64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Titan
    Skacok! Kéne egy kis help! Van egy ASUS GTX 680-asom a gépben és ha felteszem a legfrissebb drivert 335.23, akkor a GPU-t 98%-ban tekeri üresben...:( Ha visszateszem a 301.10-est. akkor minden jó...
    Ötlet? Op. WIN7 64bit.
  • Mayorpapa
    sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a CD/DVD írókat is lehet AHCI módba tenni, vagy hagyjam IDE-n? A másik: hogyan tudok AHCI drivert frissíteni? (Win 7, 64 bit)
  • Vadnokedli
    hal.dll
    ntoskrnl.exe

Érdekes, következő bsod-t is lecsekkolom majd, bár azóta már lefolyt egy két dolog.
  • DIESEL DOG #61043
    Sok minden okozhatja... kezdve driver hibától (software-es) egészen a fizikai hibiág (hardware-es).

Esetleg ránézhetsz ezzel a programmal hátha sikerül kibányászni valami használható információt.
  • Vadnokedli
    Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x00000124 (0x0000000000000000, 0xfffffa8007991028, 0x00000000bf800000, 0x0000000000000124). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:WindowsMEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: 033014-7706-01.

Ezt hogy derítem ki hogy mi okozta? Memroy.dmp-t ugye megnézni nem lehet.
  • Susarc
    mostmár 256/250-et tud...és 15 sec alatt bootol...raktam AHCI frissítést ,de még mindig sztem kevés a sebessége
  • pxxl
    elvileg nem, de nem árt egy biztonsági mentés amúgy se :)
  • Susarc
    ha firmware frissítést nyomok az SSD-n akkor bukom a winemet megint?
  • Susarc
    win7 reinstall........:)
  • oliwwer
    Innentől passz. Egyik fajta csökkentett mód sem jön be?
  • Susarc
  • Susarc
    nem sajna nem találom a WIN telepítő cd met:P nem tudtam winbe belépni :( a repairnél van opció,hogy van parancssor
  • oliwwer
    Ha jól értem, akkor win 7 lemezről be tudtál bootolni.

Sajátgép- jobb klikk, tulajdonságok- elő jön egy ablak, bal felső sarokban ott lesz hogy Eszközkezelő. Katt rá, előjön az eszközkezelő. Kikeresed hogy videókártyák, lehúzod a fület, jobb klikk, eltávolítás.
  • Susarc
    letudod azt írni hogyan::P mert ennyire nem vágom a témát :)
  • oliwwer
    Ha oda bejutottál akkor az eszközkezelőbe is be tudsz lépni elvileg. Onnan meg sima ügy.
  • Susarc
    C:Program Files/ATI/CIM/BIN

nemlehet valahogy leszedni? ide bejutottam
  • Susarc
    parancssorból nerm lehet leszedni az ATI drivertÍ?
  • oliwwer
    Az lett volna a következő tanácsom
  • Susarc
    win7 telepítő lemezről elindulhat?
  • oliwwer
    Igen, nem is fog továbbmenni akkor.

Próbáld meg az összes elérhető módot ott az F8 által előhozott menüben. Legutóbbi működő beállítás, stb.
  • Susarc
    akkor gondolom ez nagyon gáz még mindig semmi...
  • Susarc
    class PNP.sys-nél tököl 3 perce....az normális?
  • oliwwer
    F8 :)
  • Susarc
    ja persze,hülye vagyok! F8
  • oliwwer
    win 7-en is van csökkentett mód. Csökkentett mód hálózattal, és tedd vissza a régi drivert. Eszközkezelőben le tudod törölni az újat.
  • Susarc
    win 7 van csak a javítást kínálja fel és driver hibát is jelez
  • oliwwer
    csökkentett mód bejön?
  • Susarc
    felraktam legújabb ATI drivert....újraindítás után most nem indul el a gép!! a windows ablakos töltésnél megáll..... hogyan tudnám leszedni azt a drivert és régivel újra rakni??

egyáltalán hogyan lehetne elindítani? SSD van tehát nincs renszervisszaállítás.....

HELP pls thx
  • Laza
    Régi driverrel megy, írtam is. Tavaly nyár végi driverrel működik csak, akkoriban feltettem egy újat, azzal csinálta, és azóta minden újabbal is. Csak ha visszateszem a régit akkor megy rendesen. Szóval nem tudok arról a régiről frissíteni :(
  • gergely1991
    Helló!
    Rendszervisszaállítás se segít?
  • scs17
    Hali!

Valaki nem tudja, Pesten hol lehet beszerezni thermal pad-et notebookhoz? (N5010 GPU-jához kéne)

Választ előre is köszi!
  • Laza
    Inkább ide írom:

Sziasztok!

GTX660-am van, és nagyjából egy őszi driver frissítés óta alvó módból visszatérve fekete képernyő fogad, csak megerőszakolt kikapcsolással tudom leállítani, de az meg szétbasz mindent ... akkor visszatettem a régi drivert amivel rendesen működött ....... mostanáig, mert feltettem a legutóbbi drivert, de most ezzel is csinálta ... baromira idegesít ... most teszem vissza az ezer éves drivert és javíthatom a hibákat (pl vírusirtó már el sem indul) ...

Van akinek még produkáltak hasonlókat ezek a driverek?
  • Lacee86
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet. De hát a krekk az krekk, van benne hibalehetőség. :)
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ha jól emlékszem, akkor sp3 után újra kell aktiválni a rendszert, a hozzá tartozó krekkel...
  • Lacee86
    Nem fog. Viszont csak eredeti Winnel engedi sztem, vagyis arra garantálható, h nem lesz gubanc.
  • Solyom2
    Szeretném az XP Service pack 2-met SP 3-ra frissíteni. Ha telepítem, akkor az okoz valami gondot a rendszer fájlok között, vagy minden programom ugyanúgy tovább működik probléma nélkül?

Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, csak biztosra szeretnék menni.
  • zsolt9999
    tényleg nem egy nagy durranás ez a gép... második generációs i3-as, 4gb ram, sata 2-es vinyó... a videókártya kb megduplázta az értékét :D de legalább megy minden játék maxon... 6-8-ezernél többet nem igazán szántam tápra...
  • Blum
    Ha mar Chieftec,akkor CTG pl. egy jo valasztas de a Raider a best buy.
  • Blum
    CWT belso
    Annak is a legalja. Fos kondenzatorok,gyakran ingadozo feszultsegek (ATX szabvanyokon is tullep),stb. Egy Codegennel mindenkepp jobb,de NEM biznek ra semmilyen ertelmesebb gepet (pl. amiben 260X van )

ph-n lehet(ett) olvasni par erdekes cikket az iArenakrol.
  • Lacee86
    Miért is?