!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megoldódott a problémád?
a videókártya gond?
a videókártya gond?
igen használtam,és azt tapasztaltam h. MÉG!!!!nem az igazi,meg hogy azok amik a játékok ami az XP-n el megy 512mb ramal itt 1Giga kell!
Hivatás az Életért!
HP nyomtatási diagnosztikai segédprogram:Link.
Nag bajban vagok! valaki nem tud enekm segiteni? hp deskjet 5440 nyomtataom van, eddig minden jol ment , jol nyomtatott! De most csak ket szint hazsnál a sárgát es a feketét, kéket nem nom pirosat sem, és ha pirosat nyomok akor sötét sárga lesz es bármijen szinel tesztelem mind a sárha árnyalatait nyomtasa a papira!!! A patron az jo, csak nem tudom milehet a baj! a hp deskjet 5440 nincsen refres progi vagy valami lehet hogy elálitottam valamit? SEGITSÉG!!!<#zavart2>#zavart2>
hello
az lenne a gondom h van egy 64-es integráltam(tom nem vmi nagy szám, de még csak erre volt keret) és mikor elindítok egy játékot azt irja ki h nem található 3d-s grafikus vezérlõ. próbáltam ujrarakni alaplap cd-rõl de nem jó. valaki segítsen elég fontos lenne.
elõre is köszi
az lenne a gondom h van egy 64-es integráltam(tom nem vmi nagy szám, de még csak erre volt keret) és mikor elindítok egy játékot azt irja ki h nem található 3d-s grafikus vezérlõ. próbáltam ujrarakni alaplap cd-rõl de nem jó. valaki segítsen elég fontos lenne.
elõre is köszi
ゾルターン
Valaki segítsen, most kapok idegösszeroppanást...
már a világ ÖSSZES kodekjét próbáltam, de egy videót sem tudok lejátszani!
Hang van de kép az nincs, csak feketeség!
Mindegy hogy AVI-t vagy x264-et játszok le, az a rohadt kép sose jön be!
Töröltem minden kodeket, és feltettem a VLC playert.
Nos ezzel sincs kép!
VALAKI SEGÍTSEN!! :@@
már a világ ÖSSZES kodekjét próbáltam, de egy videót sem tudok lejátszani!
Hang van de kép az nincs, csak feketeség!
Mindegy hogy AVI-t vagy x264-et játszok le, az a rohadt kép sose jön be!
Töröltem minden kodeket, és feltettem a VLC playert.
Nos ezzel sincs kép!
VALAKI SEGÍTSEN!! :@@
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám hogy nemtudom feltelepiteni a videókártyámat.Ujra telepitettem a rendszer a winter van rajta.ati x1650 pro 512mb-os kártyám van,agp-s.
Köszönöm a tanácsokat, infokat.
PH-ban nem nagyon bízok most, nem érdekes miért, egyébként is csak pár ezer Ft-os különbségek vannak ahogy láttam, persze nem mindenben.
K8-at nekem írtad? nem hiszem😊
Bardocz: ahogy írtam ha vennék alaplapot, meg akkor már procit és memót is akkor már nem 20ezerbe kerülne, nekem meg nincs 70ezrem jelenleg. kb 1 évet kellene gyûjtenem rá, akkor meg már családalapítás miatt valszeg nem arra költeném, szóval marad ez a megoldás, majd keresgélek valami tûrhetõt. azért kösz neked is.
PH-ban nem nagyon bízok most, nem érdekes miért, egyébként is csak pár ezer Ft-os különbségek vannak ahogy láttam, persze nem mindenben.
K8-at nekem írtad? nem hiszem😊
Bardocz: ahogy írtam ha vennék alaplapot, meg akkor már procit és memót is akkor már nem 20ezerbe kerülne, nekem meg nincs 70ezrem jelenleg. kb 1 évet kellene gyûjtenem rá, akkor meg már családalapítás miatt valszeg nem arra költeném, szóval marad ez a megoldás, majd keresgélek valami tûrhetõt. azért kösz neked is.
The Matrix has you...
1. Ki van fejlesztve. Jön majd az SP1 az meg fõleg csak biztonsági hibákat javít.
2. Max 5%-al lassabb, mint az XP.
3. Használtad már a Vistát? Vagy csak divatból fikázod?
2. Max 5%-al lassabb, mint az XP.
3. Használtad már a Vistát? Vagy csak divatból fikázod?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oké, mondjuk kivárom ezt a 2,4x-et de nem ártana ha gyorsabban mehetne...
Akkor 1 kérdés:
A volt DVD írómat (NEC Optiarc) bennthagytam agépbe, ez nem lassítja sem az oprendszert sem a bootolást?
Akkor 1 kérdés:
A volt DVD írómat (NEC Optiarc) bennthagytam agépbe, ez nem lassítja sem az oprendszert sem a bootolást?
csak azért írják a 8x, hogy megvegyék és amúgysem folyamatosan írná azzal a sebességgel...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
áááh istenem...
Ha a lemez tudja a 8x-ost és az író is akkor mi a.... mind1
Amúgy sem 8xan akartam írni hanem 4-5x-en, akkor legalább nem 45 percig írná...
Ha a lemez tudja a 8x-ost és az író is akkor mi a.... mind1
Amúgy sem 8xan akartam írni hanem 4-5x-en, akkor legalább nem 45 percig írná...
Miez a pesszimista hozzáállás?😊
Viszont van 1 problémám...
Csak 2,4x-en akar DL-t írni!!
Mi lehet a baj?
Elvileg 8x-on tud max írni, és mégis csak 2,4-en akar menni 😞
A DVD-vel nincs baj mert az 8x-at támogat!
Gondolom senki sem segít😊
Csak 2,4x-en akar DL-t írni!!
Mi lehet a baj?
Elvileg 8x-on tud max írni, és mégis csak 2,4-en akar menni 😞
A DVD-vel nincs baj mert az 8x-at támogat!
Gondolom senki sem segít😊
Gondoltam rá hogy visszarakom az xp-t
,csak az a baj hogy szerintem a vista sokkal stabilabb az xp-nél,1 éve raktam föl,és azóta 1szer se fagyott le vagy akadt ki,játékra pedig nem használom,az összes bajom annyi vele h nem ismeri fel a bluetoothot
,csak az a baj hogy szerintem a vista sokkal stabilabb az xp-nél,1 éve raktam föl,és azóta 1szer se fagyott le vagy akadt ki,játékra pedig nem használom,az összes bajom annyi vele h nem ismeri fel a bluetoothot
Na vettem egy Pioneer DVR-212D írót, 7,5k volt, most írok vele DL és jó (bár ez nem jelent még semmit, mert lehet h a következõt nem írja ki)
egyetértek, a vista még elég szar
Töröld le a Vistát!mondok három indokot hogy miért!
1.még nem fejlesztették ki teljessen
2.a játékokhoz mindennek kétszerese kell mint az XP-nél
3.meg még egy szar
1.még nem fejlesztették ki teljessen
2.a játékokhoz mindennek kétszerese kell mint az XP-nél
3.meg még egy szar
Hivatás az Életért!
SZiasztok!
A következõ konfighoz milyen alaplapot ajánlanátok 20 k-s kereten belül?
Intel Core 2 Duo E4500
DDR2 800 mhz 2db
Galaxy 8800 GT 512
Chieftec 450es táp
A következõ konfighoz milyen alaplapot ajánlanátok 20 k-s kereten belül?
Intel Core 2 Duo E4500
DDR2 800 mhz 2db
Galaxy 8800 GT 512
Chieftec 450es táp
Hello
Van egy bluetooth adapterem,ami win. xp-vel jól mûködött,de most vistám van,és mikor bedugom az usb-be,akkor azt írja ki hogy az usb eszközt nem lehet felismerni.Próbáltam drivereket föltelepíteni,de sehogy nem mûködik.Tudna valaki segíteni hogy mit csináljak hogy mûködjön?Köszi
Van egy bluetooth adapterem,ami win. xp-vel jól mûködött,de most vistám van,és mikor bedugom az usb-be,akkor azt írja ki hogy az usb eszközt nem lehet felismerni.Próbáltam drivereket föltelepíteni,de sehogy nem mûködik.Tudna valaki segíteni hogy mit csináljak hogy mûködjön?Köszi
még teefonálnom kell akkor hogy azt rendeljék meg😄
pls valaki írjon!.D
pls valaki írjon!.D
akkor mered ajánlani?😄
miért van az hogy az egér csakúgy elszállt?miután rábasztam kettõt(ami jót tett neki,mert még régen leesett,és a külsõ bortás máshogy állt,de ár jó😄),3x kihúztam gépbõl,és kikapcosltam,majd újra be mûködik
csõ!
inno 3d 8800gt 512mg 60ezer lehet hogy holnap meglenne
leadtek 8800gt 512mg 58ezer 2 hét múlve lenne csak meg,és már így is 1 hónapja várok rá:S
melyik lenne jobb?
a tuning nem érdekel!
megbízható az inno vagy inkább ne?
akinek van tapasztalata az innoval az írja le légyszi!!!!
nagyon sürgõs lenne!!
köszi
inno 3d 8800gt 512mg 60ezer lehet hogy holnap meglenne
leadtek 8800gt 512mg 58ezer 2 hét múlve lenne csak meg,és már így is 1 hónapja várok rá:S
melyik lenne jobb?
a tuning nem érdekel!
megbízható az inno vagy inkább ne?
akinek van tapasztalata az innoval az írja le légyszi!!!!
nagyon sürgõs lenne!!
köszi
amikor elkezded telepíteni akkor újra indúl a gép és kék xart hozbe(nem tom most mi a neve) ott ki lehet választani h. melyikre akarod telepíteni!
Hivatás az Életért!
S939-es 4400+-t nem nagyon fogsz találni. Leginkább a PH!-n érdemes szétnézned.
Órajelben 400MHz-el van magasabban a proci, mint a 3000+ (1800MHz vs 2200MHz), ez alapján 22%-kkal gyorsabb a 4200+/4400+ (a nagyobb L2 cache nem sokat befolyásol), emellett ha van ami kihasználja, akkor a második magot is beleszámolva bõ kétszeres teljesítményû, mint a 3000+. Emellett a két mag miatt több alkalmazás egyidejû futtatása esetén sokkal gördülékenyebb a munka két maggal. Szóval a csere mindenképpen gyorsulást hoz.
K8-nál nincs FSB korlát a memóriára nézve, két okból:
1. K8-nál nincs FSB.
2. A memória külön buszon csatlakozik a processzorhoz.
Órajelben 400MHz-el van magasabban a proci, mint a 3000+ (1800MHz vs 2200MHz), ez alapján 22%-kkal gyorsabb a 4200+/4400+ (a nagyobb L2 cache nem sokat befolyásol), emellett ha van ami kihasználja, akkor a második magot is beleszámolva bõ kétszeres teljesítményû, mint a 3000+. Emellett a két mag miatt több alkalmazás egyidejû futtatása esetén sokkal gördülékenyebb a munka két maggal. Szóval a csere mindenképpen gyorsulást hoz.
K8-nál nincs FSB korlát a memóriára nézve, két okból:
1. K8-nál nincs FSB.
2. A memória külön buszon csatlakozik a processzorhoz.
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet megoldani azt hogy úgy telepítsem fel az xp-t a gépemre, hogy ne kelljen meghajtót formatálni.
Tehát: mosta a c: on a vista van és a d: ra szeretném felrakni az xp-t. (és nem szeretnék semmit letörölni a géprõl).
Valaki segítsen.
Tehát: mosta a c: on a vista van és a d: ra szeretném felrakni az xp-t. (és nem szeretnék semmit letörölni a géprõl).
Valaki segítsen.
PS3 ID: hdcsaba
egyik régi, socket A-s gépem a köv.:
-Asrock K7VT4A PRO
-Athlon XP 2400+ (2GHz)
-1GB ram ddr400
-40gb vinyó
-400 Wattos táp
stbstbstbstb
Na most, vettem bele egy AGP-s PowerColor Ati HD2600pro 256 megás karit, hogy elfusson rajta valami értelmes, amivel tudunk hálózni😊 A gyári driver kiakad vmi baromsággal, hgy nincs megfelelõ hardver vagy szoftver háttér, valami ilyesmivel. A legújabb Ati drivert meg fel tudtam rakni, és felismerte a kártyát, de a 3d-s alkalmazásoknál mindig kiakad. A Biost is frissítettem 1.30-asról az új 1.70-esre, és ugyanígy hiba van. Más gépen, 64 bites Venice magos AMD-s gépen meg lazán ment. Pedig a kártya rendszerkövetelménye szerint lazán menne ezen is. A gépen amúgy winfos XP SP2 van, és a BIOS is jól be van állítva
PLÍÍÍÍZ HELP MEEEEEEEE
-Asrock K7VT4A PRO
-Athlon XP 2400+ (2GHz)
-1GB ram ddr400
-40gb vinyó
-400 Wattos táp
stbstbstbstb
Na most, vettem bele egy AGP-s PowerColor Ati HD2600pro 256 megás karit, hogy elfusson rajta valami értelmes, amivel tudunk hálózni😊 A gyári driver kiakad vmi baromsággal, hgy nincs megfelelõ hardver vagy szoftver háttér, valami ilyesmivel. A legújabb Ati drivert meg fel tudtam rakni, és felismerte a kártyát, de a 3d-s alkalmazásoknál mindig kiakad. A Biost is frissítettem 1.30-asról az új 1.70-esre, és ugyanígy hiba van. Más gépen, 64 bites Venice magos AMD-s gépen meg lazán ment. Pedig a kártya rendszerkövetelménye szerint lazán menne ezen is. A gépen amúgy winfos XP SP2 van, és a BIOS is jól be van állítva
PLÍÍÍÍZ HELP MEEEEEEEE
szerintem kéne venned egy új alaplapot,tehát rögtön kell még a ram is
ebbe a lapba nem fog belemenni c2d,és ebbe nem igazán kapni már procit
ebbe a lapba nem fog belemenni c2d,és ebbe nem igazán kapni már procit
Sziasztok!
A gépem: Abit AN8, Athlon64 3000+ (S939), 2 Gb DDR1 Ram (dual), MSI Geforce8600GT OC, asszem más info nem kell😊
a procimat szeretném kicserélni dual core-ra, egy 4400+ vagy ekörülit néztem ki, max 20 ezer lenne rá a lóvém.
Kérdésem annyiban merülne, ki hogy mennyi teljesítmény-növekedést érhetnék el ezzel az "újítással", ismerve a 200(400) Mhz-es FSB korlátot DDR1-nél? Az alaplap Nforce4-es chipset-tel van megáldva.
Gondoltam arra, hogy váltanék Intel-re, de az helybõl 50-60 ezres csomag lenne, szóval arra kicsit várni kellene (erre is😊), de az meg már más tervekkel ütközne, így kicsi esélyt látok rá. álom marad. ebbõl a gépbõl szeretném a lehetõ legtöbbet kihozni, addig amíg bírja. meg én is bírom😊
A gépem: Abit AN8, Athlon64 3000+ (S939), 2 Gb DDR1 Ram (dual), MSI Geforce8600GT OC, asszem más info nem kell😊
a procimat szeretném kicserélni dual core-ra, egy 4400+ vagy ekörülit néztem ki, max 20 ezer lenne rá a lóvém.
Kérdésem annyiban merülne, ki hogy mennyi teljesítmény-növekedést érhetnék el ezzel az "újítással", ismerve a 200(400) Mhz-es FSB korlátot DDR1-nél? Az alaplap Nforce4-es chipset-tel van megáldva.
Gondoltam arra, hogy váltanék Intel-re, de az helybõl 50-60 ezres csomag lenne, szóval arra kicsit várni kellene (erre is😊), de az meg már más tervekkel ütközne, így kicsi esélyt látok rá. álom marad. ebbõl a gépbõl szeretném a lehetõ legtöbbet kihozni, addig amíg bírja. meg én is bírom😊
The Matrix has you...
hát szerintem halgass az üzire vidd el szakemberekhez hogy nézessék meg!
szóval nem tudom mi lehet a hiba!
azt nézd meg ha letörlõd a drivert hogy a feladatkezelõbe hol van kérdõjel!
és minden driver fent van?
és milyen az alaplap!
szóval nem tudom mi lehet a hiba!
azt nézd meg ha letörlõd a drivert hogy a feladatkezelõbe hol van kérdõjel!
és minden driver fent van?
és milyen az alaplap!
letöltöttem,fel próbáltam rakni és ez jött be,a felénél utánna már tudjátok...:

Hivatás az Életért!
GeForce FX5500 256mb-os,megpróbáltam,de nem engedi bejelölni,a cd-n lévõ driverrel az van mit elöbbre le írtam!
Hivatás az Életért!
help.
van egy ilyen nem a legdrágább márkáj mp4 lejátszóm. mióta a fülese szétment meg miegymás prendriveként szoktam haszálni, hisz mégis 1 gigás 😊
elég gyors volt usb 2eseken, viszont a multkor rátettem egy videót és kihalt az egész , le kellet formáznom.
viszont most meg ha másolok rá valamit, kurvalassan csinálja, és megöszülk mire megtelik:S ilyen 10kb/sel másol felfelé, néha begyorsul de régen nem csináltilyet...
pedig mikor gyors volt, az is már egy forázs után volt, asszem vista alatt sima jobb klikk formázás, de nem emlékszem milyen beállításokkal, fájlrenszerrel csináltam. tudnátok segiteni benne?
van egy ilyen nem a legdrágább márkáj mp4 lejátszóm. mióta a fülese szétment meg miegymás prendriveként szoktam haszálni, hisz mégis 1 gigás 😊
elég gyors volt usb 2eseken, viszont a multkor rátettem egy videót és kihalt az egész , le kellet formáznom.
viszont most meg ha másolok rá valamit, kurvalassan csinálja, és megöszülk mire megtelik:S ilyen 10kb/sel másol felfelé, néha begyorsul de régen nem csináltilyet...
pedig mikor gyors volt, az is már egy forázs után volt, asszem vista alatt sima jobb klikk formázás, de nem emlékszem milyen beállításokkal, fájlrenszerrel csináltam. tudnátok segiteni benne?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A windóz egy ostoba sz@r, kerestesd meg vele manuálisan, (elérési út, meghajtó), vagy akár jelöld be neki hogy a karihoz kapott cd-n keressen. Egyébként milyen videokártya, azt nem írtad...
Saor Alba
Még írtam egyszer, h az íróm nem mindig ír DL-DVD-t.
Nem lehet hogy a szalagkábel a gyenge hozzá?
Nem lehet hogy a szalagkábel a gyenge hozzá?