64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
miki10 #48203 Sziasztok!!!
windows 7 en hogy tudom beállitani a webkamerát hogy ne legyen olyan a kép hogy az élő képnek ne a tükörképét mutassa? -
#48202 Köszi szépen! -
#48201 google...1 mp alatt megtaláltam :)
LINK -
#48200 Van valakinek ötlete erre? -
#48199 Sziasztok!
Windows indításakor egy szövegfájlban mindig a következő jelenik meg:
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787
Ez mit akar jelenteni,mitől van ez?
Előre is köszi -
#48198 Nem ha valamit is okozott volna eddig, akkor már nem indulna el vagy füstölt volna, vagy mindent megöl
olyan károkozás nincs, hogy csinál valamit, de még megy.
Szal még oké csak vigyázz.
Pici cicergésnél tápcsere.
Nekem egy Deluxe tápom cicergés nélkül megölte a gépházam lcd-jét mmajd a táp is kilehelte a lelkét egyből.
Az 580Wos black tápom cicergett bevittem és a szervízbe teszt közbe eldurrant...
Mondták, h mázlim van me gariba cserélik me télleg rossz, mert túl vlt terhelve
Ez a Chieftec meg se nyikkan
Szal figyelj, még nincs baja a gépednek, de a táp magával húzhatja az egész konfigot -
#48197 Nem tudom hol lattad, de en nem latom sehol ajanlottkent. Annyi van megemlitve, hogy a Gigabyte Odin CWT beles (meg a Superb 460 FSP).
Amugy meg: link Bar a 460-as Superb is szuper 9k-ert :) -
gregtom6 #48196 Fene, innentől kezdve nagy szobaventivel kapcsolom be a gépet.
Ugye, nem fordulhat elő az, h a hardverek élettartamát is gyilkolta ez a táp? -
#48195 Csak a 460w fps beles, többiről nincs info. -
#48194 Már mért lenne ismeretlen beles?
phn is megnéztem a milyen tápot vegyek topikban, és ott volt az ajánlott tápok között.
(a super casenél csak jobb):)
Amm előre tervezek:D -
#48193 Sziasztok.
Lehetséges egy laptop képét kikötni tv-re, s-video kimenet nélkül? Csak vga kimenet van. Ezt néztem , de nem tudom, hogy jó-e. -
SzocsA #48192 az mitől van hogy a monitorom csak úgy elmegy feketébe és elkezd vibrálni fehér csíkokkal?
amikor kikapcsolom a gépet akkor a fekete szép lassan átmegy fehérbe kifehéredik majd kikapcsol a monitor ahogy szokkott!
mi lehet a gond?
egész nap megy a gép!
-
#48191 Hello. Ezt ne vegyed mert "ismeretlen beles" es nem biztos hogy jofele. Raadasul eleg hurka, a 12V-os agakon 360W-ot ad le (Az FSP beles 460 Superb ~350-et). -
#48190 24pin igen
Semmi gond a silenttel sem. De szerintem inkább a 460Wattot vegyed, ha nem akarsz SLI configot építeni. -
#48189 Császtok
kinéztem ezt a tápot és az lenne a kérdésem hogy ennek 24 pines csatija van???
Szerintetek ennek a tápnak a silent vagy ezt a sima verzióját vegyem??
Ha a silent az melegedősebb akkor megveszem inkább ezt:D
Ez amm nem tudja valaki hogy menyire hangos?
thx a választ.
UI:ez má nem kínai:) -
tmisi #48188 Ez így nem pontos. Nem kell 450W hozzá, legalábbis márkásból. Azt csak azért írják rá, hogy ha szarabb tápod van az is elvigye valahogy, mert sokan csak a wattot nézik. Ez a 35 amper is hülyeség, az én tápom max 29 ampert ad le együttesen és mégis valakinek egy 4870-et visz simán egy erős Core2-vel.
gregtom6:
"Nekem 2 ismerősöm azt mondta, h max 10 évvel ezelőtti tápok voltak olyanok, a mostaniak megbízhatóak, és nem megy tőlük tönkre a gépem."
Szerintem meg pont fordítva. A mai olcsó tápok sokkal gagyibbak. Persze vannak kivételek, LC is gyártott már jobb féle tápot.
Az a RAM dolog nekem sem kóser, simán 2x1GB bőven elég. -
#48187 A 2,25 giga ramod úgy van elosztva, hogy 1giga 800MHZ-s, 1giga 800MHZ-s és valami régebbi 256os?
Mert akk ha kiveszed a 256ost, akkor sokkal gyorsabb lesz a gép, arra törekedj, hogy minid páros számú ramod legyen, és azok egyformák, és ha 2ő van pl akk mind2őt a sárga foglalatba rakod, ha négy akkor 2 sárga 2 piros de az azonos színű foglalatba azonos típusú és nagyságú ramok legyenek így lesz a legjobb a 128 bites kezelés meg így egyik ram se fogja le a másikat. -
#48186 nagyon egyszerű a dolog szar a tápod!
Nézz át IDE és kérdezd meg az ehhez értő fiúkat, hogy elég e a configodhoz a táp.
Szerintem az az LC (nem márka!ez egy sz*r már bocs) hiába van 400W ráírva, nem ad le 350W-nál többet. Az meg már kevés. Meg szerintem a 12V-os ágon sincs meg a videókártyán lévő ajánlott 35Amper. Jah meg a Videókari dobozára rávan írva hogy minimum 450Wos táp kell hozzá, már az én 1950GT-mhez is az kell hát akkor még a tiedhez...
-
gregtom6 #48185 konfigom:
AMD Athlon 64 3500+
Sapphire Radeon HD4670 512 ddr3
2,25 GB RAM
ASRock 939SLI32-esata2
karit is azért vettem ezt, mert a régi 7600 GT elszaródott. -
gregtom6 #48184 Na, vettem egy Sapphire Radeon HD4670 512 MB DDR3-at. Most viszont az a gondom, hogy újraindulgat a gép, néha bekapcsolás után fél perc múlva, néha 4-5 óra múlva...Legutóbb hasonló gondom akkor volt, amikor az alaplap ment tönkre. Remélem most nem annak van baja.
A tápom pontosan nem tudom, milyen, mert nem én raktam bele, ez van ráírva:
Model: LPJ9, 400W, LCG, P4+, Q.A. OK, 060 617
És arra lennék kíváncsi, h ha elromlana, akkor csak max annyi történne, h nem kapcsolna be a gép, v elszállna az egész konfigom? Viharok esetén mindig áramtalanítok...
Mert ha nem lenne fontos, nem vennék új tápot, csak olyantól tartok, h ha elromlana a táp, akkor elszáll az egész gépem. Ugye ilyen nem történhet? Nekem 2 ismerősöm azt mondta, h max 10 évvel ezelőtti tápok voltak olyanok, a mostaniak megbízhatóak, és nem megy tőlük tönkre a gépem.
A lényeg, h a fenti problémára mi lehet a megoldás? Win XP SP3 van fennt, KIS 09 vírusirtó. Esetleg hűteni fogom, majd megnézem, túlmelegedik-e vmelyik hardver. Vihar esetén mindig áramtalanítottam.
HELP!!pls -
#48183 Semmit nem érdemes, komplett gépcsere. -
#48182 nekem van elfekvőben egy athlon xp 2800+-om :) berakhatná. legalább lenne 1 kis pénzem -
#48181 Ebbe először is proci kéne. -
#48180 VGA-t felesleges neki venni,semmit nem ér el. Ez a gép már 1 őskövület....inkább gyűjtsön tovább. -
#48179 talán a környékbeli szolgáltatókat kellen megkérdezni, hogy OTT MIRE VAN LEHETŐSÉG nem itt kérdezni, hogy kinek mi jött be.... -
Apocalipto #48178 Digi? -
#48177 Szeretnék bekötni internetet. Mit tudtok ajánlani?
- ADSL vonalas teló nélküli csomag kéne.
- Ahogy mondják VGA ügyben ár/arány érték számít :) Havi 5-6k szánnék rá.
- Ha lehet belépésidíj nélkül, 1 max 2 év hűséggel. Modemet ismerőstől lesz és ő fogja telepíteni nekem. Feltéve ha szolgáltató nem köti az orromra saját modemét mint belépésidíjként.
- UPC, Chello kizárva. Vidéken (Ir.sz. 7785) vaok, nem jönnek ki 1 ideig. T-s vonalak futnak itten át :) -
#48176 És azt hogyan? mert én nem értek ám hozzá...
De úgy kéne h mindennel fel lehessen rá menni! Nokia telóval is! -
#48175 hali érdemes ezen a gépen valamit fejleszteni még? (haver gépe)
asrock K7VT4A PRO (socket A) lap
AMD sempron 1.7ghz
768MB ram
ATI 9600 pro
ő vga-t akar venni, de nem merem ajánlani neki mert sztem semmi különbség nemlesz töle -
#48174 sziasztok! nos ma reggel kapcsolom be a monitorom (gép sosincs lekapcsolva) ésnyomok egy asztal frissitést erre eltünik a fél asztal mindenek vége reboot de kék halál
se csökkentett semmi nem megy bootolna a win de vége kékhalál, majd amikor feltenném ujra az egészet akkor a particióim is elvannak tünve, és a slussz poén hogy az 500 gigából csak 131et lát most formázza épp azt a 131et hátha de nemtom mi lehet a baj?? az imént formázás közben hogy 1 2 kattogo hang a gépből amitnem tudtam mire vélni, de már abbahagyta -
#48173 a kodegány szó ismerős :D -
#48172 Simán "kodegen"-nek szoktam mondani, de lehet h "kódgen" lenne a helyes, tökmind1. :) Sokan csak "kodeGÁNY"-nak hívják. -
#48171 Most viccen kívül: Hogy kell kiejteni a CODEGEN szót??
Tegnap este másfél órán keresztül ezen vitatkoztam haverral végén már majdnem megvert! :D
Szerintem simán KODEGEN Ő meg úgy megtekerte a szót,annyira angolosra,hogy már el is felejtettem hogy mondta. Bocs az OFF-ért! -
#48170 A Mac cím korlátozást kell kivenni a routerből, vagy mellé bejegyezni az ipod MAC-jét. -
#48169 :DDDDDDDDDDDDDdd
loooool
nem tudom miért, de fetrengve röhögtem:D -
#48168 mákod van mert benzinkúton van mindkettő -
#48167 akkor nemtom. telepítsed újra, vagy a win7 nem tetszik neki. -
piamania #48166 Jah és hol lehet benzint meg gyógyszert venni? -
piamania #48165 ósönben ninncsen,se tescoban. -
#48164 Legközelebb kérdezd meg, hol lehet benzint vagy gyógyszert venni...