!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hogyan tegyek fel xp-ét egy laptopra, amin jelenleg vista van.
Ha berakom az xp lemezt, a betöltés után, csak kék "halál" jön be és nem tudok semmit csinálni.
Egy memtest86-ot én lefuttatnék a helyedben, illetve pl. a Hard Disk Sentinel nevú progival ellenõriztetném a merevlemezt.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Kéne egy kis segítség mert már rohadt ideges vagyok.
1. Az MSN néha csak úgy magától kilép.
2. Néha megjelenik egy pillanatra egy kék kép aztán újraindul a gépem.
3. A játék magától 10 másodpercenként Alt + TAB-ol.
4. Vannak dolgok, amiket eddig fel tudtam telepíteni, de most nem tudom.
PLZ SEGÍTSETEK!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Shifter:hogy lenne már vírus.Frissen lett felpakolva a Windows szûz C:-re.Azóta csinálja.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem indul a gép?...
Ez kemény.
Szerintem szerviz a legtutibb erre.
Arra hogy fogy a helyed az meg szokót csak kérdés menyire.
Ha nem használod a gépet nagyon semmire s még is sok hely tûnik el akkor vírus.
Format c:
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Egyre jobban kezd idegesiteni a gépem.
1.mikor bekapcsolom,néha csak zúg,mint a barom.Nem kapcsol be a monitor,nincs a csippanás ami szokott,csak zúg.De mint egy porszivó!
Aztán 2 percen belül ,mikor kedve van,lehalkul a venti és minden beindul.Monitor bekapcsol és minden elindul.Mitõl nem megy a gép?Proci,lap?
2.Azt,hogy a C-rõl fokozatosan fogy a hely,hogy lehet kikapcsolni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
van egy adó vagy egy átjátszó 2 kmre! az meg 7km re lévõ faluhoz továbbítja a jelet onnan meg nemtom hova!
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyszer csak yotube-on nézek egy videót és arra leszek figyelmes, hogy nincs hang. Mondom jólvan, megnézem h be van e dugva rendesen. Minden oké. Aztán megnézem realtek hd-ben is a dolgokat ott is minden stimmel (demo is szól). Aztán a vezérlõpult/hangok-nál azt írja, hogy nem érzékelt hangeszközt :| Viszont minden hang van, kivéve amit külön fájlból kell megnyitni. Pl. vannak alap windows hangok meg netezésnél a kattanások, msn hangok, de ha mondjuk megnyitok egy mp3-at azt nem játsza le, mert h nincs hangeszköz... Mi a teenfõ?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
TL-WN550G/ TL-WN551G pci kártyám van!
eddig is manuálisan kellett beírni az ip címet meg a többi dolgot!
ruterem nincs!
csak a hállókártya +vezeték a parabolaantennához!
a régi smc kártyán is van utyli egy olyan program amivel manuálisan lehet állítgatni
11 chanel között meg infrastruktúra és add hoc stb között!
a régin ez mûxik de nem raktam fel ezt a programot hanem hagytam hogy a windows állítsa be!
az újnál is van ilyen de ott nem jó! 23dben megy a 74 helyett hiába állítgatok akármit akkor se jó!
ha nem rakom fel hozzá ezt a programot akkor a windows úgyan beállítja mármint én megadom az ip címeket és ennyi csak az a baj hogy 1 fogadott adat van közben meg a küldött adat számlálója egyfolytában számlál!
az miért van, hogy a rainmeter elugrik a poziciójából amikor elinditok egy játékot 1024 be és a desktop 1280ba van..pedig save position bevan nyomva.. más progi nem csinált ilyet :S
semmi 10másodperc után kiírja a firefox hogy idõtúllépés!
Mint általában az átlagfelhasználó és mint nõ bajban vagyok:
Szóval az lenne a kérdésem, hogy egyre gyakoribbá vált, hogy 4 rövidet csipog az alaplap, miközben írom épp most is. Utána olvastam, hogy ez a rendszer timer hibája elméletileg... A kérdésem az lenne, hogy ez tulajdonképpen mit jelent, számíthatok esetleg alaplap cserére a késõbbiekben, vagy van rá valami megoldás?
Elõre is köszönöm.
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
"ha lehuzom a tápról a procit " Gondolom itt a 4-pines csatlakozóról beszélsz.
Tápnak elég kell lennie. Húzd le a vinyóról a tápot és az IDE kábelt és ha úgy beindul, lehet rossz a vinyó (nem ad ki zajokat?). De próbált ki Cable Select-re állítva is. De akár a kábellel és az alaplapi IDE csatival is lehet gond. Fene tudja. Tesztelni kell, akár más gépében is kipróbálni, hogy kiszûrd mi a hiba.
balcsi70:
Nekünk munkahelyen csinálta, mert rossz volt a switch. De a vezetékek kontakthibái is okozhatják.
elinditottam a gépem irta hogy inditsam ujra megnyomtam az ujrainiditás és leált a gép utána porbált viszakapcsolni vagy azt csinálja elindit minden ventitt kivétel a prociét és megy de se kép se hang. a másik verzió az hogy ha lehuzom a tápról a procit akkor ugyanezt csinálja de ha felteszzem akkor kikapcsol 2 ms perc mulva és ugyanugy nem indul aproci hûtõ ha tudja valaki mi lehet a probléma pls segítsen a választ elõre is köszönöm!(a tápom egy asus 450wattos A-45GA)
Sziasztok.
Szerintetek mitõl van az hogy a gép megszakítja az internetkapcsolatot.
Aztán a hálózati kapcsolatoknál, a helyi kapcsolatnál kiírja hogy bontva.(hiába nyomják hogy csatlakozás) csak úgy jön helyre hogyha újra indítják a gépet. Szerintetek xarik be a hálókártya? vagy mi lehet más???
Kösz a választ.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gyõzõdj meg a biosban, hogy a CD-d az elsõ és ha kell egyetlen boot eszköz. Ha akkor is ezt mondja, sérült a CD-d, szerezz másikat.
Elõre is köszi a segitséget!
help kellene de hamar 😞
game közben proci fpsem ugrál össze vissza(cod2) és emiatt nagyok az fps laggjaim,átlag 100-125 akadna de igy most 90-25 közt ugrál...
tudna valaki valamit segiteni?talán meghalt a procim ?o.O 😞
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Itt egy kep . ezt irja ha akarok nevet valtoztatni