!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Outlook express 2007-et használok, és amikor e-mailt akarok küldeni, akkor 10 emeberbõl 3nak megy el, küldés után ez az üzenet érkezik:
"Rendszeradminisztrátor"
Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.
Tárgy: FW: *****
Küldve: 2008.01.15. 9:54
A következõ címzett(ek) nem érhetõk el:
***********: 2008.01.15. 9:55
550 relay not permitted
és itt felsorolja hogy kinek nem küldte el. :S
Olyan gondom van ,hogy telepiteni akarok egy gépet és azt irja ki hogy HIÁNYZO NTLDR-t kéri ezt hogyan kell?
nem vagy nagy profi ebben egy kis segitséget szeretnék kérni!Találtam egy LINK-et de ott irja,hogy csináljak egy inditolemezt meg valami BIOS beállitást azt sem tudom eszik vagy iszák!
Elöre is köszi
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
az csak 12es, vagy rakj be egy potit, vagy ellenálást, vagy mit, ahoz nem értek, csak tipp
de mi van ha az alaplap nem bírja hogy kompatibilis vele?
nemértek hozzá ám! nagyon
Hivatás az Életért!
Nyomtató megosztása
Nyissa meg a Nyomtatók és faxok mappát.
A jobb oldali egérgombbal kattintson a megosztani kívánt nyomtatóra, majd bal gombbal a Megosztás parancsra.
A Megosztás lapon megjelenõ beállítások attól függenek, hogy a számítógépen engedélyezve van-e a megosztás. A további teendõkkel kapcsolatos tudnivalók megtekintéséhez kattintson a Megosztás lap tartalmát megjelenítõ lehetõségre.
A nyomtatómegosztás engedélyezésére figyelmeztetõ szöveg
A Hálózat beállítása varázsló segítségével engedélyeznie kell a nyomtatómegosztást. A Megosztás lapon látható hivatkozásra kattintva indítsa el a varázslót, és kövesse a megjelenõ utasításokat. A megosztás engedélyezése után ismételje meg ezt az eljárást.
A nyomtató megosztásával kapcsolatos beállítások
A Megosztás lapon jelölje be A nyomtató megosztása választógombot, majd a Megosztási név mezõbe írja be a megosztott nyomtató nevét.
Ha más hardvert vagy operációs rendszert használó felhasználókkal osztja meg a nyomtatót, akkor kattintson a További illesztõprogramok gombra. Jelölje be a többi számítógépen használt környezet és operációs rendszer melletti jelölõnégyzetet, majd a további illesztõprogramok telepítéséhez kattintson az OK gombra.
A Windows más verzióit (Windows 95, Windows 98 vagy Windows NT 4.0 rendszert) futtató felhasználók a segédeszközöket tartalmazó támogató CD-n találhatják meg a szükséges illesztõprogramokat. A Windows NT 3.1 és a Windows NT 3.5 nyomtató-illesztõprogramjait a program nem tartalmazza.
Kattintson az OK gombra, vagy ha további illesztõprogramokat telepített, akkor a Bezárás gombra.
Ha a fenti lépések követésével nem sikerült megosztani a nyomtatót, nyissa meg a Windows tûzfalat. (A Windows tûzfal megnyitásához kattintson a Start menü Vezérlõpult parancsára, és kattintson duplán a Windows tûzfal parancsra.) A Kivételek lapon jelölje be a Fájl- és nyomtatómegosztás jelölõnégyzetet.
Nyomtatót szeretnék telepíteni egy itthoni hálózatra kötött gépre.Van egy router D-LINK604,ezzel van összekötve a két gép.Arról a géprõl szeretnék nyomtatni,amelyikre nem közvetlenül van kötve a printer.
Valakinek van ötlete,hogyan lehetne megoldani?
24 - Exile -Nov.23
Egy MSN-t kérhetnék aztán ha netán vmi gondunk van tudunk tanácskozni,ne itt keljen várogatni......csá
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
everest ultimate edition-el meg lehet hogy írná de tudod ki a fene veszi meg😄
próbáld meg az everestetlink
itt megtalálod az ultimate edition-t is és a home verziót is😄
És ezt nem tesz kárt hogy tulmelegszik néha,gondolom nem mert ezért meg is "szüntetni magát"hogy ne égjen szét!
csak van oylan hogy elmegy a kép meg olyan is hogy csak csíkokat látok.
1 resi és már jó is!
persze a gép egésznap megy😄
nézd meg ha tudod hogyhány fokos
vagy csak a fogd meg és ha nagyon forrónak érzed akkor néha pihentetsd!
Amúgy igen úgy értem netezek,játszom és gondol egyett és elmegy a kép és csak resttel,de már ritkábban csinálja s:S:S
pl:netezel és elmegy a kép?
a vga ramja és a rendszer ramja tök más!
azt hiszem az újabb vga-k már a rendszer memóriáját is tudják használni!
Most van egy ATI RADEON 9550-es 256MBRAM(asszemDDR2) VGA-t.
És mostanában olyanokat csinál a gépen hogy kidob a windowsból és csak villog a monitor ledje!
Lehet gyenge a táp?(300W)
Vagy ha a VGA DDR2-es akkor összeveszik a gépben lévõ sima DDR-el?
Léccí segítsetek KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
2 kérdésem még viszont lenne:
-Ha az alaplap Micro-ATX, attól függetlenül be lehet tenni ATX házba?
-A dobozos procikhoz szokott járni valami gyári hûtõ ami normálisan lehûti, vagy vennem kell hozzá még külön hûtõt is?
a másik gépben x1300pro van de a cod2 max grafon alig megy xD.15-30fps
azzal a karival is kb ennyi lenne
De inkább arra lennék kivi hogy vinné-e a gép?
mindig sok 1 új gép de utána ha jót veszel akkor 1 darabig nem kell venni hozzá semmit!
ha csak valamivel jobbat akarsz és ez nem drága akkor ahogy gondolod!
de ha jobbat szeretnél akkor nézd meg eztx1950gt
Most néztek ki egy magamnak való VGA-t csak nem tudom hogy jó-e a gépembe!
Asus K8N (AGP-s fog.)
AMD Sempron 3200+(1,8GHz)+
1db Samsunk (512MbRAM)DDR+
1db PQI (512MbRAM)DDR
És ebbe a konfigba szeretnék tenni egy SAPPHIRE RADEON X1550
jellemzõk:- GPU: Radeon X1550
- GPU frekvencia: 550 MHz
- GPU hûtés: ventillátor
- memóriaméret: 512 MB
- memóriatípus: DDR2
- memóriafrekvencia: 800 MHz
- csatlakozók: 15 pin D-SUB kimenet, DVI-I
És az a kérdésem lenne hogy a komfigomba belefére-e a kártya,vagyis hogy tud-e majd üzemnelni?
Ilyennek kéne lennie:

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A géped nem tudod szétb*szni. Ha rossz a beállítás akkor csak instabil lesz a rendszer.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az osszes USB csati nem kap feszt a telepites inditasakor es igy hasznalhatatlan.
ゾルターン
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ez mi akar lenni?😄
bocsi a láma kérdéseimet de inkább kérdezek minthogy a gépem szétbasszam
azt hiszem 1.9V-re van beállítva de megnézem!
kösz
DRAM TWR 12 DRAM CLOCKS
DRAM TRRD 12 DRAM CLOCKS
DRAM TRTP 12 DRAM CLOCKS
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
DRAM RAS to CAS delay 4 DRAM CLOCKS
DRAM RAS precharge 4 DRAM CLOCKS
DRAM RAS activate to Prec 12 DRAM CLOCKS
DRAM TRFC 38 DRAM CLOCKS
DRAM TWR 12 DRAM CLOCKS
DRAM TRRD 12 DRAM CLOCKS
DRAM TRTP 12 DRAM CLOCKS
Dávidnak is kösz 😊
a biosz ezt írja és most csak a cas és a ras-t állítottam el
de a trfp és a többi azt nem tudom hogy micsoda és nem mertem belepiszkálni :S
ha valaki letudná írni hogy mit mire rakjak annak örülnék😄
elõre is köszi mindenkinek!!!
Telepitenem a windowst ujra de valamiert nem latja az usb bill.a gep. Tehat amikor keri hogy nyomjak meg egy gombot a telepites elinditasahoz hiaba nyomok akar mit nem tortenik semmi. Az alaplap ABIT KN9 SLI .
A BIOSban nem talaltam semmit ahol USB/PS2 beallitasi lehetosegek vannak.
Bios alatt mukodik az eger meg a bill. is.
PS/2 bill.-el meg lehet oldani a problemat ??? Ha nem akkor mit csinaljak ??
Elore is koszi
ゾルターン
köszi hogy írtál😊
megnézem és ha nem jutok semmire akkor inkább hagyom😊
úgy is bekell menni oda ahonnan hoztuk és megmondom annak aki összerakta hogy állítsa be
köszönöm szépen
segítségre lenne szükségem! egyik ismerõsöm laptopja indításnál azt írja ki, hogy hiányzó NTLDR. azt mondta, hogy nincs rajt semmi fontos, ezért megpróbáltam új windowst rakni rá, nekiáll installálni, amikor eljut odáig, hogy választani lehet a telepítés és a javítás között, bámelyiket választom megint azt írja ki, hogy hiányzó NTLDR. a biosban a hdd-t sem látom, de Primari hard disk self test-et tudtam futtatni és nem írt semmi problémát.
tudnátok segíteni???
Thrash \'Till Death
pl: coolermaster gemini 2
Coolermaster-halál hangos
Chieftec-hangos, de legalább nem rezonál
Zalman-hangos, olyan mint egy légturbina
10 perc alatt ennyit sikerült kipróbálnom.
Thrash \'Till Death
Hivatás az Életért!
A 256 MB-os DDR3-as sokkal gyorsabb nála.
Olyan problémám lenne hogy, a gépemmen az usb port 1.0-ás de viszont a pendrivom meg usb 2.0 ás(meg az mp3-am is). Amikor a pendrivról akarok vmi fájt másolni a gépre vagy forditva, mindigcsinálja vagy 2-3%-ig aztán lefagy és azt irj hogy nincs ilyen meghajtó(jelen esetben h). Szóval tudnátok segiteni?
NEC 2150A dvd íróval irogatok nero6-al. Eddig minden lemezt megevett, de most kaptam egy tekercs TDK dvd-r dvdt és egyszerûen nem eszi meg. Furi irási sebességet kínál fel (4,1x-2,66x) és kiirja az irás elején, hogy illegális lemez. Nero8al is próbáltam, ugyanez. (Sõt az eddigi lemezeimet a nero8 még lassabban is írta szal visszaváltottam 6ra 😊) Van ilyen hogy bizonyos márkákat nem visz? Vmi megoldás? mert 50 db dvd ne vesszen kárba. köszi