64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48243 2 egyforma és 2 egyforma ramom van vagyis amiket most vettem az külömbözik a régitöl:D
ez van...... -
#48242 Nem lett jobb,sőt még el is tűntek az eddig látogatott oldalak :) -
#48241 ok megnézem........ -
Noodlee #48240 Töröld az előzményeket. -
#48239 Biztosan? Nyisd ki a gépházat és nézd meg hogy mind2 felén a ramnak vannak-e modulok plusz az everestben hogy tényleg ugyanaz-e a típusuk. -
#48238 tök 1formák a ramok!!!!
1 giga 800mhz csx cl4!!! -
#48237 Ja tegnap csináltam egy rendszer visszaállítást. -
#48236 Firefoxot használok,de eddig nem volt semmi baja!
A myvip oldala is ilyen,más nem..:( -
#48235 frissítsed -
Noodlee #48234 Nem tölti be teljesen az oldalt.Amúgy milyen böngészőt használsz? -
#48233 Hello!
Nekem mitől ilyen gagyi az sg oldala: -
#48232 Hi, valaki megtudná nekem mondani, hogy ez a kép:
http://image.com.com/gamespot/images/2006/127/928399_20060508_screen005.jpg
meik játékból van, És hogy van-e pc-re? Köszi. -
#48231 Mondtam hogy egyforma ramokat vegyél mert nem fog működni. Azt mondtad 4 egyforma, ezekszerint mégsem... -
#48230 hát ha ilyen láma vagy h 3 különböző ramot raksz a gépbe és még fel is vagy háborodva h nem működik akkor még kevés is volt az a 2500Ft
az h haverodnál veletlenűl működik az egy mák, de még 2 különbözőt sem szoktak ajánlani, mert lehetnek gubancok, nem h 3at... -
#48229 Na basszus,ezek a szemétség és a pofátlanság határát is tulépték!!!!!
Elkezdik,azért sípol mert a 3 ram külömbözik.
Megkérdeztem hogy miért is??
elkezdi:mert az egyyik cl5-ös a másik 1 oldalas és mindegyikre ezt mondta!
csak az a furcsa hogy ott 1 cl5-ös sincs!!!!!!!
és mondtam neki hogy nyissa csak ki a gép oldalát és mutassa csak meg meik a cl5-ös.erremeg ezt a szervizes mondta........
Mondom jówan akkor haveromnak is 3 külömböző rammal megy a gépe.....
És ráadásnak 2500 forintal le is húztak mert eztomdták hogy ennyi a bevizsgálási díj......
Én ezt az alaplapot gariba vittem vissza,és ezért kértek el pénzt......
-
#48228 Akkor jó,rajthagyom inkább! :D Köszi. Neked is Solten. -
#48227 Nem baj -
#48226 Leveszed elveszik a garancia. Semmi bajt nem csinál, ha rajta van. -
#48225 Hülye kérdés: RAM-okon a gépben van egy csomó vastag papír,rajta a típus,vonalkód...blablabla...Azt le szabad nekem szedni? Vagy nem baj,hogy az rajta van? -
#48224 kösz, de már megoldottam -
sz4bee #48223 Ha a hardveres gyorsítást szintjét teljesen visszaveszem akkor az normális, hogy egy játék visszaállítja az 5.1-et 2 hangfalra?Csak hardveres gyorsítással lehet kihasználni az 5.1-et? ( VIA HD audio ) -
#48222 lol amikor tovább megyek a hangkártya tesztelőnél, akkor a hangszoronál akkor érzékel hangot ha bele beszélek a mikibe :S felcserélödtek -
#48221 ha a "sztereó keverő", és a "felvétel" nincs elnémítva ( valamelyik) akkor halható a felvételkor zene, vagy ami a gépen megy!
-
#48220 most amikor lejátszom a felvételt media playerben kimutatja hogy szól vmi de én mégse hallok semmit :S -
#48219 most bementem a relatek panelbe a felvételnél mindent lenémítottam, csak a mikrofont nem, és mostmár nem halható a gépen menő zene :D -
#48218 hát ha elnémítod akkor jóhogy nem. ne add fel ott van a megoldás, csak máshova kell kattintani lehet :D -
#48217 igy se jó :S ugyan ugy az szol ami a gépen megy... zene -
#48216 de... /: ez az hogy elnémítás :S ha kipipálom, akkor se tudom mozgatni a hangerő sávot... -
#48215 csak a mikrofont kell. úgy működnie kellene. -
#48214 igen itt van hoggy
Felvétel
CD hangerő
Mikrofon
VOnali hangerő
Sztereó keverő
És mindegyik alatt ott van hogy balasz, Hangerő, és Elnémítás, melette 1 négyzet amit ki lehet pipálni... mit pipájak ki? Már mindent próbáltam, azt is hogy csak a mikrofont és azt is hogy csak a mikrofont nem! /: -
#48213 utána leokéztad, akkor eltűnik az ablak (értelem szerű) és ott lesz az a pár sáv, amit bepipáltál. na ott kiválasztod a mikrofont. asszem alul van valami pipa vagy valami ilyen. -
#48212 mikrofon logikus nem? -
#48211 ok na addig megvan hogy benn vagyok, felvételhez igen, és akkor itt van hogy a következő hangerőszabályzók megjelenítése:
felvétel
cd hangerő
mikrofon
vonali hangerő
sztereó keverő
Itt melyiket pipájam be? -
#48210 Hali.. Kéne egy kis help.
Ezt irja ki a wonfosom reggel óta..
you may be a victim of software counterfeiting
Elvielg el lehet úgy tüntetni,hogy nem kell újraraknom... Esetleg valkai tudja? -
#48209 óra mellett kis hangszóró katt -> ablak feljön -> beálíltások, tulajdonságok katt ->felvételhez (kis karika) katt -> OK -> utána kiválasztod, hogy mikrofon, vagy mic, vagy valami ilyen, mert most a hangsávot nézi felvételnek, nem a mikrofont. -
#48208 Sziasztok lenne egy kerdesem..van 4db hyperszar AENEON ramom...
4x1GB
borda nincs rajtuk abszolut atlagos ramok +60mhz-tol mar behalnak 6-6-6-20as idoziteseken.
mivel az fsb-m 430-on van a ramokat semit tudom lejjebb venni 860-nal.
hivatalos oldalon 1.8V +- 0.1V-ot irnak.
Most +0.1V-ot kapnak de ez keves ezeknek a szaroknak folyton befagy miattuk minden..memtest szinte egybol hibazik:S
azt szeretnem kerdezni,h biztonsagos ha adok neki +0.2V-ot tehat 2v-on fognak menni...leteszteltem itt mar birjak rendesen,melegszenek is mondom semmi hutes:S
szoval milegyen?
am a pontos tipusuk ezek:
Device Description
DIMM1: Aeneon AET760UD00-25DC97X
DIMM2: Aeneon AET760UD00-25DB97X
DIMM3: Aeneon AET760UD00-25DC97X
DIMM4: Aeneon AET760UD00-25DB97X
Field Value
Memory Module Properties
Module Name Aeneon AET760UD00-25DC97X
Serial Number 250115C0h (3222602021)
Manufacture Date Week 16 / 2008
Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks)
Module Type Unbuffered DIMM
Memory Type DDR2 SDRAM
Memory Speed DDR2-800 (400 MHz)
Module Width 64 bit
Module Voltage SSTL 1.8
Error Detection Method None
Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh
Memory Timings
@ 400 MHz 6-5-5-16 (CL-RCD-RP-RAS) / 21-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 400 MHz 5-5-5-16 (CL-RCD-RP-RAS) / 21-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) / 14-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
Memory Module Features
Analysis Probe Not Present
FET Switch External Disabled
Weak Driver Supported
sorry a sok szarsagert...pls HELP!!
-
#48207 Császtok.
Remélem ti tudni fogjátok a megoldást, én már annyit szenvedtem vele hogy teljessen feladtam! :(
SZóval az a gondom, hogy amikor tesztelem a mikrofont, a start->vezérlőpult->hangok és audió eszközök tulajdonságai->"hangkártya teszelése..." menüpontban, akkor írja hogy beszéljek a mikrofonba, és elvileg a hang csíknak felkellene ugrani, ha hangot érzékelne, de nem ugrik, mert nem érzékel semmi hangot.... VISZONT! Ha elindítok egy zenét akkor azonnal felugrik, és érzékeli a hangot :S Szóval az lenne a bajom hogy a mikrofon nem az én hangomat, meg azt érzékeli amit bele beszélek, hanem azt ami a gépen szól... zene...stb
A hang kártya sztem jó, mert sztem csak az a baja hogy a gépen szólo hangokat érzékeli, és nem azt amit én a mikibe beszélek... a mikrofon is jó, mert 2 is van, egy asztali, és egy a fülesemen amit most vettem 6000 ft ért és egyikel se jó :S várom a válaszokat, ötleteket, ha van egyáltalán, nagyon megköszönném a segítségeteket, sziasztok (ja és relatek hang karim van) -
Kiado #48206 Hali!
Néhány programmal előfordult, hogy elindítás után semmi sem történik, folyamatkezelőben ottvan ugyan, de a képernyőn nem jelenik meg, jobb klikk tulajdonságok, kompatibilitáson belül pl. ha bejelölöm, hogy képi témák letiltása akkor elindul csak később kifagy, gondolom mert nem kéne letiltani.
Ha 640*480 at jelölöm be, akkoris elindul, csak a fele meg kilóg... :/
Mi a rákért nem fut normálisan, ha kompatibilitást nem jelölök be? Thx.:)
Xp prof oprendszer. -
#48205 blabla csipcsiripp google a barátod csukimuki lusta disznó -
#48204 Hi!
kellene egy kis segítség
hogy tudom összekötni a nettel a ps2-t?