64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#61046 Skacok! Kéne egy kis help! Van egy ASUS GTX 680-asom a gépben és ha felteszem a legfrissebb drivert 335.23, akkor a GPU-t 98%-ban tekeri üresben...:( Ha visszateszem a 301.10-est. akkor minden jó...
Ötlet? Op. WIN7 64bit. -
#61045 sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a CD/DVD írókat is lehet AHCI módba tenni, vagy hagyjam IDE-n? A másik: hogyan tudok AHCI drivert frissíteni? (Win 7, 64 bit) -
#61044 hal.dll
ntoskrnl.exe
Érdekes, következő bsod-t is lecsekkolom majd, bár azóta már lefolyt egy két dolog. -
DIESEL DOG #61043 Sok minden okozhatja... kezdve driver hibától (software-es) egészen a fizikai hibiág (hardware-es).
Esetleg ránézhetsz ezzel a programmal hátha sikerül kibányászni valami használható információt. -
#61042 Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x00000124 (0x0000000000000000, 0xfffffa8007991028, 0x00000000bf800000, 0x0000000000000124). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:WindowsMEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: 033014-7706-01.
Ezt hogy derítem ki hogy mi okozta? Memroy.dmp-t ugye megnézni nem lehet. -
Susarc #61041 mostmár 256/250-et tud...és 15 sec alatt bootol...raktam AHCI frissítést ,de még mindig sztem kevés a sebessége -
#61040 elvileg nem, de nem árt egy biztonsági mentés amúgy se :) -
Susarc #61039 ha firmware frissítést nyomok az SSD-n akkor bukom a winemet megint? -
Susarc #61038 win7 reinstall........:) -
#61037 Innentől passz. Egyik fajta csökkentett mód sem jön be? -
Susarc #61036 -
Susarc #61035 nem sajna nem találom a WIN telepítő cd met:P nem tudtam winbe belépni :( a repairnél van opció,hogy van parancssor -
#61034 Ha jól értem, akkor win 7 lemezről be tudtál bootolni.
Sajátgép- jobb klikk, tulajdonságok- elő jön egy ablak, bal felső sarokban ott lesz hogy Eszközkezelő. Katt rá, előjön az eszközkezelő. Kikeresed hogy videókártyák, lehúzod a fület, jobb klikk, eltávolítás. -
Susarc #61033 letudod azt írni hogyan::P mert ennyire nem vágom a témát :)
-
#61032 Ha oda bejutottál akkor az eszközkezelőbe is be tudsz lépni elvileg. Onnan meg sima ügy. -
Susarc #61031 C:Program Files/ATI/CIM/BIN
nemlehet valahogy leszedni? ide bejutottam -
Susarc #61030 parancssorból nerm lehet leszedni az ATI drivertÍ? -
#61029 Az lett volna a következő tanácsom -
Susarc #61028 win7 telepítő lemezről elindulhat? -
#61027 Igen, nem is fog továbbmenni akkor.
Próbáld meg az összes elérhető módot ott az F8 által előhozott menüben. Legutóbbi működő beállítás, stb. -
Susarc #61026 akkor gondolom ez nagyon gáz még mindig semmi... -
Susarc #61025 class PNP.sys-nél tököl 3 perce....az normális?
-
#61024 F8 :) -
Susarc #61023 ja persze,hülye vagyok! F8 -
#61022 win 7-en is van csökkentett mód. Csökkentett mód hálózattal, és tedd vissza a régi drivert. Eszközkezelőben le tudod törölni az újat. -
Susarc #61021 win 7 van csak a javítást kínálja fel és driver hibát is jelez -
#61020 csökkentett mód bejön? -
Susarc #61019 felraktam legújabb ATI drivert....újraindítás után most nem indul el a gép!! a windows ablakos töltésnél megáll..... hogyan tudnám leszedni azt a drivert és régivel újra rakni??
egyáltalán hogyan lehetne elindítani? SSD van tehát nincs renszervisszaállítás.....
HELP pls thx -
#61018 Régi driverrel megy, írtam is. Tavaly nyár végi driverrel működik csak, akkoriban feltettem egy újat, azzal csinálta, és azóta minden újabbal is. Csak ha visszateszem a régit akkor megy rendesen. Szóval nem tudok arról a régiről frissíteni :( -
#61017 Helló!
Rendszervisszaállítás se segít? -
#61016 Hali!
Valaki nem tudja, Pesten hol lehet beszerezni thermal pad-et notebookhoz? (N5010 GPU-jához kéne)
Választ előre is köszi! -
#61015 Inkább ide írom:
Sziasztok!
GTX660-am van, és nagyjából egy őszi driver frissítés óta alvó módból visszatérve fekete képernyő fogad, csak megerőszakolt kikapcsolással tudom leállítani, de az meg szétbasz mindent ... akkor visszatettem a régi drivert amivel rendesen működött ....... mostanáig, mert feltettem a legutóbbi drivert, de most ezzel is csinálta ... baromira idegesít ... most teszem vissza az ezer éves drivert és javíthatom a hibákat (pl vírusirtó már el sem indul) ...
Van akinek még produkáltak hasonlókat ezek a driverek? -
#61014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet. De hát a krekk az krekk, van benne hibalehetőség. :) -
#61013 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ha jól emlékszem, akkor sp3 után újra kell aktiválni a rendszert, a hozzá tartozó krekkel...
-
#61012 Nem fog. Viszont csak eredeti Winnel engedi sztem, vagyis arra garantálható, h nem lesz gubanc. -
Solyom2 #61011 Szeretném az XP Service pack 2-met SP 3-ra frissíteni. Ha telepítem, akkor az okoz valami gondot a rendszer fájlok között, vagy minden programom ugyanúgy tovább működik probléma nélkül?
Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, csak biztosra szeretnék menni. -
#61010 tényleg nem egy nagy durranás ez a gép... második generációs i3-as, 4gb ram, sata 2-es vinyó... a videókártya kb megduplázta az értékét :D de legalább megy minden játék maxon... 6-8-ezernél többet nem igazán szántam tápra... -
Blum #61009 Ha mar Chieftec,akkor CTG pl. egy jo valasztas de a Raider a best buy. -
Blum #61008 CWT belso
Annak is a legalja. Fos kondenzatorok,gyakran ingadozo feszultsegek (ATX szabvanyokon is tullep),stb. Egy Codegennel mindenkepp jobb,de NEM biznek ra semmilyen ertelmesebb gepet (pl. amiben 260X van )
ph-n lehet(ett) olvasni par erdekes cikket az iArenakrol. -
#61007 Miért is?