!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Lehet a táp szar vagy mi a franc?
Most szétszedem az egész gépet ha addig van info az jól jönne
W7,W8 alatt is ugyanazt csinálja.
Valami ötlet mi lehet a hiba?
A #60284 topikon történt bejegyzésemnek viszonylag hosszú elõtörténete van. Nem is gondoltam rá, hogy ilyen élénk polémiát vált ki a téma.
A konkrét kérdésedre válaszolva: az általam hivatkozott - több mint 2 órás zenei összeállítást csak a YouTub - on találtam meg (már régóta vadásztam rá!). Ami a zene minõségét illeti, egyetértek a több hozzászólásban is szereplõ megjegyzéssel, hogy nem feltétlenül e legjobb minõséget lehet az oldalról letölteni (bár találtam már egészen jó minõségû zenét ezen a weblapon is!) Ami pedig az audio formátumot illeti; a jó öreg asztali lejátszó csak ezt kezeli.
Köszönöm a véleményeket.
Üdvözlettel: gy?jt?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Remélem vga-nak nincs baja bár garis
"The trees move. Do you not see it?"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tedd át más slotba-
Ha kettõ van csak egyet hagyj bent- és teszteld le beindul e-
Hátha- amúgy meg nem értek hozzá de nekem volt már hasonló.
Számítógép kikapcsol(és nem is próbál újra bekapcsolni), általában eljut a windowsig és utána kapcsol ki, de ha például a biost nyitom meg ott is kikapcsol, tehát biztosan hardver probléma. Melyik hardver okozhatja ezt a problémát? Tehát mivel lenne érdemes kezdeni a tesztelést?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utóbbi kategória esetén hiába minden magyarázat.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha en estenkent nehany vodor fosban furdenek es ezzel nem zavarok senkit (mert mondjuk utana nem vagyok budos) akkor mi koze van ehhez barkinek is? Ha neki megfelel a gyengebb minosegu hang,akkor tema lezarva.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Olyan, minta este a kádba víz helyett néhány vödör fost öntenék és abban fürödnék szappannal.
Ez túlzásként hathat, de annak fényében, hogy ezt ráadásul audio CD-ként kiírja valaki, úgy már nem annyira számít annak.
Ígéretemnek megfelelõen (#60273) visszatérek a YouTube to MP3 programmal kinyert, folyamatosan TÖBB!! lejátszott zeneszámot tartalmazó MP3 fájl audiofájlként történõ lemezírására.
Nekem csak úgy sikerült a lemezre írás, hogy az egy fájlban letöltött zenei anyagot zeneszámokra feldaraboltam (történetesen mp3DirectCut programmal), ezeket a zeneszámokat egységesítettem( Format Factory vagy más konvertáló program), és ezt követöen Nero-val lemezre írtam (audio formátum). A dolog így mûködött.
De nem telepítem fel csak mindig futtatom mert elvileg van olyan lehetõség.
Kérdésem ez miért fut állandóan a windows háttérben ? Hiába lövöm ki a processek közül egybõl visszajön.
Next PC upgrade: 2022
Az mitõl lehet, h a gép alvó állapotból nem képes normálisan felébredni? Visszakapcsol a képernyõ, de ezen kívül bármire kattintok, nem reagál a gép, még kikapcsolni se lehet. Ha újraindítom, akkor jó minden. Most lett újrahúzva a Windows, de azelõtt nem csinált ilyet...
no meg... egyáltalán SLI konfigokon kívül kell bármilyen kártyának napjainkban PCI 1.0/1.1-nél több?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Úgy tûnik, még néhány dolgot meg kell fejtenem az audio lemez írással kapcsolatban.
Sem a Nero-val, sem a CDBurnerXP programal nem sikerült a lemezjátszóval felismertetni a lemezre írt audiofájlokat.
Valami oknál fogva a folyamatosan több zeneszámot lejátszó videóból kinyert fájl lemezre írása nem mûködik.
Még vadászok a megoldásra.
A zenei fájloknál ügyeltem arra, hogy a CD 80 perces játékidejébe bõven beleférjen.
A nagyobb fájlokat mp3DirectCut két részre vágom.
"lehet hogy nem támogatja a codec-et amivel az mp3-ak vannak kódolva" felvetésedben valószínû jól látod a problémát. Nem említettem, hogy a felsorolt 6 db zenei fájl külön - külön 15-20 db, folytonosan lejátszott zeneszámból áll és lemezre írás közben ezek esetleges codec hiba miatt nem kapcsolódnak rendesen.
#60272 Szia! Ugyan a Nero-val próbálkoztam, de az általad javasolt lemezírót kipróbálom.
A korábbiaknál rövidebb válaszüzenetben visszatérek az eredményre.
Köszönöm a segítségeteket.
na meg... amit linkeltél h ezzel ellenõrizted át a dolgokat, ott látom h egyik szám közel két órás, arra író progid nem visított? mindenesetre egynek ajánlanám h ess neki nero-val (micro bõven elég, burning rom a lényeg), én eddig abban még nem csalódtam.
#60269: nálam a szabvány neve(?) tett be, ami... R(W). szóval minden egyszer írható dvd-n is ott mosolyog ez, sõt, régebben nem egyszer láttam olyan dvd-t is, amin kedvesen fel volt tüntetve, szép nagy betûkkel, h DVD+R(W). érted, nem DVD+RW, mert az újraírható lenne, nem, DVD+R(W), teljesen más dolog, ez csak egyszer írható, de hát hogy is keverhetnéd, hiszen a hatalmas névbeli különbség teljesen egyértelmû teszi <#ticking>#ticking>
Köszönöm a gyors válaszüzenetet.
"ad 1: audio cd =/= mp3." A CD lemezre audio formátumban írtam az MP3 formátumú zeneszámokat!
Az asztali lejátszó valóban csak audio CD-t olvas (ezidáig hibátlanul!!)
Az általam használt CD lemezekre több száz MP3-as albumot (15-20 önálló zeneszám) természetesen audio formátumra konvertálva.
Ezek az ilyen módon írt lemezek ezidáig hibátlanul megszólaltaknak és megszólalnak az audio asztali lejátszón. Ez már 10 éve mûködik. Azóta - nagyritkán - természetesen elõfordult fizikailag sérült lemez is, de ez be van kalkulálva.
Azzal egyetértek, hogy az MP3 régen lelépte az audio formátumot, de ez nem magyarázza, hogy az évekig bevált lemezírási módszer még tegnap- elõtt mûködött (Egy gyönyörû Cortazar MP3 albumot írtam lemezre audio formátumban. Tökéletesen mûködik).
Még annyit: nem újraírható lemezekkel próbálkoztam, mert abban lehet "csont".
ad 2: nem minden asztali lejátszó eszik minden fajta cd-t - emlékeim szerint a legtöbbje amivel még a régi szép idõkben összefutottam (amikor még a nõk nõk voltak, a férfiak férfiak, és pterodactylus húsért kaphattál írható cd-t) ha a seggedet a földhöz csapkodtad, akkor sem ismerte fel az újraírható cd-ket
A YouTube-ról letöltöttem néhány zeneszámot a YouTube to MP3 online letöltõ programmal(zárójelben jegyzem meg, hogy megpróbálkoztam a Free Studio Free YouTube to MP3 programjával is).
Az a problémám, hogy 2-3 CD lemez-író programmal is próbálkoztam, a CD lemezt a programok megírták, de az asztali (Philips)lemezlejátszó nem ismerte fel a zeneszámokat(a lejátszó hibátlan!!!).
Zeneszámok
A zenéket ellenõríztem az alábbi programokkal:
Audio Identifier
MediaInfo
XMedia Recode
Az érdekes, hogy az XMedia Recode által elemzett zene struktúrája eltér a többitõl.
Megjegyzem, hogy zenei album készítése során - csak lemezhiba esetén - fordult elõ lemezírás-probléma. Megjegyzem - ahogyan az a zeneszámok méretébõl is következik, hogy több zeneszám van összefûzve.
Befejezésül: a megírt lemez (1 fájl) lejátszható számítógépes programon.
Mi lehet a probléma?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most szuper remélem így is marad..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Játékok nem is mennek rendesen egy idõ után leesik FPS negyedére😞
De zárjuk le, nem fogunk dûlõre jutni ebben. 😊