet security. -
#60972 sziasztok
tudtok olyan szülői felügyeletes programot amibe be lehet azt állítani, hogy bekapcsolás után 2 órával mondjuk ne lehessen netezni? -
#60971 na jól van akkor ,most már minden tiszta :D
-
#60970 elméletileg 7 aktív eszközt tud kezelni -
#60969 a telefonokon volt, vagy van, nemtom olyan, hogy egyszerre csak egy headset, vagy kihangosító lehet, hogy ne küldje véletlenül rossz eszközre a hangot. -
#60968 ne fárasszá' :D persze, hogy lehet egyszerre több cucc is rajta. -
#60967 pont a pöcköket akarom elkerülni,amit vettem bill-t ahhoz nincs is,a laptopban lévő bt-vel csatlakozik