!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek plz!
Vista-t használok és a call of duty 2 és a 4 single playerje fut rendesen, de a multiplayerek nem mennek.Azt írja ki hogy pl cod2MP.exe mûködése le állt.Azt ne mondjátok h tegyem vissza az xp-t <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
A vista most fontos nekem szal...
Elõre is köszi
Üdv.b3er
tudnátok tippet adni milyen külsõs tv tunner-ek között érdemes válogatni?
jó minõségû legyen, jól tömörítsen, egyszóval vlmi frankót keresek...
hlp
thx,
b.
24 - Exile -Nov.23
ゾルターン
Azt a kártyád csak úgy lehetne TVre kötni, ha szerzel egy VGA-RGB átalakítót. Na most ilyen nem tudom, hogy van-e (biztosan van), de néhány TV-n van VGA csatlakozó. Abban az esetben veszel egy olyan VGA kábelt, aminek mind2 oldala tûs, mert gondolom akkor a TVn is lyukas vagy apa vagy mi a neve az olyan csatlakozónak, szóval ha van a TV ilyan csatlakozó, akkor szerintem olyan.
De mint végszó elárulom, hogy ha csak nem jó nagy HDTV, akkor nam nagyon jánlom, mert átlag TVken olvashatatlan a gép írása, egm hogymályos az egész, a TV nem elég pontos ehez.
Töltsük le az internetet!
Ha nem tudod beállítani, akkor más lehetõséged nincs, mint ps/2-es billentyûvel telepíteni...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
24 - Exile -Nov.23
ゾルターン
Telepitenem a windowst ujra de valamiert nem latja az usb bill.a gep. Tehat amikor keri hogy nyomjak meg egy gombot a telepites elinditasahoz hiaba nyomok akar mit nem tortenik semmi. Az alaplap ABIT KN9 SLI .
A BIOSban nem talaltam semmit ahol USB/PS2 beallitasi lehetosegek vannak.
Elore is koszi
ゾルターン
Balról jobbra: hálókártya (boot-olható ROM foglalattal), többcsatornás hangkártya, videókártya.
Ha a kártyákon levõ nagy méretû, soklábú, négyzet alapra hasonlító chipekrõl tudnál közelibb, olvasható képet készíteni, akkor pontosabb információt is mondhatnánk róla.
Saor Alba
Saor Alba
vettem gépet amikor elakarom hozni az eladó épp akkor telepíti az opredszert vagyis telepítené ha beolvasné az író!
aztmondta nem jó beszart kicserélte LGre!
a leggiksebb és a legnagyobb felbontás között csak annyi a különmbség hugyanazzal a beállítással a kokák minél kisebbek lesznek minél nagyobb a felbontás nem?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Saor Alba
Ház XDL Happy 5B táp nélküli fekete ház
Táp Chieftec 500W tápegység
DVD Asus DRW-1814BL 18X DVD író LightScribe dobozos (ATA)
Winchester 80GB Samsung 7200rpm SATAII 2MB cache winchester
VGA InnoVision GeForce 8600GT 512MB DDR2 PCIExpress
Processzor Intel 1.8GHz Dual Core 1MB dobozos Socket 775 E2160
RAM 1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax (majd késõbb még1 ugyanilyen)
Alaplap Asrock 4Core1333-Esata2
árakat nemírok, ez összesen 98e Ft.
a beírt VGA helyett lenne egy másik Gef8600GT, csak az 256MB DDRIII-as belsõ memóriával. Ti mit mondtok erre?
ja és a program óta a filmeket sem játsza a gépem..megpróbálok vmi kodeket leszedni
ma vettem egy philips mp4 lejátszót, járt hozzá egy SA31xx Media Converter nevû program, amivel videokat + képeket lehet rá tenni
Leszedtem .avi videót a netrõl, de nemtudom .smv-be konvertálni a programmal... azt irja: Error: Probably disk full (de a vinyómra akarom tenni...pff)
vmi ötlet?
(lehet az a baj, hogy csak wmv-t ismer fel? ha total commanderrel átírom .wmv-be akkor be tudom tallózni, de a típusát avi-ként jeleniti meg szóval nem kéne gondot okoznia... .jpg müködik)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nero 8-al írok!
800-as ramok vannak(2gb) és 4-4-4-12-es késleltetésûek és mégis 5-5-5-15-ön mennek!!<#szomoru1>#szomoru1>
a biosban ha arra teszem hogy "by spd" akkor lesz 5-5-5-15-ös
pedig 4-4-4-12-est tudnia kell az tuti!!!
be lehet állítani manuálisan is de nem mertem piszkálni!
sok szarság van és mindent nem tudtam hogy miés nem mertem elállítani
az lenne a kérdés hogy miért nem 4-4-4-12-es a késleltetés!
cpu-z 400-as frequency-n 5-5-5-15-öt ír de a ramokon rajta van hogy 4-4-4-12!!!GEIL ULTRA kit
És az alaplapok közül melyiket?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Az a gondom, hogy ha lemásolok egy Dvd-filmet akkor a másoltat nézem és szaggat mi lehet a baj?
Neroval másolok.
Köszi
Venni szándékozom egy Alaplapot + procit + memóriát. A proci egy E6750 lenne. Az alaplapon még gondolkodom, vagy Asus P5K, vagy P5K PRO. Jelenleg ilyen memóriám van:
Érdemes lenne lecserélni ilyen memóriákra:
A másik kérdés: Melyik alaplapot javasoljátok, és miért, vagy mi a különbség a két alaplap között?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem gyakorlati tapasztalatom van, nem neten olvasott élményeim.
A dx10-es játékokat lehet játszani dx9-ben, nem kötelezõ a dx10.
Ezt írtam, ha nem lenne világos.
A másikkal az a gond, hogy nem nagoyn olvasssa és írja a lemezeket. CD-t olvas, a DVD-t csak pörgeti, de nem tudja beolvasni. Mi lehet a baj? Mind2-t kitisztítottam alkohollal, de semmi. És még 2 kérdés:
1. Az egyik íróban (LG) van valami fehér trutyi, az mi? Valami olaj lenne?
2. Szintén az LG íróval van egy olyan, hogy múltkor ferdén szívptt be egy lemezt, ami miatt be sem tudott csukódni. Aztán kitolta, de azóta amikor becsuküdik, nyikorog egyet. Baja nincs, csak ez a hang. Mi lehet?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
A DX10 nem lehet lasabb mint a DX9!
Csak az XP és VIsta között van különbség!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
vista hiába - ill. pont azért - DX10, jóval lassabbak a játékok mint XP alatt és semmivel sem szebbek...