64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blum
    iArena meg csokolom..ja..:D

Elobb veszek 9k-ert egy hasznalt Seasonicot vagy FSP-t,mint azt a bucsus fost. Az az iArena a Chieftec nev meggyalazasa konkretan.
  • Lacee86
    Chieftec iArena 80+ 450-es, 9 ezerért, aztán csókolom.
  • Blum
    Inkabb sporolsz 2k-t (azaz KETTO ezer forintot) es megveszed a rosszabbat.
    Nincs tobb kerdes.
  • zsolt9999
    15 ezret azért kicsit sokallok egy tápegységért és nem valami tip-top ez a gép amúgy se...
  • oliwwer
    Blum jobban ért hozzá mint én, úgyhogy tényleg a másik tápot vedd!
  • Blum
    Nem lesz megoldva a problema egy tap cserevel. Ketsegtelenul egy rakas fos az a tap es jolteszed ha veszel egy ujat (bar a Hexat elfelejtenem,inkabb FSP Raider) de ez a fajta hiba tipikusan VGA problemara utal. Nagy valoszinuseggel VRAM problema,ez esetben pedig nyilvan csere.
  • zsolt9999
    okok.
  • oliwwer
    Majd írd meg ha erre jársz, hogy mi volt.
  • zsolt9999
    Ok kösz szépen. Akkor veszek egy normális tápot, ha azzal se lesz jó akkor meg kártya csere.
  • oliwwer
    FSP Hexa 500W - 13 000 Ft. Ez jó lenne neki. (Milyen gépet vegyek topikból)
  • oliwwer
    Az biztos, hogy ez a táp kevés ehhez a kártyához, úgyhogy ezt mindenképp cseréld majd le, mert ha valami gáz lesz vele még kinyírja a többi alkatrészed is. Vga hiba lesz szerintem. Gondolom ha egy hónapos akkor van rá gari
  • zsolt9999
    Egy Codegen 450W 400X. Tudom, hogy nem a legjobb de hát most ez van.
  • oliwwer
    A táp pontos tipusát megtudod mondani?

Érintkezést meglehetne nézni hogy biztos rendben van-e. Én hibás vga-ra szavazok.
  • zsolt9999
    Sziasztok!
    Kb egy hónapja vettem egy új GIGABYTE Radeon R7 260X OC 2GB-t és fekete tégla lapok villognak a képernyő szélén böngészés közbe, játék közbe meg randomra 1-2 dolog textúrája kezd el vibrálni szinte az összes játékban. Szinte az összes létező drivert kipróbáltam és ugyanúgy csinálja tovább. Alapvetően két problémára gyanakodok. Vagy kevés a 450W-os tápegység vagy hibás a kártya. Szerintetek inkább egy új tápot kéne venni vagy visszaküldeni a kártyát?
  • Blum
    Video Memory Stress Test 1.7
  • Vadnokedli
    Tudtok valamiféle VRAM tesztelő progit, ami egyből futtatható W7 alól?
  • szepesi79
    Akkor nem, de amint használtba veszem egyből indul,de van úgy, hogy 2-3 percig semmi, aztán megint kezdi és mondom van, hogy 1 perc alatt akár többször is beindul-leáll. Van, hogy elindul egy lassabb tempóval, majd begyorsul, újra lelassul aztán így folytatja percekig. Aztán leáll, de kb. 10-15 másodperc múlva újra indul. A legzavaróbb az egészbe, hogy nagyon hangos. Nappal még annyira nem figyelek rá, de este nagyon idegesítő. Nem beszélve arról, hogy nem tudom mi okozza az egészet!
    Egyébként köszönöm, hogy reagálsz a kérdésemre!
  • Vadnokedli
    Ha nem használod, hozzá se nyúlsz, frissen indult a gép. Akkor is?
  • szepesi79
    Sziasztok!

Lenne egy gondom:
    5 napos laptop HP 17 e051sh. A ventilátor nagyon hangos és eszméletlenül pörög! Nem mindig, hanem szakaszosan, de beindul-leáll, beindul leáll. És ezt egy perc alatt akár 10 x is megcsinálja! ez természetes, vagy valami hibára utal? Ha tud valaki kérem segítsen, Köszönöm!!!!
    Üdv.: Pisti
  • Krisztiam #60987
    köszi
  • Lacee86
    Hát, az már a legkevésbé. A leggagyibb gép sincs már 10 MP alatt sztem. Inkább fontosabb sztem az, h pl. hányszoros optikai zoom van benne, mekkora a látószöge, mennyi a fókuszálási ideje, meg úgy alapból milyen minőségű képeket képes készíteni. Érdemes sztem online teszteket olvasgatni. Sokféle gépről találni.
  • Blum
    ITT szvsz tobbre fogsz jutni a temaban.
  • Krisztiam #60984
    köszi és Panasonic vagy Sony?
    az a baj nem nagyon értek hozzá.. vásárlásnál arra kell odafigyelni, hogy minél nagyon megapixeles legyen? vagy az nem számít?
  • Lacee86
    Olympus, Nikon leginkább sztem.
  • Krisztiam #60982
    sziasztok
    milyen kompakt digitális fényképezőt vegyek? melyik márkát ajánlanátok?
  • Pistike 007
    Update: sikerült belépni a Windows-ba, de a WLAN illesztő telepítése még mindig nem sikerül :|
  • Pistike 007
    Sziasztok!

Adott egy Aspire 5742Z laptop, Windows 7 újratelepítés, "régi" Windows ment a windows.old mappába ahogy kell.
    WLAN drivert (több félét próbáltam) nem tudtam feltelepíteni, kidobott egy "QMI module not exist" hibaüzenettel. Megpróbáltam hát az eszközkezelőből manuálisan telepíteni a drivert, egész jól haladt a dolog, ám egyszer csak bejött a kék halál setup közben. Restart, és most már a "Windows betöltése folyamatban" felirat után mindig újraindul kék halállal a gép.

Remélem Ti tudtok segíteni, tök para az egész!

Köszönöm előre is!
  • Blum
    Lehet,hogy csak valami kontakt hiba. Ha hallod,hogy felporog de az Istenert se ismeri fel egy gep se akkor valoszinuleg valami firmware problema vagy kontakt hiba.
    Egy kirandulast a szervizbe lehet,hogy megerne a dolog.
  • adamq01
    Ha sehogy sem működik, akkor az kuka?
  • Tibi7
    Akár. Vagy 2013. Amire neked kell, megfelel bármelyik.
  • Vadnokedli
    Megnézni másik gépben működik e, formázni, stbstb
  • adamq01
    Van egy 250 gb külső hdd-m, de amikor rádugom a gépre, akkor nem észleli a pc-m, viszont a hdd az kéken világít.
    Mit lehet ilyenkor tenni?
  • Krisztiam #60974
    2014?
  • Tibi7
    Kaspersky internet security.
  • Krisztiam #60972
    sziasztok
    tudtok olyan szülői felügyeletes programot amibe be lehet azt állítani, hogy bekapcsolás után 2 órával mondjuk ne lehessen netezni?
  • kemszi2
    na jól van akkor ,most már minden tiszta :D
  • Szabi #60970
    elméletileg 7 aktív eszközt tud kezelni
  • pxxl
    a telefonokon volt, vagy van, nemtom olyan, hogy egyszerre csak egy headset, vagy kihangosító lehet, hogy ne küldje véletlenül rossz eszközre a hangot.
  • pxxl
    ne fárasszá' :D persze, hogy lehet egyszerre több cucc is rajta.
  • kemszi2
    pont a pöcköket akarom elkerülni,amit vettem bill-t ahhoz nincs is,a laptopban lévő bt-vel csatlakozik